Simple vásárlói tájékoztatócsakegyember

itt vagy: Eropolis > hirdetés nélküli tag


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
0

csakegyember

nincs kép

Erotikaváros tagjává vált: 2015. augusztus 5.,
utoljára belépett: 2017. szeptember 18. 08:30,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

alkalmankénti látogatód lennék

Szia, csakegyember
vagyok, 55 éves átlagos,ha van olyan hapsi, lakhelyem Magyarország, Veszprém megye, Veszprém.Eropolis Belvárosába költöztem be.

Per pillanat senkit sem keresek.

Adataim:

  • 183 cm magas vagyok
  • súlyom 85 kg
  • péniszem hossza 16 cm
  • péniszem kerülete 12.5 cm (átmérője: 4,0 cm)
Ezt majd később még szépítgetem! Most annyit legalább, hogy a lapom címe szerint, kedves, nyitott és vágyakozó, akár nálam idősebb, vagy akár jóval idősebb hölgy alkalmankénti diszkrét és bizalmas látogatója szeretnék lenni (...ha elképzelhető egyáltalán ilyen a világban...???...), hogy ha nem is egyből, elsőre, de idővel mindenképpen szinte szó szerint minden fenntartás nélkül meg-kibeszélhessük gondolatainkat, elképzeléseinket, vágyainkat és...és ami olyan ami mindkettőnknek élvezetes, vagy legalább kellemes (...de semmiképpen sem, semennyire sem kellemetlen!...) azt meg is élni (...értelemszerűen az adottságaink, lehetőségeink határain belül, de...de úgy viszont valamennyire már-már akár határtalanul)
Volt idő, amikor "célirányos képpel" voltam ezen a lapon, és lépten-nyomon botlottam olyan véleményekbe, hogy a nők nem egy "olyan kép" alapján ítélnek, döntenek, sőt. Így aztán, azt "találtam ki", hogy megpróbálom az itt létet a gondolataimmal (...azzal, hogy egyáltalán vannak gondolataim...), de...de azt látom, tapasztalom, hogy a "képes" próbálkozás sokkal (...sokkal-sokkal?...) célravezetőbb és eredményesebb volt. Hmmm. És most meg már én gondolom, érzem azt, hogy nem annyira a kép alapján ítélek, döntök... :) (...még akármennyire meg is nézem, amit meg lehet...)
Ördögi kör? Visszaszállt rám az, amit anno el sem hittem? 
Hát majd talán kiderül. 
Mégis inkább azt próbálom hinni, hogy az élet elég kevéssé olyan, amilyennek én azt "akarom", így viszont talán a legcélravezetőbb, nem konkrétumokban, hanem keretekben gondolkodni úgy, hogy ami belefér, az jó, ami itt-ott kilóg, az kérdéses és ami nagyon kilóg az kerülendő. 
Egyszerűnek tűnő, nem? 
Persze, csak akkor ilyen egyszerű, ha bele sem gondolok abba, hogy "másoknak" vajon milyen "keretei" vannak, lehetnek és...és van-e azok között akár csak egyetlen olyan is, amibe én beleférek-beleférnék... :)
Hmmm. Így, már nem is olyan egyszerűnek tűnő... :(

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.