Simple vásárlói tájékoztatóÉva 2. Erotikus történet.....

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > szilvi > 4


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


szilvi blogja


Meséim s egyebek
Szeretek írni, kikapcsol, s ezekből a mesékből teszek közre időnként, remélem tettszenek :) 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Éva 2. Erotikus történet.....
#4 (2016-12-09 15:13:57)

Sziasztok ismét :) 

Ma megint Éva történetével folytatom, ami egy erotikus mese, hogy mi történt meg belőle a valóságban, mi a vágy vagy a fikció azt az olvasóra bízom. Köszönöm, hogy elolvassátok <3 

Ekkor szólalt meg a csengő Éva gyorsan megigazította a ruháját majd rajtakapottan kipirulva szaladt az ajtóhoz…
Szíve a torkában dobogott, a puncija még nedves volt az iménti élvezetektől, a punci váladékától nedves ujjait, kezdte gyorsan a szoknyájába törölni, de közben már nyitotta az ajtót is. A férfi ott állt és huncuton mosolygott rá Éva úgy érezte olyan hangosan dobog a szíve, hogy a szomszédok is azt hallják. Végignézett a lezser tartású férfin, huncut szemein, a vakítóan fehér fogsorán, ami átsejlett a mosolyán, markáns állán kicsit borostás arcán. jól esett ránéznie, szerette megérinteni.

A férfi belépett az ajtón és hevesen szájon csókolta Évát, Éva torkából rekedt nyögés tört fel, ahogy a férfi tapogatódzó nyelvét először az ajkain majd a fogsorán érezte majd nyelvük összeért és vad heves táncba kezdett. Hosszan vadul csókolóztak a levegőt zihálva szedték. A férfi keze sem tétlenkedett átkarolta kedvesét majd a formás fenekébe markolt és úgy húzta magához szorosan, hogy érezze, mint lesz egyre keményebb a férfiassága hogyan m lesz egyre szűkebb a nadrágja. Éva hatalmas mellei szorosan a férfihoz tapadtak érezte a bimbócskái ismét kemények szinte úgy érezte ledöfi velük a férfit, érezte a belőle áradó forróságot, tudta vágyai ismét be fognak teljesülni. Nem találkozott még soha férfival, akivel ennyire jól érezte magát, akire ennyire rá tud hangolódni. 

Már a csókjától reszketni kezdett a térde, a gyomrában a vágy éhesen tört fel ismét, hiába csak néhány perce élvezett egy hatalmasat, ami után szinte fel se száradt, de érezte ismét ölében a forróságot. 

Keze a férfi vállain támaszkodott kellett egy biztos pont, hogy össze ne roskadjon olyan hevesen csókolta a férfi, majd Éva keze is támadásba lendült hol az izmos karokat, hol a hátát majd a nyakát simította a férfinek majd a hajába túrt. 

Egyszer csak a férfi egy pillanatra megmerevedett majd elkapta a lány matató kezét, szorosan fogta majd az arcához emelte és szimatolni kezdte a kezét és az ujjait. Éva rajtakapottan pirult el. A férfi közben mélyen Éva szemébe nézte és tudta a választ. 

-Nem tudtál, vagy nem akartál megvárni? - kérdezte. 
A lány elpirult erre még jobban, s szíve rajtakapottan a torkába dobogott.
-Szóval nem árulod el? Akkor megtudom másképp. 
Ismét hevesen megcsókolta a lányt, majd megfordította és a falhoz szorította. Éva szoknyája alá nyúlt és letépte róla a vékony bugyit, ami ernyedt reccsenéssel szállt alá. Megmarkolta a fenekét, majd elővette a keményen álló farkátés elkezdte Éva fenekéhez dörzsölni.
-Szóval mesélj, hogy történt?
 
A lány még mindig hallgatott közben zihálva szedte a levegőt, a férfi kicsit szétnyitotta a combjait majd a farkával elkezdte dörzsölni a lány nedves punciját és remegő csiklóját. 

-Azt tudod, addig nem kapod, meg amíg meg nem kapom a választ? 
Tovább ingerelte a lányt majd a férfi közben hátulról átölelte és a 2 kezével a hatalmas ciciket kezdte simogatni, megmarkolta, a bimbókkal játszott, közben egész testével a lány hátához simult. Érezte a férfi lélegzetvételét a nyakánál, és ahogy a férfi finoman megharapja a nyakát szinte eszét vesztette már, csípőjével körözni kezdett combjaival közben szorosra fogta a férfi farkát. A férfi farka keményen dörzsölte lucskos puncijának bejáratát a férfi egy ügyes mozdulattal meg is találta a vágy kapuját, de nem tolta be teljesen a farkát csak a hegyét. 

Éva szinte eszét vesztette hiába próbált hátrálni, hogy teljesen magába érreze a férfit és végre elélvezzen a férfi tovább kínozta. 
Soha nem érzett még magában ekkora vágyat, vágyat arra, hogy jól megdugják, a férfi kezei mellén úgy érezte szétfeszíti a vágy. Megadta magát rekedten mesélni kezdett mi történt. A hangja el elakadt azt se tudta hogyan formálja a szavakat tulajdonképpen igazán el se tudta mondani, mert nem bírt a mondani valójára figyelni. A férfi hálás közönség volt. Éva érezte, hogy a férfi egy heves lökéssel felnyársalja, de nem mozdult tovább benne lüktetett a farka várta a folytatást. Éva remegve próbálta kinyögni hogyan élvezett el, minden egyes szavánál a férfi egy hatalmasat lökött rajta. 

Majd megkegyelmezett a lánynak és hevesen mozogni kezdett benne. Nem kellet sok idő és Éva élvezetének sikolya sokáig visszhangzott a lakás folyosóján. a férfi se volt lemaradva tőle, halk hörgéssel roggyant meg a lány mögött, míg teleélvezte a lány forrón lüktető punciját…………

2 hozzászólás |

Hozzászólások

bipeppino
#2 (2016-12-30 04:50:25) |
csodás és jó történet:)
torquay
#1 (2016-12-09 19:24:15) |
Hiába, no, *ÉVA* tud élni... :pirul:  :D :D :D :D :D :D 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.