hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóMire gerjedsz, ha elsodor a fantáziád?

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Blog > artnouveau

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


artnouveau blogja


Mire gerjedsz, ha elsodor a fantáziád?
Ha nincs elérhető közelségben élő hús, a fantáziád beindul, és a vágyaid filmszerűen peregnek. Vér tolul a falloszodba, ágaskodni kezd, majd mereven lüktet, míg szökőkút módjára meg nem könnyebbül. A fantáziád, a vágyaid, a megkönnyebbülésed módja, mind-mind egyedi, csodás dolgok. Oszd meg mindenkivel!


Két szempár
#1 (2019-02-14 10:02:11)

Tegnap belenéztem egy 23 éves lány bociszemébe, szavak nélkül éreztem, hogy mire gondol, megnyalta a szája szélét, és zavartan körülnézett. Ha nem lettek volna mások is a közelben, megcsókolt volna. Később egy 30 körüli srác pillantását kaptam el. Átsiklott volna, de -valószínűleg az én nézésem miatt - megakadt rajtam a szeme. Halványan elmosolyodott, és miután most én nyaltam meg a szám szélét, finom csücsörítéssel jelezte, hogy készen állna valamire. De sajnos megint csak voltak mások is a közelben

16 hozzászólás |

[1-1]


A blog RSS feedje.


hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.