hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóEropolis

itt vagy: Eropolis >


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Májusi eső, pünkösdi királyság? Igen!

2016. május 16.

A májusi eső lehet, hogy aranyat ér, de ugye, hogy elég volt már belőle, a hideggel együtt? Ugye, hogy egyáltalán nem királyság ez a pünkösdi vacak idő?
Ha örülnél már az igazi tavasznak és a zöldellésnek, vonzd be ezt a színt itt Eropolisban is, hisz tudod: örömpolgárnak lenni az igazi királyság! És bár pünkösdi, mégsem lesz rövid életű, hiszen ha 16-án, hétfő éjfélig töltesz fel örömpolgárságot, az most 20 %-kal többet fog érni!
[olvass tovább...]Szerezni bolondulásig

2016. március 31.

Pillanatokon belül itt van április elseje, ami köztudottan a bolondok ünnepe. Persze, hogy ki a bolond és ki nem, meg hogy ki van a rács melyik oldalán, azon el lehet gondolkodni...
De ha bolond is vagy, viszont van eszed, gyorsan szerezz egy kis örömpolgárságot bolondulásig, azaz március 31-én és április 1-én, mert ezen a két napon feltöltött örömpolgárság 20 %-kal többet ér!
Vagyis:

[olvass tovább...]Sonkák, tojások, nyulak és locsolók - mi szem-szájnak ingere

2016. március 24.

Közeleg a Húsvét, a böjt, majd azt követően a füstölt sonka és főtt tojás ideje. Reméljük, csak az ételekkel kapcsolatban kezdtek szigorú böjtölésbe és ez nem érinti a szexuális étvágyatokat! Már csak azért sem, mert megéri az ünnepek alatt sokat itt lennetek Eropolisban, ugyanis húsvéti akciónk keretében Nagypénteken, azaz március 25-én 0:00-tól Húsvét Hétfőn 24 óráig mindenki, tehát nemcsak az örömpolgárok,
[olvass tovább...]"Csak a színe legyen vörös!"

2015. december 31.

Akik nem ismerik esetleg a Quimby-dalt, eláruljuk, hogy pezsgőről van szó. Akik ismerik, ne ijedjenek meg, kést nem kell elővenni, alányúlni lehet, de a szemközti éjjel-nappali közértbe viszont célszerű lemenni, ugyanis szilveszter éjszakáján....
[olvass tovább...]Karácsonyi levélhullás és extra örömpolgárság

2015. december 23.

Karácsonyi akcióként december 24-27 között minden kedves lakónk, tehát nemcsak örömpolgáraink, korlátlanul levelezhet Eropolisban.
Azoknak az örömpolgároknak pedig, akik december 24-én 0:00-kor zöldek, 3 nappal meghosszabbítjuk az előfizetésüket, érdemes tehát előtte feltölteni valamennyit, főleg, ha amúgy is folyamatosan szoktál előfizetni az emelt szintű szolgáltatásra - nyersz plusz 3 napot ingyen! ;-)Mikulások bálja

2015. december 4.

Tehát nem vámpíroké, bár a vérvörös szín itt is dominálni fog! Mégpedig egy mikulássapka vagy egy csokimikulás formájában - ezek közül valamelyiknek fel kell tűnnie a kamerában december 6-án 20 és 23 óra között, csak ezzel a feltétellel kaphatod meg a ...
[olvass tovább...]EMBERes akciók az év végén!

2015. november 16.

Most, hogy elmúlt az augusztusi lazítás lustasága, a szeptemberi iskolakezdés gyomorgörcse és az Oktoberfest elvarázsolt tudatállapota, és ismét ilyen szépen egybegyűltünk itt Eropolison, nézzük, mit tartogat az év vége számotokra akciók terén.
[olvass tovább...]A Luxuria Partyin BDSM-fétis vágyad válhat valóra!

2015. szeptember 3.

Bárhol is élsz, mi elérhető közelségbe hozzuk Hozzád Magyarország első legnagyobb nemzetközi fétis-BDSM partiját. Izgalmas előadásokat szeretnél testközelből látni? Érdekel a fenekelés és a kötözés? Vonzanak a tűsarkú cipők és a fényes ruhaneműk? Vagy egyszerűen csak szeretnél  új embereket megismerni, akiknek hasonló az érdeklődése, mint a tiéd? Mi kielégítjük a vágyaidat!

[olvass tovább...]Augusztusi forróvérűség

2015. augusztus 1.

Aki azt hitte, hogy a hideg zuhany elmoshatta a forró hangulatot, hát tévedett. A legnagyobb globális háttérhatalom, Naprendszerünk szikrázó csillaga bolygónk szakadozó ózonrétegével karöltve úgy döntött, hogy határozatlan időre meghosszabbítja a kánikulát augusztus első napjától kezdve.
Ezért mindenki kezdje meg a visszavonulási hadműveleteket a légkondicionált városi, vagy a vályogfalú falusi házak hűs mélyére, de legalább a strand árnyas fái alá (szigorúan hűtőládával felszerelkezve!).
E biztos menedékhelyen lehet fogadni a látogatókat és hagyni, hogy a vér hőfoka ismét elérje az üzemi hőmérsékletet ;-)
Ezt a hasznos funkciót csak az örömpolgárok érhetik el, most viszont....
[olvass tovább...]Ma ismét Bónusz az örömpolgárság feltöltésekre.

2015. július 31.

Még egy hónap van a nyárból, még egy hónapod van, hogy az év legforróbb időszakát kihasználva hódíts a fülledt erotikus hangulatban.
Ma, július 31-én minden örömpolgárság feltöltés 20%-kal tovább tart, ne késlekedj, használd ki!
[olvass tovább...][1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-74]

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.