Simple vásárlói tájékoztatóEropolis

itt vagy: Eropolis >


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Jegyezd meg jól!

2017. január 7.

No, nem valamiféle kioktatás következik most, hanem egy 3 hónapos akciónkra szeretnénk felhívni a figyelmedet! Az örömpolgároknak van egy olyan lehetőségük, amilyen másnak nincsen, látszólag apróság, mégis igen hasznos a reglap-tengerben való eligazodáshoz: kivel, mikor, mire jutottál, hol tartotok az ismerkedésben, vagy éppen nem tűnik túl megbízhatónak valaki.

Hogy melyikről van szó?

[olvass tovább...]Évvégi meztelenkedés

2016. december 28.

Egy merényletet tervezünk ellenetek. Szilveszterkor visszatérő probléma a mértéktelen alkoholfogyasztás és szeretnénk megóvni benneteket a túlzásokba eséstől. :-) Hogyan?

[olvass tovább...]Karácsonyi levélhullás és extra örömpolgárság

2016. december 24.

Karácsonyi akcióként december 24-26 között minden kedves lakónk, tehát nemcsak örömpolgáraink, korlátlanul levelezhet Eropolisban.
Azoknak az örömpolgároknak pedig, akik december 24-én 0:00-kor zöldek, 3 nappal meghosszabbítottuk az emelt szintű szolgáltatásokat.
Boldog Karácsonyt kívánunk!Év végi látogatók

2016. december 19.

Kíváncsi vagy, kik látogatják a profilodat? És te kit néztél meg, hívtál privire korábban?
Ha többet akarsz tudni évvégi akciónkról,
[olvass tovább...]Levél a Mikulástól

2016. december 4.

Kedves partnerkereső "gyerekek"!
Idén is eljött az idő, hogy eljöjjek közétek és telerakjam minden földi jóval mindazt, amit kitesztek az ablakba. Szokásomhoz híven 5-én éjjel érkezem, úgyhogy ne felejtsétek el a kefélést, polírozást, suvickolást, mert szigorúan ellenőrizni fogom, hogy mennyire fényeztetétek ki a dolgaitokat és ennek megfelően kaptok finom tölteléket vagy virgácsot. ;-)
Úgyhogy más dolgotok nincs is ezen kívül, ne bajlódjatok a levélírással nekem, mindenkit számon tartok :)
Ehelyett inkább....
[olvass tovább...]Fekete Péntek jön, dugó lesz!

2016. november 24.

Mindenki, aki Fekete Pénteken, azaz november 25-én éjfélig tölt fel örömpolgárságot, az most 30 %-kal többet fog érni!

Hadd segítsünk a számolásban, ezt figyeld:
[olvass tovább...]Májusi eső, pünkösdi királyság? Igen!

2016. május 16.

A májusi eső lehet, hogy aranyat ér, de ugye, hogy elég volt már belőle, a hideggel együtt? Ugye, hogy egyáltalán nem királyság ez a pünkösdi vacak idő?
Ha örülnél már az igazi tavasznak és a zöldellésnek, vonzd be ezt a színt itt Eropolisban is, hisz tudod: örömpolgárnak lenni az igazi királyság! És bár pünkösdi, mégsem lesz rövid életű, hiszen ha 16-án, hétfő éjfélig töltesz fel örömpolgárságot, az most 20 %-kal többet fog érni!
[olvass tovább...]Szerezni bolondulásig

2016. március 31.

Pillanatokon belül itt van április elseje, ami köztudottan a bolondok ünnepe. Persze, hogy ki a bolond és ki nem, meg hogy ki van a rács melyik oldalán, azon el lehet gondolkodni...
De ha bolond is vagy, viszont van eszed, gyorsan szerezz egy kis örömpolgárságot bolondulásig, azaz március 31-én és április 1-én, mert ezen a két napon feltöltött örömpolgárság 20 %-kal többet ér!
Vagyis:

[olvass tovább...]Sonkák, tojások, nyulak és locsolók - mi szem-szájnak ingere

2016. március 24.

Közeleg a Húsvét, a böjt, majd azt követően a füstölt sonka és főtt tojás ideje. Reméljük, csak az ételekkel kapcsolatban kezdtek szigorú böjtölésbe és ez nem érinti a szexuális étvágyatokat! Már csak azért sem, mert megéri az ünnepek alatt sokat itt lennetek Eropolisban, ugyanis húsvéti akciónk keretében Nagypénteken, azaz március 25-én 0:00-tól Húsvét Hétfőn 24 óráig mindenki, tehát nemcsak az örömpolgárok,
[olvass tovább...]"Csak a színe legyen vörös!"

2015. december 31.

Akik nem ismerik esetleg a Quimby-dalt, eláruljuk, hogy pezsgőről van szó. Akik ismerik, ne ijedjenek meg, kést nem kell elővenni, alányúlni lehet, de a szemközti éjjel-nappali közértbe viszont célszerű lemenni, ugyanis szilveszter éjszakáján....
[olvass tovább...][1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70]

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.