Éva 3. Erotikus történet.....

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > szilvi > 6

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

szilvi blogja


Meséim s egyebek
Szeretek írni, kikapcsol, s ezekből a mesékből  teszek közre időnként, remélem tettszenek :) 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Éva 3. Erotikus történet.....
#6 2016-12-29 21:30:46
Sziasztok!

Folytatom az Évás történeteket, remélem már vártátok. Éva történetei kitaláltak, de vannak benne megtörtént szösszenetek éppúgy, mint vágy, avagy fantázia, hogy melyik melyik részlet, ezt az olvasóra bízom.

Zihálva szedték a levegőt a falnak támaszkodva, a férfi ernyedt pénisze kicsúszót a teleélvezett lucskos punciból. Majd mikor kicsit erőre kaptak a lány kézen fogta a férfit és a hálószobába vezette.

Éva meg akarta magán igazítani a szétzilált ruháját. 
-Ne inkább vedd le, szeretnék gyönyörködni a testedben. –szólt a férfi, csillogó szemekkel.
Éva lassú mozdulatokkal, incselkedve kezdett vetkőzni, hol fehér bőre folyamatosan kibukkant a ruhadarabok alól, míg elsőnek a szoknya csúszott le róla, nagy kerek popsija elő elővillant a blúz alja alól, ahogy mozgott a zene ütemére a férfi előtt.

 Éva élvezettel látta, hogy a férfi le sem veszi, róla a tekintetét viszont akármikor felé pillant mindig kevesebb a ruha rajta. Kezdte kigombolni a blúzát is, a mellei kibuggyantak a selymes anyag mögül, Éva élvezte az anyag csiklandozását hűvösségét miközben a férfi tekintete forrósította a bőrét. Szép lassan lecsúszott róla az utolsó ruhadarab is mire megfordult és teljesen a férfi felé fordult az is már meztelen üldögélt a kanapén és játszott a farkával. 

Mire mozdulhatott volna a férfi felállt és odalépett hozzá átölelte a testét és ismét csókolózni kezdtek, érezte a meztelen bőrén a férfinak a kezét, ahogy minden porcikáját feltérképezi és simogatja. Éva is élvezettel simogatta a férfias testet és érezte megint megkívánta a férfit. 

Megfogta a férfi kemény faszát és elkezdte a kezével verni, de férfi elfordította tőle a csípőjét, hogy ne férjen hozzá majd finoman az ágyra döntötte Évát. Éva hanyatt feküdt az ágyon kiterítve. A férfi fölé hajolt és úgy folytatta a csókolását a lánynak. Először a nyakát és az ajkait vette célba a kezével folyamatosan simogatta a lány testét. Hol a hatalmas melleit, hol a derekát, hol a csípőjét hol pedig a puncijánál érezte a férfi kezét. 

Éva hálásan fogadta az érintéseket, halk sóhajtások hagyták el ajkait szinte dorombolt a férfi kezei teste alatt. A férfi szája a hatalmas mellekhez ért a bimbók keményen ágaskodtak szinte kínálták, hogy még jobban szívja, csókolja és harapja őket, főleg mikor a borostás állával a kemény bimbókhoz ért hangosan felnyögött az élvezettől, úgy érezte ismét kész befogadni a férfit. 

A férfi viszont tovább kínozta a testét, de ez édes kín volt a lánynak.
Folyamatosan csúszott egyre jobban lefelé, a pocakjánál is elidőzött kicsit a lány élvezettel túrt bele közben a férfi hajába. Majd elérte a lény szeméremdombját, a lány kicsit megilletődve zárta össze a combjait, hisz meg sem fürdött mióta a férfi teleélvezte a nedves lucskos pináját. 

A férfi nem törődött semmivel, hanem finoman szétnyitotta a combjait és feltárta a gyönyörök forrását. Élvezettel temetkezett a hatalmas combok közt a lány puncijához. Kezeivel alányúlt kicsit a csípőjének és megmarkolta miközben a férfi torkából elégedett nyögés tört fel, ahogy a lány csiklóját kezdte körbenyalni. Majd a nyelvével szép lassan körkörös rajzolatokat írva haladt, lefelé amíg elérte a lány még mindig ragacsos lyukát s élvezettel elkezdte nyalni, mint valami fenséges csemegét, ahogy a lány élvezettel teli nedvei egyesültek az ö gyönyörének nedveivel. 

Igazi ínyenc volt a férfi élvezettel nyalogatta ki az utolsó gyönyörcseppet is a lányból, majd ismét a lányduzzadó szeméremajkait és csiklóját vette célba a szájával és fürge nyelvével, miközben az egyik kezével finoman ujjazni kezdte a lányt. Éva szinte már zihált, fejében az érzések kavarogtak az agyában színek villództak. Két kezével a saját hatalmas melleit simogatta és az ágaskodó bimbókat morzsolta. 

A férfi élvezettel érezte a nyelve alatt, ahogy mind keményebb lesz a lánynak a csiklója miközben élvezettel szopogatta és nyalogatta, miközben a lányba már egyre több ujja benn volt és a kezével egyre erősebben dugta a lányt. Éva egyre hangosabban szedte a levegőt érezte nem bírja már tovább mindjárt fel fog robbanni, míg egy pillanatban a teste megfeszült és hangos artikulátlan hangok törtek fel belőle és egy hatalmasat élvezett. A férfi élvezettel szívta nyalta tovább lányt miközben a gyönyör nedvei és illatai telítették az arcát, amit élvezettel temetett bele a lucskos nedves punciba. 

A lány teste remegett a férfi alatt minden egyes mozdulatnál rándult egyet a bőre verítéktől volt nedves és vibrált az egész teste. Zihálva szedte a levegőt, majd érezte, hogy a férfi elmozdul a lábai közül, majd fölé hajolva megadja neki a kegyelemdöfést, szinte felnyársalta Éva remegő testét a kemény farkával.  Éva teste ívben meghajolt, ahogy a férfi kemény farka tövig becsúszott a nedves forró puncijába. A férfi egyből hevesen keményen dugni kezdte a lányt, aki hangosan nyöszörgött alatta hisz az iménti élvezete még javában tartott. Nem sok kellett a férfinak, hamarosan pár heves döfés után felkiáltott majd tövig nyomta a farkát a lányba és elélvezett. Majd csípője finom mozgásával elégült ki miközben a lányforró tüzes puncija szorosan lüktetett rajta. 

A férfi kis idő múlva, a lény mellé roskadt és szorosan hozzá simult élvezte, ahogy a lány teste még mindig meg megremeg, ahogyan szorosan öleli. 

Folyt köv…  Köszönöm, hogy végigolvastad :)

4 hozzászólás |

Hozzászólások

szilvi#6#4 2016-12-31 19:12:34
#anguisfragilis: Folytatom majd a történetet, legközelebb a fürdőt veszik célba :D Igaz a következő írásom ismét valós lesz és nem annyira erotikus.
anguisfragilis#6#3 2016-12-31 19:08:04
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/4/USRf_41d4730/2e9fbe.jpg
Nekem nagyon tetszik. Folytasd az irast!
torquay#6#2 2016-12-30 17:05:33
Kedves Szilvia!  ;) 

*NA, VÉGRE!!!!!*  :D  :D  :D  :D  :D 

Egy Olvasója  :)   :* 
bipeppino#6#1 2016-12-30 13:10:06
egy jó kis erotikus regény lett :) :pirul: 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3240BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba104110Biszexuális vagy, be kell lépned!

#fredi50100Sopron - Győr-Szombathely kke.

#toecskoelj100jófej és dug6ó alkalmi vagyok
Ajánlott szobák
#maszti_szoba920Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő

#secreman100Popsiimádók
Ajánlott szobák
#homo_szoba6460Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4530Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#hegylako012210Tapasztalt
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok510Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik300Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2520Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.