Simple vásárlói tájékoztatóKívül csúnya, belül finom

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > cougar


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
0

cougar

Erotikaváros tagjává vált: 2014. január 24.,
utoljára belépett: 2018. május 20. 16:33,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Kívül csúnya, belül finom

Szia, cougar
vagyok, 48 éves telt nő, lakhelyem Magyarország, Budapest.Eropolis Hetero negyedébe költöztem be.

Urakat keresek.

Adataim:

Lenne egy kérdésem hozzátok srácok! Jönnek a levelek sorban, ahol megcáfoljátok azt, hogy nem vagyok helyes nő.  Azt írjátok szép vagyok, gyönyörű de a csúcs ma jött, hogy nyugodtan letagadhatok 15 évet!!!  Van esetleg fent egy arcképem, amiről nem tudok??? Mert egyébként honnan tudjátok, hogy nézek ki?   Hagyjuk már ezeket a buta udvarlásokat, nagyon unom! Majd akkor dicsérj, ha kielégülten fekszel mellettem, mert akkor talán el is hiszem.  :P  

Kérlek, hogy olvasd el az adatlapomat és próbáld meg fel is fogni!  170 cm és 85 kg vagyok, ezt kéretik figyelembe venni, tehát nem igazán passzolok egy vékonyka, alacsony pasihoz.

  
Nem vagyok egy szép nő, viszont imádom a szexet!
Ha szeretnél valamit  tőlem, kérlek küldj magadról egy arcképet, levél kíséretében. Ha csak felveszel kedvencnek, arra nem fogok reagálni. Ha a farkad lesz,  amit először meglátok, akkor sajnos nem ismerkedünk tovább.


Egyébként fiatal (25-38) ápolt, budapesti srácok érdekelnek, akik nem dohányoznak, nem szőrösek és rendelkeznek tiszta búvóhellyel.

Macik és férfias férfiak köszönöm, de nem!

Ha savanyú a szőlő, felőlem írhatsz, letilthatsz. Nem érintesz meg vele.
Ha én tiltalak le, azért teszem, hogy jelezzem közelében sem vagy annak akit keresek, nem olvastad el az adatlapomat, nem fogtad fel vagy ismerlek régről és tudom, hogy kamus vagy.


És következzék egy  nagy igazság:

A levél nem elég... a telefon sem. Csak a találkozás. Mert kell a közelség, az érintés, a mosoly, kellenek a szemek. Kellenek ezek a pillanatok, a találkozások. Hogy a lélekben megrajzolt képet a valóságban tudjuk kiszínezni, hogy az álomba beköltözzön a valóság, hogy az ünnepnapok mellett meglássuk a hétköznapokat is. A Másikat.

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.