Simple vásárlói tájékoztatómit lehet tudni...

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > willendorfi


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

willendorfi

Erotikaváros tagjává vált: 2017. június 10.,
utoljára belépett: 2017. december 10. 16:25,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

mit lehet tudni...

Szervusz Kedves, willendorfi
vagyok, 48 éves, mérleg csillagjegyű nagy felületen szép nő, lakhelyem Magyarország, Budapest.Eropolis Belvárosába költöztem be.

Urakat keresek.

Adataim:

 • Saját bejáratom: willendorfi.eropolis.hu
 • 173 cm magas vagyok
 • súlyom 132 kg
 • mellbőségem 126 cm
 • derékbőségem 109 cm
 • csípőbőségem 145 cm
 • rövid barna hajam van.
 • zöld a szemem.
Már nem kaparom a falat hiányérzetemben, de még van mit csiszolni a szexuális életem rendszerességén. Tüneményes és kedves vagyok, és buja és még nagyjából értelmes is, egészséges humorral és gyönyörű nagy testtel megáldva. És önbizalommal (fogjuk rá) és a szemem is szép. 

Szóval hát férfival ismerkednék. Mondjuk 1 férfival. Független - de ha nem, akkor ráér este, vagy éjjel éspervagy némileg hétvégén. Nagyjából korombeli (ahol az én korom -7 és +7 éves intevalluma jelenti a nagyjábólt) és persze ápolt, kulturált, vevő a humoromra és nyilván majd eleped értem. Eleinte a testemért, persze csak addig, amíg meg nem ismer jobban. Onnantól cakkunpakk imád. 

Szexelnék is, gyönyörrel-gyönyörért, érzékien - durvaság nélkül, finom játékkal, huncut-odaadón. Jó lenne, ha te is hasonlókra vágynál, ha lenne óvszer nálad, és nem félnél használni, és jajdejólenne, ha még találka helyről is gondoskodni tudsz. 
Nem keresek most aktívan partnert, de engedem, hogy megtalálj. 
Kedvelem, ha van benned szándék és (tett)vágy, bátran légy kezdeményező, igyekezz intelligenciáddal is elcsábítani, finoman irányítani. 

Igen, tudom, sokat kérek - de törekszem sokat is adni, ígérem. 

Független vagyok én is, de a frissen érett fiammal élek, így ez van amiben korlátoz. Például ritkán van szabad helyem. Mondjuk inkább azt, hogy nincs. 
És elképzelhetetlennek tartom, hogy huszonpár éves férfiakkal ismerkedjem. Bocsánat, srácok.

Úgyamúgy jól vagyok, és picit visszalassulva szeretném élvezni a létet. Vagy az elviselhetetelen könnyűségét. Vagy ha eszembe jut még valami frappáns és kicsit sem sznob regénycím, majd azt is ideírom. 

Az értelmes kommunikációra általában nyitott vagyok.

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.