Feleség megosztása
Üdvözlök mindenkit!

Szívesen olvasnám hölgyek, urak véleményét arról, hogy miért baj az ha egy pasi szívesen megosztja saját partnetét másokkal is. Ja úgy gondolja, hogy annak a nőnek, aki vele él joga van megismerni más farkát, más szexuális technikákat, más teljesítményeket is.
A témához nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások

1
Szerintem egyáltalán nem baj!
így van. kéjbe hajszolva, amire rákap és már nem érdekli semmi, csak élvezni akar gátlástalanul, buján, kancaként. Csodás ilyenkor.
előzmény
Válasz a(z) 8. üzenetre:Nincs is szebb látvány egy kéjbe hajszolt nőnél.Szerencsés lehetsz, hogy ilyen a nejed.
Én baszatom a feleségem, előttem hágják meg, már ketten is szopatták, baszták, nagyon hálás és gátlástalan. A seggét is engedi.
Szép
Üdv!
Ez a téma foglalkoztat vagy 40 éve, a nemi érésem óta, kb, és mivel anno semmi irodalma nem volt, a felvilágosítás abból állt, papa-mama gyereket akar, akkor papa mijét hova teszi, kész...de hogy az jó, hát arról már szó sem volt. Így tehát, miközben benevelve ott volt bennem a tanult féltékenység, piszkálta a fantáziám, milyen lenne ha a kedvesem..a barátommal...Amibivalens, vagy csaknem tudathasadt dolog volt, aberrált, valami hasfelmetszőnek hittem maga, és ezért kezdtem el kutatni, mi a "baj" velem.
Hát meg lehet nyugodni, kiderült, én vagyok a normális, és az a nem normális állapot, ha valaki 50 éven keresztül az ösztönei, késztetései ellenére magára erőlteti a monogámiát, frusztráltan él, és folyamatos agymosással akarja megőrizni a szemellenzőt, nemis akarva tudni róla, mi kellene neki. Vagy kifele képmutatóan mindenki elvárja egymástól, de közben hazudik és csal. Rókafogta csuka módra egymást börtönbe zárni, gátolni egymást, egymástól megvonni azt, amire a természetünk hajtana, hát az sem épp a szerelem netovábbja, akit szeretek, miért venném el tőle, vonnám meg azt, amit más tud megadni, épp azért, mert másik? Ha van érdeklődés, és időm, elmesélem, milyenek is vagyunk valójában, és miért termnészetes ez.
Az nem baj . főleg ha te is !
A képeket, videókat és hang állományokat csak belépés után tudod megnyitni!
Ha élvezi miért baj? 
Ha nincs féltékenység, akkor jó látni, hogy már farok is használja
Nem baj, izgató mindkét részről szerintem. Nálunk a párom ilyenkor mindig fel volt pörögve utána. Jobban kívánta a szexet
venator#1
Miért lenne baj?! Teljesen normális... ????

1
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.