Simple vásárlói tájékoztatóDefekt, vagy perverzió, avagy csupán emberi?

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > ninive > 2


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ninive blogja


Szösszenetek, (Tükör, ami lehet görbe is)
Ami éppen foglalkoztat.

Szívesen beszélgetek olyanokkal, akik hasonlóan gondolkoznak, de akik nem, velük is.

A párbeszéd sokat segít önmagam megértéséhez, elfogadásához. Nem baj ha nem egyformán látjuk a világot, attól még forog :-) és izgalmassá teszi a sokféle ember, ha kellő tisztelettel és toleranciával közelítünk egymáshoz :-)

« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Defekt, vagy perverzió, avagy csupán emberi?
#2 (2017-04-09 08:58:09)

Néhány gondolat blogok kapcsán, avagy miért  "Kabaré polis" ? 

Defekt, vagy perverzió, avagy csupán emberi? Döntse el mindenki saját értékrendje alapján, minek nevezi ezt a jelenséget. 

Folytatnám az előző gondolataimat, kiegészítve az elmúlt év tapasztalataival.

Egy éve, már, hogy sok beszélgetés után (nőkkel, fiatal férfiakkal) rászántam magam erre a barátnőm szerint perverz dologra. Merthogy tuti anyakomplexusosak a fiatalok. 
Egyáltalán nem így éreztem. Bár volt ilyen jelentkező is, őt elhajtottam. 

Bővebben írtam első blogomban erről, azóta semmi nem változott, bár néha úgy éreztem, korban hozzám illőt kellene keresnem. Talán lenne esélyem valamiféle konvencionális kapcsolatra. Minden próbálkozás kudarcba fulladt. Vagy randiig sem jutottunk, vagy ne is beszéljünk róla.

Az ifjakkal odakint nem nagyon van lehetőség. 
Gondolom nem mernek ők sem egy idősebb nőnél bepróbálkozni, hacsak nincs a homlokunkra írva, hogy ... Hát nincs. Mindannyian láttunk már olyan viselkedést, amikor a hölgy méltóságon aluli, feltűnő öltözetével, viselkedésével hívta fel a figyelmet, arra, hogy mi is hiányzik neki.
Ettől távol állunk. Mondom többes számban, mert vannak hozzám hasonló, fiatalabbat kedvelők. Minek is nevezzem magunkat? Vagyunk, és jól fogadjuk a közeledést. No nem a "gyere és élvezd ifjú kőkemény farkamat, "ráhúzlak", Vagy "Úgy megduglak, hogy sikítozni fogsz...
Olvastam egy blogban, egy levélről, "kopp, kopp, megbaszhatlak?" Hát az efajta fantáziadús egóbajnokok valahogy tévúton járnak.
Miért hiszi a többség, hogy ránk untak, hogy eldobtak? Az eszükbe sem jut, hogy mi untunk meg valamit, ami már nem volt elég. Miért gondolják, hogy a korosztályunk kispadon, kókad és kitárulkozó harmatos hajlattal várja , hogy kegyeskedjenek, karbantartás céljából beolajozni bennünket. El sem hinné, hogy nem nekünk kell parlagon hervadoznunk, hanem a bőség zavarával küszködve válogathatunk a ígéretesebbnél, ígéretesebb ifjú kőkemény, harcra kész titánok közül. 
Az, hogy gyakran itt vagyunk mégis, nem feltétlen " a mindenáron gyere és tégy magadévá, akárki ifjú hercegem " hanem esetleg próbálunk mazsolázni, a számunkra ígéretes "aspiránsok közül, ami nagyon nehéz és időigényes feladat :D és felettébb szórakoztató. 

Fiatal lányok mesélték, hogy az ifjak, anekdotáznak a "megcsinált" "MILF-ekről, akik azt hiszik versenyezhetnek. Nem, nem hisszük, nem is az a cél. Biztosan olyan is van, aki így próbálja elhitetni a környezetével (önmagával), hogy még mindig bombázó. Erre semmi szükség. Például ha szembejössz velem az utcán, annak látsz aki vagyok. Normális nő. Időnként háborgó hormonjaim, nincsenek a homlokomra tetoválva. Uralkodom rajtuk. Csak akkor hagyom elszabadulni őket, ha pont erre van szükség :-)
Amikor egy jóvágású, ifjút látok, nem feltűnően bámulom, mintha nem is létezne szemlélem meg ,valami más felé fókuszálva. Nem kívánom meg :-) tévedés, de elgondolkodom, vajon, ő is hasonló, vagy sem. 
Említett barátnőm szerint beteg vagyok. Tényleg? 

Nincs verseny, sem a hozzám hasonló nőkkel, sem pedig a fiatalokkal. Mivel, azt gondolom, a férfiak el tudják dönteni mit akarnak, ha elégedettek, a partnerükkel, nem kezdenek mással. A fiataloknak sem kell tartani, szerelmet, családot úgyis náluk keresnek majd. A mi esetünkben jó esetben valamilyen szenvedély, maximum, egy korrekt szeretői kapcsolatról lehet szó. 

Apropó verseny. 
Megoszlik a vélemény kell-e számszerűsíteni, mérni akár a szexet, akár mást. 
Én sem szerettem, de valahogy a többség vizuális és számokból, valamilyen képet alkot. 

Nem vagyunk egyformák, hogy heti/havi/napi 1,2,3
aktusra van szükségünk, azt részben a genetika, részben a tapasztalat dönti el. A többséget hajtják a hormonok ifjú koruktól. El lehet fojtani. A vágy az megvan, csak a konvenciók (előítéletek, vallás) gátolják például a nőket, a teljes odaadást kevesen merik megélni, mert "mit gondol majd a fiú", vagy félnek a csalódástól. Vagy ügyetlen a partnerük. Idővel csökken, vagy elmúlik a szexuális étvágy és valami mássá alakul. Munkamánia, elhízás, kényszeres tevékenységek.
Mivel az emberi testnek szüksége van kielégülésre, és nem csak szaporodás céljából, így jobb, ha a nők megtanulják igazáén élvezni. A természet a férfit arra kódolta, hogy mindig "álljon" készen, a nőt pedig, hogy csupán a peteérés időszakában legyen fogékony , érzékeny az aktusra. Logikus. De tanulható. Ha a fiatal lányok is megtanulnák, nem lenne szükségük az ifjaknak ránk :D . Nehéz kérdés , a férfiak fiatalon tapasztalatlanok. Az ifjú nem tudja mi a jó a lánynak és esetlen, nem okoz úgy örömet, a lány is gátlásosabb, nem oldódik fel, akkor a szex nem élvezetes, hanem esetleg fájdalmas, kellemetlen lehet. Ami elveszi a kedvet. 
Miért fontos a méret. Egy nagyobb mérettel rendelkező férfinak óvatosabbnak kell lennie, de a kis méret is okozhat fájdalmat, ha nem elég nedves a lány/hölgy.
Viszont ha a férfi megfelelő izgalmi állapotba hozza a nőt, nincs gond.

Ki hogyan és hogyan és hányszor élvez nagy a skála .

A nők egy része egy orgazmussal beéri, kielégül.
Vannak , akik láncban, vannak, akik csordogálva, vannak, akik folyva, spriccelve élveznek . És vannak , akik mindegyikre képesek. Partnerfüggő is lehet. 
A férfiak közt is hasonló, van aki egyszer, van aki 2,3,4,5 vagy többször, van aki órákig kőkemény és élvezi, van aki keményedik, lanyhul, és újra, elélvezés nélkül, de élvezi, és az aktus végén ejakulál, együtt a nővel, vagy utána .
Vannak a kétpercesek, akik max annyiban érdekesek, hogy átok ha egy lány velük kerül kapcsolatba először. Itt nem arról beszélek, ha első alkalommal két perc, az klassz, ha van folytatás.

Miért fontosak ezek a számok?

Szerintem tanítani kellene , (nem pornószinten) hogy nem vagyunk egyformák. de a szexualitás tanulható, finomítható. Vannak kisebb és nagyobb étvágyú nők, is férfiak is. 
Nem mindegy kik találkoznak. Ha nagy a különbség egy pár esetén az egész életben problémát okoz. Vagy megcsalás, vagy elfojtás, vagy váláshoz vezet. Betegségek forrása mind. 
Nem sport és nem verseny, de valljuk be jó érzés, ha önnön rekordunkat is döntögetjük. A férfiak nagy része meg kifejezetten büszke. 
Akit kisebb mérettel, libidóval áldott meg a sors, általában kompenzálja, kimagasló eredményekkel, kifinomult szexualitással, pénzzel, alkohollal, droggal, stb... 
A telhetetlenebb, nagy mérettel rendelkezőket pedig önbizalmuk, sikereik hajtják szintén hasonló irányokba. Nincs recept. Egy lenne a jó megtalálni a hozzánk passzoló partnert. Sajnos, gyakran későn derül ki nem is illünk össze.
(Erről is írtam előző bejegyzésemben)

A lényeg, sok nő nem élvez el, felizgul, euforikus állapotba kerül, de az aktus során képtelen az orgazmusra Sokszor partnerfüggő. Van aki csak három gyermek szülése ,30 -40 éves kora után képes. Amikor már nem kell félni terhességtől, már nem fél, attól, hogy "szajhának nézik " (ilyen is van), ha adja önmagát már kezdenek leszakadni a gyerekek, akkor élvezi igazén a szexet. Akkor érez rá az izére és pörög fel. 
Ez vezethet váláshoz, de egymás újra felfedezéséhez is.
A segédeszközök bátor használata, pedig nagyban segít.
Ha a válás a vége, új partnerre lesz szükség és itt derül ki, hogy a többször szült nőknél igenis fontos lehet a méret. 
Sokkal több nő lenne képes sorozat orgazmusra, folyni, spriccelni, ha tudná, hogy anatómiailag lehetséges. 
A csiklós orgazmus a leggyakoribb, de a hüvelyivel kombinált isteni és itt fontos a méret . Persze ujjazással is elérhető, tehát a kisebb mérettel rendelkezők is okozhatnak nagyobb gyönyöröket. A szerelemben nem fontos, mert egy pillantástól is olyan izgalmi állapotba kerülhetünk, hogy az orgazmus garantált, kis vagy nagy szerszám, mindegy.
De ha túl vagyunk pár csalódáson, és nincsenek illúzióink a szerelmet illetően és megelégszünk a szenvedéllyel, akkor igen balga módon, felpörget a szép izmos férfitest, az vágytól duzzadó 5-6 centi vastag, gyöngyöző fallosz . Feltéve, ha a tulajdonosa csodás szerető, figyelmes és azokra az alkalmakra feledteti velünk, a nagy korkülönbséget , igazi partnerként mindent megtesz azért, hogy tanúja, előidézője lehessen a láncorgazmusnak, csordogáló spriccelő, közös élvezeteknek.

Ez a fajta élvezet, semmiképpen nem versenyeztethető, 
Ma is bennem él az első, a szerelem, az együtt töltött éjszakák, amikor még nem is tudtam, hogy van G pontom.
Az egyszeri hosszú kielégítő orgazmus nem értéktelenebb, csak más. 
Ahogy tudomásul vesszük és együtt élünk azzal, hogy vannak az életben szebbek, jobbak sikeresebbek, mégis megelégszünk a saját életünkkel.

Már elkezdem írni ezt a bejegyzést, amikor olvastam pandora nagyon jó cikkét a versenyről,  nem vettem magamra, hiszen lehet, nem is olvasta a csupán játéknak szánt a leg...leg fórum hozzászólásomat. 
A blogbejegyzés érthető, ebből a megközelítésből nagyon sok igazság van benne. Mindig szívesen olvasom összeszedett, tanulságos gondolatait és még ha nem mindenben vagyunk egy véleményen , megértem és rávilágít sok mindenre, amit nem láttam :)

Ezért IS "Kabaré polis", idézhetnék sogun blogjából, de az egészet kellene, inkább olvassa, aki még nem tette.

No meg azért, ami hiányzott az életemből, ami csupán izgalmas olvasmány volt a számomra. Amióta itt vagyok mindig akad aki hormonjaink ütköztetésével tartja karban hervadozó bájaimat ,  mosolyt varázsolva arcomra :-)

7 hozzászólás |

Hozzászólások

fanatiq
#7 (2017-04-10 15:23:48) |
#ninive: Korrekt hölgyeknek korrekt csibész jár! :)
ninive
#6 (2017-04-10 15:18:59) |
#fanatiq: 
A csibész akkor jó, ha korrekt :D. 
fanatiq
#5 (2017-04-10 14:24:56) |
#ninive: Na most lebuktam. Persze, hogy elhívtam moziba a közgáz tanárnénimet, ami nem volt egy sikeres hadművelet, pedig nagy korkülönbség nem volt:) "Kénytelen" voltam saját korombeli lányokkal ismerkedni:)
Ettől függetlenül, csibész maradtam a mai napig:)
ninive
#4 (2017-04-10 14:20:24) |
#fanatiq: 
Az általam megismert ifjak többsége, már az iskolában is inkább a tanárnőit preferálta (volna), mint a kortársait. A többség 30 körül már igazi férfi és tudja mit akar és mi, mit akarunk. Mire egzisztenciát teremtenek, valószinűleg megtalálják a korban is hozzájuk illő partnert. Vagy megállapodnak, vagy maradnak csibészek, a mi örömünkre :D  
fanatiq
#3 (2017-04-10 10:09:09) |
#ninive: Az biztos, hogy egy "milf" esetén, nem egy anyai kapcsolatra vágyok:)
ninive
#2 (2017-04-10 09:38:33) |
#potenspasit: 
És milyen jó, hogy így van. :-)
potenspasit
#1 (2017-04-10 00:43:35) |
egész biztosan nem anyakomplexus motiválja őket, ennyit tudok
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.