Simple vásárlói tájékoztatóAdatlap módosítás

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > ninive > 11


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ninive blogja


Szösszenetek, (Tükör, ami lehet görbe is)
Ami éppen foglalkoztat.

Szívesen beszélgetek olyanokkal, akik hasonlóan gondolkoznak, de akik nem, velük is.

A párbeszéd sokat segít önmagam megértéséhez, elfogadásához. Nem baj ha nem egyformán látjuk a világot, attól még forog :-) és izgalmassá teszi a sokféle ember, ha kellő tisztelettel és toleranciával közelítünk egymáshoz :-)

« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Adatlap módosítás
#11 (2017-11-02 08:40:16)

Átutazók vagyunk és gyakorta sorstársak, itt is az Eropolison, ahogyan az életben is .
Időnként megállunk és elgondolkodunk, mihez volt, és mihez nincs (még/már) bátorságunk, affinitásunk.

-------------------------------------------------------------------------------------
2017.11.02.
*Most éppen nem keresek senkit, * mert vannak partnereim, de előismerkedésre nyitott vagyok időnként. Tudnod kell, hogy idén már biztosan nem vagyok elérhető személyesen, több, más okból sem. 

- Beszélgetni a barátaimmal szoktam, ha csupán unatkozol ne keress.
- Pillanatnyi hormontúltengés eredményeképpen merevedő fallosszal, lapozz tovább. (Már vannak játszótársaim, ha kedvem kerekedne )

*Szexuális alapokra épített , kölcsönös tisztelettel, és bármilyen furcsa, szeretettel spékelt, nem holtodiglan korrekt viszony. * 

Ez jellemzi leginkább a jelenlegi igényeimet.

-------------------------------------------------------------------------------------


Minden nő vágyik egy igazi társra, akiért szinte bármit... Ismerős?
De az illúziókkal jobb vigyázni, mert nagyon ritka az a férfi, aki képes ilyesmire, és nem egy szexoldalon keresgél. Akik pedig itt vadásznak, többnyire nem sokra tartják azokat a nőket, akiket itt találnak. (Ezért tűnnek el szó nélkül, vagy meg sem jelennek a megbeszélt randin. (Vannak bizonytalanok, és aberráltak is, akik így élvezkednek, de nem róluk van szó)
Tudom, néhányan találtak már komoly partnert, de ez elenyésző. 

Sokan panaszkodnak, hogy az első alkalom után felszívódik a férfi. Nos, nem csoda. Velem is előfordult már, hogy hetekkel hónapokkal később keresett újra. Szerintem sok férfi pont ezt keresi, a hétköznapi rutinját megtörni egy új élménnyel. Lehetett az számára is emlékezetes, de többnyire elég "jópasi" ahhoz, hogy mindig találjon olyat, aki nagyobb reményeket fűzve elcsábul. 
Jártam úgy , hogy számomra sem volt az ígéretes kezdetnek eget rengető lecsengése, és éppen azon agyaltam, mit mondjak, hogy ne sértsem meg, miért is nem akarom folytatni. Kapóra jött a kámfor, :) így a későbbi próbálkozásánál, már mondhattam, hogy nem nyuszi vagyok a kalapban.

Teljesen rendben van az is, hogy az Eropolis alapvetően,  kicsiny társadalmunk leképezése, bár hiányolom a durva trivialitás, és személyeskedés moderációját.

A külvilág visszajelzése gyakran itt sem releváns .
Sokszor a kor divatja, a marketing, az aktuális vezetés irányítja, és a háttérben egészen más a valóság .
Az emberek egy (sajnos nagy) része beetethető, szomjazik valamire, abban leli örömét, amit a média nyújt celebek által tolmácsolva. Nincs idő mérlegelni, mert ömlesztve zúdítják ránk a szemetet, a semmit, vagy a lerágott gumicsontot.

Már régen nem óhajtom a népszerűséget (volt benne részem), vagy klikkhez tartozást (sosem vonzott), az én értékrendem egyszerű, mert tudom, hogy az embereket gyengeségeikkel együtt is el lehet fogadni, ha érezzük a jó szándékot, vagy fájdalmat a hibáik mögött. 

Köszönet mindenkinek, aki érti gondolataimat, és jelzi is. Az ilyenekért jó itt. 
Azok a próbálkozások pedig felettébb mulattatnak, amikkel megpróbálják szavaimat félreértelmezni, ismeretlenül ítélkezve. Ez a tényeken, és a valóságon nem változtat. 

Minél többet láttam, éreztem, élveztem (önmagam által felállított értékrend, korlátok mellett) annál jobban látom, mennyire nem tudok semmit, mennyire sok van még amit jó lenne megismerni, de nem "akarom" túlzottan, csupán néha esélyt adok magamnak a határaim feszegetéséhez . (Testi, szellemi egyaránt)

Itt jók a lehetőségek, természetesen a valódi kapcsolatok a determinánsak, amellett, hogy bár kevesen, de akadnak számomra ismeretlen, mégis hitelesnek tűnő "eropolgárok" is.

2 hozzászólás |

Hozzászólások

frenky34
#2 (2017-11-04 19:30:45) |
Egyetértek...bár néha :) 
food-to-go
#1 (2017-11-03 00:53:13) |
ismerős :)
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.