hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóJáték és kihívás

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > pandora


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

pandora

Erotikaváros tagjává vált: 2013. július 26.,
utoljára belépett: 2018. október 15. 19:48,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Játék és kihívás

Szia :), pandora
vagyok, 49 éves, bak csillagjegyű nőies nő, lakhelyem Magyarország, Budapest.Eropolis Belvárosába költöztem be.

Urakat keresek.

Adataim:

 • Saját bejáratom: pandora.eropolis.hu
 • Saját fórumtémám van, melynek címe: Milyen egy jó szexpartner?
 • Saját blogot vezetek, melynek címe: Krampuszok
 • 172 cm magas vagyok
 • súlyom 66 kg
 • hosszú szőke hajam van.
 • kék a szemem.
Egy embernek csak egy reglapja lehet, de millió elképzelése. :napersze: 

Egy biztos. Az "igyunk meg egy kávét, aztán ha szimpik vagyunk dugjunk", az nem szerepel az elképzeléseim között, úgyhogy ha ennyi az elképzelésed amiért itt vagy, ne pocsékold rám az energiáid. Ha ennyi lenne a vágyam, itt sem lennék, mert ilyen akadna bőven, egészségügyi dugásokra nem vagyok rászorulva. :vigyor: 

Sokszor megkaptam a kérdést, úgyhogy válaszolok rá itt, hogy mit szeretek. :)

Három szerelmem van.
George Clooney sármja, Stephen Hawking agya, és a Route 66. Szóval ha úgy nézel ki mint Clooney, olyan az eszed mint Hawkingé, vagy a Route66-ra keresel utitársat, akkor tovább sem kell olvasnod, most azonnal a nyakadba omlok. :vigyor: :D 

Ha ezek egyike sem áll fenn, arra az esetre azért elmondom, még mire bukom. <3 

*Számomra a férfi vonzerő alapja (a szexuális vonzerőnek is!) az intelligencia, a kitartás, a figyelem, és a bátorság. Csak az tud hozzám közel kerülni, aki ezekből kimondottan átlagon felüli.* Egyikből sem tudok engedni, mert ezek nélkül nem támad bennem vonzalom egy férfi iránt, akkor sem, ha olyan a teste mint egy görög isten. Sőt, a görög isteni testből engedek inkább ezen tulajdonságok javára. ;)

Sajnos az a bökkenő, hogy ezek a tulajdonságok nem látszanak fotón, és nem látszanak egy egyszerű bemutatkozó levélből sem. Ezért más módot kell találnod hogy felkeltsd az érdeklődésem, és elkezdj számomra különbözni a többitől. Aki elég intelligens, kitartó, nem felületes, és elég bátor, az megtalálja a módot használati utasítások nélkül is, hogy kilógjon a sorból. Mert eleve csak az fog érdekelni aki kilóg a sorból, baromi kitartó, intelligens, elég bátor, és kellő figyelmet szentel a projektnek. :) 

Csak azzal találkozom személyesen, akit már nem érzek idegennek. Annak, hogy két vadidegen között egy kávé mellett szexuális vonzalom támadjon, olyan csekély az esélye, hogy elhanyagolható. Ezért ezt a snassz dolgot hanyagolom is. :)

Attól hogy vannak igényeim, ne tévesszen meg, nem férjet keresek. Tudom hol vagyok, tudom miért keresek itt és nem a katolikus társkeresőn. ;) 
Hogy mire is keresek? Arra ami bennünk van, olyan időtávban és mennyiségben, amennyi bennünk van, kényszerek, elvárások, korlátok, és erőlködés nélkül. Engem nem lehet megkötözni, de én sem kötözök meg senkit. (A kikötözés egész más szitu... ;) )

Többször nekimentem hogy magamról írjak, de annyi minden érdekel, hogy nem érnék a végére. A blogomból sokmindent ki lehet következtetni, rengeteg információhoz juthat aki figyel és akit érdekel. És úgyis csak az érdekel, akit érdekel. :vigyor: :D 

Szeretek élni, az érdeklődésem a világ iránt végtelen, a látóköröm nagyon széles. Ez a szexualitásban is igaz. ;) 

Éppen ezért, a bakancslistám nagyrészt már megvalósítottam, a legextrémebb vágyaim is teljesültek. Nagyrészt. Ahogy újragondoltam, vannak még rajta tételek, amiket egy bűntárssal szívesen megvalósítanék. :pirul: ;)

De nem mindenáron! Az életet sokféleképpen lehet szeretni, és sokféleképpen érezheti jól magát az ember. Éppen ezért, nem görcsölök rá semmilyen kifejezett célra, néha csak azért vagyok itt hogy beszélgessek. Szeretek kommunikálni, szeretem a kényes témákat, a vehemens vitákat, és a humort is. Ráadásul itt bármi kialakulhat belőle. ;) 
Let's play! :cigi: :* 

Puszi és jó keresgélést mindenkinek :)


Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.