hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóRuha teszi az embert ...

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > szende96 > 5


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


szende96 blogja


Kíváncsi ....
 Kinek nem inge nem veszi magára !!!!!!!!!!!!!!!!!! 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Ruha teszi az embert ...
#5 (2017-07-25 00:51:26)

.........vagy nem ;) 
Találkozom volt ma ,és pokoli meleg :D Fekete térdnadrág , denevér ujjas tűzpiros pólóféle oldalán csipke , emelt sarkú papucs , válltáska .
 Tele parával vajon eljön , vagy ő is csak egy szájhős ... reménykedtem hogy ott lesz , végül is telefonált kereset előtte , na de ki tudj .
OTT volt várt :pirul: Egymásra néztünk és mind a ketten zavarba voltunk , pedig nem vagyunk már tinik , se kezdők .Csacsogtam lányos zavaromba ő meg nézet és hallgatott aztán ő beszélt én néztem :pirul: . 
Tudjátok mi a lényeg .... gőzöm sincs ing vagy póló volt rajta , papucs vagy cipő ?????? Nadrágját tudom milyen volt  térdnadrág terepszínű :D és tudjátok erre mért emlékszem mert megnéztem a fenekét :pirul: nem a csomagot elöl de nem ám .( nem röhögtök ,tényleg nem néztem meg ) .
Mit akartam ebből ki hozni , igen számít hogy a ruházata tiszta legyen és ne szagot hanem illatot érezek .Számomra mégis a szeme a kisugárzása a lényeg hogy igen oda kívánjam magam a karjaiba ....és hogy ő is a karjaiba kívánjon engem és ne a papucsomon járjon az esze :D 
.....megsúgok valamit ... engem kíván a karjaiba :pirul:  
Legközelebbi találkozónkon azért meg kérdezem tőle emlékszik e rá milyen ruha volt rajtam , vagy csak a szemeimet számat látta :napersze: :pirul: 

5 hozzászólás |

Hozzászólások

athene
#5 (2017-07-25 09:34:40) |
Irigyellek... :)
Egy ilyen férfi már jöhetne az én karjaimba is... :pirul: 

A mondanivalóddal meg maximálisan egyetértek...

De nemcsak randi szempontjából. Tegnap délután volt egy röpke programom, ahol több emberrel is találkoztam. Meg nem tudom mondani, ki miben volt... :D.
nincs kép szende96
#4 (2017-07-25 09:26:47) |
#szilvi: Na de kérem szépen :napersze: hiába vagyok tapasztalt nő , ha egy férfi találkozom a mai napig zavarba vagyok és lehet az a negyedik vagy tizedik találkozó akkor is :pirul: 
Szerintem ez így a jó ,és élvezem .Élvezem hogy nő vagyok ,nőként néz rám ....( kivéve ki gumibabának gondol :merges: :merges: :merges: :merges: 
willendorfi
#3 (2017-07-25 07:56:44) |
Bizonyára kizárólag a szemed... ;)
szilvi
#2 (2017-07-25 07:35:44) |
#szende96: Lányos zavarodba :D :D 
nincs kép szende96
#1 (2017-07-25 00:55:00) |
Bocsika ....itt ott lemarad egy betű , egy ékezet stb stb :D :D :D :D :D 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.