hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóKorkülönbség

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

niko-11


Korkülönbség
Szeretném vitára bocsátani a következő kérdést;
Mi várható egy kapcsolattól, ahol a pasi 10-15 vagy akár még több évvel fiatalabb. 
Biztosan volt már hasonló fórumtéma, de most személyesen érintett vagyok benne. 
Bonyolítsuk is egy kicsit - tegyük fel, a fiatal pasi független, a nő nem............


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
niko-11
#177 (2013-10-15 10:45:05) |
Válasz a(z) 174. üzenetre:A Neked szánt válaszom egy része is belekerült az előzőbe, elnézést Tőled is, és morenita-tól is.
Egyébként pontosan ezt vártam, vélemények, ellenvélemények.
Köszi  :) 

[ugrás az előzményre]
niko-11
#176 (2013-10-15 10:42:14) |
Válasz a(z) 172. üzenetre: Hogy a higiénia és annak tisztázása szerintem is alapkövetelmény, ezzel maximálisan egyetértek Veled. 
Viszont, azt gondolom, ha valaki ilyen oldalon keres partnert, - és valóban keres, nem csak heccből van itt - az már egy kicsit ki is "teregette" a szexuális életét - még így anonim is. Ezért nevezem én álszemérmességnek, és nem szemérmességnek. A nagy nyilvánosság elől úgyis elfut a 90%. :( 
Az érdektelenség pedig furcsa, hiszen mint írom is, privát beszélgetések alkalmával szinte mindig szóba kerül a téma. 

[ugrás az előzményre]
urimod
#175 (2013-10-15 10:40:35) |
Válasz a(z) 174. üzenetre:Jó lenne olyan nővel kötni házasságot akivel a nemiség gátlástalan, de ugyanakkor nem vagány, nem promiszkuitásos, nem kezeli fél kézzel a férjét. mivel a házas érték nagyobb, jelentősebb, fontosabb mint az elkápráztató nemi élet, ezért, marad egy férfi a fiatalság tévedésével egy életen át. legyen az asszony szürke, frigid, nem bevállalós, attól még a biztonságban jó megvagyunk, jó ha vár otthon a társ.Esther, nagyon tettszesz, de félek tőled, azért mert nem biztos hogy kiállsz mellettem. És így tovább.A kaland meg,hát, jó az de minek, hiszen költséges, az ember megvesz magának egy emléket, Nem annyira fontos.az persze könnyebben, könnyelműbben vásárol akinek van miből... Ínséges időket élünk, aki társat keres tegyen igazi értékeket az asztalra,akinek nincs az meghálálja, akinek több van az kevésbé lesz hálás. Jó lenne egy olyan társ aki közreműködésével egy csomó egzisztenciális gondot is meg lehetne oldani. A popószex, meg hát olyan, jó ha lehet, hiszen ha ez vágy, akkor legyen a családon belül megvalósítható. a bevállalós társ, olyan mint egy luxuskocsi. Szép is, gyors is, kényelmes is, de nem kell agyonhajszolni, élni minden lehetőségével a végletekig minden alkalommal. Fő hogy van, és büszke vagyok rá, szeretem... :)

[ugrás az előzményre]
esther
#174 (2013-10-15 07:43:16) |
Válasz a(z) 171. üzenetre:Arra nem gondolsz, hogy nem feltétlenül álszemérmesség, vagy prűdség, ha nem szólnak többen hozzá. Egyszerűen nem mindenki teszi publikussá a szexuális életét a nagy nyilvánosság előtt, még így anonim sem.
Van ami a saját hálószobámba való és csakis rám és a partneremre tartozik.És ezt többen is így gondolhatják.
Szerintem ez lehet az egyik oka, a kevés hozzászólásnak.( a másik az érdektelenség-de ez más kérdés) :) 

Egyébként valóban gyakori szitu az, hogy csetbeli beszélgetés közben az ez iránt erősen érdeklődő férfiak-akik ezt hogy úgy mondjam alapelvárásnak tekintik-, nekik én is visszakérdezek: Ez, az amit otthon nem enged az asszony? És nem igazán akarnak rá válaszolni.(biztosan nem akarnak tapasztalatlannak tűnni,miközben azok valójában..) 
Ami itt alapkövetelmény a szexpartnerrel szemben, az otthon tabu.

[ugrás az előzményre]
morenita
#173 (2013-10-15 00:02:22) |
"nőké, akik szeretik, és akik nem "engedik", férfiaké, akik szeretik"
A nyitódból az kimaradt, hogy férfiak, akik nem engedik.
morenita
#172 (2013-10-15 00:00:45) |
Helo!
Itt megismert férfiú (fél éves kapcsolat) petting során a nyelvét először a popsimba dugta, azután a puncimba. Az együttlét után szóvá tettem neki, de ő vállat vont. Azt gondoltam, 20-on túli és tizenéve szexuális életet élő embernél nem kell tisztázni az alap higiéniai dogokat. Itt szeretném felhívni a figyelmet: DE KELL!
Fertőzés, hüvelygyulladás, antibiotikumkúra (feljebbi gyulladások még kérdésesek). 
Azt még nem tudom, hogy ő kinek hordta szét azóta a fertőzést, mert utána dugtunk is gumi nélkül, és később szétmentünk.
niko-11
#171 (2013-10-14 22:01:43) |
Bevallom, kicsit nagyobb pörgést, vallomásokat, véleményeket vártam.
Mindemellett szeretném megköszönni azon lakótársaimnak hozzászólásaikat - akik vették a fáradságot, félretették az álszemérmességüket, prűdségüket. 
niko-11
#170 (2013-10-12 19:37:30) |
Válasz a(z) 168. üzenetre: Igazad van. Leírom hát a megismerkedésem a popó-szexel. 
Egy baráti társasággal videózás volt a terv estére, én a férjemmel mentem. Hamarosan kiderült, hogy pornó filmről van szó.....(Akkoriban ez még ritkaságnak számított, itthon nem lehetett ilyen filmhez jutni, többnyire Ausztriából kerültek be.) Az első felháborodásom után, bele-bele néztem, bár nem izgatott......aztán láttam, amint a pasi a seggét kezdte izgatni a nőnek, ugyan meg nem dugta, de vibrátort helyezett be.
Haza mentünk, és hát szexeltünk a férjemmel, amikor is szóba került a dolog. Győzött a kíváncsiságunk, és szerencsére egy türelmes, és gyengéd szerető Ő, így nem siettük el, használtunk síkosítót (krémet), és nagyon élveztük. Része lett szexuális életünknek, rendszeresen csináltuk. Aztán egy idő után Ő már nem akarta. Ugyan nem értettem, de elfogadtam.
Azóta volt, akivel csináltam, de nem túl sok, és nem rendszeresen. Aki kezdő ebben, vagy bizonytalan, nemet kap tőlem. De sosincs ellenemre, ha a partnerem magabiztos, gyakorlott.

[ugrás az előzményre]
csajtkeresek
#169 (2013-10-12 09:48:32) |
Válasz a(z) 158. üzenetre:Bár mondjuk nekem faszitól volt,de velem is előfordult,hogy éreztem azt,hogy szinte szétdurranok félkemény állapotban és pár rántás után el is élveztem elég szépen beteritve a fiúmat.

[ugrás az előzményre]
morgocska55
#168 (2013-10-11 22:22:18) |
Válasz a(z) 167. üzenetre:Valahogy a Te tapasztalatod sem látom itt leírva vagy átsiklottam fölötte?
Témagazdaként Neked kell elől járnod :) Én már írtam némi véleményt a témával kapcsolatban.
De akkor most saját tapasztalat :) Először is nem mindegy, hogy kivel éli át ez az ember. Van amikor nem is kell beszélni róla, egyszerűen csak megtörténik mert vágysz arra, hogy magadban érezd. Pár éve megismertem itt valakit és 2 évig élveztük egymás testét. Az első találkozásunk alkalmával egy motelban kötöttünk ki és véletlen még síkosító is volt nála. Minden volt az első randin csak normál szex nem. ( Remélem olvasod, tudom itt vagy még mindig ) Annyira magával ragadott, hogy egyszer már csak azt éreztem nem ott jár ahol kellene és élveztem. 
Ugyanakkor a másik állandó partnerem ( el nem ítélendő dolgon 2 pasi volt az életemben egyszerre), a mérete miatt tuti, hogy nem vállaltam volna be. Szerencsére nem is szorgalmazta. Szerintem nem mindegy kivel és milyen pózban csinálja az ember. Ha pedig nincs kedve hozzá akkor ne erőltessük. Nekem sem igazán jön be de van akivel pozitív élményem volt.

[ugrás az előzményre]
niko-11
#167 (2013-10-11 18:01:06) |
Még mindig nem kaptam választ a kérdéseimre, sőt, ha jól belegondolok, nem is sikerült a témába elmélyedni.
Az eddigi hozzászólásokat köszönöm, várom a továbbiakat.
nyalakodas
#166 (2013-10-10 21:15:54) |
helló
astonmartin
#165 (2013-10-10 15:06:58) |
Válasz a(z) 156. üzenetre:Igazad van benne, de a higiénián kívül az is fontos hogy "ne rontsunk ajtóstul a házba", vagyis megfelelően fel legyen izgatva/tágítva az a szexi popsi! Persze ehhez elengedhetetlen a figyelmes partner, és a végén mindkét fél élvezheti az általam is nagyra becsült popószexet! :)

[ugrás az előzményre]
niko-11
#164 (2013-10-10 08:23:38) |
Válasz a(z) 162. üzenetre:Pedig régen nem volt ennyire "divat" a popószex. Szerencsés, ha Ő is élvezhette. Üdv

[ugrás az előzményre]
niko-11
#163 (2013-10-10 08:19:56) |
Válasz a(z) 160. üzenetre:Tökéletesen igazad van, a tisztálkodás nagyon fontos. Ha nem tenném meg előtte, nem is tudnám élvezni, mert csak arra figyelnék, hogy jaj nehogy valami gond legyen!

[ugrás az előzményre]
picego2013
#162 (2013-10-10 02:13:00) |
 
  A témagazdának.

 Sokat töprengtem,hogy a 142.üzenetemben leírt történet
 más vetületből is igazolást nyerjen és éppen itt.
 Messzebbről indul de érdekes ,tanulságos,emberi.
 A 92 éves édesapámat kérésére AIDS vizsgálatra vittem
 egy budapesti járvány kórházba (itt úgy hívják, hogy 
 (türelmi zónás lány)pár hónappal egy kurvánál tett 
 látogatása végett.Az a szeretet amiben részesült ott, 
 hihetetlennek mondható,jó kedvel mentünk haza egész 
 úton régi és új nő ügyekről beszélgetve.
 Elmeséltem a már a 142. üzenetben leírtakat,hosszú
 ideig nem válaszolt,majd később felemelte a fejét
 és annyit válaszolt rá:kisfiam,ez ugyan így velem is 
 megtörtént.Mint tudjuk az élet egy örök körforgás.

  üdv Neked Picegó2013
urimod
#161 (2013-10-09 21:49:24) |
Válasz a(z) 160. üzenetre:Egyezem, a körülményeket meg kell teremteni.Elvégre, nem is mindennapi mókáról van szó. az egészség előfeltétel, a vastagbél kiőblítése, síkosítás, szőrtelenítés ott, nem feltétlen ebben a sorrendben.sok, szeretet, sok érzelem, vágy, előjáték, csókok, és boldgogság,hogy lélektársunkal vagyunk eggyütt.Úgy is jó, ha csak a lélek elégedett, és nem csinálunk semmit. he, he

[ugrás az előzményre]
morgocska55
#160 (2013-10-09 21:12:45) |
Szerintem az sem mindegy, hogy kellő tisztálkodást is képes-e elvégezni az aki szeretné élvezni. Bocs ha azt mondom a pasik ezt a részt valahogy kihagyják, és bár vágynak rá és élvezik is de illúzió romboló ha ott bent meg az ember szembe találja magát valamivel :) Aztán csodálkozik ha utána az ember rohan ki sikálni a kezét és nem kezdi őt simogatni még. 
Ugyan ez nőnél is előfordulhat de szerintem aki szereti és tudja, hogy hódolni fog az élvezetnek az kellően tisztálkodik és legalább ezért nem fog aggódni.
Az pedig hülyeség amikor azt mondják " édesem engedd el magad" :) Mert ez az amikor ezzel nem működik a dolog, hiszen kettős záróizom van és ami belül van az bizony nem attól enged be mert az ember fejben eldönti. 
urimod
#159 (2013-10-09 21:06:07) |
Válasz a(z) 157. üzenetre:Én hozzá járultam a gondolatmenethez, és évezem,élveztem, élvezném továbbra is, ha volna valaki szerető hölgy.Akár eksztrémekig.Szeretem vizuálisan, nyelvel,beletapintva, ujjazva, hímvesszővel, akár feltenni gyümölcsöt, golyót, csokit, onnan megetetve lenni, játszani tágítani, had tátongjon. Kellemes az önkutatás, önfelfedezés is, hogy ne részletezzem. 

[ugrás az előzményre]
bi-girl
#158 (2013-10-09 20:22:53) |
Válasz a(z) 153. üzenetre:
Szerintem nem mindegy, h a lány hogyan csinálja. Nekem van olyan ismerősöm, hogy félkemény állapotban élvezett el az anál szex közben :)

[ugrás az előzményre]
niko-11
#157 (2013-10-09 17:50:54) |
Válasz a(z) 155. üzenetre: Azért nem járt az enyémben, mert Ő nem kívánta ezt a fajta behatolást. 
Nem mérek fel semmit. Csak arra vagyok kíváncsi mennyire merünk, tudunk nyíltan beszélgetni erről a témáról.
Esetleg győznek a magamutogatók vagy az álszemérmesek?

[ugrás az előzményre]
komolygondolatok
#156 (2013-10-09 17:04:28) |
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/2/USRf_2be0c97/e1bcfc.jpg
Sokan szégyenlik bevallani, hogy volt részük anális szeretkezésben, van akinek fantasztikus gyönyör elérése, van aki úgy éli meg , hogy már az elején be kell fejezni, mert nem esik jól , vagy fáj, stb, ez lehet Nő, akár Férfi.
Mivel rengeteg az idegvégződés, és az élvezeti pontok is sűrűek, így sokan nagyon szeretjük, mint én is. Elmondhatom csak akkor szeretem, ha előtte mindent megteszek a fertőtlenítés és tisztán tartása érdekében. Aki nem is próbálta nem tud róla beszélni és nem tudhatja, hogy megkedvelte-e vagy tetszett neki, de aki megszereti, élvezi, már azt is, ha valahogy közel érnek a bejárathoz, vagy a közelébe. Sokan a prűdség miatt ki sem próbálnák, sajnálom Őket, de nem tehetnek róla.
Rengeteg férfi is szereti, nem csak a biszexuálisok, ezt tudom.
urimod
#155 (2013-10-09 15:17:52) |
Válasz a(z) 150. üzenetre:Hát és mért nem járt a tiedben, ha már témaindító vagy, vagy csak most méred fel a lehetséges pro és kontrákat, :)

[ugrás az előzményre]
niko-11
#154 (2013-10-09 10:37:28) |
Válasz a(z) 153. üzenetre: Szerintem a pasiknál ez kicsit másként működik, orgazmus elérése érdekében a hímvesszőt is vegyük "kezelésbe". Így viszont sokkal intenzívebb lehet számukra az élvezet. 

[ugrás az előzményre]
qualinor
#153 (2013-10-09 10:06:57) |
Válasz a(z) 124. üzenetre:Felcsatolhatóval bennem is járt lány, nagyon kellemes volt, de önmagában ettől még nem élveztem el. :-)

[ugrás az előzményre]
mayakitten74
#152 (2013-10-09 10:06:40) |
Az én véleményem az,hogy jó a popsiszex ha jól van csinálva.Persze ha valaki nem szeretné de csak azért is megtörténik az elég rossz élmény lehet.Én is szoktam anális élvezetet adni,és a vélemény az volt idáig,hogy nagyobb élvezetet nyújtott mint a vaginális érintkezés.Nekem is voltak már ilyen élményeim,igaz csak vibrátorral és kézzel de nekem jó érzések maradtak meg belőle.
bi-girl
#151 (2013-10-09 10:00:04) |
Válasz a(z) 126. üzenetre:
Nem tudom, mitől jobb. Egyszerűen élvezem. Talán azért, mert sokkal több idegvégződés található. :pirul: 

[ugrás az előzményre]
niko-11
#150 (2013-10-09 06:53:11) |
Egyszer az egyik szeretőm arra kért, foglalkozzam a popójával. Olvasott valahol a prosztata masszázsról, és nagyon felizgatta. Bevallom, első alkalommal nem úgy sikerült, ahogy várta, de aztán én is olvastam a technikájáról, mit és hogyan.......eszméletlen orgazmushoz juttattam Őt. Ezek után rendszeresen izgattam a popóját. Megjegyzem, Ő sosem járt az enyémben. 
niko-11
#149 (2013-10-09 06:49:05) |
Válasz a(z) 143. üzenetre: Ha szerinted a jó nők elmentek pornózni, akkor talán Neked is azt kellene. Érdekes a felfogásod.....

[ugrás az előzményre]
bujacsaj
#148 (2013-10-08 22:33:31) |
Válasz a(z) 147. üzenetre: :)
Örülök, hogy olvasol a sorok közt is :*
(...a többit majd levélben! ;)...)

[ugrás az előzményre]
csajtkeresek
#147 (2013-10-08 22:28:34) |
Válasz a(z) 146. üzenetre:Természetesen olvastam és egyetértek vele.
Egyszerüsitem a dolgot: A szex nem az önfeláldozásról szól,hanem a kölcsönös örömszerzésről!
((Tényleg örülnék neki mert csaj még csak egyszer foglalkozott a hátsómmal,úgy mélyrehatóbban. :pirul: ))

[ugrás az előzményre]
bujacsaj
#146 (2013-10-08 22:16:03) |
Válasz a(z) 145. üzenetre: :D
Te az a kivétel vagy, aki ennek még örül is! :) :*

De ugye olvastad a zárójeles részt is!?

[ugrás az előzményre]
csajtkeresek
#145 (2013-10-08 22:12:42) |
Válasz a(z) 144. üzenetre:Hát mivel meleg vagyok és p/u ezért bennem már megfordult egy-két farok.Szóval ha azt mandja a csaj,hogy puccsitsak neki,talán nem esnék kétségbe.

[ugrás az előzményre]
bujacsaj
#144 (2013-10-08 21:43:45) |
Válasz a(z) 137. üzenetre: :vigyor: 
Ha arra kérne meg egy csaj, hogy:
- *Pucsíts édes! Foglalkoznék a popsiddal.. kicsit mélyrehatóbban* ;) :pirul: 
Akkor is "önfeláldoznád" a kis hátsód? 

(Mert az már valóban az lenne - főleg úgy, hogy amúgy semmi vágyat nem érzel rá!)

[ugrás az előzményre]
urimod
#143 (2013-10-08 20:13:11) |
Válasz a(z) 139. üzenetre:Nem mondtam hogy nem, igenis önfeláldozó vagyok. De, gondolom és tapasztaltam, aki megpróbálta a popót, és bejáródott, annak semmi gond és semmi teher csinálni, még ha nem is élvez el tőle. de vannak akik azt élvezik hogy milyen fincsit élvezi a szerető férfid, vannak olyan hölgyek is, akik el is tudnak élvezni és kedvelik, előseretettel választják a popószexet. g-pontot lehet stimulálni popsin keresztül is, fogamzásgátlásul is megteszi. Szép is izgalams is, amikor tátong megduzzadva a női gyúrúsizom. én magamon hölgytöl szeretem a kézzel behatolást is, imádom. kár hogy a férfiak eltaszítanak, már rég meglenne a várt örömöm. tehát, csak a nőkön múlik. Ne legyetek olyan nyafkák. Igaz, M.országon a jó nők mind elmentek már pornózni... 

[ugrás az előzményre]
picego2013
#142 (2013-10-08 19:17:26) |
    Kedves Niko-11.

 Ha megengeded,egy kisebb történettel szólnák hozzá témádhoz.
 Hosszan és jól működő kapcsolatom egyik éjszakáján
minden jó után,hölgy ismerősöm hasán fekve én az ágy végében térdepelve,(ne kérdezd miért)bokájánál fogva,magamhoz rántottam,és éppen arcom előtt állt meg a gyönyörű feneke. Zavaromban csókolgatni kezdtem,egész testén feszültséget éreztem,de inkább várakozást mint elutasítást, így bátrabbá válva nyelvemet belefúrtam ahová még sosem mertem, izgató érzés fogott el,a végeredmény pedig sorozatos orgazmusok sokasága.
 Később át és megbeszélve a dolgot Ő egész életében 
erre vágyott.Így váltam popó kedvelővé, véletlenül.

  üdv Neked.
niko-11
#141 (2013-10-08 18:34:33) |
Válasz a(z) 140. üzenetre: A még nem próbálta, de szeretné kategória megnéz egy felnőtt filmet - ott ugye mindenféle előkészületet mellőznek (vagy az nincs benne a filmben) - és azt gondolja, hogy úgy kell. 
Persze, aki "gyakorlott", tudja mit csinál - is kezdte valahol.......

[ugrás az előzményre]
morgocska55
#140 (2013-10-08 16:22:27) |
Válasz a(z) 130. üzenetre:Alig van pasi aki a popsi szexet ne vetné fel egy-egy beszélgetés során. Csak sajnos az a gond, hogy nincsenek tisztában azzal, hogy miként is kezdjenek hozzá. Mert ugye ki kell próbálni, mert az a divat mostanság. Aranyosan mondják, hogy ugye ezt gumi nélkül is lehet és majd jól benyálazzák :)
Anyám borogass!!!!! Az ilyentől menekülni kell. Aki még azt sem tudja mit és hogyan az ne dugdossa sehova. ;) 

[ugrás az előzményre]
morgocska55
#139 (2013-10-08 16:10:00) |
Válasz a(z) 128. üzenetre:Nem is tudom érdemes-e bármit is hozzászólni az írásodhoz mert meggyőzni aligha tudnálak :)
De Te és Ti férfiak ugye elvárjátok, hogy mondjunk igent az anális dolgokra mert Ti azt akarjátok és mi nők meg csak akkor adjuk oda magunkat teljesen ha ezt megadjuk.
Kérdem én naivan, mi élvezet van abba számotokra ha a nő nem élvezi csak hagyja és érzed, látod a partnereden, hogy alig várja, h elmenj végre ? Ha ezt negy önfeláldozóan megteszi akkor Te miért nem áldozod fel magad és nyalod ha kell fél órán át mert a partnered meg azt élvezné igazán? Vagy Ő ne legyen annyira önző, hogy nem érdekli, h "görcsbe merevedik-e az arcod" tőle? Ő is csak élvezni szeretne, vagy a nőnek nem jár meg ugyan az, nem várhat önfeláldozást? :pirul: 
De szoktam javasolni, h próbáljuk meg az Ő popsijába is, mert szerintem mindegy, h női vagy férfi popsi ha Ő elélvez tőle akkor majd én is igent mondok :) 

[ugrás az előzményre]
niko-11
#138 (2013-10-08 13:13:13) |
Válasz a(z) 137. üzenetre:Az önfeláldozás az, ha ő nem élvezi, csak a másik kedvéért megy bele. Ha Neked felajánlja valaki, akkor valószínű ő is akarja, szereti.

[ugrás az előzményre]
csajtkeresek
#137 (2013-10-08 13:06:15) |
Válasz a(z) 136. üzenetre:Pedig ha egy csaj megkérne,hogy foglalkozzak vele hátulról is,akkor én szivesen önfeláldozom magam. :pirul: 

[ugrás az előzményre]
niko-11
#136 (2013-10-08 12:19:38) |
Válasz a(z) 133. üzenetre: A véleményeddel egyetértek, nincs helye az önfeláldozásnak.

[ugrás az előzményre]
niko-11
#135 (2013-10-08 12:12:52) |
Válasz a(z) 134. üzenetre:Oké, üdv, elmondanád miért?

[ugrás az előzményre]
nagyutazo
#134 (2013-10-08 09:23:35) |
 :P ja az aki szereti pl én 
pandora
#133 (2013-10-08 09:22:00) |
Válasz a(z) 121. üzenetre:
Szerintem a szexben nincs helye önfeláldozásnak, csakis annak, amit mindkét fél örömmel, élvezettel tesz.
Önfeláldozást kifejezetten akarni, elvárni a másiktól - az pedig már nekem olyannak tűnik mint valami csöndes erőszak.

[ugrás az előzményre]
niko-11
#132 (2013-10-08 09:13:13) |
Válasz a(z) 131. üzenetre: Köszi a válaszod. Nem volt olyan kikötésem, hogy csak heterók, vagy bik, vagy ki írhat. Valószínű igazad van, győz az álszemérmesség. Sajnálom, szerintem pedig lehetne róla beszélni. (Hozzáteszem, privát levelet kaptam a témában a fórum indítása óta.)

[ugrás az előzményre]
csajtkeresek
#131 (2013-10-08 08:34:33) |
Válasz a(z) 130. üzenetre:Lehet,hogy mindhárom.Sokan talán azért nem irnak ebbe a fórumba,mert szereti,de szégyelli mások elött.Szereti de nem otthon kapja meg.Nem szereti de megteszi a másik kedvéért.Sok variáció van.Talán nem ir ide mert csak azzal közli ezt a vágyát akivel privizik,levelezik,randizik.A szex menet közben formálja magát és az adott 2 / 3-4 / emberen múlik mi lesz! Bár azt hiszem,nem nekem kellene pont irnom meleg létemre. :pirul: Bár heterós korszakomban is odavoltam egy szép női fenékért.A barátnőim meg imádták szerencsémre. :P 

[ugrás az előzményre]
niko-11
#130 (2013-10-08 07:45:56) |
A privát beszélgetések nagy százalékában szóba kerül ez a téma, ritka az a pasi, akit egyáltalán nem izgat. (Főleg a pornó filmeken felnőtt generáció tagjait izgatja nagyon.) 
Ezért is bátorkodtam felvetni e témát. Most mégis azt kell tapasztalnom, hogy "nem téma". Mi a baj? Érdektelenség? Álszemérem? Prűdség?
Nyíltan már nem merünk beszélni róla?
perdita
#129 (2013-10-07 23:55:57) |
hoppá, rossz helyre keveredtem
urimod
#128 (2013-10-07 23:42:50) |
Válasz a(z) 124. üzenetre:Na erröl beszéltem én is. Nem mindig azt csinéljuk ami csak magunknak jó, sokszor az életben azt is amivel kellemes élményt adunk a másiknak. ki szeret fél őrát dugni irgalmatlan egy női orgazmus reményében. Én nem, de mégis, vagy akár nyalni ugyanannyit, hogy már az egész arcom görcsbe rándul. én nem, de mégis, Ki szeret naponta mosogatni, vasalni, vagy akármit ami örömet, békességet nyujt a párunknak, családnak. Senki személy szerint nem lel benne élvezetet, kivéve, hogy nyújt valamit a másiknak. tehát azért nem működik egy viszony, mert önzően egoisták vagyunk. gondolom hogy jó a teljes bizalom, a teljes átadás, és az is hogy minden erotikus vagy bizar vágy is, otthon a hitvestársal megvalósulhat. nem kell epedni, vágyakozni másra.

[ugrás az előzményre]
szemy85
#127 (2013-10-07 23:24:41) |
27 éves srác vagyok, eddig még nem próbáltam de rettenetesen izgat, hogy milyen lehet :P
niko-11
#126 (2013-10-07 19:57:06) |
Válasz a(z) 123. üzenetre: Szia. Szeretném megkérdezni, miért szereted? Mennyiben más, mint ha a puncidba kapod? Mitől jobb?

[ugrás az előzményre]
niko-11
#125 (2013-10-07 19:09:04) |
Válasz a(z) 121. üzenetre: Egyetértek a következő véleménnyel. Egy nő csak akkor "adja", ha ezt ő is élvezi - normális pasinak is így jó.

[ugrás az előzményre]
bi-girl
#124 (2013-10-07 19:06:38) |
Sőt, adni is szívesen adok, mert izgat, ha látom, hogy a másikat is izgatja. :p
bi-girl
#123 (2013-10-07 19:01:59) |
Sziasztok!

Mondhatni, én eléggé jártas vagyok az anál szexbe. :)
Kifejezetten élvezem. Nekem nagyon izgató tud lenni és minden méretet be tudok fogadni. :p

freehunter
#122 (2013-10-07 14:41:21) |
Válasz a(z) 121. üzenetre: Szerintem meg egy normális férfi sosem kér olyat egyetlen nőtől sem, amiről már tudja, hogy az rossz neki, csak azért, hogy növelje az egóját...

[ugrás az előzményre]
urimod
#121 (2013-10-07 11:15:02) |
A popó szexet, popós játékokat nyujtó nő többett ad, a mindenét adja. Még akkor is ha az neki nem az élvezet csúcsa. Esetleg kényelmetlen neki, de adja mert a férfi igényli, és ez már önfeláldozás. Az érzés, hogy a nő nem csak használ hanem ön feláldoz is, ez egy fontos érzés. Nekem így komplett a viszony.
dhhh
#120 (2011-11-15 22:59:34) |
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/92508.jpg
Még nem jutottam az írás végére (ami a linken van), de mondhatni máshoz szoktam.
Anonymous - Gyönyörre gyönyör , mondhatni ezen nőttem fel. :-D Kevésbé irodalmi, inkább egyszerű, részletes.
Remélem nem volt nagyon off.
Egy kis részletet találtam:
 !link:http://pimaszok.blogspot.com/2010/11/anonymous-gyonyorre-gyonyor.html
dhhh
#119 (2011-11-15 22:53:03) |
A(z) #119 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
niko-11
#118 (2011-11-13 10:03:36) |
Na ennyit a pörgésről........

[1-60] [61-120] [121-177]

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.