Merevedési problémák kor, vagy betegség következményeként

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

zsuzska


Merevedési problémák kor, vagy betegség következményeként
Koromnál fogva egyre több olyan partner-jelölttel beszélgetek, akik időszakos-, vagy véglegesnek tűnő merevedési problémákkal küzdenek. Nagyon sokan ezt szégyenként élik meg közülük, holott nem tehetnek róla. Homokba dugják a fejüket, és kudarcnak élik meg tehetetlenségüket, holott erre VAN segítség.

Nem olyan régen elmesélte az egyik nem Magyarországon élő beszélgető társam, hogy túltette magát a szégyenérzetén, és a háziorvosától tanácsot kért. A háziorvosa is elmondta számára, hogy nincs ebben semmi szégyen, viszont lehetséges többfajta megoldás. Ő egy péniszbe adható kétkomponenses injekciót ajánlott, melyet fel is írt a számára. Ez a szer kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, és nincsenek mellékhatásai, ezt a gyártója garantálja.

Beszélgető  társam egyébként egy nagy szexkultúrával és -étvággyal megáldott idős úr, napokig csak magával hordta a szurit, de használni nem merte... félt megszúrni a falloszát. Nemrégiben volt a névnapja, és meglátogatta egy hölgy, akivel pezsgőzgetés közben annyira megkívánták egymást, hogy hatására sikerült túltegye magát a gátlásain, és beadta magának az injekciót. A hatás olyan elképesztőre sikeredett mindkettőjük számára, hogy azóta nincsenek ilyen gátlásai :) 

Azóta ajánlottam ezt a szert egy barátomnak, akinek magas a vércukra is, és már másfél éve teljesen merevedésképtelen volt.
Ő nem a háziorvosához ment, hanem a helyi kórházban kért segítséget. Elmondta, hogy mi a szer neve, amit szeretne. Sajnos ez a szer Magyarországon nem kapható, de felírták számára az ennek megfelelő itthon kapható változatot. Vényköteles injekció, 6 db-os kiszerelésben, 12 ezer forintjába került az adott kórház patikájában (hetenként háromszor adhatja be magának). A szuri nevét itt nem írhatom ki, de privát levélben szívesen megírom, ha valakit érdekel  A szer várakozáson felüli eredményt hozott számára, elmondása szerint szexuális képességei fénykorában volt ilyen élményben része utoljára.

A szex az élet sója... miért kellene megfosztani magunkat, és párunkat is a szeretkezés örömétől?????
Miért kellene frusztrációban leélni az életünk harmadik harmadát, ha a problémánkra egészségünk veszélyeztetése nélkül van lehetőség??? 




Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
aloha#42015-12-15 19:51:19
A(z) #4 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
ember1#32015-12-15 18:02:28
A(z) #3 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
aloha#22015-12-15 00:04:48
remélem, hogy elolvassák :)nem tud teljesíteni, de be nem vallaná magának, ezért nem tesz semmit, pedig neki is kínos, a partnernak is
zsuzska#12015-12-14 16:43:33
Sziasztok Fiúk és Lányok!

Tudom nem könnyű ezekről a dolgokról őszintén beszélgetni, de azért szeretném, ha sokan elmondanátok a témáról a gondolataitokat!

Segítsetek életben tartani a fórumot, hogy a bátortalanabb érdeklődőknek is minél gyakrabban szem előtt lehessen a téma... hátha erőt merítenek belőle a továbbiakhoz :) 

Tapasztalataim szerint nagyon sok férfi küzd a problémával, de nehezen beszél róla, és szakértői segítséget mégnehezebben mer igénybe venni...

[1-60] [61-120] [121-124]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3260BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba101110Biszexuális vagy, be kell lépned!

#toecskoelj100jófej és dug6ó alkalmi vagyok, a héten Mgnm?
Ajánlott szobák
#maszti_szoba810Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba600Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba6860Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4850Heteroszexuális vadászterület

#kitty1121100Szex
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba320Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok810Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2420Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.