hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóA mérleg nyelve....

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > szilvi > 7


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


szilvi blogja


Meséim s egyebek
Szeretek írni, kikapcsol, s ezekből a mesékből teszek közre időnként, remélem tettszenek :) 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

A mérleg nyelve....
#7 (2017-01-03 21:37:58)

Sziasztok!

Most egy történtet hozok, ami valóban megtörtént a normális társkeresés oltárán. Ígértem mesélek, ha lesz kedvem, és most van. Nem lesz erotikus inkább kicsit vicces, vagy megdöbbentő, vagy nem is tudom, minek nevezzem.

Tehát kerestem bőszen az Én marha nagyon nagy hercegemet. Egyik nap rám irt egy pasi, hangsúlyozom ez nem az ero oldalán történt akkor még nem ismertem az oldalt. Egyből néztem az adtalapját, kor okés, nálam magasabb, szereti az extra nagylányokat, normálisan írni tud, első nekifutásra alapdolgok rendben is vannak. Ismerjük meg akkor kicsit jobban.

Nevezzük a pasit Tamásnak, mert valóban így is hívták. Elmondta, hogy öt az extra nagy lányok vonzzák, Én az alsó határérték vagyok, de roppant kíváncsi rám, s a tettek embere tudunk e beszélni telon mert szívesen felhívna az ottani cseten beszéltünk éppen. Oké mondom, hívj, megadtam a számomat, megbeszéltük fél óra múlva fog csörögni, mert még tennivalója van, percre pontosan megszólalt is a telefon, egy újabb pipa, amit megígért eddig tartja is. 

Egy kellemes férfihang volt a túl félen, kellemesen eldumcsiztunk, s megbeszéltük felesleges írkáklni talizzunk minél hamarabb, ismerjük meg egymást személyesen, mert akkor kiderül, akarunk e valamit egymástól. Tetszett nekem ez a temperamentum, kos lelkemnek, naná, végre egy pasi, aki a tettek mezejére lép. Na, 2 nap múlva randi elmegyünk fagyizni s onnantól meglátjuk hogyan tovább hisz az ismerkedés a lényeg komoly kapcsolatot keres, Én se zárkózom el ettől. 

Tali napján már be voltam sózva, egy semleges helyen várt rám, már messziről ragyogott az arca, ahogy sétáltam felé. Látszott rajta, nem tart elrettentőnek sőt bejövés esete áll fenn, s Ö se volt egy ijesztő pasi első ránézésre, el tudtam képzelni vele egy kicsit komolyabb dolgokat. Na puszi puszi beültünk az autójába szinte azonnal érinteni akart, hol a kezemet hol a combomat, de nem tolakodóan hanem jólesően, elmentünk fagyizni, sétáltunk és a világ legtermészetesebb dolgaként fogta meg a kezem ahogy a nyár végi melegben andalogtunk. 

Majd kimentünk egy nyugis helyre hogy nyugodtan tudjunk beszélgetni ez a hajógyári sziget volt, tettünk egy nagy kört leültünk egy padra, s tovább beszélgettünk, Közbe megemlítette Én nem vagyok annyi kiló amennyit mondtam szerinte egy 20-30kg val kevesebb vagyok, ez lehet hízelgő alapesetből, de Én tisztába vagyok a nagyságommal, és el is fogadtam magam ekkorának, tehát nem csalok se pluszba se mínuszba a súlyommal ekkora vagyok és kész. 

A lényeg, hogy ettől függetlenül volt némi ismerkedés egymás testével, csókolóztunk, letapogattuk egymás testét amennyire lehetett, de más egyéb nem volt. Még útközben megálltunk enni, majd elváltunk pár nap múlva ismét tali.

El is jött a következő tali ideje. A közbeeső időben emailokat váltottunk, cseteltünk, és telon is beszéltünk. Látom az Én lovagom közelit széles mosoly az orcáján, de cipel valami csomagot. kicsit bután néztem virágnak nem virág, bonbon-nak nagy, izgatottan vártam mivel sikerül meglepnie. 

Hát sikerült Neki, a csomagból egy mérleg került elő, hogy álljak már rá, mert nem hiszi, hogy annyi a súlyom amennyi. Egy pillanatig köpni-nyelni nem tudtam, de ráálltam, természetesen nekem volt igazam 2 kg-val több is voltam, mint ami az adatlapomon szerepelt, tehát messze alábecsülte kilóim számát. Így a mérleg nyelve valóban engem igazolt, de többet már nem akartam talizni vele. Aki egy mérlegtől teszi függővé a kapcsolatát, az járja az utcákat mérleggel, hátha megleli méretes kedvesét.

Köszönöm, hogy elolvastál <3 

13 hozzászólás |

Hozzászólások

bipeppino
#13 (2017-01-06 09:34:00) |
Sajnos van jó pár beképzelt pasi aki nagyobb rendűnek lépte mi magát. Szerintem egy Hölgynél sísem szabad firtatni a korát és a méreteket. 
pandora
#12 (2017-01-06 01:14:11) |
Végre egy írás, ahol nem találtam ki már a harmadik sorban hogy mi lesz a vége. :)

Nagyon tetszett, szétröhögtem magam, ilyen egy pöcs pasit!!! :D :D :D

torquay
#11 (2017-01-05 19:12:53) |
No, igen... :vigyor: 
Hátha a mérleg *nyelve* (MÉRLEG NÉLKÜL!!!!) ;) :P ...
*JOBB LETT VOLNA!* :D :D :D :D :D :D 
 :* :* :* :* :* 
robinson78
#10 (2017-01-05 18:09:34) |
látom a mérleg nyelve feléd billent!! :) 
szilvi
#9 (2017-01-04 20:33:34) |
#ferfias-passzivat: Ebbe már nem mentem bele, mérlegelés után (kíváncsi voltam nagyon mennyit mutat, ne adj isten tudtom Nélkül lefogytam talán :o ) az első talis jó hangulat kicsit tovalebbent, azt tudom Én nem akartam már vele talizni. Volt még 1-2 üzenet de ennyi volt.
szilvi
#8 (2017-01-04 20:28:44) |
#cantoona: Van még pár :) majd mesélgetek, mikor időm engedi ;)
ferfias-passzivat
#7 (2017-01-04 20:12:13) |
de Ő-hogy megvolt a kívánt tömeg-akart volna még találkozni? ;) :P 
cantoona
#6 (2017-01-04 13:38:15) |
:) , nagyon jó van még storyd?
ducinyuszi
#5 (2017-01-04 08:40:34) |
Hát ezen hatalmasat nevettem. :D Elképzelem a szituációt (vizuális vagyok). Istenem, tényleg nagy az az állatkert és valaki nyitva hagyta az ajtót! :D
szilvi
#4 (2017-01-03 22:05:09) |
#titkosgyonyor: Hát bevallom feladtam már a marha nagyon nagy Ö keresését, úgy gondolom Ö már rég ellovagolt a naplementébe. Lehet egyszer bele fogok botlani, de per pillanat úgy érzem egy macskás vénasszony lesz belőlem majd valamikor, addig meg játszunk az új szabályaim szerint :) 
brian7
#3 (2017-01-03 22:00:44) |
Az igen! :O Ekkora marha húzást, amit a csávó tett. Mondjuk én is találkoztam olyannal, aki elővett mérőszalagot.
titkosgyonyor
#2 (2017-01-03 21:56:09) |
Szia Szilvi!
Hát ennyit a bizalomról..az ő bizalmáról amit Feléd nyújtott. 
Attól tartok, egy jó kapcsolattól búcsúzhatott el,a "mérlegnek" köszönhetően. 
Találsz "lovagot",aki a személyed keresi, az egyéniséged fogja tisztelni, aki nem tömegként tekint Rád. 
torquay
#1 (2017-01-03 21:47:42) |
Kedves Szilvia! :D 
Ez egy *KEDVES* <3 *TÖRTÉNET*! ;) 

*AKI A KICSIT *(???) :o :P *NEM BECSÜLI*... :merges:  :D :D :D :D :D 
Ez egy ilyen pasi volt... :) :) :) :) 

Egy Olvasód :* :* :* :* :* 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.