Simple vásárlói tájékoztatóBBW-nek lenni

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > szilvi > 5


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


szilvi blogja


Meséim s egyebek
Szeretek írni, kikapcsol, s ezekből a mesékből teszek közre időnként, remélem tettszenek :) 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

BBW-nek lenni
#5 (2016-12-13 17:55:40)

Sziasztok !

Ma ismét írok Nektek, de ez most nem egy történet lesz, hanem inkább eszmefuttatás. 

BBW vagyok, aki előtt kicsit homályos e kifejezés BigBeautifulWomen , tulajdonképpen az átlagnál lényegesen nagyobb lányokat jelenti. 
Soha nem voltam törékeny kislány. Aki pedig azt mondja, mert nem sportoltam, vagy mozogtam eleget, elárulom a mozgás mindig is az életem része volt. Gyerekként mindig jártuk az erdőt, mezőt, később a suliba ott volt a kézi, a tollas, és a többi sport, napi szinten minimum 10 km kerékpározás, felnőttként is a folyamatosan mozgásba levő emberek életét éltem és az átlógásnál több mozgással, s valahogy kilók csak szaporodtak rajtam. Na, jó elég egészségtelenül és rendszertelenül étkeztem ez biztos közrejátszik. 

180 cm magas vagyok, ez alapból sokkolja a legtöbb pasit, mert sajnos a legtöbb férfi ez alatt elfogy, és hogy mellé alig 150 kg vagyok, ez felér egy sokkterápiával, így a kettő már halmozottan hatalmas, bár erre azt szoktam mondani legalább nagyobb felületen lehet engem szeretni <3 

Sokáig tartott amíg, elfogadtam és felvállaltam saját magamat, hogy igenis Én a nagylányok táborát gyarapítom, és igenis vannak olyan férfiak, akiknek bejön a nagy test érintése, látványa és minden, ami vele jár. Igaz sok pasi haza állandóra nem vinne egy ekkora nőt, mert a társadalmi elvárások, divat és egyebek miatt, de viszont lelke mélyén vágyik a nagy keblek érintésére, a telt nők bujaságára.

Sok pasi meg valahol fétisként kezeli a nagy vagy óriás nőket, akik örömüket lelik abban, ha egy nő valóban sokkal nagyobb, mint ők és ez okoz nekik élvezetet. A rengeteg sub hajlamú pasiról ne is beszéljünk, akiknek külön öröm egy valóban tekintélyes Úrnőt szolgálni.

A lényeg szerintem az, hogy fogadja el saját magát az ember elsőnek, legyen az sovány vagy telt kismellű vagy csöcsös, kicsi a farka vagy nagyobb a lényeg az embernek önmagát kell elsősorban elfogadni és szeretni, mert ha saját magát se szereti az ember, akkor hogyan várhatná el, hogy mások szeressék???

S a másik nagyon fontos dolog az életben, fogadjuk el a másik embereket is olyannak amilyenek. ha nem jön be az Ö világuk, külsejük, életstílusuk vagy a viselkedésük, egyszerűen tovább kell, lépni vagy ki kell kerülni. 

Szerencsére engem nem értek külön atrocitások a nagyságommal kapcsolatban, talán azért mert az ilyet meg sem akartam hallani, nemhogy foglalkozni vele, a barátaim ismerőseim így fogadtak el engem. 

Vannak hátrányai a minden napi életben azért, pl ruhavásárlás, igazán dögös szép rucit nagyon kevés helyen talál az ember. Ráadásul Én elég lazán kezelem az öltözködés kérdéskört legtöbbször a kényelmes polo farmer a menő, de néha azért amikor látok valami igazán dögös sexi ruhát azért el fog a kétségbeesés Én is akarok olyat , de hogy a széles csípőmön, vagy a nagy csöcseimen, ezek számomra a kihívások, egészség szempontjából szerencsére semmi bajom 43 éves vagyok cukrom, vérnyomásom, koleszterinem minden rendben van, csak hatalmas aranyos vagyok :D

Ez a blog most nem a bujaságról szólt inkább csak gondolatok, ha valaki eljutott idáig köszönöm, hogy elolvastad  <3  legközelebb cserébe valami forró sztorit fogok hozni . 

10 hozzászólás |

Hozzászólások

bipeppino
#10 (2016-12-30 04:54:12) |
Szerintem a BBW nek lenni egy isteni áldás. Maga a megtesteitett élet ereje. Tisztelni kell és megbecsűlni az ilyen Hőlgyeket!;)
nincs kép jooarc
#9 (2016-12-16 01:52:54) |
Kerek az élet:)
szilvi
#7 (2016-12-14 00:32:15) |
#aleksandros970: ohh basszus most mondod marketngesnek megyek akkor :D 
aleksandros970
#6 (2016-12-13 23:22:23) |
Jó a marketinged. :D <3 
szilvi
#5 (2016-12-13 18:56:51) |
#bbwfun: Igazad van csodálatos , nem figyeltem eléggé :) 
bbwfun
#4 (2016-12-13 18:53:12) |
Szia Szilvi!

Amit leírtál az teljesen úgy van. Főleg, hogy sok férfinek igenis bejön a nagy csöcs, széles csípő, nagy fenék, de haza már nem vinnék.
Egyetlen apró kiegészítés(nem okoskodás céljából) a BBW = Big Beautiful Women ami igaz is :)
Köszi
torquay
#3 (2016-12-13 18:40:38) |
#szilvi: 
Vagy nem a lepedőt... :/ 
*EGYMÁST!* :D :D :D :D :D :D 

 :P 
szilvi
#2 (2016-12-13 18:36:38) |
#torquay: ejj mindég összegyűrtétek :D
torquay
#1 (2016-12-13 18:30:19) |
Hát én is voltam már *HASONLÓ* nővel... :pirul:
De *SOSEM* volt _kivasalt_ a lepedője! :merges: :( 

 ;) :D :D :D :D :D 

 :* 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.