Történetek Eropolisból és azon túlról
A naplót írjapervmen
Eredetileg eszem ágában sem volt blogot írni, de tegnap XY ( tudom ám ki volt ) elvette az egyetlen bizalompontomat, amit a telefonszámom hitelesítésével szereztem, így megfosztott a chatelés, illetve a napi 2 levélírás lehetőségétől. Azért hogy visszaszerezzen ezen jogokat, kénytelen voltam örömpolgárságot vásárolni. Ezáltal pedig lehetőségem nyílt a blogírásra, illetve saját csoport létrehozására.
Az itt megosztott történetek nem újkeletűek, évekkel ezelőtt már publikáltam őket egy zárt Facebook csoportban, így előfordulhat, hogy egyeseknek ismerős lesz némely bejegyzés. Ezek a irományok mind saját kútfőből pattantak elő, ha nem hiszed, az a te dolgod!
Több, mint 1 évtizede regisztráltam először erre az oldalra és kisebb - nagyobb megszakításokkal rendszeresen próbálkoztam partnert találni. Az, hogy ez mennyire sikerült, kiderül a posztjaimból. Azt még hozzátenném, hogy mivel tizenakárhány éve ismerem az oldalt, a 2024 előtt regisztrált ( főleg a női ) profilok 80 %- a már ismerős számomra és nagyjából képes vagyok felmérni, hogy ki a komoly, valós személy és ki az, aki csak privát chatben fárasztja az embereket.
A blog 90 napig fog élni, amíg az örömpolgárságom is.
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
9
Számodra látható napló bejegyzés
9


Napló bejegyzések

1
Egy pisiszűz beavatása
A hobbikurvámnál tett második látogatásom alkalmával kezdtem neki ecsetelni a pisaszex örömeit, mely olyannyira magával ragadta, hogy megkért pisiljek a szájába. Mivel már aktus után voltunk és elég folyadékot is fogyasztottam, így nem láttam ennek semmi akadályát. Bementünk a fürdőszobába, elhelyezkedett a zuhanykabinban és engedelmesen tátott szájjal, esdeklően nézett fel rám. A kezdeti lelkesedésemet ekkor felváltotta az erekció általi izgalom és azt vettem észre, hogy lassan elkezd merevedni az nyelve hegyétől mindössze pár centire tartott péniszem. Műsorváltozásra hivatkozván, felkínáltam neki még egy adag kantejet, mely természetesen nem volt ellenére. Két percen belül már ott is ragyogott a frissen fejt gecim az arcán, ajkain, majd hogy teljes legyen az élmény még a hajába is beletöröltem a makkomat, majd koncentrációs készségemet bevetve, a még teljesen erektált farkamból elkezdett zubogni a pisa, melynek célállomásaként a partnerem szája volt megjelölve. Az első korty megízlelése után az arcát vettem célba és szépen lemostam róla a komótosan rajta csöpögő ondót, majd a haját is eláztattam a húgyommal....csodás látványt nyújtott a gecitől, pisától megalázott ribanc és mielőtt lehajoltam volna hozzá, hogy forró ajkait lágy csókokkal borítsam, még arcon is köptem és amit csak tudtam szétcsapkodtam rajta a farkammal. 3-4 gyengéd pofon után pedig egymásba fonódva feküdtünk végig a vizelettől csatakos zuhanytálcán.
Szólj hozzá elsőként!
Szex egy pornószínésznővel
 Teljes alakos fotói mellett az arca mindig takarásban volt. Ez persze mindig megkondítja bennem a vészharangot, de chatelés közben meggyőzött, hogy számára ez szükségszerű, így lefoglaltam nála másnapra egy időpontot. Ilyet sem tettem még, hogy a kontrollálhatatlan, kielégülésre szoruló vágyaim csillapítását ne azonnal orvosoljam, de az illusztrációi egy számomra minden szempontból ideális külsővel megáldott hölgyet mutattak. Mintha csak a forgatás megkezdése előtt készült werkfilm jeleneteiből ollózták volna ki a kockákat.
Élőben teljesen lenyűgözött: az ajtóban egy magas ( 175 cm...ezt még az adatlapján olvastam, ezért tudom ennyire pontosan ) fekete, hosszú, egyenes szálú hajú, igézően zöldeskék szemű, karcsú (de mégis "vanmitfognirajta" típus ), illatozó parfümfelhőbe burkolózott, ruganyos testű, kedves mosolyú hölgyemény fogadott. Akkor még a 30-at alulról közelítette, de én 25-26-nak tippeltem volna, a szolid sminknek köszönhetően...üvegtalpú, tűsarkú cipője megtette a hatását és hirtelen aprócskának éreztem magamat mellette, mivel pár centire fölém tornyosult, mintegy domináns jelleget ontva magából. Csábító mozdulattal beinvitált, ásványvízzel kínált...a félhomály miatt eddig fel sem tűnt, hogy a lábbelin kívül semmi mást nem viselt...hiába, nem tudtam levenni az arcáról a tekintetemet! Aztán meg a fénylő, csupaszra borotvált, epekedő sunájáról. A meglepően kellemes fogadtatás olyan biztonságérzetet keltett bennem, hogy egy időre el is feledkeztem arról a fura érzésről, hogy valahonnan ismerős nekem ez a dög!
A két menet közti intervallumot érdekfeszítő beszélgetéssel hidaltuk át, mikor én lopva megjegyeztem, mennyire hasonlít XY ( ismert, magyar pornószínésznő )....persze ekkor már motoszkált bennem a gyanú, hogy honnan lehet ismerős, ezért igyekeztem a reakcióját alaposan feltérképezni. Mikor a válaszként nem az érkezett,hogy "Ki az a XY? ( már tudtam, hogy a sejtésem helytálló!
A tetoválás pedig nem hazudik, így első dolgom volt mikor hazaértem, hogy lecsekkoltam a hóbaglyos - zászlós - nemtucat motívumot, majd ennek fényében büszkén vettem tudomásul, hogy egy világszerte elismert többszörösen AVN díjjal kitüntetett pornószínésznő muffját térképezhettem fel potom pénzért....sőt egy darabot (adagot) még magáévá is tett belőlem, mely nyomtalanul tűnt el legendás, sokat tapasztalt torkában! 
Szólj hozzá elsőként!
Lebukás
- Te megbasztad a barátnőmet! - ezzel szembesített a vonal túlsó végéről a hang egy számomra ismeretlen számról, mikor kíváncsian lenyomtam a hívásfogadó gombot a telefonomon.
   Első reakcióm erre az volt, hogy megkértem őt, írja már le pontosan kiről van szó, esetleg a nevét árulja el a hölgynek (bár ez utóbbi információ nem garantálta, hogy közelebb vitt volna a megoldáshoz) Persze azért ebben a felszólításomban volt bőven irónia, hiszen természetesen tudtam, hogy kinek a párja talált be. Egyrészt egy évben maximum 3-4 alkalommal szexszelek és ezek közül a legtöbb partnerem fizetős szolgáltató (akinek ugye nagy valószínűséggel nem fog letámadni senkije....hiszen mindig fizetek!) másrészt a hívást megelőző hétvégén látogatott meg egy önszántából felajánlkozó leány, így még frissen élt bennem az emlék az életemben először bekövetkezett gumi nélküli koituszról.
   Végül sikerült értékelhető személyleírást adnia az általa mérhetetlenül imádott illetőről, én pedig mély megbánással (fenéket, valójában büszke voltam magamra!) hangomban biztosítottam róla, hogy fogalmam sem volt róla, hogy párkapcsolatban él. ( Valójában még a kúrás előtt mesélte, hogy van valakije) Még egy ideig beszélgettünk, kifejeztem iránta sajnálatomat és azt is megígértem neki, amennyiben újra keresne a lány, vissza fogom utasítani. Amúgy többet már nem keresett, bár megbeszéltük, hogy beszervezek számára még egy fickót, mivel szerette volna kipróbálni két fasszal is, de mivel kiderült a félrelépése, így gondolom erről inkább le is mondott végül.
   Olyannyira meggyőzően biztosítottam őt a bűnbánásomról, hogy a végén még ő kért bocsánatot, majd elköszöntünk egymástól miközben magamban elgondolkoztam, hogy hány meg hány önmagát leszbikusnak kikiáltó lány vágyik titokban a faszra, miközben otthon áltatja a párját, hogy az ollózás van olyan jó, mint a baszás!
Szólj hozzá elsőként!
Pisaszex a strandon
Egyszer egy ismerősöm (nőnemű) strandra invitált mondván, hogy ott lehet a legegyszerűbben áldozni a pisaszex oltárán, sőt még azt is megígérte, hogy beszervez nekem 1-2 pisis csajt (ja persze, már akkor tudtam, hogy a nők is képesek lehazudni a csillagokat a szexért!) Utoljára általános iskolás koromban voltam strandon, úgyhogy csak homályos emlékeim voltak különböző hőfokú medencékről, hekk-palacsinta-jégkása triumvirátusról és rákvörösre égett vállakról...no meg félpucér női testek látványáról. Mivel iszonyat hőség tombolt és szívesen legeltettem volna a szemem félmeztelen dekoratív hölgyeken, így rábólintottam. A kellemes pancsolás és zabálás után gondoltuk a tettek mezejére lépünk és körbejártuk a strandot ideális helyszínt keresve...már 2x átnéztünk minden lehetséges területet, de nem leltünk teljesen elzárt, diszkrét tetthelyre....ekkor az épület felé vettük az irányt (Palatinus strand volt) és egy hirtelen ötlettől vezérelve a női mosdót javasoltam húgyhólyag ürítése céljából. Kivárva az alkalmas pillanatot, mikor nem tartózkodott bent senki, beslattyogtunk az egyik fülkébe és magunkra zártuk....én már térdeltem is a pina alá,tátott szájjal....szerencsére a hölgy eléggé tele volt és régen is brúzolt, így nem okozott neki gondot,hogy teljesen összepisáljon! Mikor kipaszírozta az utolsó cseppeket is én gondosan tisztára nyaltam majd mint, akik jól végezték dolgukat kijöttünk a fülkéből. Az előtérben tartózkodó fiatal lánykák persze értetlenül néztek ránk, de azt ők sem sejthették, hogy akkor ott nem a medence klórozott vize csöpögött rólam! Hát ez volt az első Pisswalkos élményem...remélem lesz még hasonló!
Szólj hozzá elsőként!
Hobbiribanc
Egy átdorbézolt éjszaka utáni reggelen brutális merevedéssel ébredtem, ezért azonnal kedvenc szexpartnerkeresőmre kattintottam és kerestem a számomra megnyugvást hozó potenciális, azaz fizetős hölgyeket. Egy akkor frissen regisztrált tagra lettem figyelmes, akinek bemutatkozója azonnal kitűnt a többi közül. A szókimondó stílusa és a telefonszám nélküli hirdetése (annak ellenére, hogy a Türelmi zónába volt regisztrálva) arra engedett következtetni, hogy nem futószalagon szopja végig vendégei faszát. Megnyitottam felé a kommunikációs csatornámat és pár perccel később már Skypon videócsevegtünk. Elmondása szerint alig pár napja kurválkodott csak, azt is hobbiszinten....azaz kizárólag szimpátia alapján engedte be a kuncsaftjait az intim testréseibe. Ezért is érezte szükségét a videóhívásnak, valamint, hogy egyeztethessük a vágyainkat. Fél órával később már jelezte is felém, hogy akár indulhatok is hozzá....ráadásul a szomszédos kerületben volt a székhelye. Mintha a kurva Isten is nekem teremtette volna!
Másfél órával később az izgalomtól remegve és felfokozott szexuális vággyal már az ajtaja előtt vártam bebocsájtásra. Fekete, sokat sejtető selyemruhában és természetesen tűsarkú szandálban nyitott nekem ajtót. 30-as éveinek közepén járhatott, karcsú teste, mozdulatai, mimikája szinte üvöltött az szemérmetlen közeledésért, de ezt is már jó előre letisztáztuk, mi az amit szabad és mi tabu. Azért nem rohantam azonnal le, mivel még szeretett volna személyesen is pár szót váltani velem....persze látta rajtam, hogy már nagyon nehezen bírom türtőztetni magam, pedig igyekeztem ezt palástolni....ellenben ez imponált neki! Beszélgetésünk közben még húzta is az agyamat, szándékosan egyre többet mutatott a combjaiból, néha még fedetlen szeméremtestét is megvillantotta előttem. Mikor aztán egyértelmű jelét adta, hogy elég volt a bájcsevegésből odaléptem hozzá, felhajtottam a ruháját és azonnal az ölébe fúrtam a fejemet. Úgy szétnyaltam tükörsima pináját, mintha már évek óta sunamegvonásra lettem volna ítélve. Mikor éreztem, hogy az erekció miatt muszáj végre napvilágra engednem a nadrágomban ágaskodó péniszem, felálltam, bokára eresztettem a gatyámat és habozás nélkül a szájába tömtem (nem a gatyámat,nyugi!). Nem ellenkezett, azonnal mohón szopni kezdett én meg közben kiszabadítottam a melleit és azokat kezdtem gyömöszölni. Elmondása szerint nem sok férfi volt addig az életében és tapasztalattal sem rendelkezett...csupán az ösztöne és ki nem élt vágyai hajtották. Ennek ellenére olyan bőnyállal cumizott és olyan beleéléssel, lelkesedéssel, hogy ki kellett bújnom a ruháimból, mert nem akartam, hogy átázzanak. Gyorsan beinvitált a hálószobába, ahol egy mozdulattal megszabadult a selyemköntösétől én pedig a többi feleslegessé vált hacukámtól. Rálöktem az ágyra, megfordítottam, hogy feje lelógjon és a reakciójára sem figyelve már el is tüntettem szájában a farkamat...golyóim az orrának nyomódtak, levegőt szinte alig kapott, de megalázkodó tekintetéből nem olvastam ki felháborodást vagy félelmet. Mikor fulladozva jelzett a kezével, hagytam neki egy kis szusszanásnyi időt....mire zihálva elnézést kérve tőlem, már kérte is vissza a farkamat. A következő ötletet nem saját kútfőből merítettem...ő kért meg, hogy üljek a szájára, hogy kinyalhassa az ánuszom. Azóta is egyik kedvenc pózom ez! Nem finoman, gyengéden, érzékien hanem vadállatias módon szinte a nyelvével megerőszakolva, kezeivel jól széthúzva a farpofáimat, olyan mélyre próbált benyalni, hogy már én éreztem kissé kellemetlenül magam.
Előkerült végre az óvszer is és pár mp-el később már a lucskos pinájában sikamikáltam, seggét csapkodtam és obszcén jelzőkkel illettem...válaszul ő is hasonló hangnemben és stílusban felelve tüzelte fel még jobban állatias ösztöneimet. Haját téptem, melleit markolásztam, fülébe lihegve elhordtam mindenféle mocskos ribancnak, mire esdeklően megkért, hogy köpjem arcon. Megtettem, majd az állánál fogva magam felé húzva még a szájába is csurgattam. Hálásan megköszönte én pedig jutalmul megpofoztam.
Mindketten teljes extázisban haladtunk a romlottság és bujaság ösvényein, majd kifejezve spermanyelési szándékát, kihúztam belőle az ondótól lüktető farkamat, hajánál fogva magam elé rángattam és még egyszer alaposan szájbabasztam. Mikor újfent arcon köptem, megnyalta a száját és ezúttal ő sem maradt válasz nélkül. Köpködött a mellkasomra, de az arcomig nem ért el, ezért közelebb hajoltam hozzá. Nem hittem, hogy lehet még ezt az extázist fokozni, de rácáfolt a ribanc. Mikor arcon köpött, felpofoztam és éreztem itt az ideje, hogy beterítsem az arcát a napokig bennem tartalékolódott örökítő anyaggal. Rákészültem, hajánál fogva stabilizáltam fejének pozicióját és útjára engedtem a gecilávát. Arca már előtte is nyáltól ázott, csöpögött, de azért még így is sikerült látványosra sminkelnem a szuka pofiját. Csak a rend kedvéért utasítottam a tisztáranyalogatásra, de azért a hajába töröltem, amit csak tudtam. Pihegve rogytam az ágyra, mialatt ő még mindig az arcát beterítő gecit kenegette magán és nyalogatta az ujjairól. Mikor aztán mellém feküdt, odahajoltam hozzá és forró csókkal tapasztottam be ajkait...vadul smároltunk, éreztem rajta a saját nedvemet és amit lenyalogattam a homlokáról azt egyből a rendeltetésszerű helyére csorgattam. Mikor ezt lenyelte úgy éreztem újra kiérdemelte, hogy hálámat csókkal fejezzem ki.
Mire zihálásunk csillapodott és újra képesek voltunk emberekhez illően kommunikálni, jeleztem felé, hogy szívesen meglátogatnám máskor is....viszont most mennem kell, mivel indulás előtt egy falatot sem ettem és szinte az ájulás szélére kerültem. Felajánlotta, hogy maradjak még és rendeljünk pizzát! Nem akartam visszaélni a vendégszeretetével, de csak erősködött és biztosított róla, hogy örülne ha maradnék még. Így történt az, hogy egy ilyen maratoni szexcsata után (kb 4 órát tartózkodtam a lakásában, beszélgetéssel, szexszel és pizzaevéssel együtt) 12k-t fizettem mindössze...és még a pizzát is ebből a lóvéból fedezte!
Szólj hozzá elsőként!
Bukkake party
...szívem a torkomban dobogott az izgalomtól, mikor felmentem a lépcsőn.Megálltam az ajtó előtt, majd a csöngetés után bebocsátást nyertem. Pontosan érkeztem, pont amiatt aggódtam kicsit, nehogy elkezdjék nélkülem. Ám belépve a garzonlakásba azonnal felmértem a helyzetet. A hölgy pucéran egy szál bugyiban ült a földön, két fickó a kanapén ücsörgött kissé feszélyezve, egy pedig az ablak mellett üdítőt kortyolgatott. Mint később megtudtam, (a 4. férfi) aki beengedett, a bérnőstény barátja,  stricije, élettársa (kinek mely fogalom a szimpatikusabb) volt és persze a fő szervező. Ohh, mióta is ért bennem a gondolat, hogy én is részt vehessek végre egy bukkake partyn!
Ja, hát persze tudom....mikor jó másfél évtizeddel ezelőtt rábukkantam egy igen bájos jelenetre a minden nap éjfél után beinduló Private Gold csatornán. Itt egy izgatóan naiv szőke leányzót fürdetett meg ondóban egy 8 tagú motoros banda és ez ott akkor egy életreszóló élményt jelentett...tudtam, hogy ilyesmiben nekem is részt kell vennem egyszer! 
Már mindenki ruha nélkül várta a kezdést...egy gyors üdvözlés (nem kézfogás volt) után, rekordidő alatt váltam meg a ruháimtól, majd a pénzmozgást követően felsorakoztunk a hölgy előtt...jobban mondva körbevettük. Az esemény szervezője ismertette a szabályokat, ami nem sok lehetőséget biztosított számunkra, de elsőre és ennyi pénzért nekem megfelelt...azaz csöcsfogdosás, szopás (a hölgy részéről!) és arcra,- szájbaspriccelés. Pinát nem mutatott, bugyija végig rajta maradt. Szigorúan betartva a sorrendet jobbról - balra haladt és 3-4 perces cumi után tért a következő ügyfélre...én pont középre kerültem, azaz 3.voltam a sorban. Persze izgatottam vártam mikor kerülök végre én a szájába, közben vertem a faszom, mi mást tehettem volna? Mikor rám került a sor, már léptem is közelebb hozzá vággyal telítve....mikor megcsörrent a telefonja. Bocsánatkérően rámnézett majd felvette. Egy újabb kuncsaft jelentkezett be, kinek készségesen adott rövid útbaigazítást, majd ismét visszatért rendeltetésszerű pozíciójába...de végre már az én pöcsöm volt, amin csámcsogott....hát a technikája nem volt az igazi és a fejét sem szabadott erélyesen ráhúzni, így megpróbáltam enyhe csípőmozgással rásegíteni....3-4 perc után átfordult a következő faszra, majd az utolsóra, utána pedig kezdte elölről a kört. Na, kivártam a soromat, gondoltam most kicsit variálok és kézbe véve farkamat már nyomtam is a szájába újfent........mikor megcsörrent a telefonja! Kezdtem a Kész átverés showban érezni magam és idegesen körbefordultam kamerákat keresve. Ugyanaz a fószer hívta, újabb útmutatásért esedezve, de végül a szolgáltató is megunta a bénázását, közölte vele, hogy már elkezdődött a zsúr és nincs szüksége új beszállóra. Mivel az ideg kezdett bennem egyre nőni, ez megmutatkozott rajtam a későbbiekben is, úgyhogy ahogy letette a mobilt már toltam is a szájába nyáltól és előnedvtől csillogó pélómat. Érdekességképpen megjegyezném,hogy 2 delikvens is óvszerban hagyta csak,hogy a péniszéhez érjen a hölgy.
No, eljött a 3. kör...tudtuk ez lesz a végjáték! Az első férfi orgazmusa frenetikusra sikeredett...ahogy érezte,hogy spriccelni kezd, kihúzta a ribanc szájából és egy hangos horkantás kíséretében útjára engedte az utódokat....ám ami abból a faszból feltört és ahogyan, az pornófilmbe illő jelenetekkel vetekedett...először is az első adag túlívelt a szuka fején és egyenesen felém tartott (kb szembe álltam vele) Ilyen villámgyorsan még kés elől sem hajoltam el, de megkönnyebülten hallottam aztán a földre cuppanó matériát, bár arra mérget nem vennék, hogy a permet nem ért el. Mindenesetre a cucc többi részét már sikeresen juttatta annak predesztinált helyére és mikor végzett, megállapítottam, hogy a csávó jó pár napja nem ürített. Csaj arca úgy volt telepakolva, hogy azt gondoltam nekem már nem jut szabad felület. Másodikként a házigazda folyatta rá a fejére a sűrű váladékot és szerelmes pillantásokat vetett előtte térdelő kedvesére. Végre én kerültem sorra....majd szétrobbantam a látványtól, de előtte még a szájába toltam, hogy felkészüljek a kitörésre....cuppogósra szopott, majd rárántottam és tüzeltem. Az engem igen rosszul érintett várakoztatás és a nem éppen profi szopás elégtételeként, gonosz kárörömmel vettem tudomásul, hogy egyenesen az orrába sikerült az első spriccet transzportálnom, ami prüszkölésre késztette. Mire befejeztem az adagolást, már rá sem lehetett ismerni a szolgáltatóra...az utolsó cseppeket a hajába ráztam, majd arcába töröltem a gecis makkomat. Természetesen kíváncsi voltam, hogy a két srác még mennyivel tud hozzájárulni a földön is egyre jobban terjeszkedő gecitócsához, így végignéztem az akciójukat...bár említettem fentebb, hogy ők csakis gumiban szopatták a kurvát. Az egyik alaposan elbalfaszkodta a csúcspontját, mivel képtelen volt időben lerántani magáról a kotont és így csupán egy fél adaggal tudta megajándékozni az addigra gecitúltengéstől ájuldozó hölgyeményt. Az utolsó komának már nem is hagytunk szabad részt a tündérkénk fején, ezért rápakolta a miénkre én pedig végre közvetlen közelről is megcsodálhattam milyen egy 5 fasz által meggyalázott női fej. Majd még hosszú percekig gyönyörködtünk közösen alkotott művünkben, mielőtt a gecitócsákat kerülgetve könnyes búcsút vettünk volna egymástól.
Szólj hozzá elsőként!
Szubribanc 3.
Pihenésképpen elkezdtem közvetlenül a szája előtt verni a farkamat és felszólítottam, hogy simogassa a pináját. Még egyszer szájbaköptem és feltettem neki a nyilvánvaló kérdést "Akarod a gecimet te kis kurva?" Szolidan, szinte gyermeki ártatlansággal biztosított róla,hogy ez minden vágya, én pedig rávettem,hogy ismételje meg többször is, mivel számomra nincs izgatóbb egy mocskosszájú ribancnál. Ahogy elnéztem az előttem vonagló, ondómra áhítozó, könyörgő tekintetű csodás kis szajhát, igyekeztem úgy intézni,hogy egy csepp kantej se menjen kárba...azaz csakis szájba és arcra. Az első spricc pontosan a szomjas szájacskájába lövellt, a második adagot már perverz vágytól hajtva az arcára fröccsentettem, de a kilövellés intenzitása miatt jutott a hajába is szegénykémnek. Egy cseppet sem bánta, hagyta,hogy oda verjem ahova csak szeretném. Mikor kiürültem teljesen, még sokáig gyönyörködtem a művemben....láttam a pofiján lecsöpögő spermacsíkot, ami tökéletes melleire csordogált...láttam, hogy jóízűen nyeli mindazt ami a szájába jutott és láttam a szája szélére került finomságot, amit aztán kéjesen, teljes extázisban kent szét magán. Persze ez utóbbiban én is segédkeztem neki...gecis makkommal végigsimogattam arcát, alaposan belemasszíroztam bőrébe és ráadásként még leszopogattattam vele. Mindezek betetőzéseként ismét forrón lesmároltam és éreztem csókján a meleg testnedvemet.
Ám ez a minden téren tökéletesnek mondható randi még nem ért véget itt...mert ezután jött csak az, ami nem sok lány specialitása.
Pár perces pihenőre kényszerültem, így ezt az időt kötetlen beszélgetéssel ütöttük el, de meghagytam neki, hogy nem törölheti és nem moshatja le addig az arcán csillogó szégyenfoltokat. Mindketten tudtuk, hogy mi fog következni, én pedig izgalommal vegyes mohósággal letoltam a torkomon egy liter folyadékot. Képtelen voltam betelni ezzel a kis szajhával...olyan könnyedséggel vegyes visszafogottsággal mesélt perverz szokásairól és megélt kalandjairől, mintha csak egy közeli ismerőssel cseverészett volna az időjárásról, akivel éppen összefutott a buszmegállóban.
Úgy éreztem eljött az idő, így a fürdőszobába invitáltam és a kád szélére ültetve a szétvetett lábai közé bújtam és mielőtt bármit is mondtam volna, étvágygerjesztő gyanánt újfent befúrtam a nyelvemet rózsaszin lukacskájába. Nem kellett sokat várnom, a gyönyör nyílásából lassan csordogálni kezdett az igazi aranynedü, én pedig átszellemült arccal hagytam, hogy a finom meleg vizelete elárassza a számat és végigfolyjon az arcomon. Nem bírtam ki, de nem is nagyon akartam ellenállni saját magamnak: leengedtem a torkomon belőle egy kis kóstolót és meglepően konstatáltam, hogy kifejezetten kellemes az íze. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy számtalan alkalommal kaptam már lányoktól ilyesfajta ajándékot, de eddig csak egy alkalommal nyeltem is belőle....és ez volt a második:) El tudtam volna viselni ebből az ínyenc üdítőből még egy liternyit is, de messze álljon tőlem a telhetetlenség...így is megtisztelve éreztem magam. Hugyos kis pináját mosolyogva tisztogattam le nyelvemmel, majd helyet cseréltünk. Esdeklően nézett fel rám, makkom alig pár centire ékeskedett ajkaitól, még a lehelletét is éreztem rajta. Hiába ittam meg több, mint egy liter vizet, ilyen esetben erősebb a szexuális késztetés, mint a vizelési inger...éreztem,hogy lassan merevedni kezd a péniszem. Nem akartam csalódást okozni ennek a gazdátlan kis cicának, aki felkészülten várta, hogy megajándékozzam eddigi odaadásáért. Pár perces erős rákoncentrálás után megindult a pisi, először csak pár csepp, de aztán egybefüggő folyammá dagadt és már nem volt megállás. Mohó kis szája felfogta patakzó vizeletemet és nyelőcsöve mozgásából ítélve lassan kortyolgatott is belőle. Félmerev farkamat kicsit odébb igazítottam,hogy lemoshassam tündéri pofijáról a mocskot, elképesztő látványt nyújtott! Ez az elbűvölő kis szutyok a hugyomat itta, de úgy mintha csak egy nyári délután hűsítő gyanánt legurítana egy jó pincehideg fröccsöt. Mikor kiapadtam visszatettem még a helyére a slagomat és jól megforgattam a szájában. Ennél tökéletesebb kiszolgálásban még soha nem volt részem.
Szerettem volna útravalóként még egy adag kantejet a gyomrába tölteni, de sajnos az idő rövidsége miatt ez meghiúsult, így egy közös zuhany (most a szó legnemesebb értelmében véve) után útjára engedtem. Nagyon kedvesen két puszival búcsúzott el tőlem én pedig teljes lelki harmóniában néztem tovalibbenő alakját, míg beszállt a liftbe.
Azóta számtalanszor végigéltem gondolatban ezt a napot és minduntalan azt a következtetést vonom le, hogy igen szerencsés fickó vagyok...lehet, meglepő lesz, amit utószóként idevetek, de tényleg így igaz...megtisztelve érzem magam, hogy egy ilyen angyali kis ribanc megajándékozott aranysugarával és én lenyelve azt, egy részét magamévá tehettem, birtokolhattam...számomra ennek intimitását csakis a legmagasztosabb jelzőkkel lehet illetni.
1 hozzászólás
Szubribanc 2.
A lány pont azt a típust testesítette meg, akit minden egészséges heterószexuális (oké a biszexek is) férfi csodálattal vegyített vággyal bámul meg az utcán. De még a nők is...de a legtöbbje csak irigységből:) Egy igazi szolid kis szexbomba állt előttem és biztos azonnal észrevette rajtam a megilletődöttséget, pedig igyekeztem magabiztosan fellépni :) A szolid kifejezést a viselkedésére és a sminkjére értettem, amely külsőségek csak még fokozták tökéletességét. Tehát nem egy harsányan kisminkelt, szélsőségesen gesztikuláló, minden figyelmet magáénak tudni akaró beképzelt nőszemély pislogott rám. Arca szinte bájos ártatlanságot sugárzott és a zavarbaejtő szituáció miatt kissé szégyenlősen is viselkedett. Alakja minden szempontból ideális volt..a topmodell kategória minden egyes feltételének megfelelt, véleményem szerint. Öltözete nyárias volt, sokat sejtető és minden fantáziát megmozgató (ahogy azt előre megbeszéltük)
Mivel nem szerettem volna húzni az időt...minél később adta volna tudtomra, hogy mégsem szeretne közelebbi ismeretségbe bonyolódni velem, annál fájóbb lett volna nekem, így aztán azonnal nekiszegeztem a kérdést, ami a rólam kialakult szimpátiájának meglétét feszegette.
Pozitív választ kapva (valamint az idő szűkösségére való tekintettel) felajánlottam, hogy akár fel is mehetnénk hozzám.(Hú,de rámenős vagyok...fenéket:))
Az utazás pár perce alatt óvatosan kérdezgetve kicsit megpróbáltam megtudni róla néhány dolgot. Nem volt visszautasító semmilyen téren, készségesen, kedvesen válaszolt kérdéseimre ezáltal oldva az én senki által nem látható gátlásaimat:)
Beértünk a házba és egyre hevesebben vert a szívem, mert amikor a liftbe léptünk, egy általam előre kitervelt forgatókönyv szerint egy tesztet végeztem el. Ahogy becsukódott mögöttünk az ajtó, felé fordultam és határozott mozdulattal felhajtottam a szoknyáját és végigsimogattam kőkemény,feszes popsiján....tudtam, ha az lesz a reakciója, amire számítok,akkor az elkövetkezendő órában a menyországban fogom érezni magam. Halkan felsóhajtott, szemeit lesütötte és hagyta,hogy idegenként végigkövessem popsija domborulatát, majd elöl próbálkoztam, de óvatosan csak a combja belső feléhez értem, utána egyik tökéletes mellét markoltam meg. Teljesen átadta magát nekem, éreztem hogy bármire kész lenne (persze csak amit megbeszéltünk),szinte áradt belőle az odaadás, kiszolgáltatottság.
Beértünk a lakásba, bekísértem a szobába és megkértem, hogy míg én (a kinti nagy melegre való tekintettel) gyorsan lezuhanyozok, addig helyezze magát kényelembe. Előre eltervezett szándékkal felvértezve, hogy egy kicsit oldja a gátlásait, elindítottam egy mindkettőnk számára igen élvezetes extrém kategóriájú felnőttfilmet (a nagysikerű GGG sorozat egyik pisilős részét) majd megjegyeztem, hogy örülnék neki ha magához nyúlna közben és mire visszajövök, már ruha nélkül várjon rám. Mondanom sem kell, az a pár perc, amit a kádban töltöttem, szinte óráknak tüntek számomra....elképesztő akaraterőre volt szükségem, hogy ne rohanjak be közben.
A látvány, ami fogadott szinte egy igazi pornófilmbe illett. Az ágyon széttett lábakkal a bugyiján keresztül a punciját simogató gyönyörűség a kis nyári ruháját levéve (külön kérésre a magastalpú szandált magán hagyva) megtestesítette mindazt, amitől egy férfi igazi kanos ösztönlénnyé válik a pillanat törtrésze alatt. Azonnal levetettem vele fekete kis tangáját és az izmos combjai közé heveredtem. Életem során jó pár női nemi szervet láttam már, de amivel itt szembesültem, az maga volt a tökély. Gyönyörűséges szeméremajkaira tapasztottam a számat és azonnal beszívtam mélyen puncijának bódító illatát. Leve kimondottan édeskés volt, olyannyira, hogy csukott szemmel nem mondtam volna meg,hogy egy puncit ízlelgetek éppen. Mikor már kellően benedvesedett, odanyomtam hozzá az arcomat és teljes széltében összekentem magam vele...azt akartam, hogy mindenem tőle csillogjon, hogy egy részét magamévá tegyen, hogy minél többet kapjak belőle. Először finoman csak az egyik ujjamat beledugva, elkezdtem bentről kifelé simogatni, majd a szűk, de annál sikamlósabb lyukacskába még egy ujjamat becsúsztatva éreztem forró lüktetését, ami néha megremegett és megszorított. Elképesztően feltüzelt a szituáció: egy vérbeli, dögös kis szuka lába közt kéjelgek, aki csak arra vár, hogy birtokba vegyem a száját, hiszen ez volt minden vágya:hogy használjam a száját!
Mennyei kéjnedvétől fénylő arccal feltápászkodtam és utasítottam, hogy térdeljen elém. Engedelmesen elhelyezkedett előttem és a már egy ideje erektált farkamat a szájába tömtem. Letekintettem angyali arcára és a kiszolgáltatottságot látva rajta, elszállt minden gátlásom. Megadtam neki, amire vágyott és ezáltal én is megkaptam, amire én vágytam. Alaposan és ellentmondást nem tűrve szopattam. Hol a fejét szorítottam rá, hol a hajába kapaszkodva próbáltam kideríteni a határait. Több nyálat akartam látni, hogy folyjon végig a combomon, a heréimen, ezért rászóltam, hogy köpje le. Miután már elegendő mennyiség állt rendelkezésemre, fogtam a szájában otthonosan megjáratott faszomat és könyörtelenül felpofoztam vele. Engedelmesen tűrte, arcáról magabiztos kéj sugárzott. Majd elkentem babapofiján, beleköptem a szájába és azzal a mozdulattal már nyomtam is le a torkán egy újabb menetre. Ütemesen járattam nemi szervemet bársonyos ajkai közt, közben még elcsattant néhány pofon, majd lehajoltam az általam meggyalázott női szájhoz és forrón,vadul belecsókoltam...az arcát végignyalogattam....engedelmesen tűrte minden cselekedetemet. Egyszer sem próbált kibújni a feladata alól, nem finnyáskodott, nem húzódzkodott...tette a dolgát, amire született.
Ezután újabb pózba parancsoltam...hanyatt fektettem az ágyon, mert arra vágytam, hogy a legideálisabb testhelyzetben szopassam tovább. Feje lelógott az ágy széléről és behódolva várta, hogy ismét birtokba vegyem a száját. Egy újabb bőnyálas menet után, gondoltam egyet és felkínáltam neki a frissen szőrtelenített ánuszom. Helyesebben mondva rányomtam a fenekemet a szájára...ügyes kis nyelve azonnal elkezdett munkálkodni az újabb célponton és hálásan nyalogatta az érzékeny testrésemet. A száján ültem és próbáltam nem elveszíteni az önuralmamat, még a tekintetem is elhomályosult. Hogy egyensúlyomat el ne veszítsem nyalatás közben, ráhajoltam karcsú testére és újfent belekóstoltam a tündéri pinácskájába. Tulajdonképpen 69-ben feküdtünk,csak nem éppen a klasszikus formában...én a pináját, ő a seggemet nyalta. Mindeközben végre oly közel kerültem az általam régóta fétisizált női testrészhez, hogy végre végigcsókolhattam a lábát, egészen a lábfejéig.
Tudtam, hogy semmi sem tart örökké és úgy határoztam itt az ideje, hogy megjutalmazzam ezt az tehetséges kis ribancot. Leszálltam róla és a hajánál fogva magam elé rendeltem. Tekintete fátyolos volt, arca ragyogott a nyálától és éreztem eljött az idő,hogy megtapasztaljam milyen mértékű a spermaéhsége. Végső támadásba lendülvén még egy kicsit szájbabasztam, miközben az orrát befogva, ismét lenyomtam a torkán a meggyötört faszomat...
5 hozzászólás
Szubribanc
Beleunva a hagyományos szexpartnerkeresők világába,tettem egy kis kitérőt (illetve megadtam magamnak az esélyt, hogy sikerrel járjak) egy BDSM tematikájú site - n.Vesztenivalóm nem lévén, igyekeztem minél szókimondóbb és felháborítóbb, obszcén szövegvilágú hirdetést megfogalmazni, majd egy jól elsötétített rólam készült fotóval illusztrálva kiraktam a s/m fanok közé.
Talán 3.napja lehettem jelen az oldalon, mikor kaptam egy levelet, méghozzá egy női egyedet sejtető nicknevű személytől. Mikor elolvastam sorait már azonnal gyanakodni kezdtem, hogy csak a képzeletem játszik velem fura játékot vagy az illető (sokakhoz hasonlóan) mások szopatásában leli örömét. Megkeresésének oka közt szerepelt többek közt a lelki megaláztatás elszenvedése, némi fizikai erőszakkal vegyítve, úgymint pofozás, fojtogatás, seggelverés. Finnyáskodásnak a legapróbb jelét sem fedeztem fel vágyai apró részletességgel való megidézése közben (ondónyelés, fenék kinyalás, verbális abúzus mindenféle formája) továbbá az sem volt elhanyagolható tényező, hogy kellőképpen rajongott a testnedvek széles skálája iránt, amit kifejezetten szeretett nyaktól fölfelé érezni magán. Még annak lehetőségét is felajánlotta nekem, hogy szívesen kortyolna a vizeletemből, ha ez nekem nem lenne ellenemre!(Fúúúj, mi?)
Ez mind szép és elfogadható volt számomra, de amikor megvillantotta előttem fotóalbumát (teljes alakos, ruhás képek, közeli arcfotóval) nem nagyon hittem a szememnek, bár ez részben köszönhető volt annak is, hogy éppen betépős napjaim egyikén talált meg.  A képek egy tökéletes testű,bájos arcú (szinte gyermeki ártatlanságot sugárzó mosolya a legtöbb perverz rohadékot azonnal magömlésre késztette volna) igényes, ápolt minden tekintetben igazi NŐ-t mutattak. Korban is ideálisnak mutatkozott, 27-nek mondta magát.
Tartja a közmondás,hogy "Aki mer,az nyer"így "mit veszíthetek?" alapon már másnapra lebeszéltünk egy randit, ráadásul egy olyan helyszínre, ami tőlem 10 percnyire volt. Konkrétan ő ajánlotta fel, hogy szinte házhoz jön, de azért kikötötte, hogy az első pofavizitet nyilvános helyen tartsuk meg. Még arra is hajlandó volt, hogy az általam kért ruhadarabokat, lábbelit viselje. (Ugye túl szép az ilyen, hogy igaz legyen?)
Másnap reggel már izgatottan ébredtem, bár sejtettem, hogy vajmi kevés az esélye, hogy bármi igaz is legyen abból, amit előző este a levélváltásokba foglaltatott. Hát felkerekedtem és elsétáltam a megbeszélt helyre, a lefixált időpontban. Ami aztán a helyszínen fogadott, az a legmerészebb álmaimat is felülmúlta...
3 hozzászólás

1
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.