Simple vásárlói tájékoztatóVélemények...

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Forum


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

vagyaink


Vélemények...
Kedves barátok, csoporttagok!
Ezt a fórumot azért hoztam létre, hogy bármit meg tudjunk beszélni.
Leírhassuk azt ami számunka fontos, legyen az egy élmény vagy bármi más. Itt tudjunk egymásnak tanácsot adni, véleményt kérni a másiktól.
Nyílt, őszinte beszélgetésre várok mindenkit aki képes a témában felnőtt, intelligens ember módján beszélgetni.
Kérek minden kedves hozzászólót, csak BDSM témában használja a fórumot.
Köszönöm!


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
vagyaink
#156 (2012-01-27 17:08:08) |
Válasz a(z) 154-es üzenetre: Üdvözöllek! Neked is azt tudom mondani, amit gerikapitanynak is, BDSM kérdések megvitatására készült a fórum.

[ugrás az előzményre]
vagyaink
#155 (2012-01-27 17:06:56) |
Válasz a(z) 153-es üzenetre: Szia! Azt gondolom ezt a kérdést nem itt kellene megvitatni, nem erre a célra hoztam létre a fórumot, hanem BDSM kérdések tisztázására.
Megértésed köszönöm!

[ugrás az előzményre]
badihali
#154 (2012-01-27 16:39:35) |
Válasz a(z) 153-es üzenetre:Nekem is ez a véleményem. Kb 11 nő lóg itt napi szinten, azokból lehet "válogatni". Ennek a nagyobbik része negyven feletti, túlsúlyos, ha nem, akkor leszbi, párban van, vagy pasi. Én sem értem, hogy mi van itt, amikor egy sima társkeresőn sokkal aktívabbak a lányok. Szerintem egy átlagos műszaki egyetemi koleszhez tudnám hasonlítani a helyzetet. "Ezer" pasi, 2 nő, akik soha, sehol nem lennének ekkora királynők, mint itt. Jellemző, hogy nem is nagyon raknak ki arcképet magukról.

[ugrás az előzményre]
gerikapitany
#153 (2011-12-29 01:33:05) |
sziasztok. lehet én néztem be de az a szitu: h itt ,egy erotikus partner kereső oldalon ahol (a csini fiatal lányok -ból kevés van)(én minden evő vagyok,sőt) még 1/10-ed annyi hölggyel létesítettem nem csak szexuális kapcsolatot de minden félét is mint a társ keresőkön vagy face vagy iwiw vagy akár zenei fórumokon. a korom életemben először hátrány,idősebb nők udvarlása esetén. mit mondtok.? kik a kamusok? a palik nem mernek megdugni egy nőt sem vagy a nők nem adnak esélyt egy kávé/teára?
kaktuszka
#152 (2011-09-04 18:35:25) |
Helló, szeretném a véleményeteket kérni. Egy mai levél váltásról. Én jót röhögök most itt jó hangosan. az illető ficsúr le is tiltott, de ez legyen az életben a legnagyobb veszteségem :-)

amúgy új vagyok itt, üdvözlet mindenkinek. Olvasgatok, de nem tudom idegenektől fogadtok e gondolatokat? 

Küldő ...3an - eddigi közös levelezésetek 
Tárgy ? 
Érkezett ma 17:52 
     
 
Köszönöm a választ.

Nem kértem összehasonlítást,sem pedig minősítést,csak a véleményed érdekelt ami 3 szóból áll,megkaptam.Ezen felül nem nagyon érdekel senki lába nyoma,sem az ,hogy hová viszi.Nem hiszem,hogy okot adtam volna a kioktató hangvételhez,hisz jeleztem,nem török semmilyen babérra az irányodban,pusztán egy kérést intéztem feléd.Sajnálom,hogy ha neked ez ekkora problémát jelentett,és ezt csak így tudtad abszolválni.

Köszi még egyszer! kaktuszka írta (2011-09-04 11:16:04):
> Szia!
> 
> röviden: engem nem villanyoz fel, de ezt ne vedd sértésnek, az Uram lába nyomába sem érhetsz Tényleg, ha ez volt vele a szándékod, hát, lapozz tovább.
> 
> egyébként a BDSM is, mint minden egyéb szexuális együttlét, a két ember magánügye kivéve, ha ezt egy előre megbeszélt csoport, hely,az amit te leírtál az már a megbotránkoztatás kategória.
> Ha ilyet látnék...
> 
> ...3an írta (2011-09-04 07:48:47):
> > Szia!
> > 
> > Tudom,hogy nem keresel senkit,és nem is azzal a szándékkal írok,hogy de biztos én leszek a kivétel.Megértettem az adatlapodat,és egy kéréssel fordulnék hozzád.Egy rövid bemutatkozó után elmesélném az egyik játékom,és te mint igazi sub,érdekelne a véleményed róla.A vulgáris nyelvezet használata elkerülhetetlen,ha fecséreltem az idődet,elnézést. 
> > Én egy 31 éves pasi vagyok aki imádja a rabszolga nő tartását,2 idősebb és egy fiatalabb rabszolgám volt eddig,és mind nagyon élvezetes volt.Mind a 3 különböző volt,az egyiknek férje volt,a másik azt szerette,ha mocskos volt,és kiszolgáltatott,a harmadik pedig ha parancsolgattam,és ribancként használtam.
> > Szívesen beszélgetnék veled ilyenekről ha szimpatikusnak találsz az adatlapom alapján.
> > A vágyaimról azt mondanám el,hogy perverz szerepjáték fantáziáim megvalósításához keresem partnernőmet.Ő lenne az engedelmes rabszolgám,
> > aki bárhol,bármikor kielégíti gazdáját úgy ahogy azt ő parancsolja,és annyiszor ahányszor az ő szeretné.Engedelmességét minden alkalommal bizonyítja,ilyen például a Séta. A rabszolgának kicsit bő,combközépig érő szoknyában kell lennie,ami alatt nem viselhet bugyit,így minden alkalommal mikor lehajol kivillan a gyönyörű,sima kis puncija.Hozzá magassarkú cipő,és végig gombolós felső.Elvinném magammal egy Tesco -ba vagy ilyesmi,ahol akad nézőközönség és ha egy pasi a közelünkben lenne,neki mindig le kellene hajolnia had lássák másik is az ő rózsaszín kis punciját.Ez a tudat,hogy vadidegen pasik nézik a csupasz punciját,és látta amint feláll rá mindegyik farka,feladja gátlásait és élvezi,hogy ezt váltja ki belőlük.Ha pedig kellően felizgatott és a testét szeretném már használni,beviszem egy próbafülkébe és ott kinyalom a kis punciját,vagy megujjazom de akár meg is dughatom.Ha kedvem tartja kiveretem vele a farkamat vagy leszopatom,amihez csak kedvem van.Ügyet sem vetve a körülöttünk vásároló emberekre,vagy a szomszédos fülkében ténykedőkre,de nem is részletezem most jobban .
> > Ehhez és más fantáziáimhoz keresem sub rabszolganőmet,illetve mindenféle más játszadozáshoz,de ez már másik történet.
> > Illetve nagyon vonzanak a bizarr dolgok,de ezen vágyaimra most nem térnék ki 
> > Neked hogy tetszett amit elmeséltem,változtatnál rajta,vagy az ilyesmi egyáltalán nem villanyoz fel?
> > Persze nem ez az egyetlen irányelv a partner keresésben,a normális,meghitt szexet is szeretem,attól függően,hogy partnerem mit hoz ki belőlem a saját élvezetére 
> > 
> > 
> > Köszönöm a türelmedet!
> > 
> > További kellemes napot!

 
Ötleteket kérek a 3 szóra :-D
mr-libido
#151 (2011-09-04 16:28:15) |
Válasz a(z) 150-es üzenetre:

Kérdésem ritkán van, (de olyankor nem félek feltenni), véleményem annál gyakrabban (nem biztos, hogy mindig helyes, de az enyém :-)
Ösztönlény vagyok, a megérzéseimet követem itt is, mint mindenhol, tudok hibázni, de tudok tanulni is a hibáimból (de akár újra és újra is el tudom követni őket, hiszen: tévedni emberi dolog, de isteni érzés) :-)
Minden formában kommunikálok, ahol lehet (a közösben több szem többet lát alapon), de a fórumot sem fogom hanyagolni (persze csak, ha van mondanivalóm, nem azért, hogy gyönyörködjek a gyöngybetűimben) :-)

[ugrás az előzményre]
vagyaink
#150 (2011-09-04 11:17:10) |
Azt az ominózus beszélgetést én magam is élveztem.
Jó volt újra ilyen dolgokról beszélgetni nyíltan, számomra ezek a beszélgetések hiányoznak nagyon. Érdekel más véleménye, más tapasztalata s ritka az az ember akivel ezekről őszintén, gátlások nélkül lehet. Az ügy érdekében annyit tudok tenni, hogy itt a fórum s használható s itt vagyok én magam is aki ezekben a témákban bárkivel képes beszélgetni, de ahogyan Varnyut ismerem Ő sem zárkózik el ilyen beszélgetésektől. 
mr-libidó ha úgy gondolod, érzed itt bármikor felteheted a kérdésed, ígérem igyekezni fogok a tőlem telhető legőszintébben válaszolni, véleményt mondani.
varnyu
#149 (2011-09-04 11:00:30) |
Válasz a(z) 148-es üzenetre: Kéne még pár ember ilyen hozzáállással ;-)

[ugrás az előzményre]
mr-libido
#148 (2011-09-04 10:53:10) |
Válasz a(z) 147-es üzenetre:

Anélkül, hogy magamat fényezném, ezért jó a friss vér az oldalon! :-)
Tudod, hogy nemrég cseppentem bele a témába, de azóta aktívan ismerkedek, tanulok, gyakorlok, tapasztalatot gyüjtök (elméletben és gyakorlatban egyaránt).
Nem tudom, nem megtenni, hogy a BDSM chat-en ne BDSM témát vessek fel! :-)
Örülök, hogy rátaláltam erre a világra, és örülök, hogy megtaláltalak itt Benneteket, néhányotokat! :-)

[ugrás az előzményre]
varnyu
#147 (2011-09-04 10:45:12) |
Válasz a(z) 146-es üzenetre: Örülök :-) Bár több ilyen lenne ... Szivesen csinálnám ...

[ugrás az előzményre]
mr-libido
#146 (2011-09-04 10:42:12) |
Válasz a(z) 141-es üzenetre:

De jó volt ezt visszaolvasni! :-)

[ugrás az előzményre]
vagyaink
#145 (2011-08-27 13:48:37) |
Válasz a(z) 143-es üzenetre: A fagyit állom:)

[ugrás az előzményre]
helenke
#144 (2011-08-27 11:38:39) |
Válasz a(z) 143-es üzenetre:okés:-)

[ugrás az előzményre]
varnyu
#143 (2011-08-27 11:10:09) |
Válasz a(z) 142-es üzenetre: Szivesen :-) De legközelebb vki meghiv érte egy fagyira :-D :-D

[ugrás az előzményre]
helenke
#142 (2011-08-27 11:08:56) |
Válasz a(z) 141-es üzenetre:
köszönjük, ismét remek lett:-)

[ugrás az előzményre]
varnyu
#141 (2011-08-27 11:02:14) |
*M:* a nyakörv jó dolog, csak néha hisztizik a kutyám, hogy miért nem rajta van!
*V:* a nyakörv tényleg jó, csak ne akarjanak abban vinni sétálni négykézlább az utcára :-) rajtam már volt utcán is... igaz nem négykézláb mászva, de norm. utcai ruhában igen
*M:* vagyaink: utcán a gésagolyó híve vagyok, (és nálam a távirányító)
*V:* az szemét egy húzás :-D
*M:* Dehogy! Bejött mindkettőnknek a feeling!
*V:* bár sztem ha engem kb. hasonló helyzetbe hoznának a szemem is szikrát szórna úgy toporzékolnék:D
*V:* bár, ez hülyeség. mert érte, értem, értünk nagyon sok mindent...
*M:* ha megfelő kézben van az a távirányító, hidd el bejönne a játék
*V:* nem attól jön be, mert nála a távirányító, hanem azért mert megteheti, hogy nála legyen :-)
*M:* Erről beszélek én is
*V:* s nem az az izgató, hogy a kezében van s még talán nyomkodja is, hanem az, hogy tudom, hogy meg fogja nyomni a gombot... :-)
*M:* illetve bármikor megteheti :-)
*V:* pontosan, de azt is, hogy nem nyomja meg a gombot...
*M:* ettől szép
*V:* nem csak ettől...
*V:* miután az ő kezében van a döntés... ő kell, hogy vigyázzon is rám, akár simogasson is s büntessen is... nem elhanyagolandó tényező :-)
*M:* Mondtam, hogy egy malomban őrlünk! :-)
*V:* nem egészen... csupán egyetlen apró mozzanat ami más... más-más oldalon állunk s másként látjuk, érezzük a dolgok lényegét, beszélhetünk erről reggelig, az alapok egyeznek, de nem érzed át a másik oldalt, ahogyan én sem a Tiéd :-)
*C:* bocsi hogy beleugatok de szerintem a domnak át kell éreznie a szub helyzetét
*V:* látja, érzi a másik rezdülését, de nem ő tartja oda magát szolgálatra, használatra
*M:* A dom-nak jobban kell ismernie a sub-ját, mint ő saját magát, hisz csak így lehet igazán ő a főnök
*V:* s saját példámból indulva jöttem erre rá, mert képtelen voltam kimondani a menekülő szavam s az akkori gazdám volt aki megálljt parancsolt nekem, mert látta, agyonveretném akkor ott magam, mintsem kimondjam csupán azt az egy szót, hogy könyörgöm, mert túl sok volt bennem a dac s a megfelelni vágyás
*M:* Én ebben az eg hónapban, mióta aktívan foglalkozunk a BDSM-mel, tanultam meg rengeteg mindent a páromról és önmagamról
*H:* egy hónapja?:-) húha:-) igaz én csak érdeklődöm a téma iránt 8 éve:-)
*V:* elárulok valamit, évek óta élek így, de azt érzem, egyre kevesebbet tudok :-)
*H:* kell egy menenkülő szó....bakker
*S:* oda olyan szó kell, ami nem a témába vágó :-)
*V:* nem kell...
*S:* KELL :-D
*V:* ezért engem sokan forró aszfaltba mártanának :-D
*H:* persze, ha totál be van zsongva akkor majd azon gondolkozik mi a nem témába vágó szó :-)
*V:* de sztem egy kapcsolat el tud jutni odáig, hogy nem kell már
*S:* az nem kérdés :-) igen, el tud, de attól még van :-)
*M:* Ezért kell a dominánsnak agyban nagyon ott lennie, hogy tudja, hogy az elég, tényleg mikor elég és mikor kezd sok lenni
*H:* ki fekteti le a bdsm szabályait? :-)
*S:* nálunk is van, sosem hallottam, és sosem fogom, de van, na ez a sub érzése, biztonsága, ha nem használja, az az igazi bizalom :-)
*M:* szabályok nem hiszem hogy lennének, inkább érzék 
*S:* igen, a dom felelőssége dönti el, az odafigyelése, stb :-) ennél intimebb, érzékibb kapcsolatot sosem tudnék elképzelni, mint egy dom sub kacsolkatot, nem ragozom, értitek :-)
*H:* értem, akkor majd ha egyszer lesz egy dom-om, akkor hivatkozom arra, hogy a bdsm-em szobában azt mondták, hogy kell a menekülő szó :-)
*V:* ha nem mondod az igazi dom fog erre figyelmeztetni, vagy kapsz tőle, vagy választanod kell egyet :-)
*S:* kell, csak használni nem kell, ha nem jut eszedbe használni, na az lesz az igazi :-)
*H:* és mitől igazi egy dom? :-)
*M:* Ma megint volt értelme benéznem ide! Végre a bdsm szobában bdsm-ről beszélgetünk
*V:* az igazi domra szerinted van séma? :-)
*H:* nem tudom, itt történik hivatkozás rá :-)
*S:* nincs két egyforma semmiből sem,miért pont domból lenne? :-)
*M:* és nincs univerzális dom 
*V:* s attól mert Neked dom, másnak nem biztos, hogy az s ez fordítva is így van :-)
*M:* egy dom nem mindenkinek dom, csak az ő sub-jának (sub-jainak)
*H:* akkor lehet viszont ,hogy az én igazi domom nem fogja azt mondani, hogy válasszak menekülő szót :-) mégis igazi dom lesz :-)
*S:* ha igazi lesz, mondani fogja, de ha igazi, eszedbe sem jut használni :-)
*H:* ha nekem egy férfi azt mondaná, hogy válasszak menekülő szót, hitelét vesztené :-)
*K:* egy SM kapcsolatnál ahol top és bottom van és nincs DS ott van értelme, de egy DSnél számomra nincs.
*H:* ez a bdsm dolog alapvetően a bizalomról szól. és ha nem tudok megbizni a partneremben, hogy nem fog úgy bántani ami már több mint amit elviselek, akkor hova lesz a bizalom?
*S:* a teljes odaadásról :-)
*H:* neki tudni kell anélkül is, hogy én hülye szavakat mondanék :-) ha nincs bizalom, nincs teljes odaadás
*K:* minden bdsm kapcsolat alapja az a bizalom, amikor a nő megbizok a pasiban, h nem dug fel neki egy görögdinnyét.
*H:* ha van bizalom, minek a menekülőszó? mégse bizom meg annyira benne? :-)
*varnyu:* "és mitől igazi egy dom?" ezt egyszer feltettem az indexen. ott kaptam egy jó választ. az a jó, azaz igazi Dom, akit szivesen szolgálok :-)
*H:* hmm, akkor miért van az, hogy akit szivesen szolgál a subja, azt mégis átvágja a domja. mégse volt igazi dom?
*K:* gyerekesnek tartom ezt az igazi dom, igazi suboskodást. elméleti okoskodásnak
*varnyu:* az ember keres, mert vágyakozás van benne ... és néha ez a vágyakozás kissé vakká teheti :-)
*V:* itt vagyok pl. én, megint csak magam tudom hozi példának, tudnék mást is, de nem etikus.... az ex gazdám nagyon jó domináns ffi volt mellettem, de ő az ő saját szavaival is lepkegyűjtő... ez emberi tulajdonság, vagy elfogadom, vagy nem... persze. nekem jó dom volt, vigyázott rám az együttlétünk alatt. az egy dolog, hogy emberi vonatkozásban voltak hiányosságai... pl. szeretett füllenteni
*varnyu:* magánvéleményem: csak egy dolgot nem szabad ... összevegyiteni a BDSM-et a szerelemmel .... mert a szerelmes az vak.
*V:* vak voltam s fülig szerelmes
*varnyu:* na ugye? ezé nem szabad keverni :-)
*V:* pont hétvégén beszélgettünk erről, hogy mondhat bárki bármit, lázadhatok is akár, de ő volt az első aki subot csinált belőlem... s ettől az emberi problémái rohadtul eltörpülnek
*H:* és egy év múlva is meg volt a teljes bizalmad felé?
*V:* meg. ugyan úgy oda tudtam tartani a fenekem vagy bármi mást
*H:* a sub bizik annyira a domjában, hogy az életét is rábizná?
*K:* örülj neki, h nem retikült csinált belőled csak subot
*V:* s ettől félelmetes, mert ma már nem szeretem de mégis ott van, hogy neki bármikor... bármit
*M:* ha beülsz bárki mellé egy autóba rábízod az életed? 
*H:* ezek nem példák
*V:* ott vagy akár kikötözve, akár még a szád is bekötve, nem bíztad rá magad? :-)
*H:* nem tudom, még sose voltam sub :-) soha, senkiben nem tudnék úgy megbízni, hogy az életemet rábiznám
*M:* sose ülj repülőre, ne szállj fel buszra villamosra. nap mint nap rábízod az életedet valaki másra
*H:* az teljesen más...szerintem, de ha el akarok bagatelizálni....
*M:* nem bagatelizálom, csak azt próbálom elmagyarázni
*K:* pontosan, ez nem bagatelizálás.
*varnyu:* ha te felülsz egy buszra, rábizod az életed a sofőrre. de ebben semmi szerepe nincs a szexnek. :-) én nem hasonlitanám össze :-)
*B:* Hölgyeim valaki szereti a fájdalmat kapni?
*H:* te szereted kapni?
*B:* én minimálisan
*varnyu:* attól függ, hogy kitől és milyen fájdalmat
*B:* jobban szeretem adni
*V:* akkor Te miért akarsz fájdalmat okozni? izgat, vagy jó mókának tartod?
*B:* nem nagyot csak izgatót
*H:* tényleg, miért szeret valaki fájdalmat okozni?
*B:* izgat
*K:* nem lehet általánositani, mindenkinek mást ad
*K2:* tényleg, miért szeret valaki fájdalmat kapni, vagy megalázkodni? :-)
*B:* csak én enyhe fájdalmat szeretek okozni akkor ha a hölgy is élvezi
*M:* Egy zárógondolat, hogy miért állíítottam párhuzamba: az élet mindennap is kegyetlen, veszélyes, fájdalmas és szép, ugyanúgy, mint a sex, vagy a BDSM
*V:* a nőkben sztem alapból kódolva van a nő... a nő arra hivatott, hogy szolgáljon... csak ez a rohadt emancipáció kiöli a nőkből az ősi nőt...
*H:* szerintem meg nem arra hivatott a nő, hogy szolgáljon :-) hanem arra, hogy társa legyen a párjának :-) és ennek semmi köze az emancipációhoz :-)
*V:* elfelejtettek a nők nőknek lenni azt godnolom, vagyis nem az az ősi női szerep a domináns ma már, mint régen
*H:* nem attól lesz egy nő, nő, hogy szolgál
*K2:* szerintem ez nem nemfüggő... elég sok domináns nő van, és elég sok sub pasi (agresszor feleség, papucsférj páros)
*H:* tényleg vannak genetikai kódok
*V:* de akkor is az a véleményem, hogy a nők igen is szolgálatra születtek :-)
*H:* a nő szüli az udódokat, ő neveli fel, a férfi pedig gondoskodik róluk
*V:* én meg nem hiszek a női dominanciában :-)
*H:* de ez párként teszik és nem úr és szolgaként
*V:* a ffi ne egy nyáladzó, csúszómászó legyen
*K:* na a véleményem az ilyen fajta beszélgetésről... van két ember, vágyakkal, gondolatokkal, egyéniséggel... és amikor mások ilyen dolgokról beszélgetnek, próbálnak sémákat ráhuzni bdsm sémákat... sztem ez baromság.
*V:* a nő igen is legyen lágy, érzéki s ne egy hadonászó bugris
*K:* két ember van vágyakkal egyéniséggel, nincs olyan h de hát a sub ilyen a dom ilyen blablabla... ez már az egész halála ha igy van
*H:* a nő legyen tényleg ilyen, de ettől még nem lesz szolga :-)
*H:* te a hétköznapokban szolgalélek vagy? nem hinném, nekem úgy tünt, hogy egy magabiztos nő vagy
*varnyu:* a BDSM kapcsolatban legyek sub, szolga, vagy mondjuk akárminek. mert ezt igénylem. a hétköznapjaimban meg jól érzem magam domináns emberként :-)
*H:* jogos :-) és ennek sincs semmi köze az emancipációhoz :-)
*K:* varnyu: de egy bdsm kapcsolatban sem kézikönyvből nézed h neked milyen vágyaidnak kell lenni és miért.
*V:* s ahogyan varnyu is írja, a mindennapokban én is határozott nő vagyok, naponta 80 ffinak dirigálok, s próbáljon meg bárki visszamorogni is... nem fog menni neki :-)
*M:* Egyszerűsítsünk: a nő legyen Nő, a férfi meg Férfi!
*varnyu:* k: nézi a fene kézikönyvből ... ahogy mindkettőnk élvezete diktálja. és nekem nem elég az, ha az uram élvez. én is akarok élvezni. mert csak úgy kölcsönös a játék :-)
*H:* V: akkor bizony nem vagy szolgalélek :-) pedig sub vagy :-)
*V:* H: de megfér a kettő bennem :-)
*H:* V: az azért egészen más :-)

------------------------------------

A beszélgetésről mentést kértek :-)
vagyaink
#140 (2011-08-26 20:20:58) |
Válasz a(z) 139-es üzenetre: A vanillák nyilván annak tartanának, de BDSM rajongók nem hinném.
Volt pár alkalom mikor találkozásunk után ex Uram nem tudott hazáig vinni s még ha csupán fenyítés is volt az aznapi repertoár akkor is ragyogtam. Többen megnéztek az utcán, rámkacsintottak. Nyilván büszkeség, hogy igen, ezeket én kaptam, hogy mennyire figyelnek rám, hogy tudják hol a határ, hogy pont annyit kapjak amit még el tudok viselni. Bennem is hasonló gondolatok motoszkáltak olyankor:)
Nem vagy hülye, sőtt...:)

[ugrás az előzményre]
amika
#139 (2011-08-26 19:13:30) |
Válasz a(z) 110-es üzenetre:

"Nem tudom, Ti miként élitek meg a hurkák, csíkok simogatását, én imádom simogatni s olyankor felidéződnek bennem az emlékek, hogy hogyan is kerültek azok oda."

Én nagyon büszke vagyok ilyenkor és legszívesebben az egész világnak megmutatnám, nézzétek, engem ennyire szeretnek.
Tán hülyének néznének? :-O

[ugrás az előzményre]
vagyaink
#138 (2011-08-25 13:14:28) |
Válasz a(z) 137-es üzenetre: köszönöm, hogy bemásoltad :-)

[ugrás az előzményre]
varnyu
#137 (2011-08-25 10:15:31) |
*Sub, mazó vagy mindkettő?*

a: aki sub egyben mazohista is lenne?
a: és aki mazohista az egyben sub is?
v: szerintem nem törvényszerű
a: különben hogy tudod hol a határ?
a: csak mert nagyon sok hölgytől olvastam már itt, hogy sub, de elhatárolódik minden fizikai fájdalomtól
b: észre tudom venni hol a határ hidd el
a: ha nem tudod a másik oldal mit érez, gondol akkor hogyan?
a: nekem az már mindig gyanús, ha valaki kinyilatkoztatja, hogy csak úgy lehet és ilyen-olyan szabályok vannak
m: ezzel semmi baj, subnak vallom magam, mazo hajlammal, de a mazóságtól elhatárolódom én is... útálom a fájdalmat, de mégis izgat, nedvesít... csupán a fájdalomtól élvezni sose tudnék (így érzem)
b: személyes kontaktusban tudja mindkét fél, legalább is én így tapasztaltam eddig
v: tőlem mindig azt szokták privibe kérdezni, h mennyire vagyok mazo? azt szoktam válaszolni, hogy ha megmondják a mazóság mértékegységét, akkor majd meg tudom válaszolni a kérdést
a: na, ez most egy érdekes beszélgetés, be kéne menteni a velejét a fórumodba :-)

---------------------------------

Megtörtént :-)
varnyu
#136 (2011-08-25 10:08:06) |
Válasz a(z) 135-es üzenetre:

Természetesen. De ha beindul a fórum, szerintem leszünk még itt páran. És úgy lesz a jó. Mert a BDSM-ben semmi nincs kőbe vésve :-)

[ugrás az előzményre]
vagyaink
#135 (2011-08-25 10:05:57) |
Válasz a(z) 134-es üzenetre: Köszönöm Varnyu:)
Remélem lesz olyan aki tényleg használni fogja ezt a lehetőséget...
Kérlek segíts, adj tanácsot Te is, ahogyan nekem anno a kezem fogták páran...

[ugrás az előzményre]
varnyu
#134 (2011-08-25 09:58:02) |
Az utóbbi időben egyre markánsabb tendencia, hogy a BDSM negyedből többünket megkeresnek privátban tanácskérés miatt olyan felhasználók, akik általában a Belvárosba vagy a Heteróba vannak regisztrálva, a lapjukon nincs jelezve, hogy érdekelné őket a BDSM, de privát beszélgetésben kiderül, hogy nagyon is érdekli őket. Csak fogalmuk nincs, hogy kezdjenek hozzá. Sok az olyan is, akinek van párja, de nem tudják, hogy kellene vele megbeszélni a dolgokat az elején. 

Az egy dolog, hogy megpróbálunk valami általános tanácsot adni nekik igy magánbeszélgetésben ... De ez mindig csak egy ember véleménye.

Én ajálgathatom nekik a weboldalamat, de az kb. 80%-ban csak az én izlésemet, véleményemet tükrözi. A blogjaim meg 100%-ban. Nem biztos, hogy ez a nézet másnak is megfelel.

*Nos akkor itt a lehetőség az érdeklődőknek kérdezni. És igy már több emberől, több szempontot is figyelembe véve hallhatnak válaszokat* :-)
vagyaink
#133 (2011-08-25 09:50:25) |
Egy ma reggeli beszélgetés kapcsán újraindítom a fórumom azzal a céllal, hogy legyen ismét hol kérdeni, legyen hely nyíltan beszélgetni BDSM témában.
Kérek mindenkit ki erre jár, hogy a témát ne offolja, legyen ez nyílt terep mindenki számára. Ha butaságot ír, vagy másokra nézve sértő, bántó hsz-t fűz bárki kérésére, annyiszor fogom törölni akár hány alkalommal azt sértő stílusban teszi.
Mindenkinek köszönöm a megértést s kívánok kellemes, értelmes beszélgetést, eszmecserét.
varnyu
#132 (2008-09-23 20:24:36) |
Válasz a(z) 131-es üzenetre:

Vigyed gyorsan "orvoshoz" :-D 

[ugrás az előzményre]
vagyaink
#131 (2008-09-23 07:08:54) |
Válasz a(z) 130-es üzenetre:
Puszi Varnyu:)
Most kicsit igen, mert elromlott a gépem s csak a munkahelyemről tudok feljönni, onnan meg kicsit ciki :-/ na meg nem is túl ildomos :-D 

[ugrás az előzményre]
varnyu
#130 (2008-09-21 03:18:14) |
Válasz a(z) 128-es üzenetre:

hol vagy ??? elveszve??? :-O  :-( 

[ugrás az előzményre]
varnyu
#129 (2008-09-10 23:16:55) |
Ma a Drágám teljesen az agyamra ment.... a maga csöndes módján folyamatosan szörszálhasogatott (roppant finoman, hallkan és elegánsan tudja csinálni amugy!), hogy a végén már megkérdeztem, hogy esetleg menstruálni fog-e??? 
 :-D 
vagyaink
#128 (2008-09-02 16:08:12) |
Válasz a(z) 127-es üzenetre:
Irgum+burgum...eeeefelejtettem :-) 
Nem hiába vagyok, lusta, mihaszna, nyomoronc subja... :-) (mármint az Uramnak) :-D 

[ugrás az előzményre]
varnyu
#127 (2008-09-01 16:07:51) |
Válasz a(z) 126-es üzenetre:

Elfelejtettél????? :-O 

Te zöldfülü :-P  :-D 

[ugrás az előzményre]
vagyaink
#126 (2008-09-01 13:29:35) |
Válasz a(z) 125-es üzenetre:
Jólwanno :-) De most már itt van s tessék sokat, szépet, okosat írni, mert ha nem - bünti lesz :-D 
Elfelejtettem zöldülni...

[ugrás az előzményre]
varnyu
#125 (2008-08-31 12:38:39) |
No végre már..... :-) 
bogi-
#124 (2008-08-12 05:12:00) |
Megbántunk valakit, akit nagyon szeretünk,,,,most tök mindegy, hogy "csak" férfi, vagy az Urunk is....higyjétek el, Ők ugyanúgy szenvednek, mint mi, ha fordítva történik mindez. Ez a természetes, néha akaratlanul tesszük...sőt, talán gyakrabban. Amiről Te beszélsz Rebi, talán az a sűrűbb eset, hogy azért teszed, mert pont Őt nézed, nehogy már átvágják, nehogy csalódjon....én meg, nehogy már túlhajtsa magát, mit ér akkor az egész, ha egymásra nincs időnk, energiánk, türelmünk? Semmi kedvem a nyaraláshoz, többször próbáltam lemondani az utat, nem engedték. Tudom, hogy számomra marha idegölő lesz, felfordulva hagyni a házat két hétre, ha haza érünk kezdődik előről a hajtás, jön az őszi meló és tovább a ház.....de már nem mondom. Maked nyugtat, nem lesz gond, bízom Benne, a szavaiban, az igéretében,,,,és nem akarok csalódást okozni Neki.....várja, készül rá, intézi az utat....mellette még itthon is hajt. De a hétvégén rájöttem, hogy nem csak felidegesítem a hisztimmel, hanem én magam hajtom ebbe a megfeszített tempóba. Hogy az én idegem, félelmeim kihatnak rá, és mert makacs és "majd én megmutatom azért is" büszkén és gőgösen megy szembe a lehetetlennel. 
Hát mi a fenét akarok én? Majd Ő, nekem csak haladnom kell utána, becsukott szemmel, hisz Ő akarja megm,utatni az utat,,,,

Volt olyan amiről Te írtál Macsikám....minden hónapban egyszer :-) Menseskor előjött a depi, bár sokára, de rájött, hogy mindez annak köszönhető....azután csak annyit mondott, látja megint csalánra pisiltem :-) 
És hagyott főni a saját levemben,,,,néha-néha vakkantva valamit a hisztiző levelemre....ma már nincs ilyen, ma már nem kell félnem, hogy nem jön, nem ír....csak attól, hogy a pálcát, vagy a szíjat kapja fel, vagy azt az átkozott csiklószívót :-P 
De a bűntudat, hogy megbántom, hogy ellene teszek, most sokkal nagyobb, mint azkelőtt volt.

Gyerekek. Nekied kell erősnek lenned Rebi. Nőként biztos könnyebb, mint férfiként. Ha rám mérges Maked,a gyerekeim azok, akik meg tudják enyhíteni a haragját. Bármi és bármikor történik is, akár én vagyok rossz, akár a munkahelyen kemény a meló, Velük mindíg türelmes. Azt hiszem Ők a nyugtatói, képes éjszakáig beszélgetni a legnagyobbal, gyerekként ugrálni a középsővel és dédelgetni a kicsit, soha egyszer nem csattantotta el rajtuk azt a bizonyos ostort. Soha egyszer nem érezték a gyerekeim azt, hogy terhesek a számára, bárhol bármikor képes ugyanazt a figyelmet szentelni rájuk. És amikor ezt látom, boldogan térdelnék az egész világ előtt a lábai elé...
vagyaink
#123 (2008-08-11 21:47:57) |
Múltkoriban haragban voltam a világgal, de leginkább önmagammal. Fáradt s nyűgös voltam, túl sok volt az elmúlt hetek eseményei, történései. Persze ez Urammal való kapcsolatomra is rányomta bélyegét. Lázadtam, feleseltem. Uram nem szólt, nem válaszolt a levelemre sem, melyben nyafogva írtam, hogy ne legyek már "lusta, mihaszna subja".
Úgy útáltam magam a levél megszületéséért s bezzeg totálisan be is tojtam, hogy mi van ha azt mondja, ha nekem nem kell, hogy a lusta mihaszna legyek, hát akkor fel is út s le is út. 
Szerencsémre Uramnak több esze volt, van mint nekem, kivárt. Kivárta míg megnyugszom, míg ismét tudtam örülni a lusta, mihaszna jelzőnek. Hisz szeretem Őt s imádom ahogy mondja: lusta, mihaszna subja vagyok s közben mosolyog a szeme.
varnyu
#122 (2008-08-11 20:36:43) |
Válasz a(z) 121-es üzenetre:

Büntudat.....
Most elég nehéz helyzetben vagyok.... ismét itt vannak a Párom kislányai. És most elég rosszul viselem. Valószinüleg nem is Öket, mert aranyos gyerekek. Hanem azt, ahogy és amiért most itt vannak.
Az anyjuk elöször azt mondta, h aug. végén sérvmütétje lesz, tudnánk-e segiteni. Azt mondtuk, hogy persze. De kiderült, h a Páromnak aug közepétöl ujra lesz munkája. Ezt a Párom elmondta neki. Erre az volt a válasz, h akkor legalább a hónap elsö felében hadd lehessenek itt. (Ennyit az aug. végére tervezett mütét valóság tartalmáról..... mér nem azt mondta, h fáradt, segitsünk????)
Na ezért lettem én igen dühös. És indulatos. És ez a gyerekekhez való hozzáállásomat is befolyásolta (pedig ök szegények nem tehetnek arról.h az anyjuk hazudik, mint a vizfolyás.....)

A hétvégén már nagyon kevés türelmem volt. Ma, bár 4ig dolgozom, 5re értem haza (olvastam...). Ahogy hazaértem, a Párom csak egy dolgot kérdezett (pedig ahogy hazaértem, azt mondtam, h tul sok munkám volt....), hogy "délutános voltál, Drága?" (tudja, h egy müszakban dolgozom...)

Naná, hogy nem hitte el, h olyan sok munkám volt....

"És mostanra már qrva bűntudatom van .."

[ugrás az előzményre]
bogi-
#121 (2008-08-11 12:57:56) |
És mostanra már qrva bűntudatom van .. :-( 
bogi-
#120 (2008-08-11 06:59:56) |
Érdekes ez...tegnap ete történt velem is hasonló...
A gondjaink, hogy lassan haladunk a lakásfelújítással, hogy nyakunkon az utazás és tudom, hogy nem készülünk el, hogy látom az Uram mennyire fáradt és kimerült, de hogy ennek ellenére mennyire akarja, hogy megmutassa, igenis elbír a munkával....nem is tudom, olyan car érzéseket váltott ki.....nőként lázadoztam, hogy ne, hogy nem akarom, hogy így legyen, mert annak semmi értelme, hogy hajtjuk magunkat és az idegeink a pattanásig feszülnek....szóval, el akartam felejteni a subságot....kezembe akartam venni a dolgokat, nem engedni az akaratának....
de eljött az este, amikor már Ő annyira kiakadt a hisztimen....hogy még az ágyban sem tudtam úgy várni, ahogy kell....eltettem a szekrény kulcsát, ahol a cuccaim vannak.....szóval marha pipa lett.....felköltött, nyomatékot adva a szavainak követelte a kulcsot. De nem ám, hogy odasétálok és elő veszem...ááá....térden, cúszva-mászva a lábai között....és nem ám, hogy megfogom a kezemmel és oda viszem, a lófenét....na rögtön tudtam, hogy basszus,,,,hiába akarok én kibújni a subság kötelékéből,,,,nagyon vegyes érzések kavarogtak bennem...az izgalom, a megalázottság...és a csalódás magamban, hogy nem tudtam legyőzni....és az alázat, hogy Neki bármit....bármikor....és a fogaim közé vettem a kulcsot, ahogy kérte....le kellett tennem a lábai elé,,,,ott már újra éreztem, azt amit szeretek,,,,hogy az Övé vagyok,,,,subként. De itt jött az, ami Nektek is furcsa....nem tudtam kimondani, hogy "parancsoljon Uram"...pedig annyira szerettem volna, inkább remegtem, hogy elver érte....a "nem hallom"-ra kinyögtem, hogy "itt van Uram"
Értitek ezt? Akartam, nagyon, de nem tudtam.....elbőgtem magam.
vagyaink
#119 (2008-08-09 12:06:52) |
Nem tudom! Uram is kérdezte már nem egy alkalommal. Egyszerűen leblokkolok ha ki kell mondanom. Volt rá példa, hogy Uram már megsajnált amiért nem tudom kimondani. Átölelt, puszilgatott, csókolt - én meg remegtem, mint nyárfalevél, könnyeim folytak. Ha tudnám az okát a miértnek, jobb lenne, vagy ki tudnám mondani, de nem megy :-( 
varnyu
#118 (2008-08-09 11:45:37) |
Válasz a(z) 117-es üzenetre:

Macsi, de miért tudod a *kérem*-et könnyen kimondani, a *könyörgöm*-öt pedig nem???
Mit jelent *Neked* a két szó közötti különbség???

[ugrás az előzményre]
vagyaink
#117 (2008-08-09 11:19:51) |
Nálunk a fájra a következő a válasz: Kérdezte valaki? Vagy: Mondani szeretett volna valamit? 
Ez a mondani szeretett volna valamit pedig: könyörögnöm kell, ami nagyon nem műxik, a kérem jön zokszó nélkül, de a: Könyörgöm Uram, már nem. Most is a: Mondani szeretett volna valamitre 2x is azt mondtam, inkább verjen tovább.
bogi-
#116 (2008-08-09 07:44:28) |
" Fáj,,,,neee"
Válasza? "Tudom, de másból nem tanulsz"
varnyu
#115 (2008-08-08 23:35:35) |
Válasz a(z) 112-es üzenetre:

"Fáj? Én ezzel úgy vagyok, azért van, hogy fájjon"

Erröl most éjjel eszembe jutott valami :-) 
Amikor mult évben Vele elkezdtünk sétálgatni BDSM irányban, az elején szeretkezés közben többször is megkérdezte: Fáj?
Amire legtöbbször az volt a válaszom: Igen, de csak amennyire kell.

 :-) 

[ugrás az előzményre]
vagyaink
#114 (2008-08-08 23:00:55) |
Bogim:)
Holmi csipp-csupp kék foltocskáktól meg sem lepődöm... No azért tudom mennyire tudnak fájni.
A 2-3 ujjnyi hurkák a lovaglópálcától születnek, korbácstól meg csíkos vagyok, mint a kis vaddisznó :-) Ez a kép amit most beteszek korbácsolás után készült s még nem is kaptam túl sokat, mert nyafka voltam.
bogi-
#113 (2008-08-07 05:49:39) |
Válasz a(z) 112-es üzenetre:

2-3 ujjnyí hurkák??? Macsikám!!! belehalnék... :-D 
Amikor ilyeneket olvasok, meg látok, kérdezem magamtól, hogy mi a fenéért nyavajgok egy pár kék folt miatt? 
Már kb másfél éve igérgeti Maked, hogy megjelöl valamivel...eddig megúsztam....szeretném, de marhára félek attól, hogy fájni fog....pl egy testékszer,,,,igen a puncimba.....addig nem engedem, amíg nem szülöm meg a fiát....de aztán,,,,tuti nem menekülök.....azon agyaltam, hogy majd mondom a nőgyógyásznak tegye be Ő, persze rendes érzéstelenítő mellett :-D Mert az Uram bizti csak jót röhögne a tűtől való rettegésem láttán....

[ugrás az előzményre]
vagyaink
#112 (2008-08-06 09:24:25) |
Válasz a(z) 111-es üzenetre:Fáj? Én ezzel úgy vagyok, azért van, hogy fájjon :-) Na jó, mikor találkozásunk utáni napon dolgozom s napi 12, ne adj Isten 24 órát vagyok kénytelen ülni akkor már kevésbbé élvezem az ülepem tarkító sokszor 2-3 ujjnyi vastag hurkákat. Normál esetben nem zavar, hogy fáj, inkább az szokott zavarni, mikor elmúlnak s nem látszódnak a nyomok. Legszívesebben mutogatnám azokat, mint egy gyermek az ajándékait, játékait. Mikor a kezével is megismerkedtem - másnap is látszott az öt ujja nyoma - rátettem a kezem s azt éreztem, hogy az Ő kezét simogatom s nem a fenekem. 
Mostanában egyre gyakrabban gondolok arra, hogy valami maradandót szeretnék Tőle, még nem kristályosodott ki, hogy mit. Bár fantáziálásaimban gyakran előjön, hogy egy testékszert szeretnék s talán a puncimba...de nem tudom, hogyan mondhatnám el. S főleg, hogy Ő is ott legyen mikor bekerül vagy, hogy Ő tegye be.

[ugrás az előzményre]
bogi-
#111 (2008-08-06 05:42:06) |
Válasz a(z) 110-es üzenetre:

Nekem ritkán maradnak nyomok...a felsziní pírt kivéve.... ( mi a ritka? )....szóval, olyan a bőröm,,,,de már észre vettem, hogy van, amikor direkt a nyomokra hajt :-D Amikor megszabadulok, szeretném látni, mit művelt....nem engedi megnézni.....lopva, megbújva nézegetem, látszik-e? Hozzá érni? Símogatni? Azt már nem, hisz nyomok nélkül is fáj rendesen, érintés nélkül is....Ő szokta, direkt fájdalmat okozva....másnap is...meg belecsípni....nehogy hamar elfelejtsem... :-) És felidéződnek az emlékek,,,oszt meghúzom magam :-P 

[ugrás az előzményre]
vagyaink
#110 (2008-08-05 21:43:23) |
Úgy látom tipikus sub vonás, hogy nézegetjük, simogatjuk csíkjainkat, hurkácskáinkat.
Részemről tiszta dili vagyok (persze nem szó szerint :-D s a szó jó értelmében véve) idétlenül vigyorgom mindig ha keresem a "nyomokat". 
Nem tudom, Ti miként élitek meg a hurkák, csíkok simogatását, én imádom simogatni s olyankor felidéződnek bennem az emlékek, hogy hogyan is kerültek azok oda. Nem tudom, haladás-e vagy "rajongásom" ragadt át Uramra, mostanában Ő is szívesen nézegeti a művét :-D Uram azt mondja: szerencsés vagyok a bőröm miatt, mert ott akkor alig látszik valami. Fürdés után bezzeg mikor már élénk vörösek a csíkjaim vigyorogva s mint egy "büdösbogár" pucsítva odatartom szemlére az ülepem :-D Amit még nagyon élvezek, hogy órák múlva s másnap is még forró a fenekem s a meleg ülepemmel úgy szeretek odabújni Uramhoz.
buja-duci
#109 (2008-08-05 18:46:47) |
Én így hét múltával is viselem a vessző lila nyomait. Igaz én voltam buta, mert túl vastagot szedtem :-( 
Fájt is nagyon, még másnap is :-) 
De olyan jó nézegetni, és elküldeni az Uramnak a róla készült fotókat :-D 
bogi-
#108 (2008-08-05 18:17:30) |
Válasz a(z) 107-es üzenetre:

Ezzel én is így vagyok,,,,mármint a nyomokkal...marhára fáj, de büszkén viselem.
Hétvégén erős felindulásból a derékszíját kapta fel, komótosan felhajtogatta, megtekergette és az élével kaptam....iszonyatosan szenvedtem,,,,,de mégis.....

[ugrás az előzményre]
buja-duci
#107 (2008-08-04 19:40:33) |
Érdekes ez a számolás dolog. Én is utálom.
Eleinte Uram ragaszkodott hozzá, mostmár néha enged, főleg, ha sokat kapok :-) 

Én azért sem szeretem, mert ugye folyamatosan koncentrálnom kell, hogy hol is tart. Én sem vagyok mazo (ilyenkor sajnos) így elég könnyen elveszem a fájdalomban. Viszont ami érdekes, azért a popsimon szeretem nézegetni a nyomokat. Lehet, őrült vagyok, de boldoggá tesz, mert ezek az Uram kezének a nyomai :-D 
varnyu
#106 (2008-07-22 22:40:32) |
Válasz a(z) 105-es üzenetre:
Ugy tünik, hogy nekem nem volt és nem is lesz választásom...
Nálunk a "megtorlás" mindig egy BDSM-szeretkezés része. És ott soha nincs menekvés. Biztos lenne, ha nagyon akarnám, de ott és akkor sose jutna eszembe a nem létezö menekülöszót kimondani. De azt tudom, hogyha tullépne egy határt, tudnék ugy jelezni Neki, hogy rögtön megértse és abbahagyja.
De sose lépi tul :-) 

[ugrás az előzményre]
bogi-
#105 (2008-07-21 06:16:52) |
Válasz a(z) 104-es üzenetre:

Aj, de sokszor éreztem én így...de volt olyan, hogy inkább a megalázó dolgot választottam mint a pálcát....a vicc az, hogy Makednek természetes az, ami nekem megalázó és amikor ezt érzem is, akkor könnyebb...na és kevésbé fájdalmas is :-P 

[ugrás az előzményre]
vandorka
#104 (2008-07-18 23:59:31) |
hm ... nemrég jöttem haza és útközben azon filóztam ami ma történt: döntenem kellett ... büntit kaptam és gazdi volt olyan édes, hogy választhattam: kapok ötvenet, de hangosan számolnom kell, vagy hetvenet, de nem kell számolnom .... 
de xar volt a többet kérni .... maga a tudat, hogy nem vagyok normális: nem vagyok mazo, mégis a többet kérem, aztán megnyugodtam: sub vagyok, izzig vérig, a számolás megalázó, nehéz, lelkileg vesz ki sokat belőlem, és ráadásul ami nem tisztán érthető azt újra kapom, így ezt megúszom, inkább választottam azt, hogy kicsit tovább fájjon ....viszont megúsztam a lelki kínzást ... :-) 
na jól van, így most hirtelen ennyit :-) 
bogi-
#103 (2008-07-08 08:29:59) |
Én nem mondanám, hogy élvezem érte a kikapást :-D Marha nagy tenyereseket szokott érte adni és qrvára fáj....de százszor meggondolom, hogy mikor gyújtok rá előtte :-D 
vagyaink
#102 (2008-07-07 08:38:53) |
Látom mindenhol a cigi...
Én ráadásul még ígéretet is tettem Uramnak, hogy bizony le fogok szokni róla. Csupán egy a gond, túl sok indíttatást nem érzek, hogy tényleg le kellene tennem, holott tudom jól, hogy büdös, hogy roppant mód egészségtelen...
Addig viszont élvezem ezért is a kikapást :-P 
varnyu
#101 (2008-07-05 01:12:41) |
Válasz a(z) 98-es üzenetre:

Kuuu.....a cigi....megigértem - leginkább magamnak!! - hogy ha hazaérünk, megpróbálok teljesen leszokni róla. De ha nem sikerül, akkor nem én fogom saját magam cseszegetni érte, ha mégis kimegyek bagózni az erkélyre, hanem Ö. És ennek ellenére váltig azt mondja, hogy ne miatta, hanem magam miatt szokjak le róla :-D 

/olyan jó érezni, hogy félt.........../

[ugrás az előzményre]
bogi-
#100 (2008-06-30 13:08:37) |
Válasz a(z) 99-es üzenetre:

Szia Imádottkám :-) 

Jajj, hát tudom, hogy csoporttag,,,de most mindent dugdosok előle...tudod, nem akarom, hogy olyat olvasson, ami felbőszíti....
A papucsdomságáról tud, jót kacagott rajta :-P Na meg tegnap megmutatta mennyire papucs is Ő :-P 

Képzeld, nem tudok nem feleselni.....van amikor elengedi a füle mellett,,,,legalábbis azt gondolom, de amikor összejön benne, hát....tegnap is hiába szaladtam el előle, amikor már éreztem, hogy most tényleg nem tudom lekenyerezni, kénytelenül oda kellett állnom elé.....huhhh, tudod soha nem sírtam még,úgy, hogy látja de tegnap már majdnem kihozta belőlem. És így most én is így vagyok, mint Te, eszemben sincs továbbra is ennyire feszíteni a húrt....nyoma maradt a bünömnek rendesen....ja cigi....hát, nem számoltam, de nagyon sok volt a tenyeres, amit azzal a hülye cipőkanalával kaptam érte.....már a másodikat repeszti el szegény ártatlan subján :-) 

Jóságos Mackóm, most közelebb van Hozzdá, mint hozzám, de este átadom :-* 

Szép és kellemes hetet kívánok Nektek a nevében is :-) 

[ugrás az előzményre]
vagyaink
#99 (2008-06-28 20:36:10) |
Válasz a(z) 98-es üzenetre:
Puszi Bogim :-) 
Te csak azt gondolod, hogy előle el lenne dugva ez a fórum.
Ugyan úgy ahogyan Te is Ő is csoporttag nálam. 
Szóval tessék cenzúrával írni :-P 
A dolgok megértettetése nálunk is szigorú, nincs kecmec, mondjuk nem is lenne kedvem olyankor vigéckedni. Ahogyan elmondja az indokokat be kell lássam, hogy igaza van s az addigi háborgásom szép lassan lecsillapszik, megnyugszom. 
Igen Bogim - ezért is - imádjuk Őket.
Szép s kellemes hétvégét kívánok Nektek, jóságos mackód is csókoltatom :-* 
Macsi

[ugrás az előzményre]
bogi-
#98 (2008-06-28 09:11:20) |
Válasz a(z) 97-es üzenetre:

Én is jókat kuncogtam az éjjel, miközben Nektek írtam :-) 
Az még hagyján volt, hogy netezek, határozott utasítása ellenére....még bagóztam is, pedig az este azért kaptam ki, mert a társaságban is bőven sokat fogtam meg.....de gondoltam, hajnalban hamarabb kelek, eldugom a bizonyítékokat....jól bealudtam. Mire felébredtem Maked már le is zuhanyzott és természetesen első kérdése, ez volt, na meddig is neteztem.....na meg látja, hogy még jó pár cigi is lecsúszott.
Azt mondta ahány cigit talál a lakásban, mind széttöri.....na míg vásárol,kell találnom valami jó dugihelyet :-P 
Még jó Macsikám, hogy a Te fórumod el van dugva...itt minden bűnömet bevallhatom,,,,,nem látja -P
Én is mondom Neki, hogy igazságtalan, Ő is meg tudja értetni velem, hogy biza, nem is,,,,nagyon is megérdemlem :-) 
De ezért imádjuk Őket nem? Ezért is :-) 

A nevében is csókoltatlak Kicsim :-* 

Szép hétvégét Nektek !!!

[ugrás az előzményre]
vagyaink
#97 (2008-06-28 02:04:06) |
Nevetgélünk, kuncogunk saját dolgainkon...
De bezzeg mikor odakerül a sor, hogy a "járandóságunkért" oda köll tartani...bezzeg nincs ekkora szánk. 
Bár én múltkoriban megpróbáltam elmagyarázni, hogy igazságtalanul kaptam...Szerintetek? Megmagyarázódott az én sub buksimnak, hogy deeeee nagyon is helyén való volt a bünti. Uram ékes, szép szavakkal adta tudtomra, hogy "mihaszna lusta subja" vagyok aki ráadásul nem rest a feleselésre sem. Miután helyretevődött buksimban a gondolat már vigyorogtam ismét, utólag visszagondolva tényleg jogos volt a bünti, csak azt akkor néha olyan nehéz belátni.

[1-60] [61-120] [121-156]

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.