Simple vásárlói tájékoztatóFÉRFIT!

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > mirmike77


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

mirmike77

Erotikaváros tagjává vált: 2014. január 23.,
utoljára belépett: 2017. január 16. 15:41,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

FÉRFIT!

Szia, mirmike77
vagyok, 39 éves, vízöntő csillagjegyű Nem hülye:-P nő, lakhelyem Magyarország, Békés megye.Eropolis Hetero negyedébe költöztem be.

Urakat keresek.

Adataim:

 • Saját bejáratom: mirmike77.eropolis.hu
 • A párommal együtt vagyok itt
 • 160 cm magas vagyok
 • súlyom 85 kg
 • mellbőségem 100 cm
 • hosszú vörös hajam van.
 • zöld a szemem.
Párban vagyok az oldalon de most nem párban keresek! Nem vagyok biszex és nem csatlakozom párokhoz!


Ami NEM! : Biszex férfi,bajusz,alacsony férfi,sablon,türelmetlenség,nős férfi,bambaság,28 alatt és 45 fölött,virtuális szex,


Ami IGEN!:Humor,határozottság,IQ,EQ,kémia,van helye és ideje,tud és szeret kommunikálni és igénye is van rá!

Nem érdekel a most azonnal! Az ismerkedésnek van egy menete! Nem csak itt,normáliséknál minden esetben! Az átlagost csak méret tekintetében szeretem,semmi másban ;) ergo a végletek nem vonzanak!Kedvenceléssel nem tudok és nem is akarok semmit kezdeni! Levélváltás!Tartalommal.....az "ismerkedni szeretnék"," hogy vagy" stb..baromságok hidegen hagynak.Végeláthatatlan fotóküldözgetés felejtős! Valós dolgok érdekelnek,valós emberekkel! ;) Egy valaki,tartósan,tartalmasan! Ha távolabb élsz de van szimpátia a távolság áthidalásában partner vagyok,viszont akkor az ismerkedés egy picit hosszabb folyamat lesz,érthető módon :) 
Ha nincs stílusod,csak a sablonra vagy képes,hamar rövidre fogom zárni az ismerkedést :) Nem egy eszköz vagyok,hanem elsősorban ember és nő.És nem,nincsenek hosszú combok,sem popóig érő szőke fürtök :D De van dög,szenvedély....nőies külső és viselkedés.A naivitásom rég levetkőztem....most mást szeretnék ;) :pirul: 

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.