PayU vásárlói tájékoztató






Nemi úton terjedő betegségek

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

hiv-vonal


Nemi úton terjedő betegségek
Adódhat életedben olyan kérdés, ami nagyon aggaszt. Talán nincs kivel megbeszélned -- talán lenne kivel, de vele valamiért nem mered... HIV, AIDS? Szifilisz? Chlamídia? Condilloma? Tripper? HBV, HCV? Képben vagy?

Ami a szexhez kötődik, az általában tabu sok embernek. Hatalmas, csodás élményekhez juthatsz -- de aggódhatsz is: nem szedtél össze valamit? Ha titkolt kapcsolatod van, kihez fordulj, hogy le ne bukj?

A HIV-vonal információadással, felvilágosító, megelőző munkával próbál ebben Neked segíteni, rendelkezésre állni. Kereshetsz, ha aggódsz, hogy megfertőződtél-e, és tanácstalan vagy; ha már tudod, hogy megfertőződtél, és beszélni szeretnél róla; vagy csak van valami apróság, amire eddig nem leltél megnyugtató választ.
A Háttér Társaság a Melegekért egyesület keretein belül működünk, és évtizedes, e körben szerzett tapasztalatainkkal várjuk nem csak melegek kérdéseit. Bizalommal keress!


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
hiv-vonal
#840 (2013-08-16 15:48:43) |
Válasz a(z) 833. üzenetre: Nyugodtan, nem veszélyes.

[ugrás az előzményre]
morgocska55
#839 (2013-08-16 09:24:14) |
Válasz a(z) 837. üzenetre:Nőgyógyász sürgősen. Valamilyen gombás eredetű fertőzésed lehet de ne neten várd a gyógymódot. A joghurtos tampon csak a hüvely flóráját hozhatja rendbe de ez ilyen népi gyógymód. Nem csak Téged kell, hogy kezeljenek hanem a párodat is mivel oda-vissza fertőzhetitek egymást. Canesten combit nem próbáltad még?
Én a helyedben nem várnék még napokat, hanem dokihoz fordulnék.

[ugrás az előzményre]
nincs kép nicki
#838 (2013-08-14 22:42:54) |
Szia! Kezdetekkor furcsa érzések a nemi szervben, néha herefájdalom máig, izületi fájdalmak egyre feljebb,vállakban megéllt kb 6 honapja tart. Mi lehet?
dyablack
#837 (2013-08-12 23:00:00) |
A(z) #837 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
sexyfiu18
#836 (2013-08-02 21:27:35) |
Tisztelt Hiv vonal 
irtam önöknek egy levelet és fontos lenne ha mielőbb válaszolnának 
köszönet
nincs kép jonev
#835 (2013-08-02 17:42:09) |
Esetleg telefonon is elérhetőek vagytok?
bujacsaj
#834 (2013-07-24 15:15:00) |
Válasz a(z) 833. üzenetre: :)
Ennyire azért nem kell félni..  szerintem (.. bár nem engem kérdeztél és biztos az illetékes is válaszol neked)
Veszélyeztetve akkor vagy, ha a partnered szájában, kezén, vagy a péniszeden vérző sérülés van .. 

Védekezni kell, de azért túlzásba nem kell esni, a szex alapvetően jó dolog, még akkor is, ha több partnerrel élvezzük.. :*

[ugrás az előzményre]
titkosszereto78
#833 (2013-07-24 14:37:32) |
Tisztelt Hiv-vonal!Lenne egy kérdésem.Ha a partner "kézimunkázik" és nedvesítés céljából nyálat csorgat a péniszre,de nem veszi a szájába,van -e veszélyforrás?Tisztelettel várom a választ.
morgocska55
#832 (2013-07-02 23:20:49) |
Válasz a(z) 831. üzenetre:szakorvos, mielőtt még házi kuruzslásba fognál. Bőrgyógyászat.

[ugrás az előzményre]
nincs kép szer-encs
#831 (2013-07-02 22:28:51) |
A(z) #831 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
hiv-vonal
#830 (2013-06-23 21:57:54) |
Válasz a(z) 829. üzenetre:
Nem vagyok doki, csupán tanácsadó. 
A szexuális élet hiánya nem okoz fitymaszűkületet - a napi tisztogatás során történő visszahúzogatás is kellően edzésben tartja a fitymát. A felnőttkori szerzett fitymaszűkületre viszont érdemes figyelni, mert a hátterében akár cukorbetegség is állhat. Nincs értelme az orvost kerülgetni: a szűkült fityma repedezik, sérül, a hegesedés egyre szűkebbé teszi a fitymát. Az alatta felgyülemlő váladék gyulladáshoz, kövességhez vagy fitymarákhoz is vezethet. Csak fél óra az orvosnál, meg pár kellemetlen nap utána, de egy életre meg lehet szabadulni ettől a nemcsak esztétikai, hanem akár életveszélyes jelenségtől.

[ugrás az előzményre]
vargas
#829 (2013-06-22 15:56:19) |
Tisztelt Doki!
Azt szeretném megtudni, hogy fitymaszűkület kialakulhat-e a tartós nemi élet hiánya miatt? És ha igen, akkor hogy hozható helyre (ha helyrehozható) műtét nélkül. Válaszát köszönöm, Tisztelettel: Varga Sándor.
/: e-mail: !link:http://vargasandor@live.de 
nincs kép kukipapi
#828 (2013-06-14 15:47:00) |
Nekem nincs kérdésem. Én mindent tudok erről a kérdéskörről. Egyetlen módon lehet megúszni az ilyen izgalmas betegségeket, ha hűségesek vagyunk. No de itt ki az... Benne van a rizikó. Szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy itt azért jócskán akad olyan "úr" és "hölgy", akinek lövése sincs arról, hogyan terjednek a nemi betegségek. Egy aranyos hölgyike, buta mint a tök, múltkor azt mesélte egy találkán, hogy ő mindig védekezik, nem kaphat el semmit, mert gumi mindig van, de orálisan persze anélkül. :D Mindezt egy hatalmas herpesszel a száján, amiről fogalma nem volt, hogy került oda.. Szóval fiúk, lányok csak vigyázni! nem hazavinni semmi csúfságot, mert a párunk nem érdemli meg. Igaz minket se nagyon (bár nekem nincs), de ez már más tészta. :) 
bujacsaj
#827 (2013-06-12 17:32:01) |
Már kezdtem azt hinni, hogy a memóriám mondott fel.. :o  .. de megnyugodtam :)
atesz91
#826 (2013-06-06 22:47:47) |
A(z) #826 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
beka4444
#825 (2013-06-04 21:58:48) |
A(z) #825 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
hiv-vonal
#824 (2013-05-31 00:27:46) |
Válasz a(z) 823. üzenetre:
Valóban, elég összetett problémakör ez... Nem kell feltétlen szexuális fertőzést keresni a jelenség mögött (bár az se kizárható, ha volt alkalom beszerezni). A végbélből a hüvelybe kerülő fekália-baktériumok elég rondán viselkednek, állhat mindez is akár a panaszok mögött. Helytelen törlés, vagy az anális-vaginális szex váltogatása okozhat ilyet.
Jó ötlet az STD-szűrés: a panaszokkal be kell menni a bőrgyógyászatra. Beutaló ehhez nem kell. Ott elvégzik a szükséges vizsgálatokat majd.
A házi öngyógyítás nem túl jó ötlet, és úgy tűnik, nem is célravezető.

[ugrás az előzményre]
nincs kép szeged32
#823 (2013-05-30 14:53:24) |
Sziasztok.

Elég összetett dologgal fordulok hozzátok. Már mintegy 2 hónapja szenvedünk párommal egy fertőzésben, amit nem tudunk pontosan hogy mi.

Egyenlőre STD vizsgálat nem történt, de kezdem az elején.

Úgy 2 hónappal ezelőtt, páromnál néhány napig folyása volt, nem tulajdonított neki jelentőséget, máskor is vot már ilyen, akkor elment nőgyógyászhoz azt mondta neki hogy normális időnként.

Majd szex közben hüvelyben égető érzése volt, nőgyógyász kenetet vedd, kúpot írt fel gombára, illetve gyulladáscsökkentőt, mert hüvelygyulladást állapított meg.

A következő héten visszament az eredményért, ami bélbaktériumot mutatott ki a hüvelyében, és antibiotikusom kezelést kapott ( Semicilin). Rá következő néhány nasp nem szexeltünk, de aztán 4-5 nap elteltével igen, panaszai nem múltak el. Elment következő héten egy másik nőgyógyászhoz, az azt javasolta hogy mindkettőnket kezeljenek, antzibiotikumot kaptunk mindketten, 4-5 nap elteltéve szeretkeztünk, akkor nem vot semmi probléma, rá 2 nappal később gombás fertőzés keletkezett a makkomon, ami eleg durva volt, sok piros pöttyel. Erre egy ismerős háziorvos gombaölő szert írt (fluxohexal vagy valami ilyesmi, amire s tüneteim elmúltak es mindketten bevettünk ebből is. Közben gondolom a gomba hatására a fityma bőre kipirosodott, felhólyagosodott, az szépen gyógyul már. 2 napja szereteztünk utoljára, ugyanott vagyunk ahol 5-6 hete, mikor előszőr ment orvoshoz, ismét éget a hüvelye, és nekem is égetni kezdett sa péniszem szeretkezés közben szépen fokozatosan, Neogramonrma krémmel bekentem az én panaszaim elmúltak, enyhén égető érzést viszont érzek a végbélnyílás környékén 1-2 hete, de ez már az antibiotikumok s gyógyszerek sorától is lehet.

Normsafloret szedünk jeleneg mindketten, és mivel vidéken vagyunk hétfőig nem tud visszamenni nőgyógyászhoz.

Mivel mostmár egyáltalan nem bízok a nőgyógyászokban, akik SZTK-sok, kérdésem lenne.

Mi a teendő most, mit javasolnak, lehet-e ez valamiféle klasszikus std vagy valóban valami streptocccus törzs, smi a kenetben volt?

Kell-e beutaló STD szűrésre, és azt honnan kell kérni, ha kell?

Milyen betegségeket lehet elkapni nem csak szexduális úton?

Szegeden érdeklődnék esetleg fizetős STD szűrésről, a gyorsabb eredmény érdekében.

Ja még annyi hogy nekem herezacskómon pattanásszerű dudor volt, ami kifakadt, elmentem vele bőrgyógyászhoz, aki azt mondta faggyúmirigy, nem kell vele fogalkozni. de mostmár paranoiás vagyok.
morgocska55
#822 (2013-05-24 22:57:42) |
Válasz a(z) 821. üzenetre:Ha egy picit visszaolvasol itt megtalálod a kérdésedre a választ is.
Érdemes itt nézelődni, mert olyanra is választ kaphatsz amik még csak gondolati szinten fogalmazódtak meg benned.

[ugrás az előzményre]
szigethalom33
#821 (2013-05-24 21:24:39) |
Kedves Ismeretlen!

Most találtam erre a pompás lehetőségre, hogy kérdezhetek.
Én nem vagyok rutinos bi, de izgat ez a dolog. Ezen belül az orális sex ami vonz. A kérdésem az lenne, hogy milyen veszélyekkel jár egy esetleges ilyen ismerkedés.Ahogy itt a chat szobában látni lehet nem épp kezdők és nem épp sok esetben intelligens ismerkedős szöveggel nyíltan egyértelműen fejezik ki kívánságaikat. Amivel nincs baj, csak épp arra enged asszociálni, hogy ezek az emberek úgy váltogatják itt a partnereiket mint a zoknikat. ezért igen nagy valószínűséggel ezek között az emberek között előfordulnak olyanok akik fertőzöttek valamilyen betegséggel. Az orális együttlét milyen nem kívánatos kockázatokkal jár? Lehet valaki orális sextől HÍV fertőzött?  Vagy bármi olyan amit a partnerének átadhat. Én boldog párkapcsolatban élek, de a feleségem nem értené meg ezt a közeledésemet. Nem szeretném ha egy esetleges orális kaland után netán neki ártsak valamivel. Annyit nem ér az egész. Ezért félek megtenni  a lépést az ismerkedéshez.

Köszönöm előre is a segítséget.

Üdvözlettel,

Zoltán
precum
#820 (2013-05-11 22:01:22) |
A(z) #820 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
hiv-vonal
#819 (2013-04-27 16:26:00) |
Válasz a(z) 818. üzenetre:
Nem steril tárgyról kerülhetnek kórokozók a húgycsövébe, de maga az idegen test által okozott irritáció is járhat gyulladásos folyamattal, ha a nyálkahártyát  felsérti.
HIV fertőzést ilyen tárgy nem tud átvinni, mert a vírus a szabad levegőn fél perc - 2 perc alatt életképtelenné válik. A hepatitis vírusok nagy túlélők, hosszú időt kibírnak testen kívül is, így az átadható. Van ellene védőoltás viszont, megéri beadatni.
Ujjazáskor csak az jelenthetne veszélyt, ha a kezén vérző vagy nedvező sérülés lenne.

[ugrás az előzményre]
pilisi74
#818 (2013-04-23 15:51:58) |
A(z) #818 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
hiv-vonal
#817 (2013-04-16 00:23:50) |
Válasz a(z) 815. üzenetre:
Biztosan láttad a témacímet: szexuális úton terjedő fertőzésekkel kapcsolatban lehet kérdezni. Ha ezt érted segítség alatt, akkor várom a kérdést.

[ugrás az előzményre]
eliana
#816 (2013-04-14 13:00:08) |
A(z) #816 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
gangro
#815 (2013-04-13 16:15:56) |
A(z) #815 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
hiv-vonal
#814 (2013-04-02 18:59:10) |
Válasz a(z) 813. üzenetre:
Óvszer és síkosító, előtte előjáték, hogy lazuljon. Elég egyszerű képlet...
A síkosítót (ha vizes alapú) egy hosszabb szexnél vizezni, nyálazni vagy új adaggal frissíteni kell. Szilikonolajos síkosítónál ez szükségtelen.

[ugrás az előzményre]
nagys025
#813 (2013-03-29 15:42:07) |
Tisztelt Doktor  !
kérdésem az lenne hogy szeretném kipróbálni passzív félként az orális és anális sexet ,hogyan járjak(járjunk) el hogy az veszélytelen legyen (nem durva vad sexre gondolok) ,gondolom vastag gumiovszer és vizes alapu sikositó, de azért pontosítást kérnék mindenről . Előre is köszönöm !
hiv-vonal
#812 (2013-03-25 17:59:42) |
Válasz a(z) 811. üzenetre:
A válasz nagyon egyszerű: *vér, ondó és hüvelyváladék képes átadni a fertőzést,* de csak akkor, ha a háromféle testnedv valamelyike nyílt (vérző, nedvező) hámsérülésre kerül. *Ép bőrön, ép nyálkahártyán át nem képes fertőzni a vírus.*
A bőr nehezebben sérül, a nyálkahártya könnyen. Az óvszerhasználat lényege  épp az, hogy a nyálkahártyával fedett, sérülékeny részeket védi (fityma belső fele, makk).

[ugrás az előzményre]
ondel
#811 (2013-03-19 23:19:21) |
A(z) #811 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
hiv-vonal
#810 (2013-03-18 23:51:14) |
Válasz a(z) 808. üzenetre:
Orális szex végzésekor a vírusos fertőzések kisebb kockázatúak, mint vaginális vagy anális aktus során. Bakteriális fertőzéseknél az esély közel azonos.

A másik kérdés elgondolkodtató. Érdemes lenne ezt a háziorvosával megbeszélnie: elképzelhető, hogy valamilyen keringési probléma áll a háttérben. Nem megszokott jelenség, érdemes utánajárnia!

[ugrás az előzményre]
tina94
#809 (2013-03-17 21:41:04) |
A(z) #809 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
baranyaipasi
#808 (2013-03-17 20:06:53) |
Tisztelt hiv-vonal.

Két kérdésel fordulók önökhöz olvasgatam a kérdéseket és a válaszokból kidekült hogy orális szex közben is elkaphatok a betegségek. Evel kapcsolatban kérdezném hogy kisebb a megfertözés esélye mind a szex allat vagy ugyan akkora?

A másik kérdésem nme feltétlenül nemi betegséggekel kapcsolatos. 
együtlétek alkalmável pontosabban mikor elélvez az embber akkor idönként fájdalom nyilal a tarkomba. Ennek mi lehet az oka?

Köszönettel baranyaipasi
hiv-vonal
#807 (2013-03-17 18:57:52) |
Válasz a(z) 805. üzenetre:
Orális szex útján az összes szexuális fertőzős átadható, ha fertőzött partnerrel szexelsz. Baktériumos fertőzést (pl. szifilisz, tripper) könnyű beszerezni így, vírusost nehezebb, de nem lehetetlen.
Használj inkább szopatáshoz gumit! Úgyse Te érzed az ízét... 

[ugrás az előzményre]
hiv-vonal
#806 (2013-03-17 18:54:31) |
Válasz a(z) 804. üzenetre:
Valószínűleg fitymaszűkületed lehet. Elég gyakori jelenség. Érdemes orvoshoz menni vele, mert a letapadt vagy hátra nem húzható fityma alatt a pangó váladék jó táptalaj lehet egy csomó gyulladást keltő kórokozónak, és a szexuális életben is akadályt képez. Érdemes azt az 1-2 hetet rááldozni a rendbehozására, mert utána egész életedben semmi gondod nem lesz vele.

[ugrás az előzményre]
dani2
#805 (2013-03-17 15:47:18) |
ha egy prostituált orálisan kielégít, elkaphatok tőle bármilyen nemi betegséget?
wsex
#804 (2013-03-15 22:21:01) |
A(z) #804 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
macmillan86
#803 (2013-03-08 15:37:07) |
Válasz a(z) 802. üzenetre:tehát akkor különösebben aggódnom nem kell.. remek, nagyon köszönöm a választ! Nem öndiagnosztizálni akartam, csak megjegyeztem a HPV jelenlétét, és leírtam a tüneteim. Még1x köszi  :) 

[ugrás az előzményre]
hiv-vonal
#802 (2013-03-07 18:56:04) |
Válasz a(z) 800. üzenetre:
Azt gondolom, hogy rossz irányba indult el: úgy tűnik, mintha öndiagnózis alapján a HPV-nek tulajdonítaná a jelenséget.
Javaslom, hogy az említett tünet észlelésekor mutassa meg az elváltozást egy bőrgyógyásznak. Nem biztos, hogy a nemi szervén megjelenő tünet mögött szexuális fertőzés áll: pikkelysömörtől az ekcémáig bármely bőrbetegség megjelenhet rajta.

[ugrás az előzményre]
hiv-vonal
#801 (2013-03-07 18:44:26) |
Válasz a(z) 799. üzenetre:
Ez egy vitatott kérdés, egyértelmű válasz nincs. Önmagában az izgalmi váladék nem tartalmaz olyan töménységben vírust, mint a vér vagy az ondó, így nem tartozna a fertőző testnedvek közé - viszont előfordul, hogy az előváladék ondót tartalmaz (ezt teherbe esések támasztják alá) - így akár fertőzhet is. Orális szexnél szerencsére a nyál kis mennyiségű vírust képes semlegesíteni, emiatt kicsi az esély így fertőződni.
Más a rizikó, ha egy egész magömlésnyi adag kerül a szájba, vagy hüvelyváladék. Ilyenkor a kockázat mértéke jóval magasabb.

[ugrás az előzményre]
macmillan86
#800 (2013-03-07 12:06:22) |
Hello!

Nekem is volna pár kérdésem. Először meg kell jegyezzem hogy rendelkezem HPV-vel azzal a 2 csoporttal, melyek a hölgyekre veszélyesek. 
A probléma a következő lenne: aktus után időről időre (1-2 havi 1x) pici piros pöttyök jelennek meg a makkon, és mosáskor elég kellemetlen érzés. majd a fityma kiszárad és enyhén kicserepesedik, enek következtében megjelenik pár kisebb repedés a bőrfelületen. Ezzel lehet mit kezdeni egy kis neogranormon segitségével 1-2 nap alatt. majd az 1-2 nap után a makkon lévő piros pöttyök kifehérednek és 1-2 napos bőr hámlással minden eltűnik. ez az egész kb egy egy hetes periódust jelent (+- 1-2 nap). Nagyon aggódom, bár a párom volt szűrésen és a HPV-n kívül minden eredménye negatív volt. Én is felkerestem egy magánorvost a HPV megerősítésére, de még mindíg nem nyugodtam meg, és már kezd a t**öm tele lenni az egésszel. Valahogy szeretnék ettől a problémától megszabadulni. Ön szerint mi lehet ez?? :/ 
cdx
#799 (2013-03-04 13:07:15) |
Az előváladék fertőzhet HIV vírussal orális aktus közben?
hiv-vonal
#798 (2013-02-28 23:24:21) |
Válasz a(z) 793. üzenetre:
A csókolózásról csak influenza vagy szájherpesz esetén kell lemondani, szexuális fertőzések csókolózással nem kerülnek át.
Epilálás, borotválkozás, mitesszer nyomogatás után hamar regenerálódik a bőr. Fertőzésnek csak akkor kitett, ha vérző vagy nedvező sérülést okozunk magunknak. Ha ilyen nyílt seb van, le kell ragasztani, és elkerülni, hogy vér, ondó, hüvelyváladék kerüljön rá. Ép bőrre került testváladékok nem tudnak fertőzést okozni. 
Petting: ami behatolással jár, ahhoz gumi (óvszer vagy kesztyű), ami nem jár behatolással, azt meg bátran:) Egymásnak verni nem veszélyes, de benyúlni, vagy bekapni már az.

[ugrás az előzményre]
hiv-vonal
#797 (2013-02-28 23:12:37) |
Válasz a(z) 792. üzenetre:
A leírt tünet bakteriális fertőzést sejtet. Keresd fel a szakrendelést (urólógia vagy bőr- és nemibeteg gondozó). Vizsgálat előtt 1-2 órával már nem vizelj, hogy elegendő váladék gyűljön össze az eredményes vizsgálathoz!

[ugrás az előzményre]
hiv-vonal
#796 (2013-02-28 23:04:58) |
Válasz a(z) 791. üzenetre:
Általában az ilyen érthetetlenül megjelenő majd eltűnő "piros foltok" közösülés vagy maszturbálás után figyelhetőek meg. A jelenségnek egyszerű oka van: vagy a mechanikai dörzsölés, vagy az erektált állapotot létrehozó vérbőség okozza. Apró hajszálerek pattanhatnak meg a fokozott vérnyomástól, amelyek látható vérzéssel nem járnak, és nagyon hamar felszívódnak.
Más eset, ha az ilyen szokatlan színű "folt" pattanás-szerűen kiemelkedik, a közepe kifekélyesedik - ezzel már azonnal orvos kell menni. Úgy vélem a kérdéséből, hogy itt nem ilyenről volt szó.

[ugrás az előzményre]
hiv-vonal
#795 (2013-02-28 22:54:38) |
Válasz a(z) 790. üzenetre:
Erotikus masszázs során, ha csak kézi érintkezés van, a fertőződés esélye gyakorlatilag nulla.
Ha esetleg a masszázst behatoló szex követi, akkor gondot okozhat az óvszerre került masszázsolaj, az ugyanis károsítja az óvszer anyagát. Síkosításhoz vizes alapú síkosítót, vagy szilikonolajost lehet használni. 

[ugrás az előzményre]
bujacsaj
#794 (2013-02-27 06:16:36) |
Válasz a(z) 793. üzenetre: :)
"*lehet egy-két kérdésem bután hangzik*" 
..szerintem ezzel ne foglalkozz!:) 

Ami számodra kérdéses, azt jobb így előre megkérdezni, mint utólag bánkódni azon, hogy "miért nem mertem megkérdezni?"!
Lehet, hogy másokban is felmerültek ezek a kérdések  ;) .. csak pont amiatt nem merték feltenni, hogy mit szólnak hozzá mások ..
Te legalább érdeklődsz előre! Ez szerintem sokkal okosabb dolog. :)

[ugrás az előzményre]
cdgabcsih
#793 (2013-02-27 04:39:28) |
egy egyszerű kérdésem lenne.. a gumi minden ellen véd ?

ill ha a testemre élveznek akkor el lehet kapni valamit ? ( epilálom a testem nagy részét de mondjuk epilálás után 2-3nappal már regenerálódik-e a bőr annyit hogy ne legyen baj vagy ez ettől független veszélyességi faktor ? ) vagy ha pl a combjaim között élvezne el natúran..  :titok: 

igazából úgy tervezem hogy az első másodperctől gumi fel és addig az ott is marad míg haza nem indulok :D csak hát azért valamit jó lenne az eredeti formájában is élvezni HA az egyébként nem jelent az egészségemre veszélyt

ja és mi a helyzet a pettinggel ? már azzal a részével hogy pl. csak kézzel egymásnak "verjük" natúran az elején és csak aztán gumi hogy orál és/vagy anál -ra kerülne sor.. ? 

és még azt szeretném megtudni h mi a helyzet a csókkal, puszikkal ? az alsó ajkam egy helyem kirepedt a hidegtől nemrég és még nem 100% gyógyult be, ilyenkor érdemesebb a csókot kerülni ? puszi arcra mehet ? friss borotválkozás után ?  :titok: 

lehet egy-két kérdésem bután hangzik de hát ilyen bonyolult az élet számomra :napersze:  :/ 
ismerkedek
#792 (2013-02-26 12:14:18) |
Sziasztok!

A következőket tapasztaltam:
Vizelés után fura érzés, nem csíp vagy ilyesmi, csak fura. Picivel talán gyakoribb vizelési inger, és néhány óra alatt túrósodik és kellemetlen szaga van.
Tudjátok mi lehet ez?

köszi
baranyaipasi
#791 (2013-02-23 20:54:34) |
Tisztelt hiv-vonal!

Minap a hímvesszőm hegyén piros egy két milliméternyi piros foltot láttam (igazándiból nem tudom máshoz hasonlítani mert talán még a pattanás szerű ) ami szombat estére jött oda és hétfőre már nyoma sem volt kezdetben élénk piros volt utána sötétebb lett és elmúlt nyomtalanul. Önök javasolják a gondozó felkeresését vagy ötletük mi lehetet ez ? 
Köszönettel 
zsolti200
#790 (2013-02-22 05:32:05) |
A(z) #790 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
hiv-vonal
#789 (2013-02-21 07:23:00) |
Válasz a(z) 788. üzenetre:
A 782-es bejegyzést nézze meg, ott szó volt erről.

[ugrás az előzményre]
lostee
#788 (2013-02-20 15:48:49) |
Pár napja enyhe fájdalom jelentkezik vizelésnél, illetve ma azt vettem észre hogy véres a vizeletem. Holnap megyek urulógushoz, mire lehet kb számítani? Esetleg milyen betegség tünetei ezek?
üdv
hiv-vonal
#787 (2013-02-12 20:20:37) |
Válasz a(z) 786. üzenetre:

Így nem, nyugodtan nyelje, ha élvezi.

[ugrás az előzményre]
fetishboy
#786 (2013-02-12 11:35:23) |
Tisztelt HIV-vonal! Köszönöm a válaszát. Ha a számba pisilnek és nem ér a pénisz a számhoz, kaphatok e el valami fertőzést vagy betegséget a pisitől? Sokan azt mondják nyeljem nyugodtan mert a pisi nem veszélyes a szervezetre.
hiv-vonal
#785 (2013-02-10 23:37:59) |
Válasz a(z) 784. üzenetre:
Ennél a szexuális játéknál nem a vizelet jelent veszélyt, hanem az óvszer nélkül behatoló pénisz. Erről kerülhetnek át baktériumok, vagy kerülhet át akár vér is. A fityma belső felét borító nyálkahártya elég könnyen sérül, ez pedig kis mennyiségű vérzéssel járhat. Ha a fenekébe kerülne így partnere vére, az bizony már HIV szempontból is veszélyes lehet.

[ugrás az előzményre]
fetishboy
#784 (2013-02-10 15:13:34) |
Tisztelt HIV-vonal! Pisiszexet szeretném kipróbálni,szeretném ha a férfi partnereim a számba illetve a fenekembe pisilnének.Tudom,hogy a pisi steril,de ha vki HIV fertözött vagy szifiliszes vagy egyéb nemi betegségben szenved jelenthet e az veszélyt a pisi nyelésekor? Illetve attól,hogy steril jelenthet e vmi egyéb veszélyt a szervezetemben? Köszönöm.
ggeek
#783 (2013-02-09 12:10:21) |
A(z) #783 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
hiv-vonal
#782 (2013-01-29 08:28:20) |
Válasz a(z) 781. üzenetre:
Azt hiszem, abban egyetérthetünk, hogy ez egyáltalán nem a normalitásba beférő jelenség. A hátterében valamilyen fertőzés, esetleg rosszindulatú elváltozás, vagy - mivel ez egyszeri jelenség volt - akár kövesség állhat. Mindenképpen érdemes a kiváltó okot megkeresni - ehhez urológiai vizsgálatot javaslok.

[ugrás az előzményre]
dexter1982
#781 (2013-01-28 21:49:40) |
Szeretkezéskor véres volt a spermám és utána az első vizeléskor szinte tiszta vért vizeltem,de a többi már rendes vizelet volt! Önkielégítés és orális szexnél semmi tünet! Pár alkalommal jelentkezett és elmúlt!

[1-60] [61-120] [121-180] [181-240] [241-300] [301-360] [361-420] [421-480] [481-540] [541-600] [601-660] [661-720] [721-780] [781-840] [841-900] [901-960] [961-961]