Simple vásárlói tájékoztatómindenki örömére

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > titkosvagyak


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
0

titkosvagyak

nincs kép

Erotikaváros tagjává vált: 2010. július 14.,
utoljára belépett: 2018. április 8. 19:15,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

mindenki örömére

Tisztelt Hölgyem, titkosvagyak
vagyok, 49 éves, vízöntő csillagjegyű mackós férfi, lakhelyem Magyarország, Pest megye, Budaörs.Eropolis Hetero negyedébe költöztem be.

Hölgyeket keresek.

Adataim:

  • 176 cm magas vagyok
  • súlyom 111 kg
  • rövid barna hajam van.
  • barna a szemem.
Szívesen ismerkednék hölgyekkel  akikkel megèlhetnènk eddig mèg mèg nem tapasztalt èlmènyeket. A telt buja idomú hölgyek tàrsasàgàhoz vonzzodom. Szeretem ha tested dus ès van rajta felesleg. Olyan nem független hölgyek tàrsasàgàt keresem akik meglèvő kapcsolatuk mellett szeretnènek kiteljesedni. Szívesen járnék kedvében és  ès kielègitenèk akár különleges igényeket is. Nem független hölgyekkel diszkrét szex és baráti kapcsolatot is szivesen kiépítenék a legtitkosabb vágyak megvalósításáért. Nehéz ide mindent leírni ha sikerült felkelteni érdeklődésedet akkor írj és beszéljünk. Nyitott érdeklődő férfinak tartom magam aki szereti az újat és a változatosságot. Ha  csak beszèlgetni szeretnèl bizonyos témàkról akkor is szìvesen veszem megkeresèsedet.

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.