Simple vásárlói tájékoztatóMilyen egy jó szexpartner?

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

pandora


Milyen egy jó szexpartner?
Sokan írják a bemutatkozásukban hogy szexpartnert keresnek. Sokszor és sokan hivatkoznak arra hogy ez egy szexpartner kereső oldal. Nekem erről mindig a teniszpartner, kártyapartner ugrik be. :)
Vagyis hogy a partner mindössze segítő egy tevékenységben, amit nem egyedül akar csinálni valaki. Pedig a szex azért egy kicsit más...

A kérdéseim, amivel kapcsolatban érdekelnének a vélemények:

Mi a különbség a szexpartner és a barát/barátnő, vagy a szerető között?
Ki mit ért "jó szexpartner" alatt? Egy dögös ágycsatát? Testi-lelki barátot? Havert? Szerelmet? Pusztán egy tevékenységhez segítőt? A szexpartner egyvalakit jelent, párhuzamosan többet, vagy folyamatosan újabbat és újabbat?

Hogyan képzelitek el a számotokra ideális szexpartnert? Milyen lenne az, aki után azt mondjátok, hű...megtaláltam amit/akit kerestem?


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
bati73
#140 (2016-10-28 21:47:49) |
Válasz a(z) 138. üzenetre:
Bocsáss meg, nem téged akartalak górcső alá venni előző monológommal, általános mintát vételeztem, csak befűztem tippet részedre. Mint korábban írtam, már látom mi sem fogjuk megérteni egymást ebben a témában, pontosabban feltehetően te engem, mert van köztünk egy generáció, és én már megértem azt a kort melyben te vagy. Az a több mint tíz év mely közöttünk van, hidd el rengeted, majd 15 év múlva tudni fogod te is. De gondolj bele én 15 év alatt megközelítőleg 45.000 oldalt olvastam el, leginkább a szépirodalom műfajából szemezgetve. A 45.000 oldal információját, ha te is meg akarod szerezni, számold ki hány évnek kell eltelnie, na pont annyival leszel öregebb mint amennyi most vagy, és pont 45.000 oldallal tanításával leszel bölcsebb. Ezt a tényt nem hazudtolhatod meg te sem! Azt a bölcsességet nyugodtan csapd a korhoz, mert hozzá tartozik, párhuzamban vannak. Valakinél szoros ez a kötelék valakinél pedig csak halványan sejlik. Persze a bölcsességet az élet is adja, ha nyitott vagy a világra, hisz mondja a mondás minél idősebb vagy annál bölcsebb leszel. A bölcsességed egyre nagyobb befolyással lesz a kommunikációdra, viselkedésedre, igényeidre stb. Az a véleményed melyet ebben a témában x évesen helyesnek tartottál, azt 40+ évesen valószínűleg, kiegészíted, esetleg felül fogod írni. 10 évesen viccesnek tartottad, ha rajzszöget tettél ez előtted ülő székére, ma ezt már nem teszed meg, pedig nem volt olyan tanórád, ahol azt tanították, hogy mit ne tegyél! Sorolhatnám még, mit adott neked az eddigi életed! De ezt észreveheted magadon te is, mert korod múlásával egyre több témához tudsz hozzászólni, igaz? Tehát, nem egyszerűsítem le, ez az alap, a fizető eszköz, melyből minél többet birtokolsz annál gazdagabb vagy, egy gazdag férfi mindent el tud érni és meg tud szerezni, ezt most még lehet, hogy nem látod be, 15 év távlatában már tudni fogod, hogy így van! De akkor már késő lesz, mert 30+ van ez a maximumon!

Elárulok egy titkot, amit az apám soha nem mondott el nekem, többek között, azért mert korán elhagyta édesanyámat, így nem ismerhettem. A lényeg, ha egy igazi nővel találod szembe magad, ahhoz kevés egy duzzadó hímtag, de ezt már megtapasztalhattad, hisz mindenkinek fiatal vagy, te mondtad. Nem hátrány, ha MENZA tag vagy, ha olyan élettapasztalat van benned, melyről nem az szaglik, hogy egy tankönyvből idézel, mert a nőnek van élete és elvárás úgy a szex előtt, mint a szex után. A nő fel akar rád nézni, a nő tisztelni akarja benned az érett (bölcs) férfit, a nő biztos támaszt, oltalmazót akar maga mellett tudni. A lányok még nem feltétlenül, ők csak élni akarnak, élvezni azt, most ezt kellene kihasználnod, ha nincs még konkrét életcélod, ami ezt felülírhatja! 

Még egy gondolat: Fehérjéből egy átlagos férfinak testsúly kilogrammonként 2 g-ot szabadna bevinni naponta, ha nem diétázik, vagy nem élsportoló. ;) 

[ugrás az előzményre]
potenspasit
#139 (2016-10-28 21:45:49) |
Válasz a(z) 137. üzenetre:lehetséges, de a hímtaggal kell(ene) szexelnünk, hogy az oldal fő profiljánál maradjunk, kevesen érik be magvas beszélgetéssel itten... pandorával kb egyidős vagyok, nem tudom az ő tapasztalai milyenek, de az általunk ideálisnal tartott 38-40 körüli korosztály valahol teljesen másutt keresgél (saját tapasztalatom szerint), rájuk felesleges várni, maradnak tehát a lelkes fiatalok, és a kornyadozó középkorúak

[ugrás az előzményre]
palacsintaxx
#138 (2016-10-28 20:15:11) |
Válasz a(z) 137. üzenetre:A végletekig leegyszerűsíted a dolgokat. Persze a véleményedet nem tudom és nem is akarom megváltozni.
A korhoz nem rendelném hozzá az élet bölcsességét. Mert és az most picit sablonos lesz ,valaki él ,valaki megéli az életet. 40 évesen is lehetsz tapasztalatlan beszűkült látókörrel . Ehhez nem kell mást tenned csak azt amit a mai társadalom nagy része csinál. Célirányosnak lenni ,figyelmen kívül hagyni az élet adta lehetőségeket. A könyveket nem levenni a polcról, nem megtapasztalni a dolgokat amik ott vannak előtted és lehetőséged van rá, és ecetere.
Ugyanúgy ahogy egy 20-on éves sem lehet hmm mindig hiperszuper szerető ,mert hülye, iszik, szét fehérje porozza magát és egyéb vackokat hozzá eszik drogozik stb... 

Én csak annyit mondtam, hogy embere válogatja. Tehát az egyént kell megvizsgálni :) 
Én még csalódott sohasem voltam egyébként azzal, hogy valaki nem értett egyet velem.
A párbeszéd lényege az mindig ,hogy megvitassunk valamit :) 

[ugrás az előzményre]
bati73
#137 (2016-10-28 19:57:47) |
Válasz a(z) 127. üzenetre:
Most időm engedi, beszállok egy pár mondattal. Azt gondolom, nem negatívan áll a dolgokhoz, sokkal inkább céltudatos, tudja mit keres. Mindannyiunk elképzelésében kirajzolódik a cél, mit is szeretnénk, majd ezt követi a cél felismerése, ki is a megfelelő partner, társ, szerető nevezhetjük bárminek, ezt követően már csak meg kellene találni. De ehhez szűkíteni kell, sajnos ebben a szűkített keresztmetszetben a kor az egyetlen egy konstans, minden más változót az adott korhoz tudunk hozzárendelni az ELVÁRHATÓ igényeinknek megfelelően. Élnék egy szélsőséges példával az áttekinthetőség miatt: egy 40+ bölcs férfihez hozzárendelhetsz egy duzzadó a nap bármely pillanatában akcióra kiélezet hímtagot, csak ez nem létezik, mert ez a hozzárendelés szembe megy a természetes öregedés folyamatával, de leginkább a fajfenntartás paktumával. Ugyan úgy, egy huszonéves akcióra képes férfihoz hozzárendelheted az élet bölcsességét, és tapasztalatát mellyel kellemesen elszórakoztatja a 40+ nőt, de sajnos ez sem létezik. Persze vannak fehér hollók, de sosem ott tanyáznak, ahol épp mi vagyunk.
Ez pont olyan, mint a kereslet (férfias potenciál) és kínálati (bölcsesség, élettapasztalat) függvénye. A nullától elindulva az x tengelyen, először a férfiasság van az egekben, míg a bölcsesség szinte a nullához konvergál, majd az x tengely túlsó végén ez megfordul, vigaszként valahol megjelenik a grafikonok metszéspontja. A metszéspontban található az a korosztály mely mindkettő tulajdonsággal a lehető legnagyobb mértékben rendelkezik, jó az ágyban, lehet vele beszélgetni. Ez legjellemzőbben a 30+ és 40- intervallumba esik, sajnos te ezért vagy fiatal minden esetben. Ha átléped a harmincat, tiéd lesz a mennyország, csak tudj élni vele. 
Metakommunikáció? Az idő és pénz! Én is azt mondom, ha valaki szeretne valamit, azért tegyen is, na de itt fordul az érme, az a bizonyos adatlap méltó erre az áldozatra? Amíg az ember húszon éves, van ideje randizgatni, legfeljebb üresen elrepül az a két-három év, ez 40+ felett már felelőtlenség, nagy a kockázat csekély a hozam, az idő pedig szoros. Csak a bankárok szeretik ezt a kombinációt!
Csodálatos mikor eltérő generációk véleményt alkotnak az intimitás témájában. A végén, arcukon mély barázdát húz a csalódottság, nem értik miért nem tudják a másikkal elfogadtatni saját gondolataikat, miért nem értik meg egymást. Kulcs az idő!

[ugrás az előzményre]
potenspasit
#136 (2016-10-28 18:59:59) |
most komolyan: tényleg lehetnék az anyukája, de nem vagyok! nagy különbség! teljesen más a viszonyunk, most, hogy felvetetted, visszagondoltam, mutatkoztunk nyilvánosan együtt, beültünk kávézni, sétáltunk az utcán, sőt, átölelt, megcsókolt a megállóban, és teljesen természetesnek tűnt, a korcsoport, amiről beszélek 25-26-27 éves
potenspasit
#135 (2016-10-28 18:53:55) |
Válasz a(z) 129. üzenetre: még izgibb a szitu! :D

[ugrás az előzményre]
longdongsilver
#134 (2016-10-28 18:51:39) |
Válasz a(z) 131. üzenetre:akiket anyukájuknak néznének...


Igen... az vagyok :)

[ugrás az előzményre]
palacsintaxx
#133 (2016-10-28 18:47:45) |
Válasz a(z) 131. üzenetre:
Szerintem ez nem fordulhatna elő, főleg a te esetedben :)
Én azt mondom még mindig kedves esther :D hogy egyszer igyunk meg egy kávét és tegyük próbára az elméleted . :) 

[ugrás az előzményre]
palacsintaxx
#132 (2016-10-28 18:46:48) |
Válasz a(z) 128. üzenetre:
Köszönöm a támogatást. Egyébként Pandorát is megértem ,a negatív tapasztalat és a kellemetlen élmények társulása védekezésre kényszeríti az embert.
Viszont mindenkinek volt már negatív tapasztalata mégsem mondtunk le a reményről :P hogy esetleg még jó is lesz .

[ugrás az előzményre]
esther
#131 (2016-10-28 18:45:59) |
A(z) #131 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
longdongsilver
#130 (2016-10-28 18:36:57) |
Válasz a(z) 129. üzenetre:egyikőtök sem olyan...
Vagy nagyon fiatal a srác, perverz kis...ák :D

[ugrás az előzményre]
esther
#129 (2016-10-28 18:35:47) |
Válasz a(z) 128. üzenetre:
Gondolom ezt a négy fal között érted. :) 
Kicsit car érzés lenne, ha mondjuk a srác anyukájának néznének egy kávézóban. :/ 

[ugrás az előzményre]
potenspasit
#128 (2016-10-28 18:04:33) |
Válasz a(z) 127. üzenetre:tökéletesen egyetértek, nem a kort kell nézni, hanem a személyt! évekbe telt, míg rávettem magam, hogy nyissak a fiatalok felé, és nem bántam meg

[ugrás az előzményre]
palacsintaxx
#127 (2016-10-28 12:00:29) |
Válasz a(z) 126. üzenetre:
Hmm nagyon negatívan állsz a dolgokhoz ezen a téren.
Természetesen részben igazad van ,de ezt a jelzőt kortól függetlenül bárkire rálehetne sütni.
Én sohasem a kort néztem ,nem ez volt a fő hajtóerő . Mindig valami megfogott a másikban. A személyisége,egy mosoly, egy illat bármi. Ennyire túl nem gondoltam a dolgokat ezen a téren.
A te esetedben a fórum bejegyzéseid, és a bemutatkozásod volt a fő ok amiért ide is pötyögtem . 
Hiszed vagy sem, manapság szerintem nemtől függetlenül nagyon nehéz partnert találni, nagyon nehéz olyan embert találni akivel jól tudod magad érezni, akivel tartalmasan eltudsz beszélgetni.

Az esély adást meg nem úgy kell venned, hogy ha egynek adsz akkor miért ne adnál a másik 10-nek. Nem a kort kellene figyelned, hanem azt ,hogy milyen ember.
Általában az ember metakommunikációjából sok mindent leszűrhető ,sokat elárul róla, amit az írásai nem.

Persze ezzel nem akarom elvitatni az igazad, csak a másik oldalról szemlélve ahol én állok mindig az fogad,hogy túl fiatal vagyok. Fiatal vagyok neked , fiatal vagyok egy saját korosztályomból származó nőnek, de fiatal vagyok egy nálam jóval fiatalabbnak is.
Viszont ha az idősebb korosztály tökéletes lenne, akkor egyikőnk sem ezen az oldalon tevékenykedne. Mind boldog párkapcsolatban élnének .
Sokszor elfelejtik hogy az ember habitusa a döntő, és a kialakult személyiségen az idő sem segít sokszor :)

[ugrás az előzményre]
pandora
#126 (2016-10-28 05:33:24) |
Válasz a(z) 125. üzenetre:

Az a baj, hogy nem kis energia befektetés. Kicsi, ha egyre számolod. Na de ha adunk esélyt egynek, akkor a másik 10-nek miért nem? :)

Amellett a huszonévesek érdeklődésének oka az esetek elsöprő többségében az hogy azt gondolják, egy 40+ nő mivel a korosztályában csupa pocakos plöttyedt puhafarkú pasival találkozik (és ez 90% szerintem sajna így is van), minden macera nélkül könnyen, gyorsan, és következmények nélkül hanyattdobja magát egy egyalkalmas ürítésre.
Ez viszont nincs így. Ezért ignoráljuk a 30- korosztályt. Tisztelet a kivételnek, mert biztosan van. Csak épp nincs ráírva, hogy ki az az egy a százból. :)

[ugrás az előzményre]
palacsintaxx
#125 (2016-10-27 02:19:29) |
Válasz a(z) 103. üzenetre:
A satisztikából azt olvastam ki, hogy a fiatalabb korosztály ,tehát a 30 év alattiak azért egész normálisan képviseltetik magukat. Legalábbis 2-en írtak valamit.
Néha engedni kell egy picit ,hátha a sok kavics között egy igazi gyémántra lelünk :) 

Egy próbát mindig megér a TALÁN , kis energiabefektetés nagy lehetséges hozam. 

[ugrás az előzményre]
gabor0827
#124 (2016-08-29 16:21:57) |
Figyelmes, odaadó, képzett. (És nem szakmunkás képzésre gondolok. :D )
doktorur
#123 (2016-08-28 21:54:34) |
Válasz a(z) 122. üzenetre:

Akkor ezért a kiváncsiság,hogy milyen a jó szexpartner? :P De ettől nem múlik el ;) :D 

[ugrás az előzményre]
pandora
#122 (2016-08-28 21:47:29) |
Válasz a(z) 121. üzenetre:

Minden bizonnyal. :D :D :D

[ugrás az előzményre]
doktorur
#121 (2016-08-28 21:43:43) |
Válasz a(z) 120. üzenetre:

Van amikor a létező sem, lásd:mindenféle kifogások. :o :D 

Tényleg, aki elpirul az orgazmus szó leírásával, az lehet, hogy még szűz? :vigyor: ;) 

[ugrás az előzményre]
pandora
#120 (2016-08-28 21:39:40) |
Válasz a(z) 119. üzenetre:

De túl sok orgazmust sem. :D :pirul: 

[ugrás az előzményre]
doktorur
#119 (2016-08-28 21:38:26) |
Válasz a(z) 118. üzenetre:

A nem létező nem okozhat csalódást :D 

[ugrás az előzményre]
pandora
#118 (2016-08-28 21:35:22) |
Válasz a(z) 117. üzenetre:

Ja...hogy te direkt nemlétezőt akarsz?! Az más. :D
Olyan biztos sok van. :D :D :D

[ugrás az előzményre]
doktorur
#117 (2016-08-28 21:31:34) |
Válasz a(z) 116. üzenetre:

Nem kell megtalálni, ahhoz nem elég minőségi az a felhozatal, akinek én is megfelelnék. Ezt nem külsőre értem. :cigi: 

Úgyhogy még mindig a nem létező a legtökéletesebb.

[ugrás az előzményre]
pandora
#116 (2016-08-28 21:18:57) |
Válasz a(z) 115. üzenetre:

Létező az, csak meg kell találni. Jelentősen növelhetők az esélyek azzal, ha valaki kitölti a reglapját, és nem szellemként keresgél. Pluszban egy ütős bemutatkozás is sokat segít. Nem beszélve egy kivehető képről, ami nem műholdról készült...

És ha 500 Forintja is van az illetőnek, máris annyi levelet ír amennyit csak akar...

Ja....hogy nem potyog az égből a sült galamb?! Hát nem. De az nem a partnerek hibája... :napersze: 

[ugrás az előzményre]
doktorur
#115 (2016-08-28 14:39:30) |
Az itteni tapasztalatok alapján: nem létező. :D 
pandora
#114 (2016-08-25 23:47:20) |
Válasz a(z) 113. üzenetre:

Ez igaz. Nagyon is!!! :)

Na de a kíváncsiság kisördöge....ajjj... :( Engem mindig megkísért. :D

[ugrás az előzményre]
potenspasit
#113 (2016-08-25 22:14:23) |
Válasz a(z) 111. üzenetre:minél kevesebbet tudunk, annál jobb :) tényleg

[ugrás az előzményre]
bree
#112 (2016-08-25 15:46:21) |
Nem tudom....én nem szeretem hallgatni.  Ömlengésnek hat.
Ha úgy alakul,h több időt töltük együtt, akkor úgyis megismerem. Nincs szükség rá
pandora
#111 (2016-08-25 14:59:50) |
Válasz a(z) 110. üzenetre:

És ha belép a kémia, van vonzalom, akkor hogy van az hogy nem keletkezik a kíváncsiság, hogy mégiscsak beszéljen magáról..?

[ugrás az előzményre]
bree
#110 (2016-08-25 12:36:56) |
Egy jó szexpartnerrel jó a szex.! Hasonlóak az igények és a készségek.
... és keveset beszél. ..főleg magáról. Szerencsére,ha a közelében vagy azonnal működésbe lép a kémia és nincs is lehetőség más irányba terelődni. :vigyor: 
nincs kép paprika
#109 (2016-08-24 23:16:53) |
Válasz a(z) 108. üzenetre:
Köszönöm. :pirul: 

Majd írok a fő témához is pár gondolatot. Csak még érlelődnek a szavak.

[ugrás az előzményre]
pandora
#108 (2016-08-24 23:12:43) |
Válasz a(z) 107. üzenetre:

Hozzáértettem. :D

[ugrás az előzményre]
nincs kép paprika
#107 (2016-08-24 22:27:42) |
Válasz a(z) 106. üzenetre:
Ajjaj... a smiley-t is hozzá kell érteni ám a szöveghez!

Tessék kicsit átgondolni a megfogalmazásomat.. esetleg egy csöpp humor, egy kis irónia...

De ha nem ment át... én kérek elnézést! :)

[ugrás az előzményre]
pandora
#106 (2016-08-24 21:26:47) |
Válasz a(z) 105. üzenetre:
Áááááá...nem. Ezt egy magát "inteligens"-nek tituláló pasitól. :napersze: 

[ugrás az előzményre]
nincs kép paprika
#105 (2016-08-24 19:10:36) |
Válasz a(z) 103. üzenetre:
Na látod :) a statisztika nem hazudik... illetve igen :D de most épp alátámaszthatom vele a teóriámat.

Amúgy nem lep meg a statisztika, én ugyan csak a női adatlapokat olvasgatom de ott is néha émelyítő vagy nem is tudom... elkedvetlenítő dolgokat látni... pedig egy kicsit sem vagyok prűd... sőt :pirul: :D de a jóízlés néhány embernél nem létezik... ti nők meg töményen ezt kapjátok.

Update 2: -ezt nem valami reklámtól(ból) kaptad? ;) tök úgy hangzik mint a pénisznagyobbító csodaszer reklámok :D

[ugrás az előzményre]
potenspasit
#104 (2016-08-24 16:51:52) |
Válasz a(z) 103. üzenetre::D ó istenem! még mulatságos is lehetne, ha nem ez menne 99%-ban...

[ugrás az előzményre]
pandora
#103 (2016-08-24 01:27:56) |
Válasz a(z) 101. üzenetre:
A valós életben lényegesen több érzelemmel, empátiával, figyelemmel, és tapintattal találkoztam mint itt. Persze törvényszerű hogy arccal és valós személyiséggel felelősséget vállal az ember a szavaiért, tetteiért, hazudni sem olyan könnyű.

Hogy itt mennyien vannak akik a fejüket és a szívüket is magukkal hozzák? Csak egy kis statisztika az elmúlt két nap terméséből:

Összes levél újaktól: 17
Ebből aki biztosan nem olvasott adatlapot (ahol vastag betűvel riogatom a csalfa férjeket): 4
Olvasott adatlapot de leszarta és úgy gondolta hogy bár nős, de rá nem vonatkozik: 3
Összes mondanivalója hogy perverz nőt keres és dugna: 7
Független és nagyjából ír is valamit: 3
Ebből 30 év alatti: 2
A maradék 1-nek olyan a helyesírása hogy a szemem is kizöldül annyi kapanyél van benne. Ezzel szemben haja az nincs.

Kedvencnek jelölt: 22
Ebből üres adatlap (kép max farok, paraméterek max farokméret, minden egyéb info titok): 10
A maradékból 30 év alatti: 10
Marad 2, az egyik se kép se hang, csak annyi van a lapján: sex.
Az utolsó pedig 168 cm-t vall be, akkor talán 160 meg is van, jó eséllyel az orromig ér. De tök mindegy, mert levelet nem bír írni csak kedvencel. Szegénykémnek nincs 500 Ft-ja arra amit állítólag komolyan gondol...nem hiszem hogy egy pályán focizunk. :(

Ennyit a sok csupaszív, kedves, jóravaló emberről. :)

Vannak páran - ahogyan ezt korábban már írtam -, de nagyon kevesen.

UPDATE: most hogy online vagyok, sűrűsödni látszanak a megkeresések. A legutóbbi mélyenszántó, érzelmes, magvas gondolat ami érkezett: "Haverommal hölgyet estére". - Mint egy pizzarendelés. :D
UPDATE2: "HA szeretnél egy nagy és vastag péniszt írj nyugodtan" - no comment :D

[ugrás az előzményre]
aleksandros970
#102 (2016-08-24 00:03:09) |
Válasz a(z) 101. üzenetre:
Hidd el nem nagyképűségből mondom, de tök normális nőktől tudom (akiknek nincsenek lehetetlen elvárásaik, és nem a herceget várják) hogy nagyon kevesen vagyunk. 

[ugrás az előzményre]
nincs kép paprika
#101 (2016-08-23 18:41:49) |
Válasz a(z) 100. üzenetre:
Bocsi de úgy gondolom tévedsz :) mármint abban, hogy kevesen vagyunk ...sokan vagyunk DE az ero marhára nem tükrözi a valós képet az emberekről. Torz tükör a társadalomról. Az itteni tapasztalatokból kiindulva nem szabad(na) megítélned pl. a férfiakat úgy általánosságban.
Persze elképzelhető, hogy a valós életben is kevés normálissal találkoztál...az pech. 

[ugrás az előzményre]
pandora
#100 (2016-08-22 22:01:26) |
Válasz a(z) 99. üzenetre:
Én viszont tudtam. :) Épp ezért írtam amit írtam.
Azon kevés pár vagytok, aki visszaadja az ember hitét hogy létezik túl az Óperencián. ;)

[ugrás az előzményre]
aleksandros970
#99 (2016-08-22 21:27:41) |
Válasz a(z) 98. üzenetre: Nem tudhattad.

[ugrás az előzményre]
nincs kép paprika
#98 (2016-08-22 21:25:19) |
Válasz a(z) 96. üzenetre:
Valóban elég. A szimpátiához és a tetszéshez. (Hű de magyartalan ez a szó!)

A másfél év eddig nem hangzott el....egy hetet írtál és "potenspasit" is így értelmezte....de természetesen elnézést kérek, akkor rosszul értelmeztem a szavaid!
A 1,5 év az már valami. :) 

[ugrás az előzményre]
aleksandros970
#97 (2016-08-22 21:24:39) |
Válasz a(z) 93. üzenetre:

Hidd el minden nap megköszönöm! :D 

Előfordul, hogy valaki csak szexpartnert keres. 
Aztán belebotlik egy szimpatikus nőbe, akivel elkezd beszélgetni, és barátkozni. 
Egy hét után meg rájön, hogy beleszeretett. 
Az első ágyba bújás után pedig hogy megtalálta élete nőjét.

[ugrás az előzményre]
aleksandros970
#96 (2016-08-22 21:15:45) |
Válasz a(z) 95. üzenetre:

Néhány pillantás vagy mosoly elég néha.

Több mint másfél éves kapcsolatot nem neveznék fellángolásnak. :) 

[ugrás az előzményre]
nincs kép paprika
#95 (2016-08-22 20:23:56) |
Válasz a(z) 92. üzenetre:
Már bocsánat de szerintem sokkal több "ilyen" létezik mint ahogy gondolnád.
Az 1 hét utáni kötődés az kissé gyerekesen hangzik, mert az max fellángolás de kötődésnek titulálni ... nevetséges. :pirul: 

Viszont mindenkinek van szíve akkor is ha jól titkolja. :) 
Ha két ember sexel egymással, pláne rendszeresen magától értetődően kialakul egyfajta kapcsolat. Már csak az ölelés és csókok miatt is. Olyannal nem csókolózik az ember aki taszítja...és mivel a sex egyfajta bizalmas dolog is, hisz a nő a legintimebb zónájához engedi oda a ffi-t meg kell, hogy bízzon is benne valamennyire.
Tehát aki sexel az idővel kötődik - így vagy úgy a másikhoz. 
Ezzel mindenki így jár. Szerintem. :pirul:  

[ugrás az előzményre]
pandora
#94 (2016-08-22 20:12:51) |
Válasz a(z) 93. üzenetre:
 :napersze: :napersze: :napersze: 

[ugrás az előzményre]
potenspasit
#93 (2016-08-22 20:10:39) |
Válasz a(z) 91. üzenetre:valóan fennáll a kockázat, ha nem is elég egy hét ahhoz, hogy beleszeress.... nos, az én javaslatom (Pandora, most ne figyelj ide), hogy ne szólj róla, menjen minden úgy, ahogy addig, várd meg szépen, míg ráunsz, vagy legalábbis elveszti a varázserejét fölötted, így megúszhatod sérülés nélkül...ha pedig mindketten így éreztek, és tartósan, akkor köszönd meg őt istennek :)

[ugrás az előzményre]
pandora
#92 (2016-08-22 20:09:02) |
Válasz a(z) 91. üzenetre:
Hát igen. Azon kevés férfiak egyike vagy ebben a lila katyvaszban, akinek nem csak farka van hanem szíve is. De elég ritkán merül fel ez a kérdés, mert nem sok hozzád hasonló van itt... ;)

[ugrás az előzményre]
aleksandros970
#91 (2016-08-22 19:04:40) |
Válasz a(z) 88. üzenetre: És mi van, ha beleszeretsz? Ha mindenben olyan mint amit elvársz, és elkezdesz kötődni. Könnyen irányíthatatlanná válik a dolog. (pl. velem ez történt egy hét után) 

[ugrás az előzményre]
j77
#90 (2016-08-21 17:18:30) |
A szexpartner, olyas valaki, akivel pusztán csak szexelés céljából találkozik az ember. 
A barátnőt többféle képen is lehet értelmezni. Szerintem nőnemű barátot jelöl. De tulajdonképpen lehet lazább párkapcsolat is. 
A szerető az olyas valaki, aki valami olyat ad meg az embernek, amit a rendes kapcsolatában nem kap meg. Lehet ez pusztán szex, de szeretet, figyelmesség, vagy bármi más is. 

Számomra az ideális szexpartner, ha nem rendes kapcsolatról van szó, olyan valaki lenne, akivel a testi élvezeteken túl, a lelki egymásra találás is megvan. Fontos a lénye, és hogy élvezzem a vele való együttlétet. És nem csak az ágyban. Szóval nem is igazán illene rá a szexpartner kifejezés, inkább testi lelki jó barát, vagy szerető lehetne. A legideálisabb esetben, társ. 
pandora
#89 (2016-08-21 12:58:04) |
Válasz a(z) 88. üzenetre:

Ez az amiről én csak városi legendák szintjén hallottam. Ritkán valósul meg. Ugyanis nem csak egy nő, szerintem egy férfi sincs fából, és van feje is a farkán kívül.

Ezért aztán vagy sűrűsödni kezdenek a találkozások ha szimpik egymásnak a felek és minden tök jó, ebben az esetben viszont elkerülhetetlen hogy ezt-azt megismerjék egymásból...vagy egyalkalmas marad, mert ha nincs motiváció ami mellette tartana, akkor elkezd az embernek "túl kevés ideje" lenni, és arra az 1-2 órára is sajnálja rászánni.

Idő meg ugyebár mindig arra van, amire motiváció van. ;)

[ugrás az előzményre]
potenspasit
#88 (2016-08-21 01:05:48) |
komolyra fordítva a szót, számomra ideális az a partner, akiben megbízhatok, és rendszeresen együtt töltünk 1-2 órát, nem kell, hogy beavasson az életébe, nem akaszkodom rá, csak ezekre a talikra számíthassak, akkor kerek a világ, ezért nagyon kedves, és hálás tudnék lenni
potenspasit
#87 (2016-08-21 00:54:06) |
jaj, lelkem, hát az úgy van, hogy minél többször eggyel, annál jobb lesz, de mivel ilyen nem nagyon van, ezért minél többször többel... :)
webwatcher
#86 (2016-08-19 03:32:23) |
A jó szexpartner olyan, mint a jó ivócimbora. Megrészegítő érzés.
És olyan, mint a jó útitárs. Vágyakozva nézel utána az ablakon át.
Ki lenne a legjobb? - Ha megmondod szivárvány összes színét kiválasztom a legszebbet, ha megmutatod az összes csillagot az égen, kiválasztom a legcsillogóbbat.
Kit érdemes keresni? - Nem tudod a másik embert megfogalmazni. (És magadat sem).
Nincs senki a pontosan le tudná írni, hogy ő ki, és azt sem, hogy kit szeretne.
challange
#85 (2016-08-19 00:14:37) |
Ha hangsúlyozottan nem kapcsolatról beszélünk a szó nemesebb értelmében, akkor leginkább egy barátot, akivel lehet "barátság extrákkal".
Olyasvalaki akit jó szexpartnernek tudok elképzelni, akivel előtte/utána tudok beszélgetni is.
oldjoe
#84 (2016-06-26 14:31:19) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/2/USRf_21d1b36/a7cd9a.jpg
Kedves Pandora! szerintem, itt is mindenki a nagy Ő-t keresi,csak az ismerkedés során a sorrend változik.... mert, nincs annál rosszabb, mint megkedvelni, megszeretni valakit, akivel végül a szex mégsem annyira felhőtlenül jó.
aktivzsolt7218
#83 (2016-06-25 19:55:36) |
A fő kérdés hogy milyen egy jó ès ideális szex partner !?

Szerintem ha valaki sexpartnert keres annak nem szerelemre , sem pedig barátra van szüksège !
Csupán egy olyan partnerre aki jobbat nyújt mint az aki èppen a társa !
Általában a hőlgyek keresnek túlnyomó töbsègben olyat aki jobban odafigyel rájuk mint az èppen aktuális társuk ,fèrjük akit Szeretnek is de a kielègületlensègük miatt nem hagyják el , inkább keresnek alkalmi sexpartnert !

Saját tapasztalatom ,hogy nagyon sok nő el van hanyagólva ( Masszőr vagyok ) napi szinten találkozom ilyen hölgyel aki panaszkodik hogy szereti a társát de nem jó vele az ágyban !
Szerencsèmre sok hölgynek okoztam már boldog órákat ;)

Fèrfiak viszont csak akkor keresnek sexpartnert ha a párjuk nem enged még olyat amit a fèrfi kíván ( órál , anál ) mert ha egy fèrfi vágyait minden tèren kielègíti a párja nem fog mást keresni

Köszönöm hogy vègig olvastátok
szexualpszichologus
#82 (2016-06-24 04:02:52) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/158312.jpg
<3 SZEXPARTNER! <3 

Kétfajta szexpartner létezik:

1./ a profi, fizetős
2./ a hétköznapi nő/férfi ismerkedés útján

Magában a szóban is benne van eléggé egyértelműen, hogy a szexpartner csupán a szexualitásunkban a partnerünk:)

Nem udvarolunk neki, nem visszük vacsorázni, nem a barátnőnk/ barátunk, csupán jókat szexelünk egymással:) Persze bókolni lehet, sőt kell is, pl. milyen csinos vagy, vadító az illatod, megőrülök a lábaidért , imádom a vállaidat, szép a hajad, szemed, alakod, stb.
Persze kell ehhez a szimpátia az egymásra hangolódás, de semmi több!

Szexpartnert általában olyanok keresnek akik szeretik a változatosságot az ágyban ! Vagy nagy libidóval rendelkeznek.

Vagy nincs tartós kapcsolatuk, pont ezért mert mindig az új vad az érdekes, vagy házasságban párkapcsolatban élnek ami már kicsit uncsi, vagy nem elég a szex vagy nem jó :(

A szexpartner az esetek többségében alkalmi, néha többszöri ha baromi jó:)

De az egyéb szexpartner kereső oldalakon a férfiak abszolút egyszeri alkalmat keresnek mert semmiféle kötöttséggel nem jár.
Ha esetleg nagyon jó volt az illető örömlánnyal lehet, hogy visszatérnek máskor is. 
De pont az a lényege ezeknek a fizetős szolgáltatásoknak, hogy a férfiak a pénzükért akármelyik nőt "megvehetik".

Az ilyen oldalakon , mint pl. ez is szintén alkalmi kapcsolatok szövődnek.
Ha már rendszeressé válik pl. a szex valakivel akkor feltételezhetően, hogy valami + van benne.
És akkor válik baráttá, barátnővé valaki.

De maradjunk a szexpartnerségnél :)

Mi várható el a szexpartnerünktől?

Azonos szexuális érdeklődés, vágyak:)
Szimpátia:)
Ápoltság :)
Tudjuk, hogy a másik szex közben mit szeret inni, enni :) nassolgatni:)
Vegyen fel izgi szexi fehérneműt, fenékre simuló boxert, a pasiknál ne legyen lyukas a zokni :)

Mit ne tegyünk egy szexuális partnerrel?

Ne akarjuk ráerőltetni magunkat!
Ne akarjuk birtokolni őt.
Ne beszéljünk neki más szexuális kapcsolatunkról, a házasságunkról, a gyerekünkről, stb. mert nem tartozik rá és nem is érdekli.
Kettőtök témája a szex és abszolút semleges dolgok.
Ne akarjatok a másik intim szférájába belemászni!

Minden szexpartnert tekints egyszerinek. Ha nagyon jó úgyis lesz több találkozás de semmi mást ne várj el.

Minden szexpartner más. 
Már az elején tisztázni kell, hogy nem akarjátok elkötelezni magatokat, nem keresitek benne a nagy őt, csupán egy jót akartok kufircolni és kész !
Ne viselkedj úgy, hogy a másik egyéb reményeket fűzhessen a kettőtök kapcsolatához.

Ne hívogasd, de küldj SMS-t mert ezzel esetleg kellemetlen helyzetbe hozhatod.

Persze lehet valaki a te állandó szexpartnered is , de csupán ennyi. 
Ebben az esetben mindig előre beszéljétek meg a következő találka helyét idejét.

Mindenki életében van egy időszak, amikor nem fér a bőrébe és hajtja a kalandokat na ezek a szexpartnerek!

Elég jól ismerem az egyéb "társkereső" és "szexpartner " kereső oldalakat és azt látom, hogy a többség már nagyon régen évek óta fenn van, azaz keresi a következő vadat :)

Magyarán egy ilyen oldaltól se várj csodát, szexelj nagyokat a kiválasztottal és úgyis alakul minden magától :) <3 

szexbp
#81 (2016-06-19 05:35:22) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/0/USRf_0bb28be/190083.jpg
Sziasztok <3 
Ideális???? Olyan mint én :napersze: önzetlen.....imádom ha élveztetem a partnerem ahogy és addig amedig csak szeretné mert a gyönyör cseppjeivel jutalmaz meg hmmmmmm

[1-60] [61-120] [121-180] [181-200]

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.