hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóVak randik

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > szende96 > 7


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


szende96 blogja


Kíváncsi ....
 Kinek nem inge nem veszi magára !!!!!!!!!!!!!!!!!! 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Vak randik
#7 (2017-07-31 20:43:08)

Felelősségem teljes tudatába kijelentem látok sőt szuper a látásom , igaz szelektív :D 

A napokban ismerkedtem egy férfivel ki olvasgatta a blogaim és a hozzászólásaimat , felkeltette az érdeklődését az írásaim .  (csak tudnám miért )
Pár levél és privát írogatás történt .Nem a technika ördöge és kamerája se volt így megegyeztünk hogy találkozunk " vakon" . Telefon számot kaptam . Randi napján rá írok -ott leszek válasz sms -én is .
Találkozunk xxx időben yy helyen a második padon de ha lesz valaki akkor a harmadikon .Ismertető jelem két fagyi a kezemben :pirul: 
Fagyit megvettem sétálok a megbeszélt hely felé ...a francba kettes és a hármas padon is ül egy egy pasi :D . Leültem a negyedikre mondom csak a kettő közül valamelyik az én vakrandis pasim :) Ránézek a telomra mert hát késtem kicsit ( 3 percet ) . Egyik pasi se mozdul ..
(7 perc ) mondom küldök neki sms poénból - ;)  
(16-ik perc )vissza ír - ..? 
(17-ik perc) kérdezem -hol vagy ? Megcsörgetem hangposta :( 
(24 perc) válasz sms Haza felé megyek nem jöttél ! 
(26perc) Írom neki a padon ülök és várlak , de ha elmentél már én is lépek ..... Második padon ekkor már az a pasi ült ki előtte a harmadikon .hmmmmmmmmmm 
( 37 perc ) Le írom neki mi volt rajtam talán reagál rá valamit ...
(40 perc) Végre felhívott ...és jött hogy én nem voltam ott stb stb ...
De ott voltam el csámpáztam a fagyival a kezembe két pasi előtt és le ültem a padra . 
Hogy ő nem szólíthat le minden nőt ki arra járt ...Megjegyzem egész idő alatt rajtam kívül senki nem csámpázott vagy tipegett el :) 
Na már most szerinte nekem kellett volna oda mennem és megszólítani őt ..na de melyikhez a kettő közül ?????????? Mert ha a kettes foglalt volt és ő leült a hármashoz akkor rossz pasival kezdek ki :D De ha a hármashoz megyek oda akkor megint rossz pasit szólítok le :D ... 
Na de azért NŐ vagyok ne már én menjek oda pasikhoz hogy hahóóóóóóóó te vagy az xyz . 
Látnia kellett mikor el csámpáztam előtte fagyival a kezembe , de mivel nem vagyok egy feltűnő személyiség (pille 110 kg :pirul: )de azért láthatatlan se  ;) 
Arra a következtetésre jutottam hogy nem jöttem be neki és könnyebb volt lelépni így mint megkérdezni vagy telon felhívni hogy te vagy az kit vártam , merre vagy ....? Esélyt adtam neki a találkozóra úgy hogy a rejtélyek embere volt ...és még fel is próbáltam hívni ..megjegyzem ...
Sokan hülyének mondanak hogy bele megyek vakrandikba , de én élvezem ezt :D az mást tészta hogy ezzel növekszik a TIBIK létszáma :D :D :D :D :D 
Még egy pasi ment a levesbe ... :

Van azért kivétel ...bár utólag ki derült róluk hogy TIBIK :D :D :D :D 

És nem adom fel hiszek az emberekben <3 

Kedves "baráton" szokta mondani NŐ vagy és ne ad fel hogy nő ként kezeljenek .... tuti le bassz hogy esélyt adtam neki és még vártam hogy jelentkezzen ... megjegyzem finom volt a CSOKIS fagyija :P :P 


10 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora
#10 (2017-08-01 16:09:17) |
#esther: 
Ez igaz...sajnos. Most nem merném megtenni!

Akkoriban senki nem mutatta másmilyennek magát, illetve nagyon kevesen, és azok le is morzsolódtak mert kivetette őket magából a közösség.

Most pedig megváltoztak az arányok. Sajnos éppen azok vannak többen, akik számára az internet egy jó terep ahhoz hogy névtelenség mögül egy hamis életet éljenek, hamis illúziókkal.

De van ennél konkrétabb oka is, amiért nem vállalnám be. Ezért meg fognak kövezni és beképzeltnek fognak nyilvánítani...de te pontosan érted. :) Eszméletlen gyenge a színvonal külsőben. Rengeteg a csúnya, igénytelen külsejű ember. És ha valaki nem mutat képet, akkor 99% hogy úgy néz ki, ami nekem teljesen elfogadhatatlan.

esther
#9 (2017-08-01 14:04:04) |
#pandora: 
Nem is te lennél, ha veled pont nem az ellenkezője történik?! :vigyor: 

Régebben azért több gerincesség volt az emberekben, és nem akartak mindenáron másnak mutatkozni, mint akik valójában, nem akartak elbújni a névtelenség homályába, és sokkal őszintébben kezelték a netes dolgokat is. 
Ez pár éve iszonyatosan megváltozott, sajnos rossz irányba.
Szerintem ma már te sem tennéd meg ezt.
pandora
#8 (2017-08-01 13:04:01) |
Én egyszer vakrandiztam, azaz úgy találkoztam valakivel hogy nem láttam róla fotót. Igaz, ez még a netes ismerkedés hőskorában volt, egy dpg nevű levelezőlistán.
Pár levél után vakrandi. :)
Szerelem első látásra, és 15 éves kapcsolat lett belőle. :D


esther
#7 (2017-08-01 10:35:05) |
#eternity: 

Maximálisan igazad van. Aki húzza-halasztja,vagy ragaszkodik bizonyos sémákhoz, amikből nem enged ( lehet ez bármi: nem ad képet, ne nyilvános helyen, hanem a lakásán randizz, vagy csak egy padon, mint ahogy szende írta..stb) hogy találkozz,annak tutira van takargatnivalója. Mert pont ellentmond annak, ahogy alapból a férfiak viselkednek: minél előbb randi elv. ;) Szemtől szembe tali.

Nem vagyok büszke rá, sőt, nagyon komoly lecke volt, de egyszer én is belementem. Pontosabban egyetlen képet láttam az illetőről és sok-sok telefonbeszélgetés után, de mit ne mondjak...kijózanító volt. :/ Soha többet!! 
A kép vagy 10 éves volt, teljesen másnak állította be magát, mint aki valójában volt, teljesen más volt minden, mint amit előadott.
Hiába villogtak a fejemben a piros gombok, hogy : NE!NE! NE!, a fantáziám annyira elragadott, hogy *muszáj* volt elmennem a randira. Aztán jött a döbbenet...aztán a zaklatás...uhhh, nem is akarok rá gondolni. :/ 
( pedig csupán 8-10 percet tartózkodtam a társaságában, és szexmentesen!!)

Szerintem mindenkit meg lehet vezetni. Én is tapasztaltnak hittem magam, és mégis sikerült neki. Egy igazi pszichopata volt a pasas. Erre szakosodott.

Szóval csajok, ha valaki mismásol, azt kerüljétek el óriási ívben. 1000% átverés.
eternity
#6 (2017-08-01 06:40:09) |
Egyszer vakrandiztam..... na soha többé. Aki csak vakon mer (vagy még úgy se) randizni annál tuti hogy alapból is van valami óriási bibi, tehát sem időt sem energiát nem éri meg rápazarolni.
nincs kép szende96
#5 (2017-07-31 22:00:40) |
#borzaslany: Biztos hogy nem , beszari pasi vajon helyzetbe mit csinálna .... 
borzaslany
#4 (2017-07-31 21:57:38) |
#szende96: tudod lehet nem is kár érte :)
nincs kép szende96
#3 (2017-07-31 21:41:06) |
#borzaslany: Fagyi finom volt mind a négy gombóc  :P :D 
Csörgettem de hangpostája jelentkezett hogy az nem jött be . Hármas átült a kettes helyére mikor az le lépet :)Kettes nem is jött volna be nem tetszett a papucsa :D 
borzaslany
#2 (2017-07-31 21:32:39) |
Tudod vakrandira sose............. de, h fagyit se vittem volna az is tuti :)
Én messziről néztem volna , kezemben a telefonnal és rácsörögtem volna és megnézem ki nyúl a telefonja után :)
Vagy hamarabb érkezem és megnézem ki melyik padra mikor ül :D
athene
#1 (2017-07-31 20:55:55) |
Huhhh... Sose mennék bele vakrandiba... Attól félnék, egy ismerősbe botlok. :D
Namármost két variáció közül választhatsz:
1. Nem jöttél be neki.
2. Annyira pipogya, hogy nem tud egy ilyen helyzetet kezelni.

Könyveld el a másodiknak! ;)
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.