hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóElveszett jelszó

itt vagy: Eropolis > Otthon > elveszett jelszó

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Elfelejtetted jelszavad?

Sebaj, írd be ide az email-címedet (amivel regisztráltál), és Kulcsmesterünk új jelszót küld neked!

Jelszóváltoztatás kérése
Ha elfelejtetted a jelszavadat, itt, a regisztrációkor használt email címedet megadva, kérhetsz új jelszót a belépéshez.
Ha elfelejtetted volna a felhasználónevedet is, akkor is használd ezt a lehetőséget: felhasználónevedet is elküldjük emlékeztetőül.
Abban az esetben, ha arra gyanakodsz, hogy valaki megszerezte a jelszavadat, és esetleg kizárt a hozzáférésből, a következőt javasoljuk:
  1. Változtasd meg az itt megadott email címhez tartozó postafiókod jelszavát, mert ha valaki megszerezte az itteni jelszavadat, nem kizárt, hogy az email címedhez tartozó jelszóval is rendelkezik már. (Ezt a műveletet, céges email cím esetén a rendszergazdád, egyéb email cím esetén az email szolgáltatód oldalán tudod elvégezni, nézd meg az ottani útmutatókat!)
  2. Miután megbizonyosodtál róla, hogy az email fiókodat csak te használod, kérd itt a jelszavad megváltoztatását.
  3. A megkapott levél utasításait követve változtasd meg a jelszavad, úgy, hogy arra egyrészt emlékezni tudj, másrészt különbözzön a régi jelszavadtól, harmadrészt, ne legyen kitalálható.
Ha a regisztrációhoz használt email címedet is elfelejtetted, vagy már nincs hozzáférésed ahhoz az email címhez... Sajnos, akkor nem tudunk mit tenni.


hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.