Simple vásárlói tájékoztatóKifogások tárháza

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > ihkatus


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ihkatus blogja


Kifogások tárháza
Hát ide szeretném gyűjteni a már sokszor elhasznált vagy éppen új kifogásokat arról,hogy miért marad el a megbeszélt találkozó vagy kávézás vagy randi,ki melyik megnevezést szereti.
Nem a tippek gyűjtésére szeretnék sarkallni senkit épp ellenkezőleg,ezeket már neeee,találjatok ki újakat,legyetek leleményesek.
Végül azt is szeretném megjegyezni,hogy még mindig jobb egy üres kifogás,mint szó nélkül távolmaradni:):).


swinger
#8 (2017-10-05 06:34:30)

Hát nem is tudom,hol kezdjem.
Átalakulóban van a swinger,lassan átmegy a sznobok gyűjtőhelyévé ahova csak azok mennek akik táncikálni és enni-inni szeretnének.
Van egy hely amit istenítenek,sokan csak órás szalonként ismerik.Először itt kóstoltam bele a bulizásba,hatalmas volt,jókedvű tömeg,nyitott mosolygós emberek és szex minden mennyiségben.Meghatározó élmény volt.Hosszú ideig jártam erre az egy helyre,de aztán a kíváncsiság több helyre is elvitt míg meg nem találtam az igazán nekem való helyet.Az óráshoz azonban mész visszajárok néha nosztalgiázni hiszen szép emlékek kötnek hozzá és az egyik legszebb klub.
...akkor most jöjjön a negatívum.
Alapvető az,hogy ne csak a klub legyen tiszta és igényes hanem a megjelentek is,nem elég gyönyörű ruhába bújni hanem illő használni a tusolót szex előtt és szex után.Nagy divat mostanában a hölgyek körében,hogy hogy vagy lusták levetkőzni vagy túl macerás,de nem vetkőznek le szex közben,félrehúzott bugyi,félretolt melltartó és adj neki,később a mosdóban pedig amolyan cicamosdás szintén ruhában kis víz ide-oda és kész jöhet a következő menet.A férfiak se feledkezzenek meg a tusfürdő és a stift használatáról,nagyon visszataszító az "emberes" szag.
Ez volt a külső.
Divat lett az is ,hogy bevezették a párok napját.Világos,hogy elsősorban a párok játéka a swinger másrészről aki egy szexklubba ellátogat arról feltételezhető,hogy szexelni megy,ám ez nem így működik mostanában.Mint már az elején is írtam,enni-inni táncikálni:D.Totál unalomba fulladt este ami csak azoknak lehet izgalmas akik eddig otthon is csak lekapcsolt villanynál szigorúan misszionárius pózban szexelnek:D.
Piros karkötő azoknak a párok hölgytagjainak akik nem szeretnék a szóló férfiak társaságát,hát kérdem én,nincs ezeknek a hölgyeknek szájuk vagy annyira nehéz kimondani a "nem"-et vagy már ennyire sem kommunikálunk egymással?
Legyünk nyitottak,barátkozzunk és ismerkedjünk és csevegjünk,a gondokat ilyenkor illik otthon hagyni.
Lezárandóan szerencsére azért van még hely ahol lehet élvezni a swingerezés örömeit,hát vigyázzunk rá:)).
ui:ez nem a házibulikról hanem a klubbokról szólt:)).
Úgy látom,hogy a házibuliknak van a nagyobb jövője,de amíg csak elvétve használnak ezeken az összejöveteleken óvszert addig hanyagolható.

35 hozzászólás |

..
#7 (2017-05-25 05:41:56)

Mostanában olyanok a blogok mintha már mindegyiket olvastam volna csak más szavakkal :)))).

7 hozzászólás |

...csak úgy!
#6 (2017-05-18 06:48:40)

Kiregizek,beregizek,megnézem hány embernek hiányoznék.Legyünk már egy kicsit felnőttebbek,nem kell a kapcsolatokat tesztelgetni.
Újratöltött lúzerek,a más néven újraregisztrálók csak éppen arról feledkeznek meg,hogy hiába az új név attól még ugyanazok maradnak,rossz esetben gerinctelen állatok és jó eset azt hiszem  nincs,mert a bujkálók okkal bujkálnak.
Másrészről  ha bujkálnak minek fedik fel magukat?
Innentől  indul a találgatás,annyi embert vert át,hogy az már szégyen vagy becsajozott és a jelenlegi nője miatt bujkál más néven és talán ennyi.
Utószóként,érdekes élmény amikor az újratöltött rákérdez,hogy "hát nem emlékszel rám?" :D:D
Kétféle válasz lehetséges,nem,mert könnyen feledhető voltál vagy a másik,de igen,menj a picsába :D:D


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/98caafc20170518064840.jpg

9 hozzászólás |

Tiltás.
#5 (2017-03-20 17:19:54)

Ma megint letiltottak,tegnap is.Olyan személyek tiltottak le akikkel nem beszéltem,szót sem váltottam sőt az adatlapjukat sem nézegettem(sosem teszek ilyesmit).
Bárki bármit mond,hogy így nem érdekli úgy nem érdekli ez nem igaz,mert a tiltás alapvetően egy büntetés,akkor alkalmazzuk ha valaki megbántott vagy nagyon tolakodott esetleg sértegetett.
Más részről ha valaki nem szimpatikus akkor ügyet sem vetek rá még annyit sem,hogy letiltsam,mert minek csak,hogy felhívjam magamra a figyelmet vagy rossz érzést keltsek másban?
Jó lenne a helyén kezelni ezeket a dolgokat.

16 hozzászólás |

Tél.
#4 (2016-10-25 09:13:57)

A téli szex első szabálya:
Akinek folyik az orra az van alul! :):)
A többi szabályt találjuk ki közösen :):):)

15 hozzászólás |

Rokonság!
#3 (2016-10-22 07:50:06)

Egy ideje már itt vagyok az oldalon használom,ismerkedem.Megvannak kik azok akik régi motorosok és szinte azonnal feltűnik,hogy ki az új.
Beszéltünk %-ról.hogy mennyire kevesen vannak azok akik valóban ismerkednek,a jelenlevők nagy többségben virtuálisok.
Hááát mi csajok is szoktunk néha beszélgetni(kivéve amikor utáljuk egymást pont)ki kit ismer személyesen ilyesmi......:)
A gyorsfelmérésből kiderült,hogy a nemvirtuális felhasználók jelentős része rokon,sógor és sógornő:))))).
Nem kell egymást ostorozni ezért hiszen kettőn vagy több résztvevőn(lévén swingeres) áll a vásár,másrészről pasik és nők akik könnyen kaphatónak kiáltotok ki valakit álljatok egy kicsit a tükör elé....:).
Mindez nem vonatkozik a virtuálisokra,felőlem ők azt csinálhatnak amit akarnak:D:D

23 hozzászólás |

közösségi oldalak
#2 (2016-10-05 05:52:02)

Reggelente molyolászok,olvasgatom a kedvenc közösségin a bejegyzéseket és olvasgatom a jó tanácsokat.
...először is milyen könnyen milliomos lehetsz,pl ha ide vagy oda kattintgatsz akkor ömleni fog a pénz.Vagy a legbiztosabb jelek arra.hogy szeret vagy nem szeret,tetszik vagy tetszik a kiszemelt férfiú és vagy hogyan viselkedj és mit tegyél,hogy fenntartsd az érdeklődést.Első tanács,hogy hagyd lesz ami lesz csak sodródj és ne akard görcsösen,de kettővel lejjebb épp az ellenkezője,tudasd vele minden percben,hogy ő a legfontosabb,tapadj rá,mint légy a légypapírra:))).
Következnek az utazási ajánlatok:)Minden nagyon szép a fotókon,rettentően akciós utószezoni ár,de ha jobban megkapargatod kiderül,hogy 3 hónapja olcsóbb volt:)).
Játékfelkérések,ezt nem is taglalom:))))
És a fotók,részletes beszámolók a családi életről,nyaralásról,esküvőkről,válásokról,túl sok felesleges információ.
Mindennap ugyanaz,de mégis nem múlhat el reggel anélkül,hogy ne ezzel kezdődjön a nap:)))).

6 hozzászólás |

Már leülepedett.
#1 (2016-09-22 06:28:16)

Leülepedett a történet,elmúlt a felháborodásom.
Kedves férfiember fűzött ezer éve,előbb egy másik oldalon azután itt.Valahogy nem akarózott vele találkozni,túl fiatal volt és hát a rossz tapasztalatok ugye,de beadtam a derekam.Megbeszéltünk egy kávézást a közeli kávézóban,jönnek az üzik folyamatosan,már elindultam,jajj alig várom,hogy lássalak,óóó már itt ülök az asztalnál csak rád várok.Gondoltam innen már nagy baj nem lehet,elindulok én is,megérkezem és sehol senki:D:D:D.
Igazából nem tudom eldönteni,hogy végig csak hülyített és el sem akart jönni vagy annyira halálra rémítettem a személyes varázsommal,hogy elinalt:D:D.

152 hozzászólás |

[1-8]


A blog RSS feedje.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.