Simple vásárlói tájékoztatóEgy CD szexuális kalandjai

itt vagy: Eropolis > Transzvesztita negyed > Blog > softboy


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


softboy blogja


Egy CD szexuális kalandjai
Ezen a blogon osztom meg az eropolison létrejött találkáimat, ahogy megéltem. Pusztán szexuális tartalom, annak ismeretében, hogy vannak nem kamus pasik még!  :P #1 (2017-02-06 19:31:21)

A travi chatszobában szólított meg, a homo negyedbe regisztrált, de kép nélkül volt fenn. A hirdetésében annyi állt, hogy popsit keres, amit megdughat. Volt gondolatom, hogy ő is egy chat huszár lesz, aki asszony mellől írogat, de nem az volt  Kulturált volt, kedves, de határozott, tudta mit is akar, 30-as éveiben járt, ez el is várható ilyen korban. Egy fél óra privizés alatt kiderült, nem kamus és egymást keressük. Megnézett cam-on, egyből felizgattam, könyörgött, hogy megdughasson... így még aznap éjszakára meg is beszéltük, hogy átjön, mivel kanos volt és én pedig kívánós. A megbeszéltek szerint jött is és természetesen viselkedett, nem volt feszült, örültem, hogy állta a szavát.
Én félig beöltözve fogadtam, pár perc türelmet kértem még, míg az utolsó simításokkal végeztem a fürdőben. Rajtam harisnyatartó és combfix, melltartó, bugyi, kombiné, és szexi fekete mini ruha volt, egy kis sminket dobtam fel és rúzst. Mire teljesen elkészültem, ő levetkőzött és kényelembe helyezte magát, csókolózni kezdtünk, jól is csókolt. Egyből érezhető volt, hogy felizgattam és tetszem neki... mivel a farka kőkeményen meredezett. Simogatni, fogdosni kezdett, majd határozottan de nem durván megragadott és letérdeltetett... szopni kezdtem a borotvált 17 cm-es meredő farkát, egyre keményebb is lett, bár az első perctől kezdve ezzel nem volt gond. Hosszan szoptam, élvezettel, és éreztem, hogy jól csinálom, mivel hangot adott neki... majd átvette a szerepet és keményen szopatni kezdett. Alaposan, több pózban jól szopatott én pedig éreztem, hogy ennél többre vágyik. Megvolt szavak nélkül is az összhang, mert ő is ugyanazt akarta: a popsimat. Korábban is tudtam, hogy jól tudok szopni és szívesen is csináltam mindig, főleg ha valakinek jó ízű farka volt, de éreztem, most még nem akarja a számba engedni a spermáját. Ezért hagytam, hogy átvegye az irányítást és a kedvére legyek.
Elsőként mögém jött, simogatni és fogdosni kezdett, a ruhám alá nyúlt és felhajtotta a ruha alját. A kanapén voltunk, ezért oda térdeltetett fel. A tangám félrehúzta és nyalni kezdte a popsimat. Istenien csinálta! Éreztem, hogy élvezi, nagyon jól járt  a nyelve az illatos popsimon... és benne... Hihetetlenül kanos lett tőle, egyre inkább éreztem, mélyebbre akar jutni a popsimban, ezért finoman odatartottam, széttárva a popsimat. Sokáig nyalt, már kezdem megőrülni a vágytól, hogy még többet adjon... Nem tudom mennyi idő telt el így, mivel csak arra tudtam figyelni, hogy milyen élvezettel nyal ki. Végül felállt és lehúzta a csipke tangámat, mivel ügyesen azt a harisnya tartó fölé vettem fel. Simogatta a combfixes lábam, és a kerek popsim. Dicsérte, mennyire finom, kívánatos és hogy kíván.... én is akartam őt. Éreztem, hogy a farka a csúszós popsim körül jár. Síkosítóval kent be, majd gumit húzott és hátulról közeledett. Érződött, nem először fog popsit dugni, lassan, ügyesen csúsztatta be a farkát, játékosan, finoman, ügyelve, hogy ne okozzon fájdalmat. Addigra annyira akartam már érezni őt, hogy csak arra vágytam, minél több legyen bennem belőle. A popsim jól fogadta, hagytam őt egyre mélyebbre hatolni, míg teljesen bennem nem volt a farka. Rátoltam magam a farkára, hogy teljesen elnyeljem, amire egy hatalmas sóhajjal felnyögött újra. Éreztem, ha most mozgok a farkán, elsül... azért csak finoman elkezdtem mozogni, amit ő hagyott. A mozgásom ritmusát megérezve azt átvette, és elkezdett dugni. Nagyon jól dugott, hol élvezettel lassan,elnyújtva, tövig tolva a farkát, hol ütemesen kefélve a seggem. Nem kellett sok, talán 5 perc telt el, mikor hatalmas hörgéssel és megfeszült testtel adta tudtomra, hogy el fog élvezni... Hatalmasat élvezett, hosszan elnyúló nyögéssel és hörgéssel...  Ebben a percben én sem bírtam tovább, és vele élveztem el... kértem, hagyja még a farkát bennem kicsit, 1-2 percig hangosan sóhajtozva és zihálva a kéjtől bennem maradt. Lassan kihúzta a félig merev farkát, megállt előttem, lehúztam a gumit és tisztára szoptam a farkát.
Lezuhanyzott, kicsit beszélgettünk és elment. A találkánkat megismételtük, de az egy másik történet lesz...

Nincs hozzászólás. |

[1-1]


A blog RSS feedje.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.