Simple vásárlói tájékoztatóEgy CD napjai

itt vagy: Eropolis > Transzvesztita negyed > Blog > timi-fiu


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


timi-fiu blogja


Egy CD napjai
Hétköznapok, ünnepnapok egy bisex CD életében


Hirtelen
#3 (2016-07-10 11:52:18)

Régebben beszéltünk. Akkor azt mondta találkozzunk valahol, alkalmunk, helyünk nincs, de egy jót beszélgethetünk és majd meglátjuk. Gondoltam, miért ne...
Szimpatikus volt, nyitott és valamennyire közlékeny. Beültünk valahová és ittunk egy kávét. Közben egy ismerősbe is belefutottunk - hirtelen lebukva éreztem magam, de aztán rájöttem, hogy miért ne ihatnék meg egy kávét egy pasival valahol.

Többet aztán nem találkoztunk.
Egy napom nem rég úgy alakult, hogy egyedül maradtam és gondoltam eltölthetem az időt egy kis kalanddal is. Kiírtam, hogy ma ráérek. Meglepetésemre bejelentkezett, hogy szívesen meglátogatna. Nem tudtam még mikortól meddig vagyok egyedül, nem tudtam azonnal igent mondani. Nem volt nagyon rámenős, elég gyorsan lemondott róla, azt írta "majd máskor". Valószínűleg azt gondolta, kamuzok. Mitagadás ettől én is azt gondoltam róla, de azért csak ráírtam, amikor eldőlt, hogy szabad vagyok. Egyszer csak válaszolt, hogy szabaddá tudta tenni magát, mikor jöhet... Kértem egy jó másfél órát.

Lázas készülődés kezdődött.
Hirtelen el sem tudtam dönteni, miben várjam, milyen ruha tetszene neki. Nem akartam sokat gondolkodni, előkaptam a kedvenc fehér csipkeruhám, hozzá csábító testharisnyát, ami egész új szerzemény, élőben még senki nem látta - gondoltam, ha ez nem jó, hát semmi. 
Beugrottam a fürdőkádba. Tiszta haj, sima bőr... kívül belül tiszta legyek! Megtanultam már időt spórolni - amíg száradok itt, folytatom ott. De így is volt majd egy óra. A pasik el sem tudják képzelni mennyi munka eredménye, amit aztán mustrára vesznek!
A sminkem nem sikerült olyan jól, mint lehetett volna - ennél azért jobbat is tudok.
Végül csak elkészültem. Közben eléggé izgultam már, vágytam egy jó együttlétre. Elképzeltem, milyen lehet. Tudom, hisz láttam már, de azt is tudom, hogy randin minden pasi más.

Ő is más volt, láthatóan zavarban érezte magát. Nem tudtam hogy segítsek, de aztán úgy láttam feloldódik. Megdicsérte a ruhámat és a lábaimat - jól esett, ahogy azt is, ahogy simogatni kezdett. Bevallom a simogatástól igazán izgalomba jövök és hosszú ideig el tudom viselni.
Nagyon sokáig azért nem tartott, hogy a combomon felfelé vándoroljon a keze, és a bugyim felé keresgéljen, de addigra én is igen izgalomban voltam már. De profi volt, mert nem nyúlt azonnal bele. Simogatott bugyin keresztül is, s csak akkor csúszott be a keze, amikor érezte, hogy nem akarnám tovább az izgató előjátékot. Elég szűk bugyit választottam, megküzdött vele. Amikor aztán kicsomagolt, megijedtem kicsit. Az izgalom közepette megfelejtkeztem arról, hogy ha korán benedvesedek, akkor néha szagom van - az meg olyan kiábrándító! Én nagyon nem szeretem, ha a pasi szagosan érkezik. Nagyon rossz érzés volt, amikor az ágyékom felé hajolt és megéreztem, hogy nem vagyok tökéletes - sosem szoktam erről megfeledkezni! Minden hálám az övé, hogy nem törődött ezzel, legalábbis nem mutatta.
A szájával kezdett izgatni és igen ügyesen. Egyre forróbb, egyre feszítőbb érzés volt, izgatni akartam én is, bár nem nagyon kívántam, hogy ezt abbahagyja.
Kezemmel finoman megkerestem ágyékának ajándékát, és figyeltem, ahogy lüktet, elő akar törni. Segítettem neki ebben :) Épp méretes volt a markomhoz, egy kicsit simogattam, markolásztam, hogy ő is nagyobb izgalomba jöjjön, ahogy ő tette velem. Nagyon sokat nem váratott magára, hogy közelebbről is megcsodáljam a lüktető rudat.
Gumit húztam rá, elé térdeltem és szorgosan kezdtem szopogatni, nagyon jó érzés volt  a számban érezni, ahogy megmozdult. Szusszanás nélkül, némán tűrte, hogy kényeztessem. Kicsit hiányzott is, hogy hangosabban adja tanújelét annak, hogy jól végzem a dolgom. Helyet cseréltünk, én az ágy szélére ültem, ő pedig elém állt és készséggel vettem a számba újfent az örömpálcáját. Eltelt így néhány perc, a nyelvemmel ügyeskedtem a kezeimmel pedig simogattam, hogy még izgalmasabb legyen neki. Nekem is egyre izgalmasabb volt, magamban akartam érezni, nem volt elég ezek után, hogy a számat töltse ki a kemény szerszám.
Felálltam, hátat fordítottam neki, és jól értette, mit szeretnék. Mögém állt és a nyílásomat kereste. Nem volt nehéz megtalálni, és el is indult befelé annak rendje, s módja szerint. Rá kellett szóljak, hogy lassabban törekedjen belém, mert azért kell néhány másodperc, amíg ellazulok annyira, hogy teljesen befogadjam.
Nagyon jó érzés volt, amint beért. Kicsit mozgott, és amikor érezte, hogy lehet, tövig felnyársalt, de olyan finoman, hogy így meg is süthet máskor :D Enyhén előredőlve álltam és hagytam, hogy ritmikusan lökje az ágyékom. Nagyon jól csinálta, semmit nem éreztem a kéjen kívül! Néha egy-egy ponton szokott fájni, ha nem vigyázok, de most ilyenről szó sem volt.
Kisvártatva felerősödött a szuszogása, éreztem, ahogy elélvez, és nagyon sajnáltam, hogy mindjárt vége: elernyed, kihúzza belőlem a fogva tartó kéjlécet és nincs tovább. Legnagyobb meglepetésemre azonban pár másodperc múlva folytatta és ez fantasztikus érzéssel töltött el. Ezek szerint visszatartotta!
Nagyon élveztem az ágy szélére támaszkodva, ahogy minden lökésnél megfeszül a nyílásom, én is igyekeztem úgy mozogni, hogy minél kényelmesebben hozzáférjen. Éreztem, hogy nekem nem sok van vissza, de nem akartam ott hagyni, szóltam neki, hogy élvezzen, amikor csak tud. Legnagyobb meglepetésem az volt, mikor közölte: ő már túl van rajta, ritkán sikerül másodszorra, de marad, amíg én is a csúcsra jutok. Hát nem kellett sok idő. Elindult a hasamból az ismerős hullám és nagy erővel szakadt fel az öröm. Lökött még párat - szerettem volna ha marad még - olyan volt, mintha csak ő tartana, mint egy bábot, az egyetlen "ujjával". Remegett a lábam és azt akartam tartson még. Amikor eleresztett majd össze is rogytam, le kellett guggoljak.

Nagyon ügyes volt. Rég elélvezett és csak azért maradt töretlen erővel, hogy követhessem. Miért nem ilyen minden pasi?
Sajnos elég gyorsan elment, egy kis levezető simogatás belefért volna, kitettem volna én is magamért, hogy ellazulhasson. Remélem lesz még alkalmam erre is.

1 hozzászólás |

Foci
#2 (2014-07-14 03:11:58)

Március óta fűztük egymást chaten. Kedves fiú, sokat udvarolt. A képeim tetszettek neki - persze én is tudom, hogy csalókák azok. A jobbak kiválogatva, behúzott hassal, kidugott fenékkel. Hisz tudjátok. 
Volt hogy naponta rám írt.  Sokáig nem gondoltam, hogy tényleg találkozni akar. Azt mondta szervez helyet, szabaddá is tettem magam... aztán nem lett hely. Azt mondta eljön - szóltam neki, amikor egyedül voltam, és jöhetett volna... nem tudott jönni. De rendületlenül keresett a chaten minden nap,  és nem volt unalmas, lehetett vele beszélgetni, megadta a telefonszámát. Láthattam video-chaten is, persze sötét kép, a felbontás kicsi, a kamera torzít. Hű, ez a pasi nagyon borostás! Sötét az arca a borostától, mint Popeye-nek. Az udvarlása és a rajongása - sokat dicsért, amikor látott képen, vagy video-chaten, sokszor elmondta, hogy mennyire kíván és mennyire szívesen találkozna már :pirul: - nem tagadom, sokat nyomott a latban, hogy a hosszú idő ellenére ne gondoljam, hogy nem komoly, fogadjam a chat kéréseit.
A testét is megmutatta, az is jó szőrös. Egyszer megmutatta a nemi szervét is, sőt azt is - ha fogalmazhatok ily szendén - hogyan működik. Érdekes, mert amúgy engem ez nemigen érdekel, nem nagyon mozdít meg, amikor a pasik a kamerában mutogatják az ágaskodó büszkeségüket. De valahogy tőle mégis tetszett.
Az egyik nem sikerült találkozás után többször is megesett, hogy nem hívott pár napig... akkor azt gondoltam, hogy ő is beállt a sorba azok közé, akikről kiderült, hogy nem igazán komoly a szándékuk. Amúgy is eljutottam oda, hogy nem kell mindenáron találkozni, ha valaki nagyon akar, azzal szívesen találkozok, de erőltetni nem fogom. Így tényleg csak a komoly szándékúak maradnak fenn a rostán.
Eljött a nyár. Tudtam, hogy lesz néhány párnapos időszak, amikor egyedül leszek itthon, így aztán esetleg lesz helyem egy találkához. Szóltam is neki, hogy mikor érek rá, döntse el, hogy tud-e, akar-e. Jó nagy felfordulás (lakásfelújítás) kellős közepén voltam, kerülgettem a mesterembert egész nap, így hát gondoltam, ha nem jön, akkor legalább könnyebb a rumlit is elrendezni.
Aztán jelezte, hogy hát ő eljönne, s kitűzte a napot is. Nem vettem biztosra, mert megint csak arra hivatkozott, hogy PRÓBÁLJA megszervezni, de örültem az esélynek. Előző nap jelezte, hogy rendben elintézett mindent - még alibit is szerzett (huhh ;) még az is kell?) - és elmondta, hogy mikor ér be a vonata. Kiválasztotta, hogy mit vegyek fel - a szebbnél szebb, nőies bugyijaim ellenére egy egyszerű fekete tangát választott.  :o 

Kíváncsi voltam rá. A mester majd egy órával később ment el. Ott álltam koszosan, izzadtan fáradtan a nagy rumli közepén és ő éppen akkor szállt le a vonatról. Gondoltam azért az elég idő, amíg ideér. Hát nem volt elég. 10 perc múlva - éppen azt akartam mondani, ne siessen, mert még jó időbe telik, amíg kicsinosítom magam - itt volt a téren. Puff neki. Kértem, hogy várjon még. Megértő volt, pedig akár azt is gondolhatta, hogy éppen kitolok vele. Nem akartam nagyon megvárakoztatni.
Gyorsan lezuhanyoztam. Nem mondhatom, hogy sokat tudtam foglalkozni a sminkkel - jaj, hogy fogok kinézni - azért ide egy kis ceruza - ide egy kis piros - áh, ez béna - jól van, majd a rúzs feldobja. Mindegy, a szemüveg úgyis takarja eléggé. (Lányok, ez ismerős lehet.)
Ez a melltartó jó lesz? Melyik szoknyát húzzam? Rövidet és lengét kért. Rendben, ez jó. A szandál nem túl magas? A felső már egyértelmű. Hajam?
Ha nem kellett volna ennyire rohanni, kapkodni, nem lettem volna tán ilyen izgatott, de visszagondolva mosolygok magamon. Azt a kapkodást, rohangálást, tipegést...
Elkészültem. Felhívtam, hogy jöhet. Itt volt már egészen közel, úgyhogy egy perc múlva szólt is a kaputelefon. Egy pillanatra el is szégyelltem magam, mert át kell jöjjön a szomszédokon, de aztán rájöttem, hogy butaság, hiszen miért ne jöhetne hozzám valaki. Mondjuk megszerelni a mosógépet. Azért gyorsan lecseréltem a szoknyát. Nem olyan lenge, de rövid, és szép. Meg jobban is áll. Azt hiszem.
Kinéztem az udvarra, éppen a kiskapuval bíbelődött. Baseball sapka árnyékolja a borostáit. Nem igazán áll jól neki egyébként. Nem öltözött túlságosan ki. 
Úgy nyitottam ajtót, hogy takarjon, s csak akkor lásson, amikor már belépett. Megállt az ajtóban. Végignézett rajtam. Éreztem az átható pillantást. Nem tudom, hogy a ruha alá, vagy inkább bennem kutatva, de áthatott a nézése.
- Hú de jól nézel ki, oltári ez a harisnya rajtad!
Ez volt az első mondat, amit hallottam tőle, eddig csak írásban beszéltünk. Nagyon jól esett az elismerés. Mindjárt nagyon szépnek és lezsernek éreztem magam. Kicsit ömlengősnek is tűnt az áradozása, ami ezután következett. Többször is végigmért. Szívesen flangáltam volna egy kicsit fel és alá, hadd mondja még :)
Hellyel kínáltam. Zavarban volt, de nem láttam bele a fejébe. Nem kért semmit, hiába kínáltam. Tisztes távolban leültünk, és beszélgetni kezdtünk. Mintha csak a chaten lettünk volna. Visszafogottan beszélt, kutattam a zavarát. Meggyőződéssel állította, hogy számos ponton hiányt szenved. Lehetne izmosabb, és az intim mérete is kicsi. Mosolyogtam magamban. Én is végigmértem már azért, naná. Még hogy gyenge, vékony... Szép izmai vannak. Munkában szerzett izmok, semmi gyúrás, a karján látszik, hogy hasznos mozdulatok ezrei formálták, a deltája is éppen így látszik. Biztos ízlés dolga, de én épp ezt szeretem. Jó, hát a nadrág nem állt olyan jól, mit csináljunk. Azért csak beszélgettünk egy jót.
Láttam, hogy ő nemigen fog kezdeményezni, ő érezte magát vendégnek. Ha nem akartam, hogy csak beszéljünk egész este:
- Leterítem ezeket, mert ágy most éppen nincs ebben a felfordulásban - mondtam neki.
- El fogunk itt férni? - kérdezte - majd összehúzzuk magunkat.
Éreztem ebben a mondatban a felhívást a keringőre.
Lehevertünk. Azonnal elfelejtette a zavarát, hogy vendég lenne. A tárgyra tért. Tipikus pasi, mit is mondjak! :)
Simogatni kezdte a lábam, tetszett neki az oltári harisnyám. Nyirkos volt a keze. Ideges? Vagy csak a meleg? Elég hamar a szoknyámhoz ért, talán kicsit gyorsan is, kicsit türelmetlennek éreztem. De nem állt meg, félrehúzta a bugyimat, és odahajolt. Éreztem a betonerős borostáit az ágyékomon. Nem izgatott még fel, nem voltam annyira érzékeny, mint szoktam, nem csikált annyira az érintése, de jól esett, amit csinált. Hátradőltem, és hagytam. Ő is tudta, hogy jól esik. Hallotta jól.
Akkor már azért elindult bennem az izgalom, és a nadrágjához nyúltam. Kemény férfitagot találtam ott. Ő nem hagyta abba, a szája elmerült az ágyékomban, a borostái, mint ezer tüske tartott fogva. Kicsatoltam az övét, kigomboltam a nadrágját. Rögtön a kemény rúd akadt a kezembe, nem volt rajta alsó. No hát persze ezzel sem volt semmi baj, akárcsak a bicepszével! Viszonoznom kellett most már, amit csinált. A számba vettem és gyengéden szopogatni kezdtem, mint egy fagylaltot. Az íze elsőre furcsa volt, sós és keserű egyszerre, de hamar elfelejtkeztem róla, ahogy a számban lüktetett. Némán tűrte, és egy pillanatra sem felejtkezett el arról, hogy tovább izgasson, sőt. Beljebb furakodott, nyelve végignyalta az egész ágyékomat. Akkor már nem volt kérdés, hogy felizgatott-e. Felemelte a lábam és éreztem, hogy a nyelve belém hatol, és telhetetlenül csúszik még beljebb. Aztán az ujja is játszani kezdett ott, és nemsokára eltűnt bennem. Éreztem, hogy remegek belül...
Nem tudom meddig tartott ez így, de aztán muszáj volt. Szerettem volna, ha ő jut a gerjedelmétől odáig, hogy hanyatt dönt, és rám fekszik, hogy behatoljon, de éreztem nem tudok tovább várni arra, hogy ez a kemény pásztorbot betaláljon a forrón remegő karámba. Lekaptam az asztalról az óvszeres dobozt, és rátekertem a botra a gumit. Fölé térdeltem, és szép lassan ránehezedtem, hagytam, hogy becsússzon. Kicsit mozogtam csak, és tövig beleereszkedtem. Mennyei volt. Ahogy megmozdultam pici rángásokkal még keményebb lett. Ütemesen mozogni kezdtem és nem akartam abba hagyni. A mellkasára támaszkodtam - izmos volt az is (és tényleg!), úgy gyúrtam fel, és le, mint a tésztát. Elég gyorsan elfáradtam, én ugyanis nem vagyok annyira edzett, mint ő, aki "lehetne izmosabb". Akkor mellé térdeltem, s ő értve a szándékomat engedelmesen mögém térdelt. Gyengéden betolta én pedig ringatózni kezdtem, mint amikor altattak valaha rég. Előre, hátra. Minden mozdulattal, amikor kifele mozgott, már arra koncentráltam, amikor befele siklik. Közben a keze a derekamon keresztül az ágyékomat kereste - mindenáron azt szerette volna, ha én előbb érkezek a csúcsra. Próbáltam jelezni, hogy nekem sokkal jobb, ha a csípőjével igyekszik, semmint a kezével. Egy ideig "vitatkoztunk" is ezen.
Aztán azt mondta forduljak az oldalamra. Ő is az oldalára feküdt mögém, és hátulról belém tolta így is. Tudtam, hogy nincs sok hátra, nekem annyira izgató volt, hogy tudtam, hogy mindjárt elönt a forró élvezet, feljebb... egyre feljebb... te is jössz? Vagy messze vagy még? Várlak... magaddal törődj, én mindjárt...
Olyan visszatarthatatlanul kúszott fel belém az erő, hogy már csak azt tudtam nyögni - de lehet, hogy csak gondoltam - hogy nekem nincs tovább. Megfeszültem pár másodpercig, majd elemi erővel szakadt fel bennem a gát, és - ha nem is ordítva, de - elég hangosan adtam hírül, hogy mekkora erő gyűlt össze mögötte.

Most már csak rá koncentráltam, hogy jöjjön ő is utánam ebbe a bűvöletbe. És akkor elkezdett fájni. Nem éreztem még ezt. Talán közben is fájhatna, csak nem veszem észre, s most hogy bennem a kéj felrobbant, már nem nyomja el? Nem tudom. De egy kis szünetet kértem. Gondoltam kimegyek és kiürítem a szorosan tartott kéjnedvemet. 
- Ott tartogatod? Ne vidd ki, maradj csak - mondta és a szájába vette a nőiesség mögé rejtegetett férfiasságom, szomjasan eltüntette az eredményt, és tisztára nyalogatott. Furdalt a lelkiismeret, hogy ott hagytam, hogy tán nem is sikerül. Simogattam, markolásztam a férfivirágot, hogy le ne hervadjon. Kicsit feltérdelt, majd egyszer csak megszólalt:
- Mehet a szádba?
- Igen - mondtam meglepetve, és abban a pillanatban a lihegése felerősödött, nagyokat nyögött, és nagy lendülettel dugta a számba a kemény farkat. Olyan mélyre, hogy csak tűrni tudtam, ahogy a rángatózó botjából kiömlik az a nedű, de nem tudtam mozdulni, nyelni sem, így a számat töltötte meg. Pár másodperc múlva, amikor kijjebb húzta tudtam csak, mint kéjes táplálékot lenyelni.
Maradt még, fáradtan elterült, én mellette. Kicsit hiányzott, hogy mintha nem akart volna összebújni, csak feküdni egymás mellett. Összekulcsolt lábakkal feküdtem volna inkább.
Beszélgettünk. A fociról :D Megtudtam, hogy melyik csapat érdemli, vagy nem érdemli az eredményét, s kell kiessen, vagy benn maradjon. Hogy miért jobb ez a foci, mint az. Biztosan én sem hinném, ha mesélik, de engem ez szórakoztatott, és megfelelő levezetés volt. Feküdt hason, és szenvedélyesen magyarázott. A feneke is férfiasan szép, és a lábai is épphogy nem vékonyak. Másfajta nadrágot kellene hordjon. 
A testi érintés, összebújás hiányát pedig azzal tudtam pótolni, hogy a hátára ültem, és jól lemasszíroztam. Nem rohant el, nálam várta meg, hogy a vonathoz induljon.
Kicsit sajnáltam, hogy nem korábban indult, mert akkor megkóstolhatta volna az igazi jó sört. A közelünkben van egy igazi cseh söröző. Beszélt a kedvenc söréről is korábban - meg arról, amit meg hogy utál. A kedvence ugyanolyan közepes minőségű álsör (az egyik magyar márka), mint az utált másik. Gondoltam megkóstoltatok vele egy igazit (majd ha erre jársz kedves, akkor mindenképpen igyál olyat!). De nem maradt erre idő. Hazavonatozott.
Én elterültem a leterített "ágyon", és bámultam a plafont. Arra gondoltam, hogy sosem élveztem még így el. Nőiességem teljében, úgy hogy nem értem a férfiasságomhoz.
Este tehát megnéztem a meccset. Úgyis tudtam már, hogy kinek kell szurkolni. Nyertek.

2 hozzászólás |

Egy, csak egy legény
#1 (2014-03-30 12:03:25)

Nemrégiben egy másik városban voltam néhány hétig. Nagyon jól alakult, mert egy ismerős nekem adta a lakását a központ kellős közepén és egyedül voltam, ami - mivel nem vagyok független - elég szokatlan érzés. Szóval helyem volt a belvárosban és függetlenségem. Hát lehet jobb?
Átállítottam az adatlapomat már az érkezés hete előtt, elkezdtem figyelni az ottaniakat és ismerkedni velük. Sokan hívtak privire, sokan dicsérték a képeimet, sokan kértek randit, volt aki még telefonszámot is adott. Aztán ott teltek a napok és valahogy csak nem sikerült egyikkel sem találkozni. Volt aki egyszerűen nem jött el a megbeszélt helyre, volt, aki folyton elnapolta...
Egy pasival sikerült találkozni az első héten, aki kedves volt, de teljesíteni nem tudott (tán nem akart).
Aztán a sok kamussal eltelt a teljes ott töltött idő. Egészen mérges voltam már, és nem is értettem, hogy nekik miért éri meg a chatre fordított idő, ha valójában eszük ágában sincs találkozni. Olyan is akadt, aki több nap után újra felkeresett, képet kért, ismerkedni kezdett (összesen háromszor, és láthatólag nem emlékezett rá, hogy már beszéltünk).
A találkákat persze 2 percre a lakástól beszéltem meg, úgyhogy nem volt nagy fáradtság, csak az értetlenség... Az utolsó este azt gondoltam, hogy mindegy, ez a lehetőség elúszott, ilyen ez, nem látni a kamusoktól a jófejeket, ott lenni úgyis jó volt, egész nap az lehettem, aki akartam, a legjobb ruháimban flangáltam, és élveztem az átváltozást.
Akkor rám privizett egy pasi. Se a lapjáról, se a beszélgetésből nem derült ki, hogy komolyan gondolja-e, de gondoltam, hogy még egy kamus ide, vagy oda, nem számít. Kapott képet, megkérdezte miben vagyok, kiválasztotta, miben legyek ;) egye fene átöltöztem, csinosat választott ... Adott telefonszámot is, amikor felhívtam, azt mondta, 10 perc múlva ott van, hívjam újra. És képzeljétek, ott is volt, elnavigáltam a kapuig és becsengetett.
Nagyon kedves pasi volt. Beszélgettünk, hozott egy üveg bort is, aztán egyre közelebb került, felismertem az udvarlást, a csábítást. Nagyon jó érzés volt, igazán nőnek érezhettem magam.  :pirul: Aztán meg én is akartam, nem kellett azért könyörögjön.
Simogatott, mosolygott, én is simogattam a hasát, és nagy izgalommal csúsztattam a kezem az öve alá. Jó fogása volt annak, amit ott találtam, és egyre jobb is lett, ahogy teltek a másodpercek :napersze: 
Hát lekerült róla a nadrág, az ő keze is a bugyimban járt már, ami nedvesedett is becsülettel. Nem akartam sietni, mert jól esett a simogatása, de elég hamar a számba került a kemény kukija. Hallgattam a jóleső szuszogását, miközben ő pedig a fenekemet simogatta.
Finoman kezdte el lehúzni a bugyimat, és bedugni az ujját. Egy pillanatra el is felejtettem, hogy nekem is dolgom lenne a számban keményedő valamivel, csak remegve hagytam, hogy az ujjával kutasson bennem. Enyhe csípőmozdulattal jelezte, hogy valamit azért én is tegyek...
Amikor lekerült rólam a bugyi, akkor már biztos voltam benne, hogy akarom a folytatást. Sosem voltam biztos benne, hogy idáig el akarok menni, de most nem volt kérdés, fel sem merült. Elővettem egy gumit, rágörgettem a teljesen merev és kemény kukira, aztán fölé guggoltam. Nagyon vártam az érzést, nem gondoltam semmi másra. Finoman ereszkedtem lefelé és csak az arcát néztem, ahogy ő is várja. Pár másodperc telt el addig, amíg tövig belém ért és gyakorlatilag az ölében ültem. Életem egyik legizgalmasabb pár másodperce. Csak akkor hallottam meg, hogy mekkora nyögés szakadt fel belőlem - el is szégyelltem magam egy kicsit. :pirul: Néhány pillanatig nem akartam mozogni, csak ülni az ölében, ülni és érezni, ahogy lüktet bennem a férfiassága. Aztán ringatózni kezdtem, és fantasztikus érzés volt, ahogy ő is felvette a ritmust, néha meg is állhattam pihenni, ő addig is folytatta, és ki-be csúszott bennem finoman. Megfogta a fenekemet és a kezével emelt és engedett, hogy még jobb, és jobb legyen az összhang kettőnk között. Mennyei volt, csorgott belőlem kifelé az élvezet, éreztem, ahogy folyik le és elterül a szűk nyílásom körül, még könnyebbé téve a mozgást.
Aztán a hátamra fektetett, érezte, hogy a guggolás már fáraszt is. Rám feküdt és nagyon pontosan belém nyomta a még mindig kemény kukiját. Harisnyás lábaimat a derekára kulcsoltam, nem akartam, hogy egy pillanatra is ki jöjjön belőlem, külön jó érzés volt, ahogy a vékony anyag simogatja a combomat és éreztem, hogy ő is nagyon élvezi a selymes simogatást.
Behunytam a szemeimet, ő pedig egyre gyorsabban mozgott. Öleltem a lábammal a karommal, a hátát és az izmos fenekét simogattam, az ereje és a súlya az ágyhoz szorított. Minden lökésnél azt éreztem, mintha még beljebb és beljebb törekedne. Pár perc után az oldalamra fordított. Ebben a helyzetben én már nem tudtam igazán mozogni, de ő nem lassult. Közben a mellemet simogatta, éreztem a keze nyomását, férfiassága ingerelte a nőies lelkemet.
Nem sokára visszafordított. Nekem is jó volt újra érezni, ahogy rám nehezedik, de neki is könnyebb volt mozogni, mindkettőnknek jó volt így. A mennyekben jártam, azt akartam ne legyen vége sokáig. Szája kereste az enyémet, én pedig engedtem a szelíd erőszaknak. Úgy csókolt, olyan szenvedéllyel, hogy abban is csak a behatolást érezhettem. Nagyon szenvedélyes volt.
Aztán éreztem azt is, hogy elfáradt. Szívesen hagytam volna még, hogy izmos testének erejével kemény tagjával bennem motozzon, de tudtam, hogy az fáradtan már nem olyan neki sem. Tudtam, hogy megérdemli a megnyugtató befejezést.
Hanyatt fektemben finoman húzni kezdtem a fenekét felfelé. Lassan megértette, hogy mit szeretnék. A mellem fölé térdelt, én pedig nyalogattam, szopogattam a lüktető erekkel behálózott fagylaltot. Közben simogattam a fenekét és a két golyóbist, ami az államat verdeste. Éreztem, ahogy megváltozik, majd kisvártatva lágy, meleg folyadék szakad ki onnan, ahol a nyelvemmel jártam.
Még egy kis ideig nem mozdult, majd szép lassan mellém feküdt és csendben maradtunk. Szuszogva aludt el. Álmában a lábát keresztbe vetette rajtam, egész éjjel érezni akarta harisnyáim simogatását. Persze a reggeli ébredés után sem hagytam békén, de azt most nem mesélem el.
Megmentette a város becsületét és azt sajnáltam legjobban, hogy csak az utolsó este érkezett. Most meg azt, hogy a távolság miatt minden bizonnyal alkalminak tekinthetem csak a találkozást...

17 hozzászólás |

[1-3]


A blog RSS feedje.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.