Simple vásárlói tájékoztatóÉlvezet

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > tomasz95


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
0

tomasz95

Erotikaváros tagjává vált: 2014. november 12.,
utoljára belépett: 2018. április 15. 14:00,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Élvezet

Tisztelt Hölgyem, tomasz95
vagyok, 23 éves, bak csillagjegyű sportos srác, lakhelyem Magyarország, Somogy megye, Barcs.Eropolis Hetero negyedébe költöztem be.

Hölgyeket keresek.

Adataim:

  • 178 cm magas vagyok
  • súlyom 67 kg
  • péniszem hossza 18 cm
  • péniszem kerülete 5.0 cm (átmérője: 1,6 cm)
  • rövid barna hajam van.
  • barna a szemem.
hölgyekkel esetleg párokkal ismerkednék ! Jelenleg Somogy megyében Barcson lakom főleg hétvégén érek rá de ha az élet úgy hozza elképzelhető hogy hét közben is meg tudjuk oldani a találkozást ! 23 éves vagyok, és főleg nálam idősebb nőkkel ismerkednék! Fogadni nagyon ritkán viszont utazni tudok ! Van már némi tapasztalatom többes terén illetve idösebb hölgyekkel is volt már dolgom ! Inteligens megbízható diszkrét férfinak tartom magam, aki nem tűnik el vagy lép le a megbeszélt találkozó elött ! képet a tetoválásaim miatt nem töltöttem fel de amennyiben kiváncsi vagy rám szívesen küldök a megadott elérhetőségedre ! Telefonszámot tudok adni illetve ha szeretnél meg nézni kamerám és mikrofonom is van ! Tudom hogy sok nő bizalmatlan a fiatlabb pasikkal de hidd el bennem nem fogsz csalódni ! ha felkeltettem az érdeklődésed írj bátran ! 

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.