Görbe este

itt vagy: Eropolis > Transzneműek negyede > Blog > timi-fiu > 5

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

timi-fiu blogja


Egy CD napjai
Hétköznapok, ünnepnapok egy bisex CD életében
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Görbe este
#5 2018-01-15 17:11:39
Készültem már rég. Sokat vágyom rá, hogy nyilvánosan is lehessek igazán csinosban, úgyhogy ezt az estét nem hagytam volna ki semmiért.
Nem írok az előkészületekről - minek - csak annyit, hogy igyekeztem előre találni valakit, aki elkísér. Ez nem sikerült, úgyhogy egyedül mentem.
Időben odaértem. Ott volt Zsófi, aki elvállalta a sminkemet, gondoltam ne egy akármilyen legyen rajtam egy ilyen estén. Mint kiderült sokan vártunk rá. 
Addig azért bejártam a terepet, megnéztem a helyet. Az öltözőben úgyis nagyon meleg volt, kinn hűvösebb is volt - nomeg élveztem a vizsla tekinteteket a partiruhámban. Szép csipkés minit és hozzá való felsőt vettem fel, fűzővel, és csillámos, hegyesorrú magassarkút választottam hozzá.
Rögtön rám akadt egy pasi. Kedves volt, meghívott egy italra, de elrontotta az egészet, amikor két mondat után rá akart venni, hogy menjek be vele a WC-be dugni. Nem az én stílusom az ilyen... akkor sem, ha legyezgeti az ember lányának híúságát, hogy ennyire tetszik valakinek. Pedig - ezúton árulom el neki, hátha olvassa - lett volna esélye a beszélgetés alapján, amit ezután azért csak megejtettünk. Meg ha több sör hatása alatt nem mond le azonnal és kezdi el ezt a WC-be hívogatós műsort a többi lánnyal. Legközelebb esetleg ne igyál meg több sört előre drága...

Sorra kerültem végül a sminkhez is. Zsófi nagyon kedves volt, kitalálta, hogy milyen legyen, és ügyesen dolgozott. Benne voltunk már az időben, neki a fellépésére is készülni kellett, mégsem kapkodott. Jót beszélgettünk közben. volt ott két lány, igen jó érzés volt, hogy ők is irigykedve nézték az eredményt, az egyikük - akinek a pasija is ott volt - még a ruhámat, a harisnyás lábamat is megdicsérte. 
Miután megkaptam a sminkemet, már teljes volt a komfort. Jó volt a tömegben elolvadni. A legnagyobb dicséret mégis egy meleg fiútól jött az esti műsor közben, aki szintén a pasijával volt ott. Rám mosolygott tánc közben, kezét nyújtotta, mosolyogva az ujjaim közé kulcsolta az övéit, majd kezet csókolt. Igazán elismerő és kedves pillanat volt.
A műsor is tetszett - Zsófi hihetetlen jó volt, úgy táncolt, mint egy vad amazon, játszott a közönséggel. Jó volt a hangulat is, a jó kedvű lányok társasága. Én is jól végigmértem, ki hogy készült erre az estére.
Utána már zsongott egy kicsit a fejem, kellett egy séta. Áthúztam a csizmámat - krokodilbőr-mintás - és jártam egy nagyot. Éjfél jóval elmúlt már, de sokan járták a budapesti utcákat. Mindjárt az első utcasarkon leszólított egy részeg pasi nem túl szimpatikus módon... nem is részletezem... inkább továbbálltam. Kicsit el is tévedtem, jó nagy séta lett belőle. Átázott a csizma - nem havasesőre találták ki, - de nem volt baj. A sétát sokkal jobban élveztem, minthogy ez a kis kellemetlenség elvegye a kedvemet. Nem jött több durva beszólás, de a lelassító autókban hangosodó zene, a méricskélő taxisok, az elhalkuló baráti társaságok titkos elismerése mind jól esett.
Mire visszaértem, már többen elmentek, én sem maradtam sokáig. Összeszedtem minden holmimat, elköszöntem a maradottaktól, megköszöntem Zsófinak a profi sminket, és újabb sétát tettem az autóig. Nyugodtan vezettem haza. A szálláson már mindenki aludt, csendesen lopóztam be a fürdőszobáig. Levetkőztem, lesminkeltem - közben elgondoltam, hogy milyen jó lett volna ezt egy kedves pasi lakásában tenni, aki elkísért volna egy ilyen jó buliba... talán majd máskor ez is meglesz - és aludtam egy jót.
Ki jön velem legközelebb?
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/bc93fab20180115171139.jpg

2 hozzászólás | buli  

Hozzászólások

nincs kép
sissy43#5#2 2023-10-17 12:16:14
eeeeen:)nagyon jol irsz!
vezuv69#5#1 2018-01-15 17:32:32
Szia, én szívesen mennék!!!


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1611BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3231Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#centrum_szoba400Belvárosi szexmentes csevegő

#maszti_szoba410Eropolis hivatalos maszti szobája
Ajánlott szobák
#homo_szoba1801Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba2020Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok600Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba600Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.