hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóHóditó .....

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > szende96 > 12


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


szende96 blogja


Kíváncsi ....
 Kinek nem inge nem veszi magára !!!!!!!!!!!!!!!!!! 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Hóditó .....
#12 (2017-11-07 21:49:14)

Nem saját írásom ,ismerkedésünk egyik levele ....
Az ő tudtával és engedélyével tettem közé . :pirul: 

Elmegyek hozzád. Te épp a gép előtt ülsz és valamin dolgozol. Egy testhez simuló egybe részes ruha van rajtad ami a testedhez simul. Nagyon izgató ahogy a derekadra rátapad. Ahogy ülsz a gép előtt a fenekedet kicsit kitolod. Első gondolatom az hogy meg kell kapjalak. Szép formás feneked nagyon izgató ahogy feszül rajtad látszik a bugyid vonala. A farkam máris megkeményedik. Oda lépek hozzád. Megfordulsz a székel rögtön kiszúrod hogy áll a farkam. Elmosolyodsz. Kiesik a kezemből a kulcsom. Lehajolok érte hogy felvegyem Csodásak a lábaid a combod. Direkt szétnyitod a lábad. Akkor meglátom a fényes szatén bugyit rajtad. Húsos puncid ajkai kidudorodnak nagyon izgató Ahogy feszül rajtad és kicsit belevág a puncidba teljesen megőrjít a látvány. Észre veszed rajtam hogy izgatott vagyok. Belekapaszkodsz a nadrágomba és oda húzod magad és tenyérrel megfogod a farkam. Isteni érzés. Simogatod fel és le közben ahogy felnézel rám látom a szemedben az izgalmat ahogy kezdesz te is bepörögni. Finoman kicsatolod az övem és leveszed rólam a nadrágot. Farkam vége kilóg az alsómból. Oda hajolsz és finoman végignyalod a végét lassan érzékien. Kéjcseppek jelenek meg a végén te az ujjaiddal szétkened a makkomon és közben a heréim simogatod. A testem megremeg. Kibújok az alsómból és az ajkaid elnyelik a farkam. Elkezdenek fel le mozogni rajta és közben a nyelveddel izgatod a makkom és lágyan megszívod. Teljesen kész vagyok. Letérdelek eléd szétnyitom a lábad és elkezdem végignyalni a combod . Majd az ágyékod. közben a kezemmel végigsimított a melleidet majd megmarkolom. és újra végigsimítom a tested majd a combjaid. Közben leveszem a bugyid amely már teljesen át ázott és megnyalom a csiklódat finoman lassan majd fokozom a tempót. Közben az ujjaimmal v alakot formálok és az ajkaidat simogatom. néha kicsit belenyúlok a puncidba majd ismét simogatom. Egyre gyorsabban izgatom a csiklódat te lélegzeted elkezd gyorsulni majd egy hatalmas nyögéssel elélvezel Én felállítalak leülök a székre fölém jössz megfogod a farkam és magadba vezeted. Lassan elkezded mozgatni a csípődet majd fel le mozogsz. Én megmarkolom a feneked és a melleidet a számba veszem Felsóhajtasz a tested megfeszül. Most én mozgatlak a fenekednél fogva fel és le egyre gyorsabban és gyorsabban. Nem bírom sokáig a farkam megduzzad benned és kilövelli a nedvét. Érzed ahogy szétárad a puncidba és végigfolyik az ágyékodon és a combod belső felén én még mindig mozgatlak megmarkolom a feneked és orgazmus rázza meg a tested. Végigmasszírozom a melleidet te rám borulsz átölesz és egy kicsit így maradunk

64 hozzászólás |

Hozzászólások

lloyd
#64 (2017-11-12 18:49:57) |
Betájolás, környezet, jellemábrázolás, fordulat, csattanó, keret. Ezek nélkül lehet szép élmény, egy jó emlék, de nem szabad leírni. Így.  :) 
nincs kép otxplussz
#63 (2017-11-12 05:30:43) |
#szende96: Egyedi inkább ,maradjunk ennyiben :D :D :D 
nincs kép szende96
#62 (2017-11-11 14:35:15) |
#otxplussz: pedig azt hittem az vagy :napersze: 
Helyes 
Ügyes
Lyólnevelt ;) 
Egyed :* 
esther
#61 (2017-11-11 08:39:37) |
#ninive: 

A fantázia a kreativitás csírája, magja. Valóban van fantáziám, az élet területén szinte mindenben.-hogy ne csak szexre gondoljunk itt. :) 

Lehetséges, hogy félreértek dolgokat, vagy megnyilvánulásokat,de szerintem mindent lehet tisztázni, még mielőtt elfajul.

Rendben, elfogadom és lapozzunk. :) 
nincs kép otxplussz
#60 (2017-11-11 06:45:39) |
#szende96: Neked mindig mindenben ,igazad van !!!Mindenki hülye ,de én nem ám !! :D :D :D 
nincs kép otxplussz
#59 (2017-11-11 06:43:54) |
#mirmike77: Ki ide belép ,az tutira Nov 1-én született ,mert Mindszent :D :D :D :D :* 
nincs kép szende96
#58 (2017-11-10 20:40:19) |
Ti nagyon hülyék vagytok !!!!!!!!!!! És mindenki úgy érti ahogy akarja :D :D :D :D :D 
tomgatsby
#57 (2017-11-10 17:56:17) |
#mirmike77: Miért zavar az örök sötétség? Hiszen látod, van aki büszke is rá! És még igaza is van! :D
mirmike77
#56 (2017-11-10 16:11:06) |
Nem hagyhatnánk meg a szenteket karácsonyra? :D 
Mondjuk a megvilágosodás eljöhetne már pár ember számára :D 
Mert én meg azt látom, hogy nem az örök világosság ,hanem az örök sötétség van jelen :napersze: 
ninive
#55 (2017-11-10 14:44:22) |
#esther: 

Sajnálom, a te fantáziádért nem felelek. 
Nem emlékszem, miért nem válaszoltam.
De biztosan nem ez volt a szándékom. :(
esther
#54 (2017-11-10 11:02:07) |
#ninive: 

Látod, erről beszéltem. Ezt *akkor *kellett volna írnod.De te szándékosan hagytad, hogy félreértsem-ahogy más is.Csak, hogy rosszul essen.
Ennyi.
Eszemben sincs senki emlékét megsérteni.
ninive
#53 (2017-11-10 09:52:45) |
#esther: 

Nekem ezt egy idős apáca mondta mosolyogva valamikor, aki tanítónő volt . Az Ő hite és humora segített. (nem vagyok katolikus hívő)
Az, hogy te hogyan értelmezted, az is rólad szól.

És kérlek szépen ne gyere azzal, hogy őt minősíted az emléke szent sokak számára.

Köszönöm.
tomgatsby
#52 (2017-11-10 09:16:32) |
Sokáig mindenben és mindenkiben a rosszat láttam. Kritizáltam, jobban tudtam mindent. Volt egy NŐ az életemben, aki egyszer azt mondta: ha nem változtatsz ezen, elhagylak. Először duzzogtam, aztán gondolkodtam, vajon tényleg ilyen vagyok? És vajon miért?
Az a helyzet, hogy utáltam magam a túlsúlyom miatt. Utáltam dagadt lenni. Utáltam, hogy lihegek, ha lépcsőzni kell, hogy egyik ruha sem áll rajtam úgy, ahogy szeretném. Hogy nehéz lehajolni bekötni a cipőt. Kerültem a tükröket, ideges lettem ha fotózni akartak. És néhány év alatt ez a frusztráció annyira a tudatalattimba férkőzött, hogy ez lett az eredmény. 
Honnan tudom, hogy ez volt az oka?
Miután elkezdtem mozogni és egészségesen enni 3 nap alatt megváltozott minden. Nem kritizáltam, nem zavart senki és szinte semmi. Minden sokkal jobb volt. Tartott ez pár hónapig, aztán az elmúlt időszakban megint visszaestem - abbahagytem a mozgást és a kajára sem figyeltem. De most már észrevettem magamon, hogy ez a személyiségemben is milyen változásokat generál, ezért viszonylag gyorsan kilábaltam belőle.

Mindenbe és mindenkibe bele tudtam kötni, mindig cinikus és ítélkező voltam azért, mert dagadt vagy ÉS NEM TESZEK ELLENE. Ha teszek ellene, akkor meg minden rendben, még akkor is, ha nincs egyből eredmény. Sajnos a 21. század egyik legnagyobb hazugsága, hogy fogadd el magad úgy, ahogy vagy. Ez hülyeség. Ha eláll a füled, kopasz a fejed, kicsi a farkad stb. azzal tanulj meg együtt élni. Ha dagadt vagy, ha műveletlen vagy, ha sikertelen vagy a munkádban stb. - ezeken változtass!

Csak úgy leírtam, épp szófosásom van.
esther
#51 (2017-11-10 09:02:38) |
#ninive: 
50

Ezek a leírt szavak sajnos nem igazak.
 
Te birtoklod itt eropolis leggusztustalanabb beszólását. 
Rágalom, hogy azt írtad egy kommentedben nekem, hogy „az örök világosság fényeskedjék neked?” Idéztelek. Írtad vagy sem? 
Írtam neked válaszul, hogy ezt temetési gyászszertartásokon mondják? 
Írtam vagy sem? 
Mire te ezt válaszoltad: köszönöm az információt. 
Így volt vagy sem?
Még véletlenül sem írtad, hogy félreértettél, nem ilyen értelemben írtam, vagy bármit, *bármit* elfogadtam volna, de ez számomra a dögölj meg, publikus formája volt. És ne gyere azzal, hogy ezt én képzelem bele, blabla..mert ezt máshogy nem lehet értelmezni.

Tudod agave, vagy ninive..veled az a baj, hogy semennyi humor, női báj, kedvesség, empátia nem szorult beléd. Nem tudom miért van így- nem is igazán érdekel - talán megviselt az élet, elváltál, megkeseredtél..fogalmam sincs, de hogy rosszindulatú vagy, az egyszer biztos.
Ilyet akkor sem írnék le senkinek, ha teljesen unszimpatikus, mert nem. 
És ez halálosan komoly.
ninive
#50 (2017-11-10 08:35:01) |
#esther: 

Csak egy dologra reagálok. 

Tőlem soha nem olvashattál rossz kívánságot senkinek.
Ez rágalom.

*Mindenkinek*
Sosem csatázom, nem harcolok. 
Hogy ki mit képzel bele soraimba az, csupán az ő tükre.

nincs kép otxplussz
#49 (2017-11-10 05:03:23) |
https://youtu.be/m3oDLLebT7I
 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 
nincs kép otxplussz
#48 (2017-11-10 04:55:32) |
#mirmike77: Minket ez ne zavarjon ,hogy a háttérben csata zajlik ,a háborút sztem mi fogjuk nyerni :D :D 
nincs kép szende96
#47 (2017-11-09 18:13:35) |
#otxplussz: Pihent :* 
nincs kép szende96
#46 (2017-11-09 18:11:49) |
 Téma le zárva .... https://www.youtube.com/watch?v=SRxLGFdLwZc
tomgatsby
#45 (2017-11-09 17:44:15) |
#szende96: LOL :D :D 
nincs kép szende96
#44 (2017-11-09 17:43:15) |
Azt hittem itt felnőtt emberek vannak , de rá kellet jönnöm hogy megint tévedtem . Azt mondjuk hogy legyünk toleránsak a másikhoz ....én nem ezt látom itt ....sajnos ...Hogy megsértetek engem vagy a levél írójatt vagy más nem olyan jó képességgel rendelkezőt ki le meri írni a véleményét ,vagy épp nem egyezik az ő véleménye a tietekkel ........ egyikőtök se érdekli.... De ez nem minket ""butácskábakat "" minősít hanem titeket ..... 
Ez után is le fogom írni a gondolataimat , véleményemet és érzéseimet ahogy eddig is tettem ...ti pedig csak csesztesétek egymást a betűk miatt , egészségetekre .
Meg szerettem volna osztani veletek valamit ( már aki olvassa ) és nem egy neves író művét hanem egy EMBER egyszerű gondolatait . Ti pedig az embert ( egymást ) minősítitek , bántjátok , alázatok .

Köszönöm annak ki mellettem volt :* 

Volt másik blognál hogy kértétek töröljek ezt azt , nem tettem és most se fogom .

hmhm írtam megint pár sort kereshetitek a fogalmazási , helyesírási stb hibát szerintem van benne dögivel .... :D :D :D :D és kezdhetitek újra a szócsatát :P 
nincs kép szende96
#43 (2017-11-09 17:18:44) |
#tomgatsby: Én mindig igazat szólok ami a szívemen az a számon . Tudok okosan hallgatni is .
esther
#42 (2017-11-09 15:57:57) |
#ninive: 

Édesjóistenem! Fotót mellékelsz a billentyűzetedről? :o A *körmödről* hitelesebb lett volna.
Mint az oviban.

Te kezdted a kötözködést a 20-as hsz-eddel, akkor miért furcsa neked, ha reagálnak rá? Te kezdesz el piszkálódni egy olyan dologban, amiben te is hibázol.Tudod, hány elütésed, szóköz, vessző utáni karakter-egyszóval stilisztikai- hibád van? 
És igen, azokétól is eltekintesz, akiket kedvelsz. Kettős mérce jajám. :D 

Kit érdekel, hogy hány reged van? ( simán lejött már akkor is). Van itt másnak is több, de az nem csinál ilyen látványos: na jó, engem itt vérig sértettek, miatta távozom-teátrális kivonulást, ami kamu ugye, mert itt a másik reg.
Ninive/agave rúgsz egyet a másikon, akkor is, ha hozzád se szól, rád se néz, nem foglalkozik veled.. neked tényleg valami bajod van, de szerintem magaddal. :/ 
Békélj meg, nyugodj le, hagyd élni a másikat, ne kívánj rosszat, mert visszaszáll. ;) ( by esther)
tomgatsby
#41 (2017-11-09 14:33:14) |
#szende96: Most igazat szóltál!
nincs kép szende96
#40 (2017-11-09 13:46:45) |
Hú de butus vagyok én azt hittem mind emberek vagyunk .....
ninive
#39 (2017-11-09 12:20:22) |
#pandora: 

Már megint megmondod mire gondolok, nem.

Igen volt másik nickem, pár hónapig, párhuzamosan ezzel, előfizetéssel, és moderátor tudtával. N :) Oka volt, de majd te kitalálod, és tényként közlöd. Mind1 :-)

Te is törlöd a blogodat, ha több a neked nem tetsző , hozzászólás. A Tökéletes partnered is törlődött 3 hét párkapcsolat után. :)
Ne mondd, :P hogy árgus szemekkel figyellek, de az tényleg szóbeszéd tárgya volt, hogy végre találtál valakit, aki álmaid vágyaid embere. Még örültünk is neki. Komolyan. 

Dehogyis vagy te szépséges szőke hercegnő, ha jellemeznem kellene, biztos nem így tenném. 

Tyúk, volt előbb, vagy tojás? nem mindegy?

Megtisztelő, hogy egyre többet idézel tőlem.
pandora
#38 (2017-11-09 12:02:36) |
#ninive: 
A hsz-ed egy tömény személyeskedés volt, persze csakis az én értékrendem szerint. :vigyor: 
A kettős mércét sem én alkalmaztam. Nem én oktatok ki (jelzek, véleményt mondok) másokat, hogy harakiri helyett viselkedjen vállalhatóan, és közben törlök-újraregizek...nem én kötök bele egy elütésbe hogy aztán mások szarvashibáit ne vegyem észre...és sorolhatnám.

Más mércét alkalmazol a szépséges hercegnőre akiről azt gondolod lenéz, mint a többiekre akiket magaddal egyívásúnak gondolsz.

De felőlem figyeld nyugodtan a melléütéseimet, és gyűjtögesd a jelzőimet (természetesen a szövegkörnyezetükből kiemelve jókora csúsztatással).

Egészségedre. :) :vigyor: 
ninive
#37 (2017-11-09 11:49:02) |
#pandora: 

AZ én hszeimben kevés személyeskedést találsz, de nem baj, hogy más az értékrendünk. Nem zavar, hogy magadból indulsz ki. Értelek. :) 

Amit írtam neked egyetlen szó sem tiszteletlen. Vagy mutass rá melyik volt az? 
Jelzek, véleményt mondok, nem oktatok. Te döntöd el minek veszed. Nem veled foglalkozom, nem , hanem az általad képviselt szelektív értékrendet figyelem, nem csodálom, hogy kötekedésnek érzed. 

Tévedsz, tapasztalatom szerint, az önbizalom hiánya eredményezi ezt amit csinálsz.
Lehet hogy nincs igazam, előfordul. :-) De te sem ismersz, mégis eldöntötted, hogy mit gondolok.
pandora
#36 (2017-11-09 11:34:56) |
#ninive: 
Személyeskedésen túl esetleg lehetne a poszt témájával foglalkozni?

-OFF-

Korábban én is kedveltem a(z erón fehér holló ritkaságú) értelmes hozzászólásaidat, és a saját értékrended emelt fővel felvállalását. Egészen addig, amíg nem kezdtek áthajlani házisárkányba, és l'art pour l'art kötekedésbe.

És mindez pusztán azért, mert szerinted nekem túl nagy az önbizalmam, vagy némely dologban jobbnak tartom magam másoknál. Egyrészt ez nem így van, nem is ismersz, fogalmad sincs miről mit gondolok, másrészt amennyi van, az van mire. Pusztán - hozzád hasonlóan - szókimondó vagyok.

Szerencsére pont ezek miatt kicsit sem vagyok sértődős, és a magánéletben, a munkahelyen, vagy akár ha kilépek az ajtón, hozzászoktam a fokozott figyelemhez, hogy sokan lesik árgus szemekkel, mikor hibázom, és csaphatnak le kárörvendve.
Elmenekülni sem szoktam, az én regisztrációm itt az első, nem törölgetem magam és jövök vissza amikor felkapom a vizet...mint pl egy hasonlóan értelmes városlakó tette, Agave. Aki meg akar találni, megtalál, ugyanazon a néven, ma is, holnap is. Ha pedig egyszer törlöm magam, akkor többé nem jövök vissza.

Ennek ellenére tulajdonképpen jólesik, hogy ennyi figyelmet, időt, fáradtságot szenteltél egy betű elütésének, amikor 30 órányi ébrenlét (és veszettül pontos gépelés) után, hátradőlve, immár kevésbé figyelve, vakon gépelve 1 cm-t tévedek. Megható ez a törődés és igényesség. ;)

A mások kioktatása helyett esetleg magadra is értelmezhetnéd - az egyébként valóban értelmes és előre mutató - javaslataid.

-ON-

Az eszmecserénk végére hadd idézzek egyet ezek közül:
*"Talán úgy járunk a legjobban, ha mi, akik elég régen vagyunk ezen az oldalon, több tisztelettel közeledünk egymáshoz."*

mirmike77
#35 (2017-11-09 10:34:25) |
Taps! Ezt a blogot is sikerült szétb..ni :merges: 
ninive
#34 (2017-11-09 08:45:43) |
#tomgatsby: 32

Talán úgy járunk a legjobban, ha mi, akik elég régen vagyunk ezen az oldalon, több tisztelettel közeledünk egymáshoz.

A "lelépés" pl az oldalról sem volt megoldás, hiszen többször visszatértél mégis úgy , hogy felismerhető képet teszel fel, de a stílusod is hajaz, ami többnyire jó, a meglátásaidban sokszor van ráció. 

Nem mindig szerencsés olyan embereket kritizálni, akik, amúgy is ismerik gyengeségeiket, amivel együtt szerethetőek. De , ha jót akarsz valakinek, privát is jelezheted, nem nyilvánosan, amivel esetleg sérthetsz érzékenységet. 

Nem akarok, mindenbe belekotyogni, nem is teszem, de te is érdekes színfoltja voltál már az első blogolós nickeden is az eronak.
ninive
#33 (2017-11-09 08:27:00) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/a/USRf_af459ac/d2c3b5.jpg
#pandora: 24

Majdnem meggyőztél. :)
De ma reggel ráhelyeztem a kezem a billentyűzetre és beugrott, mert valahogy nem állt a körmöm az K felé, csak ha alaposan kitekertem .
Talán én vagyok csuklóficamos, vagy a te billentyűzeteden van más leosztás. 

Érdekesen gépelhetsz.

Mulattat a vehemenciád. Ismét egy példa arra, hogyan lehet kimagyarázni a dolgokat. 
Tényleg ügyes vagy, mint mindig. 

A "nyelvtanNÁCI" -hoz pedig külön gratulálok, mert eddig ez volt az egyik arrogáns és kicsinyes megnyilvánulásod, ami nem mulattatott, inkább elszomorított egy kis időre ez a fajta "igényesség". 
Itt is biztos velem van a baj, de sebaj, mert azt is megtudta a közönséged, hogy szépen manikűrözött a körmöd, és feltételezed, más ebben (is) igénytelen. :) 

---

"pandora
#24 (2017-11-08 23:07:31) | 1 0| 
ninive : 
Kedves hogy így figyelsz, árgus szemekkel. :-)
A nyelvtannácit az igényestől az különbözteti meg, hogy különbséget tud tenni a helyesírás és az elütés között.
És mivel a K az M fölött van, egy szépen manikűrözött, igényes, félhosszú körömmel is könnyen lenyomódik. ;-)
Persze nem mindenkinek vannak ilyen problémái... na persze! ;-)"

---

S hogy miért foglalkozom veled? Nem tudom, talán érdekel a pszichológiai háttere a viselkedésednek. Mindig meglepsz valamivel . :) 
Majd te megint megmagyarázod, hogy csúnya vagyok, kövér, frusztrált, és irigykedem a szépséges ,sikeres hercegnőre, te pedig lenézel. Stb. Gyűjtöm az általad használt triviális és sértő jelzőidet, feltételezéseidet, amiket el is hiszel , és másokkal is elhitetsz. Még szerencse, hogy ez nem változtat a valóságon. Előbb utóbb lojális híveid is felismerik. Nem irigyellek. Inkább azzal a pandorával vitáznék, aki egy időben tudott kicsinyes személyeskedés nélkül érvelni, még ha csak rövid időre is, de személyiséged egyik szimpatikus oldala volt. 
tomgatsby
#32 (2017-11-09 07:14:37) |
Azt hiszem úgy járunk a legjobban (Ti is, meg én is), ha én innen lelépek és vissza sem nézek ehhez a poszthoz. Pá :)
nincs kép otxplussz
#31 (2017-11-09 06:36:03) |
#mirmike77: És mindez még hajnalban :D :D 
mirmike77
#30 (2017-11-09 06:34:32) |
#otxplussz: Hogy neked mik jutnak eszedbe :D :D :D :D 
nincs kép otxplussz
#29 (2017-11-09 01:40:39) |
#szende96: Biztonsági öveket bekapcsolni ,így kell udvarolni a nőknek :D :D :D 
https://youtu.be/THFiiM3kZXM

 :D :D :D :D :D :D :D ;) 
nincs kép otxplussz
#28 (2017-11-09 01:17:35) |
#mirmike77: Eszembe jutott a falhoz baszottról :D :D :D 
https://youtu.be/PBVvSlDmLfA
 ;)  <3 <3  :* 
nincs kép otxplussz
#27 (2017-11-09 00:56:52) |
#szende96: Tökéletesen igazad van ,szeretem mikor valaki az őszinteséget írja ki magából ,és ki a fenét érdekli itt ,hogy mennyire helyesen tud írni vagy sem ?
Egy a lényeg ,ne kelljen gyógyszerészhez vinned a levelet ,hogy azt ugyan olvassa már el neked !:D:D
food-to-go
#26 (2017-11-09 00:27:51) |
most a nyelvhelyességtől eltekintve... sosem gondoltam, hogy bárkinek bejönnek ezek a leírt fantáziák, pláne, ha ismeretlen küldi
ninive
#25 (2017-11-08 23:51:03) |
#pandora: 
Ügyes vagy. Grat.
Tényleg nincs , mert nagyon hosszúak a körmeim :-) 
pandora
#24 (2017-11-08 23:07:31) |
#ninive: 
Kedves hogy így figyelsz, árgus szemekkel. :)
A nyelvtannácit az igényestől az különbözteti meg, hogy különbséget tud tenni a helyesírás és az elütés között.
És mivel a K az M fölött van, egy szépen manikűrözött, igényes, félhosszú körömmel is könnyen lenyomódik. ;)
Persze nem mindenkinek vannak ilyen problémái... :napersze: ;) 
nincs kép szende96
#23 (2017-11-08 21:51:42) |
#ninive: Az egyszerű lehet többet ad mint a , sokk .... ;) :D 
nincs kép szende96
#22 (2017-11-08 21:48:44) |
#ninive: Köszönöm :* 
ninive
#21 (2017-11-08 21:46:56) |
#szende96: 19

Tudjuk, hogy egészséges az önértékelésed, és helyén az eszed, szíved. A kedves marketingesünknek meg talán kell ahhoz, hogy helyretegye az övét. 
Én például tőled többet tanultam már. :)

ninive
#20 (2017-11-08 21:36:33) |
#pandora: 16

Igazad van, én sem *foglalkozoM * már .
 
nincs kép szende96
#19 (2017-11-08 21:23:11) |
#tomgatsby: Tudod lehet nem vagyok annyira okos mint te , de nem is sértek meg senkit . 
Lehet többet olvastam szépirodalmat mint te . 
Mi a fenének írogatok én neked .... Szia .

tomgatsby
#18 (2017-11-08 21:14:19) |
#szende96: Ott van feketén-fehéren: nem jegyeztem meg. Azt írtam, hogy nem kell ahhoz diploma, hogy helyesen írjon valaki. Nem kell durcázni, inkább olvass többet (szépirodalmat), hogy bővüljön a szókincsed :D
nincs kép szende96
#17 (2017-11-08 20:50:12) |
#tomgatsby: Nem írtál csak megjegyezted ...és megszólítottalak ugyan úgy mint te engem . 
pandora
#16 (2017-11-08 20:13:36) |
Győzött a kíváncsiság, és végigolvastam. :) 
Tartalmilag semmi személyes, semmi hozzáadott érték nincs benne, még ha nem foglalkozok a helyesírással és az összefolyó, tagolatlan írásképpel, akkor is olyan mint mikor egy cselekvéssor simán le van írva. 

Hozzáadott érték nélkül viszont teljesen felesleges kronológikusan leírni egy - egyébként tök snassz, hétköznapi, semmi különös - aktust. Csinálni kell inkább. ;) :D 

tomgatsby
#15 (2017-11-08 15:24:48) |
#szende96: Hol írtam ilyet?
nincs kép szende96
#14 (2017-11-08 15:23:47) |
#tomgatsby: Akkor mi el se mondhatjuk a véleményünket , gondolatunkat mert nem tudunk jól fogalmazni és helyesen írni ??? 
tomgatsby
#13 (2017-11-08 15:20:05) |
#szende96: Persze, nem kell mindenkinek ugyanabban a ligában játszania, ez nem is baj.
Viszont attól, hogy valaki szerény és nincs diplomája (nekem sincs) még tudhatna helyesen írni és fogalmazni.
Persze ha neked ez nem fontos, az a te döntésed, szíved joga.
nincs kép szende96
#12 (2017-11-08 14:41:18) |
#mirmike77: Tudod jól hogy igen , ismersz már annyira ;) Kinek nem inge .... 
mirmike77
#11 (2017-11-08 14:38:59) |
#szende96: Ha már lehet választani, akkor nekem inkább a "falhozbaszós" típus jönne be jobban :D 
Az a jó, hogy ez nem mindenkinek jó.Most képzeld már el, hogy egymás haját tépve harcolnánk a srácért :D 
Egy a lényeg Szendém :mindenki kiválasztja/kiválaszthatja(szerencsére) a számára megfelelőt .A szerény és a hülye között azért van egy hajszálnyi különbség :napersze: 
Visszakérdezek:véleményünket, gondolatainkat azért leírhatjuk ugye? :P <3 
nincs kép szende96
#10 (2017-11-08 14:01:32) |
Hogy nektek semmi nem jó :napersze: ha falhoz baszlak és jól megbaszlak stb van az üzenetbe akkor egy barom állat , ha nyálas akkor meg puding csöpögős .....
Oké nem egy irodalmi mű de sokan vagyunk szerény emberek ,kik nem rendelkeznek különböző diplomával és gondot jelent a helyes írás .
 Véleményünket , gondolatainkat azért le írhatjuk ?????????? 
ordoginooooooo
#9 (2017-11-08 13:27:13) |
Huhhh ez kissé nyálas...bocs szende..:)ahogy olvastam nem sokan olvastátok végig...én se tettem :D Amúgy meg mi a fenének kell ennyire körülírni...nem egyszerűbb,gyere avagy megyek szexelünk azt ennyi :D
esther
#8 (2017-11-08 11:10:57) |
Ez annyira...aranyos. :D 

A címről ez ugrott be azonnal:

https://www.youtube.com/watch?v=LnGVupRREys

A film humoros, és még mondanivalója is van. :pirul: 
Az írásról pedig az jutott eszembe, hogy ha *valóban *neked szól, akkor nem rossz.( a helyesírási hibáktól eltekintve,- bocsi! :D )
Remélem valóra vált. ;) 
ninive
#7 (2017-11-08 10:44:02) |
Stilustol fuggetlenul az uzenet :
"Ha leszopsz, kinyallak es meglovagolhatsz."
tomgatsby
#6 (2017-11-08 10:32:16) |
#balazsy: Na, a te hozzászólásod hatására nekiálltam megint, de most sem jutottam el a végéig. Feladtam, amikor a kakiláshoz jutottam ("székel"). Pedig akartam, tényleg.
Bárcsak én is látnám benne a művésziességet. Bárcsak.
balazsy
#5 (2017-11-08 08:09:56) |
Nekem tetszik. Az ismétlődés, redundancia éppen hogy segít és nem gátol engem a történet átélésében. Sok érzelmet közöl. Nekem tetszik. Nem pornográf, inkább erotikus.
borzaslany
#4 (2017-11-08 07:23:46) |
Én is csak az első két sorig bírtam, nekem sokk :)
nincs kép otxplussz
#3 (2017-11-08 07:22:34) |
Kicsit én is így maradtam :D:D,mert én végig is olvastam ,bambán gondolkodva ,vajon ki lehetett ekkora barom ,akinek ezek a gondolatok megfogalmazódhattak az agyában?? Agyrákot nem fog kapni ,mert a rák éhen halna a koponyájában !!:D:D
food-to-go
#2 (2017-11-07 23:53:06) |
hidekár hogy beleolvastam
tomgatsby
#1 (2017-11-07 21:55:15) |
"Egy testhez simuló egybe részes ruha van rajtad ami a testedhez simul." 

Én idáig olvastam, köszi.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.