hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóEropolis meleg negyedének hírei

itt vagy: Eropolis > Hírek > Homo negyed

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Megújul a chat

2019. május 31.

Kedves Polgáraink!

Nemrégiben, amikor a bizalompontok szerepének, jelentőségének változásáról adtunk hírt, szóba került Erotikaváros fejlesztésének kérdése is. Emlékeztetőül: azt ígértük, hogy a jelenlegi, jól és stabilan működő, de elavult felhasználói felületet már nem toldozzuk-foldozzuk, nem fejlesztjük, mert teljesen új készül. Ez több fázisban fog lezajlani és nagy örömmel jelenthetjük Nektek, hogy az első fázis végére értünk. :-)
Kíváncsi vagy, miről van szó pontosan?
[olvass tovább...]A közelgő Húsvét alkalmából folytatjuk ismeretterjesztő sorozatunkat. :-)

2019. április 15.

Idén húsvéti népszokásokat, érdekességeket szeretnénk bemutatni a nagyvilágból és szeretnénk egy-két akciót is bejelenteni. ;-)
[olvass tovább...]Éjjeli madárles

2019. április 2.

Nem tudsz aludni, és nem azért, mert dolgozol, netán nincs kivel?
Van egy ötletünk!
[olvass tovább...]A bizalom pont új értelmet nyer (frissítve)

2019. április 1.

Egy nagyon fontos változásra szeretnénk Eropolis minden polgárának a figyelmét felhívni! Kérjük olvasd el az alábbiakat figyelmesen.

A kezdetektől (1997) minden regisztrált felhasználónk alanyi jogon igénybe vehetett minden szolgáltatásunkat. 10 évvel ezelőtt a "minden ingyen" időszak véget ért, de alanyi jogon bizonyos korlátozásokkal, továbbra is ingyen lehetett Eropolis legtöbb szolgáltatását igénybe venni. 

Aki ezen a ponton elsápadt, ne tegye! :-) Nem kell megijedni, az ingyenes szolgáltatások továbbra is igénybe vehetőek lesznek, csak egy minimális feltételnek eleget kell tenni, hogy továbbra is térítésmentesen használd a levelezést, a közös chat-et és hozzászólhass a blogokhoz, fórumokhoz.

Az említett feltétel tényleg nyúlfarknyi, hogy a közelgő húsvétra is gondoljunk. :-)

Miről is van szó? 
[olvass tovább...]7 óra Eropolis nélkül

2019. március 27.

Kicsit hosszúra, 7 órásra sikerült a költözés.
Mentségünkre szolgáljon, hogy tényleg igyekeztünk, 8 szervert kellett leállítani, szétszedni, elszállítani, újra összerakni, konfigurálni, beállítani.
Nem szeretnénk adósok maradni, ezért a kiesett 7 óráért, így mindenkit, aki örömpolgár volt a leállítás időpontjában, kárpótolnánk azzal, hogy örömpolgárságát 24 órával meghosszabbítottuk.Márciusban költözünk

2019. március 13.

Eropolis szerverparkja márciusban másik helyre költözik.
Az áttelepítés-beüzemelés ideje alatt rövid időre kénytelenek lesztek nélkülözni minket, igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy minél rövidebb ideig tartson az üzemszünet.
Előfordulhatnak kisebb akadozások is, de mindenről időben, tájékoztatást fogunk adni.
[olvass tovább...]Nőnapi nőfaló

2019. március 7.

Ezúttal nem szóviccel, hanem képrejtvénnyel jelentkezünk a nőnap alkalmából, de ismét elnézést kérünk, a szó szerint faviccért. A megoldást lásd a végén :)
A nőnap eredetileg a mai virágos, kedveskedős megemlékezéssel szemben munkásmozgalmi eredetű, harcos, a nők egyenjogúságával és szabad munkavállalásával kapcsolatos demonstratív nap volt. Manapság kissé felborultak a nemi szerepek, és nemcsak megjelenésben, hanem viselkedésben, szereposztásban is más már a nemek világa, mint régen volt. Sokak szerint minden belefér, sokak szerint ez nem jó irány, nagyon nem jó.
[olvass tovább...]Tavaszi szél

2019. március 7.

...vizet áraszt - a vízből már elegünk van, úgyhogy inkább a lengedező, langyos szellőre szavaznánk, amely felszárítja az influenza lázas izzadságát és kitisztítja a pórusokat, megpezsdíti ellustult vérünket...
...minden madár társat választ - na, ez a következő lépés, csakhogy nem megy az olyan egyszerűen...
...hát én immár kit válasszak? - merül fel a kérdés rögtön, de hogyan tudnánk eldönteni?
...te engemet, én tégedet - az még nagyjából megvan, hogy ki vagyok ÉN, de TE ki vagy, hol vagy, merre és hogyan keresselek?
...bújjunk egymás ágyékába...ööö...árnyékába - ezek az Eropolisos reflexek, ejnye... :)
...a zöld pántlika könnyű gúnya - no, egy gondolat bevillant erről...zöld gúnya...ez az!
...mert azt a szél könnyen fújja! - való igaz, egészen könnyen, csak pár kattintás, és 7-én, minden kedves lakónk, aki csütörtökön 0:00 - 24:00 között zöld gúnyát vásárol, 20 %-kal tovább bírja majd a gyűrődést!
Mit is jelent ez konkrétan?
[olvass tovább...]Karácsonyi örömködés

2018. december 23.

Mint minden évben, idén is eljöttek az év végi ünnepek, és ez annyira holtbiztos, mint az, hogy ilyenkor egy kis akció van Eropolisban, és az is, hogy sajnos nem lesz hó idén Karácsonykor.
Ha az örömpolgárság színe fehér lenne, kézenfekvő lenne elsütni, hogy mi ennek ellenére, mégis fehérbe borítjuk az ünnepeteket. De zöld a szín, ezért valami ilyesmit süthetnénk el, hogy ha lenne hó, a kerti fenyők is zöldek lennének alatta, de mivel ez nem túl frappáns, mégsem sütjük el. :-)
[olvass tovább...]Fekete Péntek, Zöld Hétvége

2018. november 22.

Bár az időjárás olyannyira kegyes hozzánk ezzel a novemberi tavasszal, hogy félő, Tél Apó nyugalmazott tábornok nyári gumikkal felszerelt gurulós szánnal érkezik pár hét múlva, mégsem a még mindig értetlenkedve zöldellő természetre gondoltunk most.

A jól ismert novemberi vásárlási őrület alkalmából rendezünk nektek egy örömpolgárzöld hétvégét (ugye van almazöld, Benetton-zöld, fűzöld, smaragdzöld, hát nálunk meg van az örömpolgárzöld...).

Miről is van szó pontosan?
[olvass tovább...][1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-86]hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.