Simple vásárlói tájékoztatóA 22-es csapdája

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > aareesz


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


aareesz blogja


A 22-es csapdája
Világmegváltás első felindulásból.
Gondolataim a mennyországból és a pokolból. (Jártam mindkét helyen.)

Vakrepülés, szőnyegbombázás, és zuhanás. 
Légicsapás Purple Cityre. 
Bombák élesítve.
(Hogy stílszerűek legyünk a címhez.)


Akinek nem INGE...
#11 (2017-07-21 22:53:08)

Életem során rendszeresen felbukkantak olyan emberek, (kollégák, ügyfelek, vagy csak alkalmi sörözőpartnerek közt) akik azt hitték, és úgy is viselkedtek, hogy ők mindent jobban tudnak. Valahogy zsigerből ellenszenvesek voltak, mert akármilyen téma került szóba, ők komoly energiákat megmozgatva bizonyítani akarták a mindenkinél nagyobb tájékozottságukat, legyen szó atomfizikáról vagy nőgyógyászatról.  :D  Rendszerint izzadtságszagú erőlködés lett a vége egy-egy ilyen beszélgetésnek, és ha volt a társaságban olyan aki kompetensebb volt valamilyen témában, és ha a vitapartner olyan volt, akkor nevetségessé válva, presztízsveszteséggel jöttek ki a szituációból. Ha lett volna bennük annyi tartás, hogy kimondják, "Bocs, tévedtem." vagy "Igazad van én emlékeztem rosszul.", akkor nem csináltak volna hülyét magukból. Volt köztük olyan is aki a hiper-szuper (akkor méregdrága) telefonjával (kiderült, hogy céges), drága autójával (hitelből) vagy magas IQ-jával (elhízott, ápolatlan, nulla empátiával) próbált imponálni. 
Utólag mindig kiderült, hogy a látszat mögött mi okozta a kényszeres bizonyítási vágyat.  
Csak sajnálni tudom az ilyen embereket, az ilyen kudarcélmények, és a kisebbségi érzésük miatt. Nagyon szar lehet, ha valaki nem tudja elfogadni azt ami neki jutott.

9 hozzászólás |

Marketing
#10 (2017-07-21 12:21:04)

Akinek nincsenek érvei (sőt egy többször feltett konkrét kérdésre válasza se) de nem bírja elviselni a kritikát, az töröl. Mi mást is tehetne? Elfogytak az eszközei. 
Előfordul, hogy a legszebb csomagolásban van a leggyengébb minőségű áru. Pedig még a reklámja is nagyon szuper.

7 hozzászólás |

Hazugság/őszinteség
#9 (2017-07-04 11:47:59)

"Az utóbbi időben egyre inkább meggyőződésemmé válik, hogy szinte nincsenek kivételek, valamilyen szempontból mindenki hűtlenkedik legalább agyban: olyan emberek, akik húsz évig tökéletesen monogámnak tűntek, hirtelen lelepleződnek: sose voltak azok valójában – nem arról van szó, hogy tettek is valamit a hűtlenség megvalósulása érdekében, de lehet, hogy amit ellene tettek, az egyáltalán nem járt kevesebb hisztivel és botránnyal.

A hűtlenség okozta traumáknak könyvtárnyi irodalma van, de az elfojtásnak, a végtelen vágyakozásnak, a muszájszexnek valahogy kevesebb, és még képes valaki leírni, hogy manapság senki nem kényszerül azzal maradni, akit már nem kíván, nem szeret, vagy aki mellett egyszerűen csak nem érzi magát kiteljesedve. Ezt konkrétan a már kétszer idézett német szerző, Friedmann Karig fogalmazta meg, a saját kis nyugat-európai, a világban mindenütt utazgató, pénzes társadalmi osztályából kiindulva. Dehogyisnem kényszerül senki arra, hogy olyannal éljen, akihez már semmi köze, és nem csupán anyagi, de ideológiai okokból is: mert azt hiszi, hogy ez a helyes. Még ha beledöglik is.

Lehet, hogy elviszi az iskolából a gyerekét, mert annyira belezúgott az osztályfőnökbe, és az olyan szemeket mereszt rá, hogy tudja: ha nem menekül a helyzetből, akkor menthetetlenül „baj lesz”. Márpedig a vágyai nem számítanak, azokat vissza kell fojtani, meg kell ölni – érdekes módon az igazság mégis kikívánkozik ebből a nőből is: legalább beszélhessen róla, hogy őt üldözik, megkívánták, neki menekülnie kell.

Ez az örök menekülés önmagunk elől vajon nem ugyanolyan traumatizáló, mint megélni, hogy más is kell a partnerünknek? Hiszen nekünk is kellene más – akkor mit borulunk ki annyira, ha neki is?

Most akkor az őszinteséget választjuk, vagy a monogámiát? Önmagunknak is hazudunk, vagy csak mindenki másnak? Árgus szemekkel figyeljük a partnerünket, hogy mikor hazudik arról, hol volt, mit csinált és kivel, miközben vakok vagyunk a saját életünket átszövő teljes hazugságra? Testbeszédet tanulunk, hogy leleplezhessük a füllentéseket, de nem vesszük észre, mikor a partner teste azt üvölti, hogy nem veled akarok lenni, vagy mással is akarok lenni? Akkor most ki hazudik kinek? És melyik rosszabb?

Vagy törődjünk bele, hogy az őszinteség baromság, és minden emberi kapcsolatnak úgy kell a hazugság, mint a levegő: nélküle elsorvad. Választhatjuk, hogy csak a többieknek hazudunk, vagy olykor magunkat kímélendő önmagunknak se valljuk be, mi az igazság. Vagy – ha nagyon nagy szerencsénk van – találhatunk olyan partnert, aki elviseli, hogy jóval több igazságot mondjunk neki, mint hazugságot, de akkor elfelejthetjük a monogám ideológiát.

Én a második verzióra szavaznék, csak nagyon nem egyszerű ilyen partnert találni, főleg fiatalon. Vagyis szinte mindannyian végigjárjuk az „én őszinte akarok lenni, de hát látom, hogy ez nem megy, és elkezdek hazudozni” című utat. Vagy állandóan cserélgetjük a partnereinket, mert csak addig maradunk meg egy kapcsolatban, amíg őszintén jól érezzük magunkat benne. És amíg nem teher a monogámia. "

Lopott cucc egy hűtlenséggel foglalkozó oldalról. Ahogy ismerem, a szerző nem fog haragudni, hogy itt is közzé teszem.
Akit érdekel, és rákeres a neten, a teljes szöveget megtalálja.

21 hozzászólás |

Írd meg...
#8 (2017-06-14 18:56:32)

"Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?"

15 hozzászólás |

Helyesírás
#7 (2017-06-14 11:09:31)

1. bevezetés

Mindenek előtt:
Jól aludtam, pihenten ébredtem, szexuálisan rendben vagyok, nem keltem bal lábbal és idáig senki nem bosszantott fel, hogy dühös, vagy frusztrált legyek.
Tehát senki ne gondolja, hogy amit most leírok, azt bármiféle rosszindulat, vagy sértettség, bántó szándék miatt teszem. 

2. tárgy

Nem vagyok nyelvtan náci, és előfordul nálam is, hogy van hiba a szövegeimben. (Amit ha van lehetőségem, akkor újra olvasás után javítok.)
DE AMIKOR ALAPVETŐ, ÁLTALÁNOS ISKOLA ALSÓ TAGOZATÁBAN TANULT NYELVTANI SZABÁLYOK ISMERETE NÉLKÜL ÍR VALAKI (NYILVÁNOSAN) ATTÓL FELÁLL A HÁTAMON A SZŐR ÉS/VAGY FALRA TUDOK MÁSZNI TŐLE. 
Pl. 
"Ha az igekötő közvetlenül az ige előtt áll, egybeírjuk, pl. Megkínálta.
Ha az igekötő az ige után áll, különírjuk, pl. Kínáld meg!
Ha az igekötő és az ige közé egyéb szavak kerülnek, akkor különírjuk, pl. Meg szeretnéd kínálni?"

És az a helyzet, ha valaki elköveti ezt a hibát, akkor legyen bármilyen csinos, szimpatikus, és szexi, számomra elveszíti a vonzerejét.
Tudom, sokan telefonról írnak, de a bakizás, a kapkodás miatt elütés nem is gáz, és nem erről szól a mondanivalóm. 
Aztán meg aki nem tudja vagy nem akarja még a piros hullámvonallal aláhúzott részeket sem kijavítani...

3. befejezés

Régóta terveztem ezt leírni, de most jött el az ideje. :napersze: 
Akinek pedig nem inge, ne vegye magára!
Szép napot! :) 

20 hozzászólás |

Férfias???
#6 (2017-06-09 08:23:01)

Miért gondolják azt sokan, hogy a kopaszság, meg a pocak férfias?
Lehet, hogy attól, mert verik az asszonyt?

De végül is ez nem az én problémám. :cigi: 

26 hozzászólás |

A szexben először adj, mielőtt kérnél!
#5 (2017-06-07 20:54:05)

 "Kielégülhetsz ugyan olyan mértékben, mint amennyire férfiként a tenyered hasonlít egy vaginára, illetve nőként az ujjaid egy péniszre, de a nemi aktus okozta orgazmust nem élheted meg. Hit nélkül nem imádkozod magad a mennybe, akármennyit is jársz templomba, a virtuális világban pedig sosem fogsz valós szexuális élményben részesülni, akkor se, ha reggeltől estig maszturbálsz."


http://www.life.hu/intim/20170317-pilat-gabot-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-a-porno-osztonoz.html

4 hozzászólás |

Milyen a jó szex?
#4 (2017-06-05 11:35:39)

A tegnapi többlövetű és órákig nyalási téma majd blackmoon szösszenete nyomán vetődött fel bennem a kérdés.
Persze tudom. 
Általánosságban: kielégülést hozó, olyan amire mindig szívesen gondol vissza az ember.
De mitől lesz ilyen? 
Mi kell hozzá, hogy igazán jó legyen?
Ebben azért személyenként biztosan vannak jelentős különbségek. Ez azért is fontos, mert ha egy kapcsolaton belül nem ugyanazt tartják jó szexnek, akkor ott valakinek hiányérzete(i) támadnak.
Én például évtizedekig éltem ilyen kapcsolatban, és elegem lett belőle. Nem volt rossz. Sőt azt gondolom, hogy sokkal jobb volt nagyon sok általam ismert kapcsolaténál. (Ahol csak nagyon ritkán, vagy egyáltalán nincs szex, vagy valamelyik félnek nem hoz kielégülést.)
De amióta találkoztam olyan nővel akinek azonosak a jó szexről alkotott elképzelései, és közösen meg is valósítottuk azokat, (olyan dolgokat is amiről nem is gondoltuk, hogy mennyire élvezetes lehet mindkettőnknek) azóta nem vágyok kevésbé jóra.

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/7200d6a20170605113539.jpg

31 hozzászólás |

Tanulságos kis mese.
#3 (2017-05-29 12:52:27)

Egyszer volt hol nem volt, élt egyszer egy kis házban egy macska. Ügyes cica volt, jól tudott egeret fogni. 
Aztán úgy hozta a sors, hogy találkozott egy dörzsölt kisegérrel. Amikor elkapta az egeret, az így rimánkodott az életéért:
- Engedj el kérlek! Hazamegyek, és kiküldöm neked a húgaimat. Mindketten jól járunk, meglátod. 
Elgondolkodott a cicus. És mert a ilyen bátor egérrel, - aki ilyen jó ajánlatot tett volna neki - még nem találkozott, belement az alkuba.
Várt az egérlyuk előtt, várt, de nem jöttek az egérlányok és kezdett elfogyni a türelme.
Bekiáltott hát a kisegérnek.
- Egér koma! Mi lesz az egyezségünkkel?
Jött is a válasz bentről.
- Tudod macska! *Amíg a lyukig el nem jutok, én mindent megígérek.*
Így hát pórul járt szegény cicus.

Itt a vége fuss el véle!
 :D 

6 hozzászólás |

blackmoon01/22-es
#2 (2017-05-26 17:51:50)

Csak most jöttem rá, hogy már van egy 22-es csapdája cím. Igaz a fórumok közt, de eszemben nem volt valakiét lopni. 
Bocs, blackmoon01! 
Úgy látszik sokaknak benne van ez a kifejezés a fejében. 
Tini koromban rongyosra olvastam. Egyszer láttam színházban, és egyszer nagyon régen tv-ben.
Meg is lepett, amikor a napokban valamelyik csatorna újra leadta. Természetesen újra megnéztem.
A következő nicknevem Yossarian lesz. :D 

3 hozzászólás |

Nem mindig célszerű az ajtót berúgni.
#1 (2017-05-25 23:10:34)

Főleg ha be sincs zárva.

2 hozzászólás |

[1-12]


A blog RSS feedje.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.