Simple vásárlói tájékoztatóBiztos változni kell??

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

szexelj


Biztos változni kell??
A nők tudatalattijában a szocializáció során során beépül a változás kötelessége, a tökéletes Nő, a tökéletes feleség céljának elérésére. Vajon mennyire helyes törekvés, feladni önmagunk?
A napokban olvastam egy cikket, Hans Christian Andersen meséiről. Első hallásra gyermetegnek tűnik, hogyan adja fel önmagát a Kis Hableány, annak érdekében, hogy elnyerje a herceg szerelmét, hogy hová vezet Hamupipőke némasága, akinek keresztanyja a jó tündér találja ki a gondolatait, és rövid időre, feltételekhez kötve teljesíti a kívánságait.
Ha tanmeseként olvassuk,bizony nem annyira meseszép a konzekvencia...
A mese szerint ahhoz hogy egy férfi szíve választottja lehess drámaian át kell alakulnod, nem lehetsz egyszerre önmagad és a szíve választottja. Az átalakulás viszont fájdalommal jár és deformál minket. Innentől már csak a remény él, hogy a férfi akinek kedvéért mindezeken keresztülmentél, képes lesz e felismerni, hogy ki vagy valójában, fogja e tudni mennyit változtál az ő kedvéért. Ha mindezeket nem ismeri fel, vagy nem tetszik neki amivé lettünk, valljuk, a be létünk veszélyben forog. És a mesék végső konklúziója: Akármi is történik Veled, nem lehet Benned harag vagy bosszúvágy. Lehetsz szép, megbocsátó, önzetlen és néma....ezt nevezik jóságnak:)
Ez a jóság az- mármint a készséged arra, hogy néma és deformált légy egy férfi elnyerése érdekében - ami képesít téged a tökéletes Nő szerepére.
Ezek után felmerül a kérdés, hogy biztos tökéletessé akarok változni? Miért törekszik erre a Nők nagy része?


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.