hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóMerj közelebb jönni, ne csak beszélj róla!

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > kimbout

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
0

kimbout

Erotikaváros tagjává vált: 2005. október 24.,
utoljára belépett: 2019. június 16. 15:27,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Merj közelebb jönni, ne csak beszélj róla!

Szia, kimbout
vagyok, 38 éves, kos csillagjegyű sportos fiú, lakhelyem Magyarország, Budapest, XIII. kerület.Eropolis Belvárosába költöztem be.

Hölgyeket és urakat keresek.

Adataim:

  • 183 cm magas vagyok
  • súlyom 77 kg
  • rövid barna hajam van.
  • barna a szemem.
Sziasztok!

Alapvetően kedves, fiatal srác vagyok, és főleg lányokat, hölgyeket szeretnék megismerni, előbb itt, aztán a valóságban.:) Akár szóló vagy akár nyitott kapcsolatban élő lányok is lehetnek. Mindennek az alapja az ismerkedés, aztán meglátjuk, hogyan tovább.
Fontos a személyes diskurzus, mert én alapvetően VALÓDI TALÁLKOZÁSBAN gondolkodom, és nem hosszas levelezgetésben vagy képnézegetésben! Camsex és hasonló butaságok sem érdekelnek!

Helyetted (sajnos) nem tudom meghozni azokat a döntéseket, lépéseket, amiket neked kell megtenni az ismerkedés érdekében, már ha komolyan gondolod! Ezért neked is tenni kell, akárcsak annyit, hogy írsz, válaszolsz, és aztán remélhetőleg jobban is megismerkedhetünk egymással! Nem tudok mit kezdeni azokkal a nagyképű, duzzogó, vagy ki tudja milyen emberkékkel, akik csak azzal képesek foglalkozni miért NE valósuljon meg valami, ezért ők inkább ne is írjanak! (Kinek nem inge ne vegye magára!)

Persze első alkalommal nem feltétlenül kell rögtön az ágyra gondolni, hanem csak egy sima találkozásra, hisz akkor látjuk egymást először élőben és a szándék komolyságát. Ezért is fontos a találkozás! 
Ha úgy jobb emailen is tarthatjuk a kapcsolatot, képet is tudok ide küldeni. De a komoly szándékot nálam a személyes találkozás bizonyítja!!!
Várok minden kedves, csinos, komolyan érdeklődő lányt, hölgyet! 

Üdv!

Egyebek némi tapasztalat után:

Ha privire hívok valakit, aki csak órák múlva reagál rá, az ne sértődjön meg ha nem válaszolok neki azonnal, hisz ekkor valszeg nem fogok végig ott ülni mire kegyeskedik reagálni, ha egyáltalán válaszol! Köszönöm a megértést!

Kedves ha valaki kedvencnek jelöl, de egy levélnek jobban örülnék!  ;) 

Recskaalapanyaggal tele az internet, ehhez én nem kellek, ezért nem küldözgetek meztelen és egyéb képeket ismeretlenül senkinek! Legfeljebb portrét annak, aki komolyan gondolja annyira, hogy ismerkedés során esetleg magát is felvállalja - ha nem eleve portréval hirdet. 

Köszönöm, ha idáig elolvastad!

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.