hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóMILF NŐ rajongó vagyok

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > nemalevente69


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

nemalevente69

Erotikaváros tagjává vált: 2011. október 27.,
utoljára belépett: 2018. június 23. 15:29,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

MILF NŐ rajongó vagyok

Tiszteletem, nemalevente69
vagyok, 36 éves, bika csillagjegyű vékonyan normális pasi, lakhelyem Magyarország, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Mezőkövesd.Eropolis Hetero negyedébe költöztem be.

Hölgyeket keresek.

Adataim:

 • A párommal együtt vagyok itt
 • 182 cm magas vagyok
 • súlyom 80 kg
 • rövid szőkésbarna hajam van.
 • ződ:-) Nézdmegmilyen a szemem.
2017-október-07 : E hét szerdán elromlott a laptopom . A régi asztali gépet raktam össze és használom . Kamerázni pillanatnyilag nem tudok és LE IS FAGYHAT A GÉP CSEVEGÉS KÖZBEN !! már volt rá példa ma (szombaton) !! Nem szándékos a köszönés nélküli kilépés . Lehet hogy kell minimum 5-25perc az újbóli belépéshez . 


Illedelmes dicsérő levelet szoktam írni csinos NŐknek vagy ha az adatlapján olvasottak frappánsak , mókás ez is ok lehet , hogy írjak bármiféle hátsó szándék nélkül . 
TANÍTOTTAK OLVASNI , OLYKOR MÉG ÉRTEM IS DE MÉGIS , 
KÉREM SZÉPEN AZOKAT AKIK BÁR NEM ENGEM KERESNEK ÉS ÍROK NEKIK VALAMI KEDVESEBBET , UDVARIASAT , NE TILTSANAK LE . KÖSZÖNÖM SZÉPEN 

ph : 16 cm , pk : 15 cm --> ( pá : kb. 4,8 cm ) 

MILF RAJONGÓ VAGYOK . 
  *_ÉRETT 40-es 50-es NŐt_* szeretnék találni , *_leginkább pedig barátNŐt_* bujálkodáshoz . 2017-október-11 : Sokszor *_kettesben szex nélkül is jó lenne vele lenni_* Távolságtól függően inkább hétvégén tudnék találkozni . 
Fővárosban ismerősnél alhatok . ( Talán mást is .) 
 
Szimpatikus a szép arcú , frizurájú , elegáns , CSINOS NŐ : akár sportos alkatú , akár NŐies és akár bögyös-dögös . Az arányosan Husi NŐ .   ;) 2018-május-19 : Igen a sportosan arányosan Husi NŐ !! ;) 
                                                                          
 KETTESBEN Szeretkezés lágyan érzékien , szenvedélyesen majd lendületesebben , vadabbul---> -----> ergo , lehet hogy akkor a hardcore szexet is kedvelem ? :/ Lehetőleg többszöri alkalommal .....-- 2018 március 3 szombat : Vissza tudom magam fogni teljesen de mégis akkor jó igazán gátlástalanul a szex számomra a NŐvel ha biztatjuk , dicsérjük , instruáljuk egymást ...mint megtudtam előző nap , úgy jellemezte ezt a csevegőpartner , hogy " pornós duma " . Pedig azt hittem vannak akik szex közbe csendesek és vannak a beszédesebbek nem is beszélve a " hangosabbak " -ról 
           

 Swinger is érdekel , szeretek táncolni a hölgyekkel , ismerkedni , csevegni 
 -- a magán összejövetel szimpatikusabb , családias , barátibb
  
 Párokhoz talán inkább csak swingerbe , többesben a nő örömére , kényeztetésére szívesen részt vennék . 

A nők megnyugtattak , hogy barátnőmet nem itt találom majd meg :( de még akár ilyen is lehet . 

" Szövegeléskor " ( privin ) igyekszek , iparkodok kamerát kapcsolni , hogy valós vagyok .
Nem dohányzok nem is nagyon keresek dohányzó NŐt ! Nem cigarettázok de buliban esetleg néhányat beleszívok csak kíváncsiságból . Évente 1x 2x ilyen...bőven elegendő .  2018-május-19-ei tapasztalatom : Cigarettázott a hölgy és a csókja nagyon ízlett . 

2016-aug-05-1:29-bejegyzés 
Július 21-27 között üdülhettem Gyulán . 25 -én hétfőn egy olyan terebélyes fenekű érett NŐt láttam , hogy kettő normálisat is kitesz . De szemrevaló , NŐies alakja volt szép arca , fekete hosszú haja kontyba tűzve . Szép nyaka és tetszik ha engedi egy NŐ a nyakát is láttatni . Egyáltalán nem hozzá hasonlóak vannak az újságokban szép NŐ ideálnak de ő igen is az . A várszínház és a múzeum gondjai gondterheltté tették de kicsit csak kizökkent amikor megdicsértem . 
                                                   

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.