Simple vásárlói tájékoztatótrendek, trendik

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > nagyhusi > 14


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


nagyhusi blogja


vegyesvágott
Minden, ami eszembe jut.
Hétköznapok, ahogy én látom őket.
Ünnepnapok, ahogy megélem azokat.
Eszmefuttatások, gondolatok, minden, ami én vagyok.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

trendek, trendik
#14 (2016-12-13 15:34:57)

Valami fura van készülőben... 
Eropolisban - úgy, mint ott kinn - új ismerkedési szokások jelentkeznek.
Az illető valahol hallotta, látta, ne adj Isten olvasta, vagy csak spontán tudja, hogy az emberi kapcsolatok beszélgetéssel kezdődnek. Ez nagyon dicséretes dolog.
A chat lehetőség az ismerkedés elkezdésére. A "teccő, kő kóla" típusú indítás már öt éve se volt trendi. 
A kommunikációt nagyban nehezíti a tény, hogy nem látom a másikat. Emotikonokat kell(ene) használnom, hogy szavaim hangsúlyát éreztessem. Bevallom, nem kedvelem ezeket. Erre azt kaptam, így olyan, mintha mindent komolyan gondolnék. (Mindent úgy gondolok. Humorban sem ismerem a tréfát.)
Szóval visszatérve a trendekre. Az ismerkedők egy része szembesült már azzal, hogy nem kap rögtön szexet (sexet, ha trendi akarnék lenni), időt kell szánni a másikra.
Beszélgetést kezdeni nehéz, tehát az első variáció, mikor gyors tesztkérdéseket kapok. Mit keresek? Hogy vagyok? Kedvenc póz? Mik a tapasztalatok? stb. Egy darabig válaszolgatok, aztán belefáradok.
A második, amikor megkérdi, hogy nézek ki. A válasz:- A szememen- után általában ott hagynak. Vannak kamikazék, akik folytatják... Ilyenkor mindent elmesélek magamról.
A harmadik: -Mesélj magadról! Ebben az esetben az óvodai jelemmel indítok. Valamiért nem értékelik.
Van a tapló, aki sajátosan értelmezi a szókimondást. Bámulatosan sokféleképpen tudja megnevezni a nemi szerveket és a szexuális aktust. Ilyenkor elcsodálkozom, mennyire gazdag az anyanyelvünk.
Aztán van az ájtatos manó, aki udvarlással indít, majd a nem után köpönyeget fordít és csúnya dolgokat mond az egyébként rendes asszony édesanyámra. Ja, meg elmondja, mily undorító is vagyok.
Sok ismerkedési csapda van még, de keresztmetszetnek ez is elég.
Tudom, hogy nehéz látatlanban ismerkedni. Szívesen beszélgetek bárkivel, aki elolvassa az adatlapomat és tiszteletben tartja az ott leírtakat.
Valahogy trendi a sietés. Én nem sietek sehova. Lassan járok, tovább érek. Például révbe.
A világ változik. De van, ami változatlan. Szexhez, kapcsolathoz, ismerkedéshez idő kell. Aki nem áldoz, nem nyer. Ennyire egyszerű. Csak így trendietlenül.

2 hozzászólás |

Hozzászólások

doktorur
#2 (2016-12-13 21:28:59) |
Bizony, trendi a síelés :D 
borzaslany
#1 (2016-12-13 16:57:59) |
Van aki fellengzősen kiírja a lapjára, hogy csak egy és csakis egy nőt keres és azt hosszú távra. Aztán még a beszélgetés is megy neki , de hamar kibújik a szög a zsákból, hogy nem az érdekli miként is nézek ki és korai neki még a fotó csere is. Hiszen Ő nős ember, de azt firtatni mit szeretek és hogyan meg miként az jöhet. Na nem volt szükségem faszverésre, és nem meséltem el mi izgat. Így a drága úr válaszra sem méltat azóta :) Nem is értem miért nem néz egy pornó filmet és veri ha már anya nem ad neki :D
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.