Simple vásárlói tájékoztatóKicsit máskép.

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > myszter


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

myszter

Erotikaváros tagjává vált: 2011. október 29.,
utoljára belépett: 2018. május 19. 21:09,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Kicsit máskép.

Szia, myszter
vagyok, 59 éves, ikrek csillagjegyű férfias férfi, lakhelyem Magyarország, Jász-Nagykun-Szolnok megye.Eropolis Biszex negyedébe költöztem be.

Hölgyeket és urakat keresek.

Adataim:

 • Saját bejáratom: myszter.eropolis.hu
 • 180 cm magas vagyok
 • súlyom 100 kg
 • rövid őszes hajam van.
 • zöld a szemem.
Hölgyeket és urakat keresek, párokhoz is szívesen társulnék. Kivel, kikkel, kölcsönösen kényeztetnénk egymást.Kedvelem a segédeszközös játékokat.(Strapon, tágítás, fist, beöntés stb.) Perverzebb játékokat is kipróbálnék, ésszerű határokon belül. Ha kedveled a női fehérneműs rucikat a kedvedért szívesen viselem. Nem vagyok travi, csak szívesen bújok a bőrükbe, ideig óráig. Ne légy önző! Én sem vagyok az! Uni passzív beállítottságom révén mindent megteszek, hogy nem mindennapi élvezetekben legyen részünk, oda vissza alapon. Ha mindezek mellett egy baráti kapcsolat kialakulna, szerintem sokkal emberibb lenne.
Helyem nincs. De szerintem ha neked sincs és komolyak az elhatározások biztos van rá megoldás.
50-100 km távolság nem akadály.
Diszkrét, intelligens partnert keresek. Sajnos itt meg kell, hogy jegyezzem, ha kihívsz privire és elkívánsz menni, semmi gond, csak legyél szíves elköszönni. Ez a minimum és ne lepődj meg, ennek hiányában, ha olyan passzban vagyok, letiltalak. Gyakran vagyok fent telefonról. Tehát a privi nem mindig működik. Levél vagy telefon. Telefonszám esetén vissza hívlak.

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.