Simple vásárlói tájékoztatódomináns játékos

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > akos74


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
0

akos74

Erotikaváros tagjává vált: 2016. december 14.,
utoljára belépett: 2017. január 19. 23:33,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

domináns játékos

Tisztelt Hölgyem, akos74
vagyok, 42 éves sportos férfi, lakhelyem Magyarország, Vas megye.Eropolis BDSM negyedébe költöztem be.

Hölgyeket keresek.

Adataim:

  • 174 cm magas vagyok
  • súlyom 80 kg
42 éves vagyok. Egy Vas megyei kis faluban élek (Győr-Moson-Sopron megye határán), saját "birtokon", egyedül, elváltam, gyerekem nincs, diplomás vagyok. Végső célom a tartós párkapcsolat, BD alapokon, de addig semmi jónak nem vagyok az elrontója. A profilképen én vagyok, mikor épp a szigorú nézést gyakorlom...

Domináns férfi vagyok, mióta az eszemet tudom, de nem kívánom a páromtól, hogy 24/7-ben sub legyen, legyen egyenrangú a mindennapi életben, de legyen fantáziája, elképzelése és azt meg is tudja élni. A BDSM nekem a fantázia és a vágyak megélésének eszköze, az önmegvalósítás része. Játék, de komoly játék.

Élénk fantáziával rendelkezem az élet minden területén, és ezeket meg is tudom valósítani. Ezermester vagyok így nem jelent problémát mondjuk egy kaloda profi szintű elkészítése sem :)
20 évnyi tapasztalatom van, tehát nem vagyok kezdő a BDSM témában.
Fétiseim: erényöv, latex, lakk, harisnya, tűsarok, fehérnemű, fantázia, értelem és még sok más :)

Pár gondolat: nem a farokméretem kompenzálása, a bűnronda kinézetem/testalkatom vagy a komplexusaim miatt vagyok/lettem dom. Viszont véleményem szerint egy hosszú távú kapcsolatban is fontos a jó szex, ami idővel el szokott laposodni. A BDSM-el viszont rengeteg új dolgot, és ami fontos, változatosságot lehet beleszőni.
Attól, hogy domináns vagyok, még szeretem a hagyományos szexet, de meg tudom fűszerezni, változatossá tudom tenni, ha ez mindkettőnknek tetszik.
_______________
Bi pasik figyelmébe: ha keresel vagy privire hívsz, azonnali tiltás, mert úgy veszem, hogy még olvasni sem tudsz! Lásd még ->fétiseim: értelem
Sok olvasni nem tudó pasi van az látszik...

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.