Simple vásárlói tájékoztatóKalandozás eropolis földjén :P

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > realman1991


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


realman1991 blogja


Kalandozás eropolis földjén :P
Habár nem most regisztráltam, csak pár hete volt időm mélyebben feltérképezni az itteni szexibbnél szexibb hölgyeket. Nyilván vannak elutasítások, meg kamusok is de ez a blog a sikerről szól, remélem még lesz siker és több történet az idő elteltével :)

A közös vágyak valóra válnak
#1 (2017-08-10 20:02:18)

Böngészés közben találtam az első bejegyzés főszereplőjére, egy számomra lenyűgöző 40-es hölgy, szép nagy formás cicikkel és kicsit nagyobb popsival, ami éppen az esetem. A chatet nem fogadta, így levelet írtam. Jó pár óra elteltével meglepődve láttam, hogy válaszolt. Szokásos bemutatkozás, képcsere. Jó pár levél alatt kiveséztük egymás vágyait, szokásait. Szimpatikusak voltunk egymásnak. Telefonszámot cseréltünk és megbeszéltük, hogy nála találkozunk később a héten, kora délután amikor még nincs otthon a férje.

Magabiztosan de mégis egészséges izgalommal felcsengettem. Természetesen készültem a találkára, igényesen jelentem meg jó illatúan, ahogy illik. Beinvitált a nappaliba, megkínált itallal, de csak vizet ittam. Rövid beszélgetés után éreztem, hogy ideje áttérni a lényegre, kezdeményezek, hisz én vagyok a férfi. A szerszámom is igen készen állt a folytatásra :P

Közelebb húzódtam hozzá és elkezdtem csókolgatni a nyakát és lassan a szájához értem. Lágy csókolózásba kezdtünk, közben a kezemmel simogattam a combjait a nadrágon keresztül. A csókok után elkalandoztam a formás cicijei felé. Kigomboltam a blúzát és egy szexi csipke melltartó várt amit egyből kicsit lejjebb igazítottam, hogy elérjem a mellbimbóit és lágyan nyalogassam, szívjam őket. Kéjes sóhajok jelezték, hogy élvezi amit csinálok. Közben diszkréten jelezte, hogy álljunk fel, mert sok rajtunk még a ruha :) Kigomboltam a nadrágját és lehúztam róla. A tali előtt kérdezte miben látnám szívesen, így egy falatnyi fekete tangabugyit vett fel, ami tényleg alig takart valamit. Teljesen megbabonázott a látvány. Egy kész, érett szexi nő állt előttem aki tudja mit akar.

Kicsit vártam már és végre elkezdett ő is vetkőztetni, közben csókolóztunk, simogattuk egymást.  Elért a farkamhoz ami már kőkemény volt, meg is jegyezte mosolyogva :) Elkezdte verni és hamarosan a szájába vette. Isteni érzés volt, Le-fel nyalta, próbálta jó mélyen eltüntetni. Kiemelt törődést kapott a makkom amiért nagyon hálás voltam később. Jó pár percig folytatta a kényeztetésem és nem akartam adós maradni, ezért megfogtam és leültettem a székre. Széttártam a lábait és elé térdeltem. A tenyeremmel kezdtem el izgatni a szeméremdombját. Félre húztam a bugyiját és egy ujjamat bedugva a nyelvemmel is elkezdtem izgatni. Szépen megöntözte az ujjam és a nyelvem a puncija. Bedugtam még egy ujjam és érzékien nyaltam tovább. Éreztem, hogy nagyon szűk és kívánja a farkam az isteni puncikája.

Bevezetett a hálószobába ahol egy gyors gumihúzás után megkezdődött a fő attrakció. Mivel imádom ha van bugyi a lányon szex közben ezért fent hagyattam vele. Először rám ült és lágyan rácsúszott a farkamra. Folytatta a lágy ringatózást a csípőmön én pedig néha átvéve az irányítást magamra húztam és vadabbul kezdtem el dugni. Mindketten élveztük ezt a pozíciót de éreztük, hogy mást is ki kell próbálni. Kutyapózban folytattuk, ami az én kedvencem, így nagyon örültem. Itt teljesen átvettem az irányítást, kényeztettem az istennőmet, minél mélyebben akartam benne lenni és lüktetni a szűk puncijában. Közben megkért, hogy nyálazzam be a popsilyukát és dugjam be az ujjam. Nem mondtam nemet, sejtettem miért kéri :P Megfordítottam a hátára és betoltam az égnek álló, kemény farkam. Akartam látni a fazonírozott punciját minden lökésnél, így félrehúztam a bugyiját. Néhányszor kihúztam a farkam és jó alaposan körbenyaltam a punciját. Az ismerkedésünkkor kiderült, hogy szeretjük az anált, ezért nem volt kérdés mi lesz a következő. Visszafordítottam kutyapózba. Alaposan körbenyaltam a szűk popsiját és próbáltam mélyebbre érni az ujjammal. Síkosítót használtunk a tökéletes élményhez. Finoman helyeztem be a farkam, ügyelve partneremre és úgy csúsztattam befelé ahogy a tágulás engedte. Ki-be csúsztattam a farkam, így dughatóvá vált a finom popsija. Próbálta elnyelni az egészet, de a 19 centit nem sikerült teljesen, hehe :) Jó pár perc ebben a pózban való szeretkezés után felálltunk és nekidöntöttem egy asztalnak, hogy állva is magamévá tegyem. Nem titkolom én már itt elélveztem volna a popsi szorításában, de megkért szóljak, ha úgy állok, mert ő szereti ha a szájában megy el a pasi. Egyre gyorsabban mozogtam benne, hálásan cuppogott a szűk nyílása,  éreztem itt az idő.

Gyorsan elém térdelve, lekapva a gumit, verni kezdte a farkam. Nem kellett sok, hogy elélvezzek. Szopott közben és akkora erővel lövelltem tele a száját, mint még senkinek soha. Direkt nem maszturbáltam a találka előtt, így igen sűrű anyaggal sikerült lőnöm. Egyáltalán nem zavarta, sőt tetszett neki. Néhány percig eljátszott még a szerszámomon, lágyan szopogatta. Én simogatással viszonoztam. 

Nagyon szép élménnyel gazdagodtam, remélem Ő is  :pirul: . Sajnos ezután sietni kellett, mert a férje hamarosan végzett a munkahelyén. Letusoltunk, felöltöztem és rövid búcsú után kiléptem az ajtón. Megbeszéltük, hogy nem egyszeri alkalom volt. Ha minden igaz hamarosan találkozunk még :)

Első történetem volt ez az eron de remélem nem az utolsó.

Nincs hozzászólás. |

[1-1]


A blog RSS feedje.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.