Simple vásárlói tájékoztatóFÉRFIT!

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > mirmike77


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

mirmike77

Erotikaváros tagjává vált: 2014. január 23.,
utoljára belépett: 2017. március 25. 13:48,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

FÉRFIT!

Szia, mirmike77
vagyok, 40 éves, vízöntő csillagjegyű Nem hülye:-P nő, lakhelyem Magyarország, Békés megye.Eropolis Hetero negyedébe költöztem be.

Urakat keresek.

Adataim:

 • Saját bejáratom: mirmike77.eropolis.hu
 • A párommal együtt vagyok itt
 • 160 cm magas vagyok
 • súlyom 85 kg
 • mellbőségem 100 cm
 • hosszú vörös hajam van.
 • zöld a szemem.
Kedves Ismeretlen!

Párban vagyok az oldalon...viszont most nem párban keresek....
Perverz vagyok...nagyon!!!!------> MERT...szeretek kommunikálni,mielőtt mögém kerülsz,szeretnélek kicsit ismerni ;) Nem,nem bújok ágyba ma este Veled,sem holnap. ;) Nem vonz a virtuális erotika.
Számomra az a férfi vonzó,aki: intelligens,helyesen ír,van stílusa,humora,aki tudja az utat az asztaltól az ágyig :)Határozott..(mindenben) :pirul: Van rám ideje,van helye.Igénye van arra,hogy megismerjen,mielőtt közel engedem..
Nem érdekel,hogy mi az oldal profilja!Elsősorban ugyanis ember vagyok.És csak azután NŐ..Ahhoz,hogy ezt érezd az előbbit is ismerned kell :) 
A figyelmemet a következő sorrend keltheti fel: agy,humor,egy helyes pofi,szép mellkas....formás....izé... :D Nem alacsony ,nem pocakos és nem sablonos....semmiben ;) 
A végletek nem vonzanak,sem korosztályban sem méretben.28 és 48 között :) ez a korosztályra értendő ám :D :D Nem azért vagyok itt,hogy a te kényelmedet szolgáljam!Minden csak a kölcsönösség elvén működhet!
Alapvetően közvetlen és barátságos vagyok.De! Ha a fentieket nem értetted és megkeresel,gondolkodás nélkül elköszönök.Nem futok felesleges köröket.Napközbeni lopott órák nem érdekelnek.Esti órák....akár egy egész éjjel :pirul: beszélgetés,nevetés, és rengeteg szex...ez az amire igényem van.
Tudom,hogy a számomra kellemesnek mondható egyed csak elvétve fellelhető....de bőven elégedett leszek,ha csupán egy van belőle ;) A "kedvenceléssel" nem tudok mit kezdeni! Mert mi alapján lennék az,ha nem ismersz...ugye? :) És még valami:számomra a férfi HETERO!És nem biszex!!!!!!
UI: Nincs új a nap alatt,még ha néha annak is tűnik ;) 
Kicsit sem probléma,ha a fent leírtak nem egyeznek a te elképzeléseddel...tovább lépsz ;)
Nekem nem sürgős,időm és türelmem is van bőven :) 

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.