Simple vásárlói tájékoztatóMilyen egy jó szexpartner?

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

pandora


Milyen egy jó szexpartner?
Sokan írják a bemutatkozásukban hogy szexpartnert keresnek. Sokszor és sokan hivatkoznak arra hogy ez egy szexpartner kereső oldal. Nekem erről mindig a teniszpartner, kártyapartner ugrik be. :)
Vagyis hogy a partner mindössze segítő egy tevékenységben, amit nem egyedül akar csinálni valaki. Pedig a szex azért egy kicsit más...

A kérdéseim, amivel kapcsolatban érdekelnének a vélemények:

Mi a különbség a szexpartner és a barát/barátnő, vagy a szerető között?
Ki mit ért "jó szexpartner" alatt? Egy dögös ágycsatát? Testi-lelki barátot? Havert? Szerelmet? Pusztán egy tevékenységhez segítőt? A szexpartner egyvalakit jelent, párhuzamosan többet, vagy folyamatosan újabbat és újabbat?

Hogyan képzelitek el a számotokra ideális szexpartnert? Milyen lenne az, aki után azt mondjátok, hű...megtaláltam amit/akit kerestem?


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
nincs kép alex2016
#200 (2017-03-29 21:07:47) |
szia tudnék ajállani v kit ;) 
red-lady
#199 (2017-01-29 20:13:26) |
Válasz a(z) 195. üzenetre:Sikerült gépre jönni. :-)
Megpróbálom érthetően megfogalmazni.:-)

Nos, én azt szoktam mondani, hogy nem vagyok szerelmes típus, csak rajongani tudok, de azt nagyon!
Ha az "ennyire ritka" megjegyzésem szerinted szerelem, akkor dőlt eddigi minden véleményem! :-)
Szerelmes típus vagyok! :o :D 

Számomra ritka, hogy (főleg itt, na meg a neten) az ismerkedés folyamán azt tapasztaljam, agyban, lelkileg, szexuális elképzelés - kultúra - hasonlóak vagyunk. Ritka, hogy erre még olyan fényképet kapjak, amitől nem szaladok legalább fél órára el a géptől. Még ritkább, hogy ehhez egy olyan hang társuljon, amitől a bugyim nedvesedni kezd.
Az pedig nem sűrűn fordult elő, hogy úgy mentem randira, hogy csak 1% esélyt láttam arra, hogy nem fog nekem tetszeni.
Olyan pedig...nem mondok számot... x volt, hogy a hátam közepéhez érve, nagykabáton keresztül azt érezzem minden idegszálam vibrál. Nehezemre esik beszélni, fogalmazni, uralkodni magamon nyilvános helyen.
Vagy órákon keresztül asztal közöttünk és csak beszélgetünk, mikor a szájára vágyom, csókjára, érintésére. Mikor attól megremegek, hogy kis kifliként ölébe bújva a fülemnél hallom hangját, ahogy mesél, vagy a meccset elemzi.
Ritka, hogy üzenetei mosolyt csalnak az arcomra és érzem a hangulatát.
Nos, ezekre a helyzetekre mondtam olyan ritka.
És ez nem szerelem!
Csak kiéhezett idegszálaim, érzékeim kielégítése.
Ettől jó egy szerető. Számomra.

A bizalom?!
Nos, furcsa egy helyzet, vagy én nem találtam a megfelelő emberekre, még így sem, hogy ezeket átéltem, vagy én csinálok valamit rosszul.
Ott kezdőd(ne)ik számomra a bizalom, hogy tudja az igazi nevem, tudja a...nos, nem baj, ha most konkrétumokat nem kezdek el felsorolni?!:-)
Minden esetre többet tud rólam, mint az átlag, személyes, bizalmas dolgokat...mert érdekli a részletek is, mert valóban engem akar. Sokat kapnak, akik eljutnak az "ágyamig". De mégis keveset!
Hogy miért, mert ez nem szerelem!:-)

És talán ezért van hogy csak részbizalmat (hű de csúnya szó) kapnak...mert eltűnnek.
Nem első tali után, de eltűnnek... :napersze: 

[ugrás az előzményre]
red-lady
#198 (2017-01-28 09:35:32) |
Válasz a(z) 195. üzenetre:Igazad van! :napersze: :sir: 
Bocsanat...igyekszem majd geprol ujra fogalmazni!
(csak osszeomlott, talan eletet sem tudok bele lehelni)

[ugrás az előzményre]
nincs kép anonimus225
#197 (2017-01-27 22:06:50) |
Válasz a(z) 196. üzenetre:rosszul fogalmaztam bocsi ,a párkapcsolatnál a müködő szex is benne kell hogy legyen.

[ugrás az előzményre]
nincs kép sofia
#196 (2017-01-27 08:07:34) |
Hát nyilván szerelemnek is nevezhetjük ès az elötte 194 es hsz irójátol szeretnèk valamit kèrdezni.Szerinted az olyan párkapcsolatnak ahol már a szex sem müködik jól mert mást ketesel mi èrtelme van?Persze tudom a közös vagyon ès a gyerekek nagy visszatartó erő, de igy a 4x fele közeledve rájőttem arra is hogy az anyagiak ès a gyermek sem olyan visszatartó erő egy langyos vagy hideg kapcsolatban sokkal tőbb negativitás van mint ha egyszerüen megprobálod máskèp.Ehez bátorság kell tudom jól sokan gyávák meglèpni helyete tartanak a nők egy igás állatot a fèrfiak meg egy háztartási rabszolgát nem tartom korektnek egyik verziót sem.Ez nyilván az èn vèlemènyem de mikor kölcsönös vonzalom van ès jól müködö szex sőt mindent meg lehet beszèlni a másikkal mondhatni megvan a másik feled akkor szerintem mèg egy langyos kapcsolatot sem olyan nagy ár felrugni èrte.Tudod sok kapcsolatot felrugtam már èn is ezekkel indokoltam magamnak,meggyőztem magam ez a helyes igy kell legyen.Aztán dolgoztam mèg hètvègèn is csak hogy ne keljen együtt lenni a "párommal" mondjuk akik ismerik azt kèrdeztèk hogy birtam egyáltalán ki vele...Sok nővel tartotam a kapcsolatot legtőbb együtt van a fèrfival de van mellete egy szerető akibe szerelmesek is általában felhívnak mikor a fèrfi megunja ès tőbbet akar mert ez is gyakori.Általánoságban elmondható a nők mèg a legsz@rabb kapcsolatot sem rugják fel inkább megszabadulnak a pasitol aztán vigasztalodnak vagy probálnak hónapokig èvekig.. 
esther
#195 (2017-01-27 07:39:27) |
Válasz a(z) 192. üzenetre:
Ezt az " annyira ritká-t" hívják szerelemnek. Mindenki jól ismeri. ;) 
De hogy a bizalmamnak csak egy részét kapja meg, akibe szerelmes vagyok?  :napersze: Nem, ő az egészet kapja, csak így lehet teljes a kapcsolatunk.
Nem tűnik el?? :o Ezt végképp nem értem.

( gondolom ezt a hsz-t telefonról írtad,mert nem vall rád a sok hiba és a megfogalmazásod is máskor összeszedetettebb)

[ugrás az előzményre]
nincs kép anonimus225
#194 (2017-01-27 06:20:20) |
Szerintem meg egy szexkapcsolatnál pontosan az érzelmek lehetnek melyek bekavarnak és rossz vége is lehet a dolognak 80-90%-ban.Azért a három X-nél már én is tapasztaltam láttam átéltem pár dolgot.Ha egy ilyen kapcsolatba érzelem kerül abból jön az egyre jobban vonzódom hozzá dolog,aztán jön a próbáljuk meg járjunk stb.ez ugye annak nem is gond aki egyedül van, de akinek van egy párkapcsolata ott jön a zsarolás hogy elmonjda a párodnak ha nem maradsz vele meg jönnek a hisztik miért nem stb ilyenek és megy a kavarás.ezek összetett dolgok.anélkül is lehet élvezni a szexet és nagyokat hogy nincs érzelem és ezt értem úgy hogy van női ismerősöm is aki ezt el ismeri és mondja és tuti nincs nála érzelem ha ilyen alkalomra pasit lányt vagy párt keres.ugye ezt külön kellene mindenkinek választani,Szex vagy párkapcsolat kell.csak sokan a kettőt összefüggésbe helyezik holott tudnak külön is működni a dolgok.
nincs kép dobbenet
#193 (2017-01-26 23:05:44) |
Na szerintem először mindenképp szexeljünk
red-lady
#192 (2017-01-26 19:11:38) |
Válasz a(z) 191. üzenetre:Ez annyira ritka!
Marmint, hogy ennyire egy hullamon mozogjak valakivel, hogy ha hozzam er a hatam kozepehez artatlanul, megremegjek, hogy velem szemben ul es vissza kell fognom magam, ne erjek hozza nyilvanos helyen. Hogy amit irsz ott van es mukodik, mert kolcsonos...es ezert talan bizalmam egy reszet is megkapja, mit masok soha...es nem tunik el!

[ugrás az előzményre]
nincs kép sofia
#191 (2017-01-24 17:47:52) |
Sziasztok számomra èrzelem mentes kapcsolat nem játszik :) igazából a jó szexpartner èrzelmekkel az igazi. A barátnő meg szerintem máskèp nem is lehetsèges legalább is számomra .Ami szerintem fontos hogy a nő èlvezze a szexet lehetőleg minnèl jobban ès minnèl többször ha 3 óra múlva leállit ès azt mondja elèg volt köszönöm nincs bennem keserüsèg hogy èn csak kètszer èlveztem örülök neki hogy ő kilelègült mert ez nekem fontos.Volt olyan hogy a partner arcán azt láttam mintha nem is ott lenne ez olyan kiábránditó számomra feleslegesnek èrzem az energiát amit belefektetek, olyankor törekszem a minnèl gyorsabb befejezèsre mert nincs számomra pozitiv töltete.Volt olyan szeretőm aki fura fiúnak hívott mert nyiltan beszèlek az èrzelmeimről a vágyaimról. Nekem az a vèlemènyem a másik nem gondolatolvasó ha nem mondom honnan tudná mire vágyom?Szerintem akkor lesz egy ember èlete boldog ha a barátnője a szeretője ès a legjobb barátja is egyben.A jelenlegi szeretőmmel pl teljes az összhang tökèletesen működik a kèmia ès mindent meg tudunk beszèlni egymással pl a ruhákat is amiket vásárolok neki,mindegyik tetszik neki pontosan azonos a stilusunk.Sokszor van hogy irok neki valamit szinte másodpercre jön az üzenet ès ugyan azt irja aztán nevetünk hogy megint egyre gondolunk.Szerintem ilyen a jó szerető akivel nem csak egyet dugni lehet, hanem hatalmasakat szeretkezni,viszont mindent meg is lehet beszèlni vele bármi problèma is jőnne elő.
pandora
#190 (2016-12-28 23:49:18) |
Válasz a(z) 189. üzenetre:

Jogos a 2 pont. :D Nekem is ezt sugallta a kisördög, hogy egy művelt, kedves, igényes ingyenprosti definícióját olvashattuk... :D
Ha már álom, álmodjon nagyot...legfeljebb nem fog teljesülni. :)
[ugrás az előzményre]
cougar
#189 (2016-12-23 19:04:07) |
A(z) #189 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
akos74
#188 (2016-12-22 19:33:55) |
Válasz a(z) 185. üzenetre:
Átjött, teljesen :)
Tudom, nagy kérés, hogy mindezt egy személyben keresem.
De én is ilyen vagyok, egyszer ilyen, egyszer olyan, nőben is van ilyen, tudom.
Csak megjegyzem: a 'ha már fétis' feliratú kép nagyon jól sikerült... :)

[ugrás az előzményre]
esther
#187 (2016-12-22 16:57:41) |
Válasz a(z) 186. üzenetre:
Jójó!
Ez humor volt részemről. Nem jött át? :vigyor: 

[ugrás az előzményre]
potenspasit
#186 (2016-12-22 15:32:58) |
Válasz a(z) 185. üzenetre:tévedsz :) olvasd el az adatlapját

[ugrás az előzményre]
esther
#185 (2016-12-22 09:08:24) |
Válasz a(z) 184. üzenetre:
Világos! Neked két nő kell! :vigyor: 
Egy, aki a BDSM-beli vágyaidat kielégíti és akár cigizhet is..és egy másik, aki csendes, szolíd, otthon kötöget a sarokban..persze nem cigizik,* nem iszik! *:D mert minden káros dolgot megvon magától..és csak neked él! ;) 

[ugrás az előzményre]
akos74
#184 (2016-12-21 10:45:25) |
Véleményem szerint a jó szexpartner és a barátnő közt nincs sok különbség, hisz mindkettőnek vonzónak kell lennie számunkra, ez nálam bármilyen kapcsolat feltétele. Viszont a szexpartnernek lehet olyan tulajdonsága, amit klasszikus partnerként nem tolerálnánk, nálam pl ilyen a dohányzás. 
Mondjuk a BDSM nálam bonyolítja a dolgokat, nyilván szexpartnerben csak olyat keresek, akivel ilyen téren is összeillünk, barátnőben, feleségben pedig nem ez a legfontosabb.
plasticman64
#183 (2016-12-18 06:26:00) |
Válasz a(z) 182. üzenetre:
A mi esetünkben nem lehet azt mondani, hogy érzelem mentesen keresünk szexpartnert, mert párként keresünk. Eddig csak klubban jött össze a plusz férfi. Mindent megbeszéltünk utána. A feleségem sem engedte volna magához az illetőt, ha az bunkó módra viselkedik. Lehetett volna bármilyen szuper csődör. Nekem is egy olyan élmény volt a párom örömét látni, amit kár lett volna kihagyni. Most ott tartunk, hogy ő tartja igazságtalannak az egészet, hiszen csak neki jutott a több kényeztetésből. Ezért keresünk inkább párt. Biztos, hogy a négyes esetében kizárt az érzelem mentesség. Olyan nincs, hogy mind a négyen csak dugjanak. Talán az egyedülálló férfiak és a fehérmájú hölgyek kis százaléka képes érzelem nélkül szexelni. Nekik biztosan sokkal könnyebb partnert találni. 

[ugrás az előzményre]
pandora
#182 (2016-12-18 01:09:23) |
Válasz a(z) 181. üzenetre:
Igen, sokan írják hogy a szexpartnerhez nem kell az érzelem. Bár valószínű inkább a férfiak vannak így ezzel.
Próbáltam már minden érzelem nélkül, pusztán azért mert külsőre tökéletes volt az illető, jó fej is volt, dumálni is jó volt vele, ésatöbbi...de nem több. Nem is volt semmi késztetésem megismételni vele, nem volt nagyobb élmény mint egy Lelo vibrátor.

Sajnos itt hajlamosak az emberek a végletekben fogalmazni. Nem ismernek egy széles palettát a semmi érzelem (kvázi lelkileg töküres) és a lábremegtető holtomiglan szerelem között, ahogy nem ismernek széles palettát a dugjunk egyet és a házasodjunk össze között.

Pedig valahogy pont ezen a széles palettán érzem a helyét a netes ismeretségeknek. A végletek között.


[ugrás az előzményre]
plasticman64
#181 (2016-12-17 16:44:06) |
A szeretőhöz kell a legtöbb érzelem. A baráthoz/barátnőhöz egészen más érzelem kell. 
A szexpartnerhez nem feltétlenül kell az érzelem. Szerintem azért keresünk szexpartnert, hogy vele/velük éljük meg azokat a vágyainkat, amiket egyedül, vagy a partnerünkkel nem tudunk átélni. 
pandora
#180 (2016-12-09 20:51:22) |
Válasz a(z) 176. üzenetre:

A mozi, a vacsora szerinted "komoly/együtt járunk" dolog?
Nem semmi. Akkor én nagyon sok emberrel járok együtt komolyan. :D :D :D Eddig nem is tudtam. :D


[ugrás az előzményre]
huups
#179 (2016-12-08 14:15:47) |
Válasz a(z) 178. üzenetre:
Kedves esther. Korábban palacsintaxx és bati73 egy érdekes beszélgetést folytatott és erre reagáltam :* 

[ugrás az előzményre]
esther
#178 (2016-12-08 14:11:25) |
Válasz a(z) 177. üzenetre:
Hogy is mondják a reklámban? Hát ez meg mi??? :o :o 

[ugrás az előzményre]
huups
#177 (2016-12-08 07:15:26) |
Válasz a(z) 141. üzenetre:
Sziasztok :) Olvastam a bejegyzéseiteket és nagyon frusztráló , hogy ennyi szöveg után sem tudtatok teljesen közös nevezőre jutni. 
Szeretnék rávilágítani pár dologra a bölcsesség és kor kapcsolatában. 
Először a korral szeretnék tevőlegesen foglalkozni.
Van egy közeli barátom, aki 74 éves és Reumatiod Artritiszt állapítottak meg nála.(A szíve köré lassan egy mészburok képződik) Ez annyit jelent, hogy 4 éven belül valamikor meg fog halni. Feltaláló. Én is. (MENSA tag is vagyok, de passzív. Úgy vélem egy logikai teszt kitöltése,nem jogosít fel arra, hogy mások pénzén mulassak) Ő egy társ.Egy olyan barátom, akire bármikor számíthatok és bármikor számíthat rám.
Az élet nem rávilágított, nem is kihúzta, hanem 50 km-es körzetbe felfestette számunkra, hogy az idő, amit ezen a földön töltünk heterogén. Van az az idő, amikor alszol/nem csinálsz semmit, innentől passzív idő és az aktív. Minden egyes aktív percünk lehetőség a precízebbé válásra. Akár tetszik ,akár nem, mindenki maga osztja be a lehetőségeit. Én úgy döntöttem 4 évvel ezelőtt, amikor erre rájöttem, hogy élni akarok. Ezért teszek. Meglepődve tapasztaltam az évenkénti oldalak elolvasásával mért IQ-t. E-bookon 54372 oldalt olvastam el a tavalyi év során. Megjegyezném Logikai és Szellemi intelligencia is létezik a világon. A kettő egyensúlyának kibillenése "betegségekhez" vezet. lsd.: autizmus;diszgráfia;diszlexia
A bölcsesség ezzel tevőlegesen össze függ. 
Ahhoz ,hogy az ember bölcs, bölcsebb és még bölcsebb lehessen elengedhetetlen, hogy aktív idejében Szellemileg és Logikailag felfogható és felhasználható dolgokkal találkozzon az ember. Úgy vélem bölcsnek lenni egy állapot, nem pedig egy emberre a társadalom által aggatott címke. 
Mindez alapján a bölcsességet megszerezni aktív időbe kerül. Viszont nem feltételezem a lineális kapcsolatot, hisz az ember képes fejleszteni önmagát a saját gondolatainak irányításával. 
Valószínűleg aki idáig eljutott, az már megnézte ,hogy mégis hány éves ez a férfi. Igen gondoltam ,hogy most meglepődsz kedves olvasó. 
Megfelelő határozottsággal és ambíciókkal rengeteg dolgot el lehet érni. Pl.: Saját házat 19 évesen önerőből, vagy három világszabadalmat
Az már csak puszta szerencse ,hogy mindeközben találtam egy nagyon kedves lányt is.

Köszönöm, hogy mindezt végigolvastad. 

U.i.: Szerintem a jó szexpartnert jellemzi,hogy nagyon jól ki tudja fejezni magát nonverbális jelekkel.A kölcsönös kommunikáció, bármely emberi kapcsolathoz egy olyan pluszt ad, amit semmi más nem pótolhat.
Természetesen az alapvető szociális dolgokat nem említem meg, mint például az ápoltság vagy a Szellemi intelligencia.

Minden jót és szép napot :) 

[ugrás az előzményre]
mars
#176 (2016-12-07 14:45:58) |
Tetszik ez a fórum. Én is hozzászólnék. :)
A szexpartner szó szerint csak szexpartner. Vele van egy szimpátia, maximum haverság, vagy jobb esetben barátság, de semmi több. Mélyebb érzelmek kizárva. Így mindenki élheti a maga életét kötelezettségek nélkül és ha szakítás van, akkor sincs érzelmi visszhangja. Az egész dolog az élvezetekről szól. 
A barátnő/szerető már más téma. Ott vannak érzelmek, mélyebb a kapcsolat. És nem feltétlen csak a szex a közös program, sőt. Szeretőt akkor szoktunk említeni, ha valaki nem független és mellette tart valakit, aki nem csak testi, de lelki társa is. 
Számomra a jó szexpartner nem csupán testileg kívánatos, de jó beszélgető partner is és intelligens. 1-1 filmet is akár közösen megnézhetünk, de nem járunk moziba, vacsorázni és egyéb "együtt járunk/komoly" kapcsolatos programokra. És mélyebb érzelmi szálak sem fűznek hozzá, így mindenki éli a maga életét. Ez itt számomra az ideál. ;) 
nincs kép gabi
#175 (2016-12-03 15:25:19) |
Szia Téged én,
grega
#174 (2016-11-13 13:00:51) |
Válasz a(z) 173. üzenetre:Is is :D Ettől nem lesz jobb...........de magyar vagyok(dögöljön meg a szomszéd tehene is) :D :D 

[ugrás az előzményre]
esther
#173 (2016-11-13 08:19:30) |
Válasz a(z) 172. üzenetre:
Megnyugtat a tudat, hogy ezzel nem vagy egyedül?? :) :) :) 

[ugrás az előzményre]
grega
#172 (2016-11-13 07:22:41) |
Üdv mindenkinek! Az évszázad kérdése ez! Én nem sexpartnert,szeretőt,szerelmet,lelkitársat keresek!
Én egy érzést kergetek.......nem szerelmet. Egy bizsergető,végtagbénító érzést amitő úgyérzed tompább lesz az agyad. Sokan ezt nevezik kémiának. Hívjuk mi is így :D :D Persze én is férfi vagyok......néha engedek a csábításnak kémia nélkül is :P .
Büszke szamara is vagyok ennek a világnak,néha olyat is teszek amit később megbánok :rejtely: :napersze: 

laszlo-46
#171 (2016-11-09 20:34:53) |
Én úgy gondolom, mindegyik más és más fogalmat takar, nem egyszerű szinonimákról van szó:
Az általános értékítélet szerint a szerető az a házastárs mellett kitartott. vagyis anyagilag folyamatosan segített másik személy.
A barát/barátnő az, aki ugyancsak rendszeres kapcsolatban van, de itt nincs rendszeres "javadalmazás", legfeljebb kisebb figyelmesség.
Végül a szexpartner az csak egy alkalmi kapcsolat, kizárólag a szex kedvéért, míg az előző kettőnél más kapcsolat is van.
pandora
#170 (2016-11-06 21:38:03) |
Válasz a(z) 169. üzenetre:

Vagy a még optimistább: *tudja* hogy lesz még jobb is, ezért aztán mosolyogva várja a pillanatot. (És persze tesz is érte hogy valóra váljon ;))

[ugrás az előzményre]
optimista82
#169 (2016-11-06 10:28:50) |
Válasz a(z) 168. üzenetre:Komoran nézek lehet! Sok mindennek jelenleg nem tudok örülni! De bízok benne hogy megtalálom az igazit és akkor vele csak nevetni fogok! Optimista=bízik benne hogy lesz még jobb is! 

[ugrás az előzményre]
esther
#168 (2016-11-06 09:02:00) |
Válasz a(z) 165. üzenetre:
Engedd meg, és ne vedd sértésnek..a fotódon is összeszorított szájjal, komoran nézel. 
Hol az *optimista* mosolyod? :napersze: 

[ugrás az előzményre]
pandora
#167 (2016-11-06 02:38:33) |
Válasz a(z) 166. üzenetre:

Az nőtől is függ. Előttem akkor is lebuknál, ha csak másra gondolsz. :D :D :D

[ugrás az előzményre]
aleksandros970
#166 (2016-11-05 21:14:24) |
Válasz a(z) 165. üzenetre: Nem törvényszerű a lebukás. Lehet két nőt is szeretni. Természetesen a két kapcsolat lehet különböző minőségű és hőfokú. :D 

[ugrás az előzményre]
optimista82
#165 (2016-11-05 21:11:00) |
Válasz a(z) 164. üzenetre: Miért is gondolod ezt?

[ugrás az előzményre]
aleksandros970
#164 (2016-11-05 21:03:59) |
Válasz a(z) 163. üzenetre: Inkább pesszimista vagy.

[ugrás az előzményre]
optimista82
#163 (2016-11-05 16:34:01) |
A jó szexpartner az ugyanaz a személy aki a társ és partner is az életben! Szerintem érzések nélkül nem lehet igazit szeretkezni! Kettő vagy több kapcsolat nem lehetséges egy időben! Ha nem csak azzal az egy valakivel törődsz akkor az érzések nem jelentősek! De ha még is több kapcsolatod van egyszerre az előbb utóbb bukáshoz vezet! 
webwatcher
#162 (2016-11-03 07:07:11) |
Válasz a(z) 159. üzenetre: Köszönöm.

Annyival egészíteném ki, hogy nem feltétlenül definiálhatók előre a várakozások. Aki ilyent tesz, annak nagyon pontosan tudnia kell, hogy mit akar, és nagyon alaposan ismernie kell saját magát. Sokszor csak utólag derül ki, hogy mennyire jó volt együtt. Utólag jössz rá, hogy mennyire jó partner volt.
Kicsit olyan, mint a sakk. Tudsz előre gondolkodni akárhány lépéssel. De ezek csak változatok az életre.
Időről időre meglepődik az ember, és kénytelen átírni a jó szexpartner definícióját (mint megannyi más jó vagy jónak hitt dologét).
Egy a lényeg: érezd jól magad azzal, akivel vagy. Akár szerelemben, akár szexben, akár barátságban.
Nagyon vigyázni kell a vágyaink megfogalmazásával. Sokszor, nehéz utólag belátni, hogy tévedtünk, mégsem azt akartuk. És nem mindig annyira egyszerű azt mondani, hogy bocs mégsem téged kerestelek.

[ugrás az előzményre]
webwatcher
#161 (2016-11-03 06:36:34) |
Válasz a(z) 158. üzenetre: Léteznek emberi kapcsolatok, amelyekben nem partnerként vagyunk jelen.

[ugrás az előzményre]
palacsintaxx
#160 (2016-11-02 20:26:10) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/0/USRf_02e3350/417adc.jpg
Milyen egy jó szexpartner? 

Hmm olyan akivel jól érzed magad, figyelmes blablablablabla.

Egy jó szexpartner , olyan aki mentálisan és fizikailag is felpezsdít. Először az agyad, majd a tested. 

Különbség barátnő/szerető,szexpartner között?

Hmm már az is érdekes ,hogy külön kezeled a dolgokat. Én személy szerint olyannal vagyok együtt, akit valamilyen módon szeretek. Az egyéjszakás kaland üres. Mármint ha végzel, nem akar ott maradni gondolom a másik fél, és nem is a te örömödet keresi hanem a sajátját. Mázli kell hozzá, hogy olyan partnert fogj ki akivel igazán jó. Viszont ha a kellemes érzés megvan, utána hatalmas űrt érzel magadban. Pillanatnyi hév, és nem is igazán kielégítő. Persze ez az én véleményem.

A szerető olyan valaki akiben minden megvan ami egy barátnő/barát kombóban egy dolog kivételével ,de ezt majd lentebb olvashatod. Szellemileg kihívást jelent számodra . Mármint a kihívást nem úgy értem, hogy 1+1= ? :) ,hanem úgy hogy élvezet a vele való beszélgetés. Figyelned kell minden szavára ,és tud valami újat is mutatni, esetleg tanítani. Ez vica-versa igaz. Te is tudsz újat mutatni és tanítani. Kiegészítitek egymást. Szexuális térre is ez igaz. A jó szexhez kell az ész .Senki sem tagadhatja.Figyel a partnerére a szerető, így mindig tudja hogy mi a jó az apró jelekből, sóhajokból,attól ahogy az ajka a partnernek megtelik vérrel, ahogy a pupillák kitágulnak stb.. stb.. nem részletezem. S a figyelmet a másik fél mindig meghálálja. 

A barát/barátnő? : Hmm ő az igazi társ. Egyetlen dolog választja el a szeretőtől. A szerelem. Mert szeretni, ,és szerelmesnek lenni nem ugyanaz az érzés. Ahhoz is bújok, akit szeretek, ha kell csókolom és ölelem, és nincs kellemetlen érzés ,hogy most menni kéne. Viszont akibe szerelmes vagyok olyan dolgokat vállalok amit egy szeretőnek nem(bár én inkább elmélyült baráti kapcsolatnak nevezném, hiszen barát is egyben). Tehát a barádnőd/barátod, vagy máshogy a párod egyben a társad is lélekben. S talán ez a lelki társasság hiányzik a többi felsorolt változatból.

Mert szexpartnerben megvan a fizikai vonzalom, és a pillanatnyi kéj ,vagy hév oltására a vágyad teljesülésének kulcsa.

A szeretőben megvan mindaz amit egy párkapcsolatban keresel, némi érzelemmel vegyítve. S rendelkezik a szexpartner tulajdonságaival. Mégis több annál. 

A harmadik változatban ,tehát a párodban: minden megvan, és hozzá még a lelked kiegészülése is.

Lehet rosszul gondolom ,de ez az én véleményem .

pandora
#159 (2016-11-02 17:56:05) |
Válasz a(z) 158. üzenetre:

Én azt hámoztam ki a válaszból, hogy azt szeretné kifejezni, hogy akkor jó egy ilyen kapcsolat, ha mindketten ugyanazt várják el a másiktól, és ugyanolyan feltételekkel mennek bele.
Akkor egyenrangú egy kapcsolat.

Ha ezt most nagyon le akarjuk egyszerűsíteni, akkor pl. egy egyéjszakás kalandot kereső lehetőleg egy ugyanolyannal játsszon, egy néha-találkozunk és elütjük az időt típusú egy hasonlóval, egy üres tárgyiasító egy ugyanolyannal, egy érzelmeket kereső érzelmeket keresővel...ésatöbbi. Ha ezeket keresztbe keverjük, akkor még létezik kapcsolat (sokan reménykednek abban hogy majd a másik változik), de tuti valaki sérül, az nem jó játék, nem jó kapcsolat.

Én így értelmezem a leírtakat, persze nem az én válaszom volt, ha Webwatcher másképp gondolja, majd hozzáteszi a magyarázatot. :)

[ugrás az előzményre]
esther
#158 (2016-11-02 16:02:06) |
Válasz a(z) 157. üzenetre:
Ez ám a nesze-semmi-fogd-meg-jól válasz. :D 
"kétirányú egyenrangú kapcsolat" :o :napersze: 
Mikor egyenrangú egy kapcsolat? Ha "nem ugyanazt játsszák?" :o Akkor az nem kapcsolat az én értelmezésemben. 
Ez így elég zavaros, vagy inkább zagyva. 

[ugrás az előzményre]
pandora
#157 (2016-11-02 15:48:40) |
Válasz a(z) 156. üzenetre:

Na igen, ez utóbbi egy nagyon lényeges kérdés. :) Lehetőleg ugyanazon a pályán, ugyanazon szabályok mellett élvezetes a játék, bármik legyenek is azok. ;)

[ugrás az előzményre]
webwatcher
#156 (2016-11-02 01:54:37) |
Igen. A partner egy segítő. Egy egyenrangú segítő. Kétirányú egyenrangú kapcsolat. Segít ez az összekapcsolódás, hogy átélhessük a társas játékok örömét, szenvedélyét. És nemcsak a játékban, de ezt a partnert keressük a szexben, a barátságban, a szerelemben és a házasságban.
Az ideális partner az, akivel önfeledten belefeledkezel a játékba. Akár egy pillanatra, akár egy életre szólóan.
Kérdés, hogy ugyanolyan szenvedéllyel és ugyanazt a játékot játsszátok-e.
kvantum
#155 (2016-11-01 18:58:42) |
Válasz a(z) 154. üzenetre: Gondolom a legtöbb hozzászólás egyfajta pótkulcs a bugyidba...ezt gondolják. Talán a világ sokkal jobb hely lenne ha csak kicsit többet gondolkodnánk és picit több valódi toleranciát alkalmaznánk. A sex ugyan ez csak van benne az az eszméletlen izgalom, az ízek, illatok, hangok amik szinte eufóriát okoznak és ráz tőle a hideg vagy egy simítás áramütésként hat a testedre.. De nagyon nagyon nehéz ezt szavakkal le írni, átélni biztos 1000 szer jobb! :) Szépe estét! :* 

[ugrás az előzményre]
pandora
#154 (2016-11-01 18:51:12) |
Válasz a(z) 153. üzenetre:

Nagyon szépen fogalmaztál, átjött az a szenvedély amiről írsz. 

Nem csak azok véleménye érdekel, akik megfelelhetnek nekem, és nem is csak azoké akik egyetértenek velem, hanem mindenkié. :) Elég uncsi lenne a világ ha mindenki egyforma lenne. :D

[ugrás az előzményre]
kvantum
#153 (2016-11-01 18:21:15) |
Szia! Olyan érdekes kérdéseket teszel fel ami felkeltette az érdeklődésemet. Nem feltétlen gondolom hogy megfelelhetek számodra, de mindenképpen kihívás a válaszok megfogalmazása. Azt hiszem, gondolom hogy a két ember közötti intim együttlét egy olyan biokémiai és érzelmi telítettség ami valamiféle kombinációja a mámornak és a szenvedélynek. Az hogy mitől jó egymással, talán a közös rezgés, azonos hullámhosszon való dinamika és nélkülözhetetlen az érzelmi intelligencia ami a másikkal való törődést, odafigyelést jelenti az együttlétbe.
peti38
#152 (2016-11-01 16:55:29) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/e/USRf_ea394a6/75894a.jpg
Véleményem szerint nincs semmi különbség a szexpartner, a szerető, a kötötségek nélküli kapcsolat illetve a laza kapcsolat között. Csupán a magyar nyelv sokrétegű, színes választékos megfogalmazásának köszönhetjük, hogy ennyi szinonimája van ennek a kapcsolat fajtának. Szerintem nem egy elítélendő dolog ez, bár a köztudat még mindig elég prűd és sokan ellenzik és elítélik, de biztos vagyok benne, hogy majdnem minden embernek volt már legalább egy ilyen kapcsolata.
A szeretői viszonynak is van több arca, illetve fajtája. Jómagam is olyan hölgyet keresnék aki szintén lazább, könnyedebb kapcsolatra vágyik, viszont szeretném hogy nem csak hetente, két hetente egy egy éjszakát töltenénk el együtt hanem közös programokba, kirándulásba, színház látogatásba is a partnerem lenne. Egy ideális szexpartner nem csak a hálószobába kell hogy elvarázsoljon hanem az életben is, mivel a szex is csak kizárólag úgy jó ha minél nagyobb az összhang, minél több közös van bennük, és minél jobban kezdenek érzelmileg egymásra hangolni. 
Persze aztán van a szimpla szex, az egyéjszakás kapcsolatok ami lehet éppen kellemes és jó is de nem az igazi. Egy ideális szexpartner nyitott az erotikával kapcsolatos beszélgetésekben, Kimeri mondani a partnerének, hogy mire vágyik, hogy szeretne szeretkezni , hogy minél kellemesebb legyen, továbbá a kölcsönös szimpátia, az összhang illetve az ápoltság ami talán a leges legfontosabb. 
 
pandora
#151 (2016-10-30 00:46:18) |
Válasz a(z) 150. üzenetre:

Hát igen. Én abban nem tudok. :(

[ugrás az előzményre]
aleksandros970
#150 (2016-10-29 23:50:36) |
Válasz a(z) 145. üzenetre: Van aki meg a férfi családi állapotában. :D 

[ugrás az előzményre]
aleksandros970
#149 (2016-10-29 23:47:19) |
Válasz a(z) 128. üzenetre:Van egy hölgy ismerősön, aki kiscsikóknak hívja őket. :D És ő sem bánta meg, hogy nyitott feléjük. Pedig a nők többsége idegenkedik ettől. 

[ugrás az előzményre]
palacsintaxx
#148 (2016-10-29 14:25:25) |
Válasz a(z) 146. üzenetre:

Igen azt tapasztaltam és itt most élnék a te szavaiddal, hogy "okostojás" vagy. Ez kiderült az írásaidból . :) 

Rettentően hosszan írsz így ne haragudj ,ha nem reagálok mindenre.

Röviden és tömören: Aktívan sportolok heti 4-5 alkalommal. Régen Micimaci voltam, most már nem vagyok az, bár a mézet még mindig szeretem. Félre olvastál. Annyit írtam hogy átlag embernek nincs szüksége ennyire. Én aktívan sportolok ,de mérnök vagyok nem versenyző. Nekem nem kell a 2g fehérje. Nem testet építek, úszom, futok, és súlyzós edzéseket végzek. Ennyi. Próbáld ki jót tesz a testnek.

A MENZA szó esetében gondolhattam volna magára a menzára mint szolgáltatásra is :) ,de elsőre nem az ugrott be ,bár helyesebben ha magára a csoportra utalunk MENSA lenne a megfelelő ,de ez csak az apróságokba való kötekedés. Kíváncsiságból megcsináltam a tesztjüket . Évről évre kipróbálom, a kényelmesebb online verziót választva. Érdekes volt és az eredménnyel meg voltam elégedve.

Az IQ-t keverik sokan . Az csak egy viszonyszám ami megmutatja a helyzetfelismerő képességet, a logikát. A tárgyi-tudást és gyakorlatot nem helyettesíti. Lehetsz magas IQ értékkel megáldva, és elolvashatsz 45 ezer szépirodalmi művet, ha nem tudsz megszerelni egy csöpögő csapot. Pedig elolvastad az ezzel kapcsolatos összes szakkönyvet. Tehát okoskodni, vagy okos tojáskodni lehet bármennyit. Ha nem tudod alkalmazni a megszerzett tudást, csak példálózni akkor nem ér semmit.

"Kezdem úgy érezni, te elhiszed, hogy a 10-15 évesek rajzszöget tesznek az előttük ülök székére!" Nézd, az egyik műhelyünkben az egyik idősebb kolléga ,a fiatalabbnak sűrített levegőt engedett egy olyan helyre ahova nem kellett volna. A srác kórházba került, az idősebb kolléga aki viccesnek találta, pedig a rendőrségre. Én erre annyit mondok, hogy a hülyeség kortalan. S biztos volt példa a rajzszöges témára. Látod-látod 40 év felett vagy , hangoztatod, hogy mennyivel többet érsz egy fiatalabb embernél, de mégsem vagy tisztában az emberi természettel. Csak mint egy pap, hirdeted az igét ami részigazságokat tartalmaz :) . 

Tehát a hülyeség, az ostobaság nem a kor függvénye. Az intelligencia , a tudás nem korhoz kötött. Az kortalan dolog. Van olyan dolog amit az évek alatt tapasztalsz meg, ebben igazat is adtam neked, viszont van olyan dolog ,amit bármikor megszerezhetsz ha van rá akaratod és tettrekészséged. 

S arról ,hogy mi kell egy nőnek nem velem kellene vitatkoznod. Nem neked kellene megmondanod férfiként, legalábbis a nicked egy férfié, hogy mit takar egy nő vágya. Ha olyan tökéletes lenne a te korosztályod, hidd el senki sem lenne online és nem keresnének partnert mert 2:1 az arány kb a férfiak javára. (szerintem nagyobb is, mert sok a kamu nick) .

Felnézni bármilyen korosztályra fellehet ,ha olyan a habitusa és az intelligenciája, a tettei a visekledése , ami korához illő, vagy azt meghaladó személyiséggel párosul.

Legyél levél a szélben, nem kell rá pörögni. Majd egyszer te is találsz partnert, de vigyázz . 
Az intelligens nők hamar átlátnak szép és üres szavakon. Aztán azon kapja magát az ember, hogy le is cserélik valaki másra. Sajnos bármit is képzel egy férfi, mindig hölgy válasz van :) .

Sokat írtam megint, elnézést remélem nem volt fárasztó.


[ugrás az előzményre]
palacsintaxx
#147 (2016-10-29 13:51:56) |
Válasz a(z) 145. üzenetre:

Én is erre gondoltam :) sohasem szabad kihegyezni egyetlen dologra a dolgot. Kompromisszumot pedig mindenben lehet találni. Attól függően ,hogy a partnerek mennyire hajlamosak erre. Te kedves Pandora mennyire vagy kompromisszumképes ezen a téren ? :P

[ugrás az előzményre]
bati73
#146 (2016-10-29 10:45:11) |
Válasz a(z) 141. üzenetre:
Nos, második kommentem kifejezetten részedre fogalmaztam, mely közlendője a mögöttes tartalomban rejlett, nem utasítások sorozata volt, vagy hogy lemérjük, kinél van a nagyobb. Nem vagyok a szavak embere utálok írni, ezért nem lesz hosszú!!

Amennyiben az intimitás, szexualitás történéséről esik szó ott fókuszba, legpreferáltabb helyekre két dolog biztosan bekerül, be kell kerülnie. Az egyik, mely szerinted nálam központi téma és ha most ide is leírnám azt, biztosra veszem, hogy egyenes következményként megállapítanád, hogy impotens vagyok. Ezen gondolatvonaladhoz teljes elismerésem! Szóval nem központi témám, hanem konkrétan a felvázolt kérdés sugallja!


Butuska a hangsúly nem azon volt, hogy mennyi idő alatt olvasok el én vagy te 45.000 oldalt. Szerinted van olyan ember aki ezt számolja? Látod, látod! Olvasd vissza, értelmezd! Segítek, ha neked közel 2 év a 45.000 oldal elolvasása, akkor te 2 évvel leszel korosabb, mint amennyi most vagy, és szerencsésebb esetben 45.000 oldal tanításával bölcsebb, ergo a bölcsességed gyarapodása párhuzamosan fut az idő múlásával. Ez a mondanivalója, ne ragadj le a felszínen és főleg ne a számokon, mert akkor oda jutunk, hogy most leírom a kifejezést „duzzadó hímtag” és te arra a következtetésre jutsz, hogy én nő vagyok! Van ennek értelme? Miről is beszélünk? 


Egyébként szerintem senkit nem érdekel, hogyan viszonyulsz a MENZÁHOZ, az emberek nagy százaléka azt sem tudja, mi az! A lényeg, amennyibe a MENZA szó esetében nem az étkezde ugrott be, sokkal inkább az IQ, akkor hidd el, te már MENZA tag is lehetnél, jó helyen vagy, a sárgaköves úton haladsz, csak ne térj le!


Ne kösd az ebet a karóhoz! Szerinted miért látjuk másként ugyan azt a dolgot, miért szemléljük más aspektusból ugyanazt? Mert én mostan már nő vagyok az emlegetett duzzadó hímtag miatt? Mert a különbözőségünknek ugye semmi köze a generációs távolsághoz, semmi köze a 45.000 oldallal több olvasott anyaghoz? Gondold csak végig?
Sajnálom, hogy előző kommentem lényegét, nem sikerült átadnom, inkább tanításnak, mint sem bántásnak szántam, mivel nem vagyok a szavak embere, így biztosan bennem van a hiba, helytelenül fogalmazok, ez nem fog változni.
Kezdem úgy érezni, te elhiszed, hogy a 10-15 évesek rajzszöget tesznek az előttük ülök székére! Persze valaki a Mátyás király mesékről is elhiszi, hogy azok igaz történetek, hát, üdv a hitetlenek közt!

Ne légy naiv, 22-25 évesen még csak kapizsgálod az életet, addig szinte burokban voltál, a szüleid és egyéb intézmények oltalma alatt. Ekkor még egy csiszolatlan gyémánt vagy melyben már ott van a lehetőség, de csiszolni kell, hogy brill legyen belőle. Ha meggyőződésed, hogy csak minimálisan hat rád a környezeted, a világ, akkor nagyon érzéketlen lehetsz, és elbuktad azt az esélyt, hogy brill lehess. Nézd meg az Egy bogár élete című Pixar animációt, kell, hogy találj hasonló gondolatot. Nem én írtam hozzá a szöveget!


Látod, látod, a proteinről sem azért írtam mert egy okos tojás vagyok, egy orvosi konzultáción hangzott el. A témán kívüli emberek 95% megközelítő választ sem tudna adni, mert nem érdekli őket. Nem nézek tévét, nem bírom a szennyt, így sajnos nem tudom a reklámok mit közölnek, kiplakátozva ezt még nem láttam, fehérje poros doboz már volt a kezemben, azon nincs feltüntetve ez az adat, egy aktív sportoló esetében pedig elengedhetetlen a táplálék kiegészítő. Ergo tévedtél, vagy sokat olvasol és nincs időd a sportra, így nem ismerheted ezt a világot, vagy sok ezzel kapcsolatos információ, még nem jutott el hozzád, más könyveket is lapozgass! Biztosra veszem, hogy a matematika a kisujjadban van. Keresd elő, hogy milyen mennyiségű mikro tápanyagokra van szüksége, egy élsportoló szervezetének, de ne az 1968-as adatokkal dolgozz, mert az már a múlt és nem az idő eltelte miatt MÚLT, mielőtt így értelmeznéd, hanem azért mert azóta az élelmiszeripar és a diabetika iszonyatos nagyot fejlődött!!! Tehát a matematika takarmányozás elméletével számold ki, hány kilogramm élelmiszert kellene NAPI szinten elfogyasztanod. Egy kis rálátás 80 kg-os ember és 1,8g fehérje az összesen 144g ami legalább 700g csirkemell, más állati eredetű élelmiszer esetében ez több, még hiányzik a folyadék, mely legalább 2000g, és a rengeteg szénhidrát, a lipidek elhanyagolhatók! Láthatod ezek nagy számok, mind kg-ban és Ft-ban is megterhelők, hoppá ezen ok miatt is küzd táplálkozásból adódó betegségek tömkelegével hitvány társadalmunk? Hányszor étkezel egy nap? Eszel te rendesen, egészségesen táplálkozol? Normális a testzsír százalékod, a koleszterined, a cukrod? Nem mondom, hogy ne palacsintázz, de palacsintázás közben mélázz el a fentebbi kérdéseken. Palacsintázás után, ha eddig nem tetted, akkor kezdj el sportolni, mert 40+ évesen azon pohos puhafarkú férfiak közé fogsz tartozni, melyekről pandora is írt, ha 40+ nem lesz kapcsolatod és dugni akarsz, cseszheted a húszon éves személyiséged varázsát! 


*„Szerintem visszatérve az előző gondolatodra. Egy ember, legyen az nő vagy férfi. Társat akar magának, akivel jól érzi magát, akivel boldog lehet. Ennyi és nem több. Ebben minden benne van.”*

Persze benne van, erre mondanád azt, hogy mennyire leegyszerűsítem a dolgot, de ott lebzsel a kompromisszum, a hangsúly nem a boldogságon van, bár te biztosan ismersz olyan személyt, aki életében azért küzd, hogy boldogtalan legyen. Viccelsz? Sokkal inkább az hangsúlyos mit kell eldobnod, elengedned ahhoz, hogy a boldogságot maximalizálni tud. Ezt fejtettem ki az első kommentben, tudod ahol az idő skáláján ábrázolva van a két változó! Elárulok egy bölcsességet, az apám ezt sem mondta el nekem. Amikor életed párját kiválasztod, akkor a párod rossz tulajdonságait vedd górcső alá, hogy miért? Mert, ha együtt létetek során a rossztulajdonságai elkopnak, akkor már sokat nyertél, ha nem kopnak el, akkor életetek végéig tolerálnod kell azokat. Amikor már nem tudod tolerálni, részedről akkor fog elindulni a szétválás folyamata!


Csak pár mondat, tévedsz ha azt gondolod az ember személyisége, mely szerinted megtorpan 22-25 éves korban, az mindenkor minden más változót majd felülír. Azt hiszed a 60+ éves embernek 25 éves személyiséggel bír, vagy huszonévesen 40+ meg 50+ meg 60+ személyiséggel rendelkezel? Hogy van ez? Ne feledd, beszélgetésünk végére már nő lettem így a potencia probléma már nem érinthet, de a személyiség maradt, nincs 180 fok, miért is?

Azért annak örülök, hogy utóiratodban már felsejlik a feltételezett valóság. Csak így tovább, sok tanulnivalót hoz még az élet, csak légy nyitott, csiszolódj és hagyj fel az érzéketlenséggel!

[ugrás az előzményre]
pandora
#145 (2016-10-29 00:43:37) |
Potenspasitnál a pont. :)

Imádjuk ha a férfi férfi, imádjuk a markáns arcvonásokat amiken már nyomot hagyott az idő... imádjuk a magabiztosságot, ami mögött ott a tapasztalat... imádjuk hogy a gondolatainkat is értik... imádjuk a művelt és bölcs férfiakat... imádjuk ha felnézhetünk... imádjuk ha biztonságban odabújhatunk...

DE

imádjuk a jó kemény farkat, ami egy érintésre feláll... :pirul: 

Ezért aztán keresünk, keresünk, és ki ebben, ki abban köt kompromisszumot. :(
pandora
#144 (2016-10-29 00:39:09) |
Válasz a(z) 142. üzenetre:
:D :D :D :D :D
Asszem rátapintottál a korosztályos problémák lényegére. :) :D

[ugrás az előzményre]
hahaha
#143 (2016-10-28 23:10:09) |
hahahahalleluja
:-)
potenspasit
#142 (2016-10-28 23:05:19) |
de van jó hír is! ma már sikerrel kezelhető a potenciazavar! <3 
palacsintaxx
#141 (2016-10-28 22:25:26) |
Válasz a(z) 140. üzenetre:
Hmm látom a duzzadó hímtag nálad központi téma, hiszen már a második kommentedben is szerepelt. Nem akarok következtetéseket levonni és fölösleges litániákat zengeni.

 Sőt hatalmas kommentet sem írni ami tele van szép szavakkal ,de tartalmát 2 mondatban összelehetne foglalni. Viszont megpróbálok azért tartalmas választ adni.

45.000 10-15 év alatt rettentően kevés . Ha csak belegondolok ,hogy a saját szórakoztatásomra egy könyvet 2-3 nap alatt elolvasok, legyen 4 és számoljunk átlagban 450 oldallal, és heti 1 könyvvel, mert mellette szakkönyveket is forgatnom kell és élnem az életem . az 100 hét, tehát valamivel kevesebb mint 2 év. 

Nem vagyok MENZA tag, sohasem pályáztam erre. Egyébként is munkámból adódóan mindig a műszaki dolgok foglalkoztattak. Tervezni, kutatni , valamit építeni, esetleg megjavítani. Valami új dolgot kitalálni, ez az amiben az örömöm lelem. (Nem mindig ,mert sajnos vannak főnökeim de mind1)

Nem a generációs különbség miatt nem értjük egymást, hanem egyszerűen két külön álláspontot képviselünk. Te így látod a dolgokat én pedig másképpen. Ezzel nincs semmi baj. 
Bár szerintem a te esetedben a duzzadó hímtag hiánya lehet a probléma gyökere melyre elég gyakran hivatkozol.

10-15 évesen nem tettem rajzszöget, a humorérzékem annál azért fejlettebb volt. A személyisége az embernek pedig nem függ össze a megszerzett tudással. 
Az kialakul egy bizonyos korra 22-25 éves kora között, és ott beáll , nem változik csak minimálisan. 
Hatnak rá külső tényezők ,de valami rettentően nagy dolognak kell történnie ,hogy 180 fokos fordulatot tegyen.

Minden nő más, valaki fel akar nézni a párjára, valaki irányítani akar ,valaki gyengédségre vágyik ,valaki pedig nem is tudja, hogy igazán mit akar. Pont olyanok mint mi férfiak ,csak gyengédebbek , kevercse a méregnek és a méznek :) (nem pontos idézet)

" Fehérjéből egy átlagos férfinak testsúly kilogrammonként 2 g-ot szabadna bevinni napont" ez nem teljesen igaz, látod látod ezt a reklámok nyomják amik rajta vannak a fehérje poros dobozkákon. Sportolóknak az ajánlott 1,8 g/kg és nem kell hozzá por öhm höm höm.

Szerintem visszatérve az előző gondolatodra. Egy ember, legyen az nő vagy férfi. Társat akar magának, akivel jól érzi magát, akivel boldog lehet. Ennyi és nem több. Ebben minden benne van. 

Mindenkinek más a preferenciája, mindenkit más tesz boldoggá. Engem pl egy hatalmas tál csúsztatott palacsinta. 

Tehát összességében 2 mondat:
Megint a korra hivatkozol , miközben az ember személyisége dönt ami kialakul 20 as évei közepére. Sajnálom ha potencia problémáid vannak, de fontos a párkapcsolatban a tartalmas kielégítő szexuális élet.

ui: Abban igazad volt hogy nem elég csak az egyik dolog. Kell mind a kettő. Ez van. Ha valami hiányzik azt máshol keresik .[ugrás az előzményre]

[1-60] [61-120] [121-180] [181-200]

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.