Simple vásárlói tájékoztatóMi baj lehetne? ;)

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > woxband


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
0

woxband

Erotikaváros tagjává vált: 2016. szeptember 19.,
utoljára belépett: 2017. január 16. 08:28,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Mi baj lehetne? ;)

Szia, woxband
vagyok, 42 éves mackós férfi, lakhelyem Magyarország, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, alternatív tartózkodási helyem Magyarország, Hajdú-Bihar megye.Eropolis Belvárosába költöztem be.

Hölgyeket és urakat keresek.

Adataim:

  • 180 cm magas vagyok
  • súlyom 97 kg
  • rövid szőkésbarna hajam van.
  • barna a szemem.
Sziasztok!

Miért is vagyok itt? Bármilyen meglepően is hangzik, de a testi örömök miatt.Lehetne írni fennkölt dolgokat, de a tény nem változik. ;) Persze igaz nálam is, hogy nem mindenkivel, és nem mindenáron! 

Szóval ha Te/Ti is kötetlenül, felszabadultan, diszkréten akarod/akarjátok megélni a vágyaitokat, keressetek meg bizalommal, hiszen ki tudja, lehet hogy... ;)

Nem vagyok örömpolgár. Értelemszerűen így a levélkorlát miatt érdemes a megkeresésben adnod egy mailcímet, és biztos lehetsz benne, hogy válaszolni fogok.

Ha gépnél vagyok, akkor a privi is működik, ha nem reagálok a felkérésre, akkor egyszerűen csak telefonon vagyok bejelentkezve, "kérem ismételje meg hívását később!", vagy írj levelet.

Kedvenc jelölés... Megtisztelsz, de nem tudok vele mit kezdeni. Ha elolvasod az adatlapomon leírtakat, nem is teszed. Legalábbis amíg nem váltottunk egymással pár szót.

Köszönöm hogy benéztél, elolvastad, és sikeres keresgélést kívánok mindenkinek! ;)

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.