Simple vásárlói tájékoztatómina

itt vagy: Eropolis > hirdetés nélküli tag


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
0

mina

Erotikaváros tagjává vált: 2016. július 26.,
utoljára belépett: 2016. szeptember 2. 09:13,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

...kell egy kis erotika...

Szia, mina
vagyok, 23 éves telt nő, lakhelyem Magyarország, Budapest, XIII. kerület.Eropolis Türelmi zónájába költöztem be.

Per pillanat senkit sem keresek.

Adataim:

Szeretettel köszöntök minden kedves Férfit! :)

Életvidám, kedves, nyitott és kommunikatív hölgynek mondanak. Szeretem az erotikát, legyen az egy bújós együttlét vagy éppen egy szenvedélyes, vadabb szeretkezés. :)

Molett alkatomból kifolyólag nem vagyok modell, a kiírt paramétereim is azt hiszem, erre engednek következtetni, így aki egy negyven kilós szépségre vágyik, az kérem, nézelődjön tovább, vagy felezzen meg. Választható opció. ;-)

Imádok kényeztetni, valamint a másiknak érzéki, örömteli pillanatokat szerezni, de élvezem a viszonzást is! ;-)

Szeretek kísérletezni. Határokat feszegetni. Elmenni a végsőkig. Majd visszatáncolni. Szeretek játszani. Szeretem élvezni a közös játékot, de a legfelemelőbb, amikor közösen élvezzük egymás játékát. ;)

HASZNOS INFORMÁCIÓK
- Hiába érkezel letusolva, kérlek akkor is tisztelj meg egy gyors tusolással, ahogy én is ezt teszem érkezésed előtt pár perccel, függetlenül attól, hogy esetleg fél órával előtte már tusoltam.
- Használd a fürdőben található szájvizet, ahogyan érkezésed előtt én is ezt teszem. Ellenkező esetben nem fogunk hosszas csókolózásba kezdeni.
- Nálam nincs meghatározva az aktus száma. Ha fél vagy egy órában többször szeretnéd átélni a gyönyört, rajtam nem fog múlni, mindent megteszek, hogy mindketten jól érezzük magunkat.
- Attól még, hogy szeretem a vadabb együttléteket is, nekem is szükségem van egy kis bemelegítésre. Ha durván nekem esel anélkül, hogy feltüzelnél, ne lepődj meg, ha a reakcióm sem olyan, mint amilyet vártál volna...
- Nem, óvszer nélkül nincs aktus. Se ide, se oda...

FAUST
- A randevúnk előtt kérlek gondosan vágd le a körmeidet, hogy ne legyen hosszú vagy éles.
- Faust előtt kérlek moss alaposan kezet, használd a fürdőben található körömkefét és kézfertőtlenítőt.
- Ha jelzem, hogy mit hogyan csinálj, az nem azért van, hogy idegesítselek, vagy mert éppen rossz napom van. Úgy gondolom, kedvesen jelzem, ha adott esetben kicsit változtatni kell valamin (pl. sebesség, erősség). Bízom benne, hogy Neked is fontos, hogy ne okozz bennem kárt, és az a célod, hogy mindketten nagyon jól érezzük magunkat. Ehhez pedig időnként elmondom, hogy éppen hogyan kellemes. Ha már bennem van az öklöd, majdhogynem szabad kezet kapsz!. ;-)

És akkor...
Ha egy érzéki, huncut, mindig mosolygós bevállalós telt lányra vágysz… Tudod, mit kell tenned... :)

Forró csókok,
Mina

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.