Simple vásárlói tájékoztatóEgy életvidám hölgyel szeretnék megísmerkedni !!

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > peti38


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
0

peti38

Erotikaváros tagjává vált: 2016. augusztus 29.,
utoljára belépett: 2017. június 24. 22:33,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Egy életvidám hölgyel szeretnék megísmerkedni !!

Csók Hölgyeim., peti38
vagyok, 39 éves, halak csillagjegyű férfias férfi, lakhelyem Magyarország, Budapest, IV. kerület.Eropolis Hetero negyedébe költöztem be.

Hölgyeket keresek.

Adataim:

  • 183 cm magas vagyok
  • súlyom 104 kg
  • rövid szőkésbarna hajam van.
  • kék a szemem.
Sziasztok Lányok, Hölgyek, Asszonyok!!!!!

Én egy 38 éves, független, egyedül élő Budapesti férfi vagyok. 
A mindennapos apró, rengeteg elfoglaltságom és a munkám mellett sajnos nincs időm ismerkedni viszont én is férfi vagyok és a szabadidőmet szívesen tölteném el kellemesen egy hölgy társaságában.
 Egy olyan nőre gondoltam akivel nem csak az éjszakáimat tölthetném el, hanem közös programokat lehetne tervezni mint például kirándulás. színház, mozi, utazás stb.
Számomra a külső csak az utolsó helyen kullog, mint szempont a partnerválasztás során. Sokkal fontosabbnak tartom azt, hogy egy hullámhosszon legyünk a leendő partneremmel,  
 Lehetsz sovány, lehetsz molett, lehetsz magas, lehetsz alacsony. Minden nőben megtalálom a szépséget , csak egy valami nagyon fontos mégpedig az ápoltság és a rendezett külső. Ha ez megvan és tényleg kész lennél egy érzéki szenvedélyes, tartalmas  kapcsolatra, ha egy  testi-lelki jó barátra lenne szükséged. aki legalább annyit foglalkozik a lelkeddel is mint a testeddel, nagyon szívesen megismerkednék veled. 
Ha gyengédségre, törődésre vágysz vagy ha csak te is magányos vagy és szeretnél egy kis szint vinni a hétköznapjaidba akkor kérlek mihamarabb jelentkezz.hogy a szabadidőnket együtt tölthessük el és kölcsönösen boldoggá tennénk egymást a hálószobában és a hálószobán kívül is az élet minden területén. 
Egyszer azt mondták nekem, hogy isteni szerető, de még annál is jobb barát vagyok.:)   
Nagyon várom a leveleteket kedves hölgyek, hogy mihamarabb randizhassunk, illetve ha be vagyok jelentkezve akkor szívesen fogadok privit is.
Csókollak benneteket és türelmesen várok rád kedves ismeretlen hölgy.
Puszi
 

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.