hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóMilyen egy jó szexpartner?

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

pandora


Milyen egy jó szexpartner?
Sokan írják a bemutatkozásukban hogy szexpartnert keresnek. Sokszor és sokan hivatkoznak arra hogy ez egy szexpartner kereső oldal. Nekem erről mindig a teniszpartner, kártyapartner ugrik be. :)
Vagyis hogy a partner mindössze segítő egy tevékenységben, amit nem egyedül akar csinálni valaki. Pedig a szex azért egy kicsit más...

A kérdéseim, amivel kapcsolatban érdekelnének a vélemények:

Mi a különbség a szexpartner és a barát/barátnő, vagy a szerető között?
Ki mit ért "jó szexpartner" alatt? Egy dögös ágycsatát? Testi-lelki barátot? Havert? Szerelmet? Pusztán egy tevékenységhez segítőt? A szexpartner egyvalakit jelent, párhuzamosan többet, vagy folyamatosan újabbat és újabbat? 

Hogyan képzelitek el a számotokra ideális szexpartnert? Milyen lenne az, aki után azt mondjátok, hű...megtaláltam amit/akit kerestem?


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
aareesz
#422 (2017-09-04 23:34:03) |
Válasz a(z) 421. üzenetre:
Itt rendszeresen keverik a szezont a fazonnal. Pedig akármibe fog az ember, érdemes tisztában lenni az alapokkal.

[ugrás az előzményre]
ezogab
#421 (2017-09-04 22:42:33) |
Atyavilág megent a "szenthármasság" :D :D :D 
No akkor
Szexpartner = valami rendszer szerint összejártok hancúrozni
A barát/barátnő = a barátság az barátság, na az én olvasatomba különböző neműek esetén még néha a szex is belefér,de az már nagyon mély barátság és elég ritka
Szerető = a jó szexpartner és a barát egyben

Mit értek jó szexpartner alatt = akivel jó a szex ennyi és nem több, ja de lehet egyszerre több is és ahogy az élet hozza (amit letesz az ember elé a sors azt el kell venni és nem csak a szexpartnerre értem).

Az ideális szexpartner na ezzel azért vigyázzunk, mert ahogy én tudom minden éremnek kér oldala van, no de válaszolva én úgy szoktam mondani egy húron pendülnek, azaz nem kell magyarázni hogy mit hogy és miért, azaz zsák a foltját. :D :D :D 
Szerintem ;) ;) ;) 
 
pandora
#420 (2017-09-04 20:15:49) |
Válasz a(z) 419. üzenetre:
Én meg köszönöm a bizalmat. :)
Azt hiszem, a vacsorameghívás kicsit személyesebb annál minthogy a fórumba illő legyen, hiszen itt azokat a dolgokat beszéljük meg, ami mindenkit érdekel. Az meg talán nem mindenkit érdekel, hogy én mikor kivel vacsorázom. ;)
Úgyhogy javaslom, ezt a témát inkább magánban vitassuk meg. :)

[ugrás az előzményre]
keresgelek1970
#419 (2017-09-04 18:55:41) |
Nagyon köszönöm Nektek a beszélgetést valamit változott a véleményem az oldalról. Vannak itt értelmes emberek. Pandora Benned egy értelmes hölgyet ismertem meg, köszönöm. Egy furcsa dolgot megjegyzek azért. Ilyen Nőnek miért a gép előtt kell ülni és ismeretlen emberek estleges baromságait hallgatni. Ha lesz valakim Én nem a gép előtt ülnék mozi, színház és mindenféle programokon lennék . Vagyis felmerült bennem lehet Pandora sem igazi? Erről, hogy lehet meggyőződni? Csak egy személyes találkozón amikor két ember egymás szemébe néz. ott és akkor derül ki minden a virtuális világ az személytelen. Igy akkor hiszek ebben ha Pandora elfogad egy vacsora meg hívást Tőlem. 
pandora
#418 (2017-09-04 18:39:23) |
Válasz a(z) 416. üzenetre:
Az intelligencia mindig releváns. Nem pont az hogy konkrétan valaki milyen iskolát végzett, az igaz. Ismerek olyan embert aki nem sok iskolát végzett de felnézek rá olyan bölcs. De általában kibukik az emberek stílusából a szellemi elegancia vagy a kapanyél. Az viszont nagyon fontos! A legtöbb nőt az agyánál lehet meghódítani. :)

Hibás gondolkodás hogy valami itt nem releváns. :( Találkozom ezzel a mondattal gyakran. Megkérdezek valakit beszélgetés közben hogy mivel foglalkozik, és közli hogy az nem releváns. Pedig valakit megismerni...hát a munkája az élete harmada. Nagyonis releváns. :) Erre általában én be is fejezem az ismerkedést, mert nem gondolkodunk hasonlóan.

Viszont azt kapásból közli szinte bárki -kérdés nélkül- hogy a farka hány centi, mintha az releváns lenne. Sajnos ez önmagában egy hozzáállás, ami - kinézettől teljesen függetlenül - engem elriaszt egy férfitől.


[ugrás az előzményre]
perzselo-vagyak
#417 (2017-09-04 18:36:20) |
Válasz a(z) 416. üzenetre:Egy jó tanács: vagy farok, vagy arc. A kettő együtt ne szerepeljen az adatlapodon.
(Ki tudja honnan csap vissza, ki talál itt rád szomszéd ;-) )

[ugrás az előzményre]
keresgelek1970
#416 (2017-09-04 18:29:15) |
Én ezért is csináltam friss képeket.Nevettem is lehet nem fűnyírás közben trikóban kellett volna ( kicsit hajazok a pénz behajtókra) de ha találkozok valakivel most ilyennek fog látni így nincs csalódás. Iskolai végzettségeket nem is írtam pedig agyon iskolázott vagyok de ez itt nem releváns. Kérlek ha Te, Ti ismertek valós korrekt embereket itt akkor segítsetek. Különben Pandora a Te hirdetésed nagyon szimpatikus azt gondolom hasonló valamit keresünk (remélem bejelölsz) :) 
pandora
#415 (2017-09-04 18:22:01) |
Válasz a(z) 412. üzenetre:
De. Jól csináltad! A valóságot kell hirdetni. 

Amiket írsz, valóban sokaktól hallani. Hát, minél igényesebben néz ki valaki (kívül-belül), annál több közül választhat. De ez az életben is így van! Igyekezz te is minél jobb lenni hogy több közül választhass. ;)

Ha pedig valaki anyagiakat akar szexért cserébe, akkor jelentheted a moderátoroknak, mert ez esetben a türelmiben a helye.


[ugrás az előzményre]
perzselo-vagyak
#414 (2017-09-04 18:17:04) |
Válasz a(z) 413. üzenetre:Ú, sokat mesélhetnék! :-D
De szeretem ezt a billentyűzetet, nem akarom idejekorán hazavágni... :-D

[ugrás az előzményre]
pandora
#413 (2017-09-04 18:15:26) |
Válasz a(z) 411. üzenetre:
Igen, ezt nagyon sokat hallom pasiktól. Egy kedves barátom már azt mondta mérleggel fog menni a randikra mert a 70 kilós nő 90 is megvolt. :D
A nőktől pedig, hogy biza a hős pasinak kihullott a haja mire a randi ideje eljött a hajasból kopasz lett, a sportosból pocakos. :D

Nem érdemes kamuzni, mert úgyis kiderül. Hidd el, meglepően sokan nem kauznak itt. Férfiak és nők is. Néhányat személyesen ismerek, akik pont olyanok mint amilyennek mondják magukat.

Szerintem a milyen céllal keresés tekintetében sem mindenki kamuzik. Sokan kiírják az oldalra becsülettel hogy milyen céllal keresnek, a többiek meg leszarják.
Az elég homályos dolog hogy mi az oldal "eredeti célja". Merthogy nincs ilyen.

[ugrás az előzményre]
keresgelek1970
#412 (2017-09-04 18:14:27) |
Leírom rövid de annál érdekesebb tapasztalataimat az oldalon kereső hölgyek egy részéről. Természetesen ez nem igaz mindenkire csak az Én tapasztalatom alapján szóval a felmérés nem reprezentatív. Itt a legtöbb hölgy az Én meglátásom szerint enyhén szólva elhízott ez egy kicsit számomra az igénytelenség határa. Ebböl kiindulva gondolom a magán életben sem találna partnert. A másik eset a kamu kép és csak levelezne illetve aki meg szuper az inkább anyagiakban gondolkodik. Van még egy eset ebbe bele is buktam, még intim képet is csináltam. Szóval a hölgy hirdetés mögé bújt valószínű meleg férfiak. Nekem semmi kivetni valóm nem ítélek senkit Hollandiában éltem (de miért?) A hirdetésemben a valóságot írtam magamról lehet nem 
 hirdetni?igy kell
perzselo-vagyak
#411 (2017-09-04 18:08:12) |
Válasz a(z) 409. üzenetre: Azt hiszem ismersz már annyira hogy ezeket mind tudom rólad. A megjegyzésem (amivel kiforgattam a szavaid, és ezért elnézést) arra a véletlenre vonatkozott, amivel felfedted a sajnálatos valóságot:
Itt ne számítson kamumentes ismeretségre. :-)

Mert az egyik oldal azért ferdít mert az eredeti céljának megfelelően használná az oldalt, míg a másik azért mert bár szex alapokon, de többet keres.
Azonban az igazság itt senkit sem érdekel.
Így lesz a 160 magas, 110 kilós nőből teltkarcsú, vagy az ugyanilyen paraméterekkel bíró pasasból erős testalkatú. :-D

[ugrás az előzményre]
pandora
#410 (2017-09-04 18:08:06) |
Válasz a(z) 408. üzenetre:
Na a hóhért akasztják! :)
Köszönöm a kérdést, amúgy nagyon jó kérdés. :D

A témát hosszan kifejtettem a bemutatkozásomban a lapomon.
Én is leginkább barátságokat keresek. Tét és kényszerek nélkül. Ezért leginkább beszélgetek, fórumozok, hagyom hogy megismerjenek azok, akik hozzám hasonlóan gondolkodnak. Mert jó eséllyel velük jól megértjük egymást.

Ha mindezek mellé külsőre is bejövünk egymásnak és van köztünk kémia, akkor pedig bármi lehet belőle. Rövid, közép, vagy hosszú távon. 
Nincsenek konkrét elvárásaim, ami eddig volt itt, az szépen magától alakult ki. Szex is, barátság is, dráma is...soha nem jó semmit nagyon erőltetni, görcsösen akarni...jön az magától. ;) 

[ugrás az előzményre]
pandora
#409 (2017-09-04 18:01:06) |
Válasz a(z) 407. üzenetre:
Nincs benne irónia. Sajna az az erón az egyik legnagyobb baj, hogy azért mert katalógus, a pasik Palvin Barbit, a nők meg George Clooney-t keresnek. Aztán csalódnak. :(
Ugyanakkor magam is azt tapasztalom, hogy (bocs ha baromi sznobnak és önteltnek fog hangzani, nem annak szánom!) olyan kaliberű pasik próbálkoznak napi szinten, akikkel másik bolygón vagyok, szellemileg (basszus helyesírás!!!), tanultságilag, világnézetileg, karrierben, pénzben, ízlésben, ápoltságban, vagy alakban, ráadásul nősek. Közben meg egy csomó nő van aki hozzájuk való lenne, olyasvalakit keres mint ők, csak kevésbé dekoratív és ő is házasság mellett keresgél.

Eszembe nem jutna mondjuk egy 30 éves, kifogástalan külsejű és penge agyú pasinál próbálkozni egy érzelmet is igénylő kapcsolatra. Mert nem reális!!!

Azt is tapasztalom, hogy szarba sem veszik a reglapra írtakat és rám írnak hogy ráérek-e leszopni este vagy szeretem-e az análszexet. Pedig vannak nők, akik olyat keresnek és ki is írják a lapjukra.

Az ilyesmikből csak kudarcok születnek. :(
*A realitásokat erre értettem.*

[ugrás az előzményre]
keresgelek1970
#408 (2017-09-04 17:54:24) |
Köszönöm írásod. Nem vagyok türelmetlen sőt. Csak leírtam rövid tapasztalatom. Elsősorban barátságot keresek amiből az ismerkedés során valami nagyszerű dolog alakulna ki reményeim szerint. A sima szex érzések nélküli numerákon abból már kinőttem. Kérdeznék Te milyen kapcsolatot képzelsz el az oldalról és mit vársz el egy partnertől
perzselo-vagyak
#407 (2017-09-04 17:49:23) |
Válasz a(z) 405. üzenetre:
Azért remélem érzed az iróniát!  :-D :-D :-D
 
"Ha valaki tényleg találkozni is szeretne ne kamuzzon hülyeségeket."

És a válasz:

"Ha valós nőt keresel, akkor a vágyaid, elvárásaid is a valóság talaján kell hogy legyenek."

Ne is reménykedj kamumentes ismerkedésben!  :-D :-D

[ugrás az előzményre]
pandora
#406 (2017-09-04 17:45:57) |
Válasz a(z) 405. üzenetre:
Üdv a fedélzeten! :)

Mivel még nagyon frissen regisztráltál, kicsit korai lenne türelmetlenkedni. :)
Vannak az oldalon valós nők bőségesen. Ha valós nőt keresel, akkor a vágyaid, elvárásaid is a valóság talaján kell hogy legyenek. Ha emellett ugyanazt a tiszteletet és figyelmet megadod a nőknek mint amit az életben szokás, akkor nem lesz probléma, fogsz találni partnert.

Sok sikert kívánok hozzá! :)

[ugrás az előzményre]
keresgelek1970
#405 (2017-09-04 17:37:52) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/1/USRf_14a5558/b69716.jpg
Szia! Szerintem sem jó az a szó, hogy szexpartner. Például Én barátságot, kapcsolatot írok. Jó pár éve voltam az oldalon, majd sokáig Hollandiában éltem, három hete jöttem haza. Azt tapasztaltam a hazai barátok eltűntek elköltöztek. Arra gondoltam hátha itt kialakul valami. A szexhez két ember szimpátiája kell, ehhez először kell egy kis ismerkedés. Tapasztalatom nincs sok az oldallal , de nagyon sok a kamus személytelen ember. Ha valaki tényleg találkozni is szeretne (Én igen) ne kamuzzon hülyeségeket. Nekem nem sikerült még ismerkedni, találkozni igaz tegnap este aktiváltam Magam. Kiváncsi vagyok mások tapasztalataira az oldalról illetve Pandora a Te véleményedre 
pofi76
#404 (2017-08-08 18:48:32) |
Válasz a(z) 403. üzenetre: Igazad van.Teljesen.
Lehet rám sem lett volna ekkora hatással Diácska annak idején, ha össze jövünk, de így..... :pirul: Hát igen.

[ugrás az előzményre]
pandora
#403 (2017-08-08 18:37:57) |
Válasz a(z) 402. üzenetre:
Meg a beteljesületlen, az elérhetetlen.
Ez nagyon nagy igazság. Az ok egyszerű: nincs idő megunni, nincs mód rosszpontokat szereznie...

Mindenki, aki él valakivel, azt anno igazinak hitte.

[ugrás az előzményre]
ninive
#402 (2017-08-08 18:02:44) |
Válasz a(z) 401. üzenetre:

Mindig az az igazi, akivel nem élhetünk, vagy akit korán elragad a sors. :(
Kapsz begy dalt odaát.

[ugrás az előzményre]
aareesz
#401 (2017-08-08 17:38:45) |
Válasz a(z) 400. üzenetre:
Az jó. :) Sokan azt keresik. 
Van aki meg megtalálja és nem élhet vele. :( 

[ugrás az előzményre]
pofi76
#400 (2017-08-07 22:05:54) |
Válasz a(z) 399. üzenetre: Akivel társak vagyunk. A szerelmem. A testi-lelki társam. 

[ugrás az előzményre]
aareesz
#399 (2017-08-07 20:56:52) |
Válasz a(z) 398. üzenetre:
Mit értesz PÁR alatt?

[ugrás az előzményre]
pofi76
#398 (2017-08-07 20:04:32) |
Hmmm.
Bocsánat, szép estét Mindenkinek!
Szexpartner? A párom.
Lehet ódivatú vagyok vagy maradi felfogású. De a szexpartner az a párom. Tudom ez sokak számára már már nevetséges, de én ilyen vagyok. Ha lehet és van kivel beszélgetek másokkal, akármiről.Ha olyan az összhang köztünk akár a virtuális szex is bele fér.
De a valós életben csak a párommal. A valós szex egy olyan intim dolog, amihez kell a szerelem. Kell, hogy ne csak a test legyen felcsigázva, hanem az agy is, főleg az agy. Olyan nővel, aki nem indítja be az agyam összes fogaskerekét, nem lesz szex, de ő nem is lesz a párom. :) Így marad a lényeg, a szexpartner az a párom.(jelen esetben a leendő párom) :)
keresek-kutatok
#397 (2017-07-09 00:42:08) |
Válasz a(z) 391. üzenetre:
opsz, látom törölve lett. :napersze: 
Én is beletekertem, érdekelt a végkifejlet, de semmi nem volt sajnos. Bántó szándék nélkül mondom, nekem is unalmas volt.

[ugrás az előzményre]
pandora
#396 (2017-07-09 00:41:50) |
Válasz a(z) 395. üzenetre:
Valószínű. Van aki egyszerűbb, van aki bonyolultabb.
Ez egy pornófilm gyenge utánzata. A kötelező orál benne van, mindent a pasiért. A nő már repesve várja a farkat a legkevesebb izgatás nélkül. A pasi meg szinte hozzá sem ér, csak támaszkodik és elmaszturbálgat benne...és a nő is saját magán. Túl sok közük nincs egymáshoz, egymásra se nagyon néznek, mindenki elvan magával.
Egy igazi lélektelen szex.
Ezzel azért nem dicsekednék. :napersze: 

[ugrás az előzményre]
milffucker
#395 (2017-07-09 00:29:19) |
Válasz a(z) 394. üzenetre: tudod ez partner függő. van olyan nő akinek ez kell, van olyan akinek az.

[ugrás az előzményre]
pandora
#394 (2017-07-09 00:25:56) |
Válasz a(z) 393. üzenetre:
Először is: 17 perc...a végtelenség, zéró látvány, zéró változatosság, zéró érdekesség.
Másodszor: nekünk nőknek a lélektelen reszelés filmen az égvilágon nem érdekes. Érdekes az lenne ami előtte, utána van, a dráma, a sztori. (Gyanítom hogy a sztori se egy Háború és béke...) Érdekes lehet az erotika. (Nem a pornó.)
Ez a film olyan, mintha egy kispolgári panelban valaki fúrna egy lyukat a falba és átnézne a szomszédba amikor a pénztáros Jucikát meglátogatja a postás.
 

[ugrás az előzményre]
milffucker
#393 (2017-07-09 00:18:42) |
Válasz a(z) 392. üzenetre: unalmas? ezt se mondták még :D kifejtenéd?

[ugrás az előzményre]
pandora
#392 (2017-07-09 00:17:40) |
Válasz a(z) 391. üzenetre:
Remélem nem sértődsz meg a kritikán...de nem bírtam végignézni, ez baromi unalmas. :(


[ugrás az előzményre]
milffucker
#391 (2017-07-08 23:55:15) |
A(z) #391 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
egyvagyok
#390 (2017-06-25 17:48:40) |
Pandora eredeti kérdésére válaszolva:
Hogy milyen legyen? 
Őszinte, normális gondolkodású, talpraesett Nő. Akivel az ágyon kivűl is el lehet kellemesen tölteni az időt.
dominatravi
#389 (2017-06-25 09:43:20) |
Hello.

Ez egyszerű egy olyan kapcsolat amiben a Nő megtalálja Nőiességét a FFi meg FFiasságát!
De minden fél azt amiért igazán él!
torquay
#388 (2017-06-25 00:58:49) |
Válasz a(z) 379. üzenetre:
 :pirul: 
És *TE *még képes vagy *TIGRIS*-es hátterű kép előtt fényképezkedni? :vigyor: 

 :cigi: :cigi: :cigi: :cigi: :cigi: 

 :pirul: 

[ugrás az előzményre]
pisti68
#387 (2017-06-24 23:15:26) |
"Jol mekkel toszni a not!" Mondana nagyapam apja, "de csak a pendelyen keresztul"! :)
torquay
#386 (2017-06-24 17:16:54) |
*ÉN NEM NYILATKOZOM*... :merges:

 :napersze: :pirul: 

+++

Amúgy meg:

"Dolgozni csak pontosan, szépen..." <3 
aareesz
#385 (2017-06-19 16:55:31) |
Válasz a(z) 384. üzenetre:

Akivel egyformán "bolond" az ember, és ugyanazokon a dolgokon (pl. saját magán) tud nevetni, (ha egyébként külsőre nem nagyon eltérő az elképzelésünktől) ott borítékolható, hogy lesz valami. 
Ha más nem akkor egy barátság. (extrákkal vagy anélkül) :D 

[ugrás az előzményre]
blackmoon01
#384 (2017-06-19 16:05:15) |
Válasz a(z) 383. üzenetre:

A humor az elme kreativitása mint tudjuk, és mint ilyen, sejteti a kreativitást, játékosságot, kifinomultságot a szexben is ;-)

[ugrás az előzményre]
esther
#383 (2017-06-19 15:30:42) |
Válasz a(z) 382. üzenetre:
Hmmm, a humor is benne van a felsorolásban?! :vigyor: Így hibátlan! Bónuszpont megadva. ;) 

[ugrás az előzményre]
blackmoon01
#382 (2017-06-19 07:17:30) |
El hát. Illetve, meg hát! :-)

Nem önző (na itt sokan elvéreznek), rugalmas, nyitott, játékos, érzéki, szenvedélyes, 
odaadó, bújós (előtte is, utána is), és végül, de elsősorban, megbízható, korrekt, intelligens, jó humorú, fizikailag és kémialag is vonzó.
Címszavakban. 
 

[ugrás az előzményre]
esther
#381 (2017-06-19 06:53:44) |
Válasz a(z) 380. üzenetre:
Ha túl vagy a sokkon, akkor azért elmondod számodra ki az ideális szexpartner/szerető/barátnő?
Kíváncsi vagyok rá. ;) 

[ugrás az előzményre]
blackmoon01
#380 (2017-06-19 03:55:37) |
Válasz a(z) 379. üzenetre:

Ezzel mind totál egyetértek, csak itt nem erről volt szó. De valóban a te fórumod, azt utáltok ki innen, akit akarsz. 

[ugrás az előzményre]
pandora
#379 (2017-06-19 00:12:46) |
Válasz a(z) 378. üzenetre:
Igen, valóban. És ha nem érzed a különbséget, akkor nem hiszem hogy érdemes elmagyarázni. De ha már. :)

1. Abban voltak saját gondolatok. Idézet csak definíció szintjén.
2. Vicces volt, ami sokminden alól felmentést ad.
3. Az idézetekkel és dalszövegekkel, valamint a Youtube-al már kicsit elteltem. (Igen, szubjektív! Lehet hogy másnak bejönnek.) És nem azért mert nem szeretek olvasni, vagy nem ismerem a verseket... De a közösségi oldalak Coelho idézetei meg az egyéb lózungok és közhelyek szintjére süllyesztett, saját mondanivaló hiánya melletti folytonos kommunikációs kényszer szülte innen-onnan kikapott részletekkel (facebook) tele a nem létező tököm. :)
A zenékkel kicsit már hasonlóan vagyok.
Mindennek megvan a maga helye, ideje, alkalma.

Szerintem. :) (És ez az én fórumom. :P ) 

[ugrás az előzményre]
blackmoon01
#378 (2017-06-18 13:42:16) |
Válasz a(z) 376. üzenetre:

Azért azt a marhajó szarvatlan, tőgyes és egyéb marha témát is milyen jól elmarháskodtuk ugyanitt lentebb és nem volt ellenvetés, sőt, maga linkelt valamit a témában, főnökasszony :-P

[ugrás az előzményre]
egyvagyok
#377 (2017-06-18 13:17:49) |
Válasz a(z) 376. üzenetre:
A saját gondolat lassan ritka lesz, mint a fehér holló. :/ 

[ugrás az előzményre]
pandora
#376 (2017-06-18 13:11:19) |
Aki "zenével akarja elmondani", az megteheti több másik fórumban is, mindennek megvan a maga helye. Verselemzéses fórum ugyan nincs, de ha valakinek hiányzik - és örömpolgár -, indíthat.
Youtube linkek és idézetek helyett ebben a fórumban inkább saját gondolatokat osztunk meg.
Akinek van ilyen, írja meg bátran. :)

blackmoon01
#375 (2017-06-18 12:16:51) |
Válasz a(z) 374. üzenetre:

Mondjuk úgy, divatos kifejezéssel élve, hogy unorthodox :)

És akkor OFF once again, quite relevant, tho :-P

https://www.youtube.com/watch?v=Lwrpx-4dItY
[ugrás az előzményre]
agave
#374 (2017-06-18 11:42:35) |
Válasz a(z) 372. üzenetre:

Talan, ha divatos szappanoperakbol ideznel, vagy feljapott popslagereket hoznal :-P ,
Egy ido utan, a verbalitas onmagaban nem eleg. A nonverbalis kommunikacio hianya itt is karos. Szerencsmre , amikor olvasok valakit, hangokat hallok, es erzesek keritenek hatalmukba. 
Szeretem a hozzad hasonlo, osdi, csekelyertelmu embereket.[ugrás az előzményre]
hetfatyolbp
#373 (2017-06-18 10:08:20) |
A(z) #373 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
hetfatyolbp
#372 (2017-06-18 10:08:20) |
Minden szavad arany, hiszen a jóérzés és jó ízlés monopóliumának egyik helybéli letéteményeseként nem is lehet más. Az idézeteket -töredelmesen bevallom-műveletlenségem leplezésére használom, köszönőviszonyban sem állnak az utána következő tartalommal, melyhez keresnem kell a kifejezéseket, a szó konkrét és átvitt értelmében egyaránt.Köszönöm, hogy felismerted csekély értelműségem és ósdiságom mibenlétét, és erre ilyen briliáns elmével és bátran, oly távol a nyájszellemtől-rá is mutattál.Valóban csak a Slágermúzeumból linkelek a másik blogban, is. A verseskötetekből, regényekből vett idézetek önmagukért beszélnek, én nem tudok, már többen jelezték, hogy bajosak verbális képességeim. Részemről elfogytak a szavak.Reagáltok, vagy nem, tegyétek, ahogy jólesik, én befejeztem.
esther
#371 (2017-06-18 08:13:32) |
Válasz a(z) 357. üzenetre:
Egyszerű,mezei felhasználóként,mint amilyen te is vagy. :) 
Köszi, hogy válaszra méltattál. Azért pedig külön köszönet hogy ezt a saját 3 szavaiddal tetted ės nem idéztél be regényből,verses kötetekből,és nem linkeltél be semmilyen zenét a slagermúzeumból.
Érdekelt a véleményed és ennyi.
Egy szimpla fórumhoz kapcsolódó kérdést tettem fel,te pedig valamiféle támadást látsz rögtön?! Ejha. :/ 

[ugrás az előzményre]
blackmoon01
#370 (2017-06-18 00:34:26) |
Válasz a(z) 369. üzenetre:

Nade kérem! Folyó só? A sót kérem a ember szórja a úttestre télen, meg a levesbe! Nem önti, meg csorgatja! Há nooooormális? Igazam van kérem, nem? De.

(Besenyő Pista bácsi után szabadon) 

:-D :-D


[ugrás az előzményre]
pandora
#369 (2017-06-18 00:09:53) |
Válasz a(z) 366. üzenetre:
Nos most magam offolok a fórumomba, de úgy gondolom, van benne közérdekű tartalom. :)

Egy nő (bocs nem általánosítok, én) naponta kap 10-20 megkeresést.
Képzelj el egy folyósót, ahol sok-sok ajtó van. De te csak 1-et tudsz kinyitni, csak 1-et nyithatsz ki, mert nincs többre időd, energiád, lehetőséged.

Az ajtók legnagyobb része semmitmondó és egyforma, halvány gőzöd sincs hogy belül mi van. Azokat fogod kinyitni? 
És vannak ajtók, amik kicsit átlátszóbbak...belátsz, sőt, egyre tisztábban látod hogy hova nyitnál be.

Nos melyikre figyelnél? :)

Remélem, érthető volt a hasonlat. Ha nem, akkor itt a rövid verzió is:
Alapból (ahogyan az itt lévő nők 90%-a) nem keresek senkit. Kvázi nem motivál erőltetni valamit ami nem elég érdekes számomra.
Elég élénk közösségi életet folytatok itt, és bárkivel szóbaállok fórumokon, blogokon. Vagyis ha valaki elég tartalmas és érdekes ember, annak van rá lehetősége, hogy ezt megmutassa.
És ha elkezd enni a kíváncsiság hogy lássam az illetőt (nem hogy erőltetetten ágyba bújjak vele), akkor ezt úgyis jelzem felé.

Bár ez egy szexpartnerkereső, de az élet nem a szexnél kezdődik, és nem is ott végződik! ;)

[ugrás az előzményre]
plastic
#368 (2017-06-18 00:04:48) |
Válasz a(z) 365. üzenetre:benne vagy az ismeretségben?

[ugrás az előzményre]
blackmoon01
#367 (2017-06-17 23:57:37) |
Válasz a(z) 363. üzenetre:

Csak próbáltam tovább fokozni az asszociációs áttételt :-)

De végül jó kört futott be a dolog, mert csak visszakeveredett a Milyen a jó szexpartner témához. :-)

Amúgy igen, utólag hozzá akartam tenni, hogy "Asszem...", ahhoz, hogy nem vonzódnék az ilyenekhez. Mert honnan tudjam... Tényleg a kémia meg a belső összehangzata dönt... 
Csak büdös ne legyen (valamiért a szőrösségről az ápolatlanság jut eszembe, ami nyilván baromság. Meg a csupasz puncira gondolok, ami étvágygerjesztő pavlovi reflexeket vált ki belőlem, lásd még: nyálcsorgatás :-) Ezzel szemben a szőrös...). A csupasz punci korunk nagyszerű vívmánya :-D
Tudom, kinek a pap, kinek a paplan alatt... :-)

[ugrás az előzményre]
plastic
#366 (2017-06-17 23:57:18) |
Válasz a(z) 365. üzenetre:Szivesen megismerkednék jobban veled és esetleg találkoznék veled

[ugrás az előzményre]
pandora
#365 (2017-06-17 23:52:41) |
Válasz a(z) 364. üzenetre:
Épp azt tesszük. :)

[ugrás az előzményre]
plastic
#364 (2017-06-17 23:50:25) |
Válasz a(z) 363. üzenetre:hogyan lehetne veled dumcsizni Pandora?

[ugrás az előzményre]
pandora
#363 (2017-06-17 23:48:30) |
Válasz a(z) 362. üzenetre:
Hát igen, elég távoli az asszociáció ezzel a kutyapózzal megspékelve is. :D :D :D
Hobo talán nem csak a szőre miatt nem lett szexszimbólum. :D

Amúgy valóban, én magam is azt hittem hogy nem vonzódom a szőrös pasikhoz. Amíg meg nem ismertem egyszer egy olyat akivel az első látástól működött a kémia, és történetesen pont eléggé szőrös volt. Én meg pont leszartam hogy mennyire szőrös, mert ötcsillagos érzés volt vele lenni.
Sok-sok paraméter *egyben* dönti el azt a bizonyos vonzódást.


[ugrás az előzményre]

[1-60] [61-120] [121-180] [181-240] [241-300] [301-360] [361-420] [421-480] [481-540] [541-542]

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.