hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóGondolkodás...

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > longdongsilver > 111


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


longdongsilver blogja


Frappáns és meglepő cím, a tartalom lesz őszinte :)
Mert kell egy hely agymenésemnek és ami épp eszembejut vagy szénné röhögöm magam:)

[Gyk és a zinteligensek kedvéért.: irónia és görbetürkör]

"Kijelentem, hogy mindaz, ami a blogomban/fórumomban részemről megjelenik, az teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözi és semmilyen tekintetben nem köthető az Eropolisban betöltött státuszomhoz."
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Gondolkodás...
#111 (2017-10-22 12:34:53)

Már nincs itt a feladó (sőt az elküldés után egyből törölt is), de a levél mindig elgondolkodtat

"Szia! Az adatlapodat vegig olvasva gondolom egy adatod sem igaz amit magadrol irtal, de ez nem is igazan erdekel oszinten szolva... Gratulalnek a nagyon frappans bemutatkozo szovegedhez, nagyon kedves es vonzo ferfi vagy/ vagy lehetsz. Igazabol a hatarozottasgodon es nyiltsagodon kivul semmi nem derul ki rolad, az sem hogy kit vagy mit keresel ezen az oldalon..."

Miért feltételezzük valakiről már egyből, hogy hazudik? Persze, van akinél egyből leviláglik, de olyan sok "jó" szokása van a magyarnak, ez is egy olyan, amit "annyira szeretek"

Igen, ez nem swinger-klub, ahol elkapod ami neked tetszik és gyorsan kiderül, hogy a másik fél adottságai is megfelelnek. Itt bizony kénytelen vagy pár értelmes, pajzán üzenetet is váltani, hogy a komolyabb előjáték jöhessen

5 hozzászólás |

Hozzászólások

longdongsilver
#5 (2017-10-22 19:26:10) |
#sady67: bárkinek nem, de ha olyan az illető magamtól is lefekszem vele  :D 
ninive
#4 (2017-10-22 14:21:42) |
#sady67: 

:-) Szegeny, bar asszem elbir veluk, a ket tenyere az adatlapjan szereplo mellmeret alapjan kezilabdat eltunteti.
;-)  Mekkorat tud legyinteni vele?  
sady67
#3 (2017-10-22 13:51:22) |
#ninive: És ehhez párosul a nem törpére emlékeztető testalkat is. ;) Naná, hogy néhány embernek kisebbségi érzése lesz egyből és a legjobb védekezés a támadás verziót választja, hátha sikerül egyből megfektetnie Longit. :D
ninive
#2 (2017-10-22 13:44:11) |
50/10 tol megijedt tuti.


mogwai
#1 (2017-10-22 13:06:59) |
Valószínűleg a sok negatív tapasztalat miatt feltételezzük, hogy nem bízhatunk meg alapból valakiben. Főleg, ha az illetőről, a profilja alapján kialakult kép túl szép, hogy igaz legyen. Sok mindenkitől hallom, hogy átverték.

Más esetekben az is lehet az oka, hogy saját magából indul ki a delikvens. Azt jól tudja, hogy ő füllent/torzít, hogy sikeresebb legyen, szóval akkor más miért ne tenné.

A feltételezését és kétségeit tehát értem, inkább az nem világos, hogy miért kell rögtön törölni, ahelyett, hogy a végére járjon a dolgoknak. Idegesítő, hogy az emberek ennyire képtelenek a normális kommunikációra. Még akkor is, ha ez az oldal egyébként inkább a cselekvésről szól, nem a társalgásról. Újra meg újra ebbe a problémába ütközöm én is...  :/ 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.