Perverz kaland.

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Blog > csapip71

reklám
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

csapip71 blogja


Perverz kaland.
Megérkeztem becsengettem. Az ajtót 60 év körüli hapsi nyitotta ki, köntösben.
Becsuktam az ajtót magam mögött, megfordultam és már ott ált előttem meredező farokkal. 
- Ne csak nézd köszönj neki! Nyald meg a hegyét.
Letérdeltem és megnyaltam a makk tetején.
- Gyere vetközz le, feltettem a kávét ahogy beszéltük.
Bementünk a konyhába, felült az asztalra szét tett lábakkal és közölte.
- Gyere szopd, mindjárt lejön a kávé.
Leültem vele szemben egy székre és előre hajolva végig nyaltam a faszát, golyóktól a hegyéig. Majd lassan bekaptam, szerencsére átlagos mérete van így tövig nyeltem és úgy bólogadtam, majd dugni kezte a számat.
- Hú de jó a szád, na csak a gólyókat szopd és nyald mert elsülök és nem lesz a kávédba.
Ahogy kérte nyaltam szoptam a golyóit. Egyszer csak felált és mondta.
- Na lefőt, kiöntöm. 
- Ugye két cukrot kérsz bele és "apa tejet" igaz.
Igent mondtam, legutobb is finom volt a kávé ahogy töle kaptam.
Letette a bögrét az asztalra majd szopni, utána baszni kezdte a számat. Éreztem, hogy keményedik és nagyon lüktet. Kivette a számból es a bögrébe lógatva ket adagot spriccelt bele, majd vissza tette a számba és mélyre tolva meg pár adagot lőt a torkomra.

A hölgy ide írt egy levelet, hogy szeretné magát nyalatni, mert a párja csak megdugja.
A megbeszéltek szerint mentem a címre. Csengetés után egy 35 év körüli hölgy nyitott ajtót. Bemutatkoztam, behívott. Leettem a cipőmet es bementünk a konyhába. Kérte, hogy amig mosogat én nyaljam a seggét es a puncit. Isteni ize volt a fenekének is, rátapadtam a lukra es amilyen mélyen csak tudtam benyaltam neki, sikkantott egyet. Mondta feküdjek hanyatt a földre. Szabályosan ráült a számra, nyalatam neki jó mélyen. Majd a punci jött, isteni ize volt, először csak a puncilét éreztem, de aztán egy ismert kevert izt éreztem, geci és puncilé volt. Kérdezte, hogy a sajátomat is szeretmem, mondtam persze. Beleült a farkamba es lovagolni kezdett. Mondta, hogy ne bent élvezzek el hanem a luk elején.tisztára nyaltam a seggét. Majd kérte, hogy szopjam a csiklóját, hogy tele spriccelje a számat. Alig győztem nyelni annyit kispriccelt a számba.
Így lettem egy fital asszony nyaló szolgálya. Élvezem minden percet amit vele vagyok.
Múlthét óta a barátnőjének is. De ez egy másik történet.


A làtogatás folytatása!
#4 2023-06-04 19:25:32
Szombat reggel 8 ra ellett mennem, pont nyolckor csengedtem. A 60-as nő nyitott ajtót, mondanom sem kell átlátszó hálóing szerű ruha volt rajta. Látszódott a formás csupasz punci és a feneke. Előjöttek az emlékek, isteni íze volt a puncilének. Leguggoltam, higy le vegyem a cipőm. Ahogy kész lettem közölte, hogy 14 körül jön haza a férje, addig rendesen ki kell nyalnom és kapok kv is saját tejemmel. Nagyon izgultam. Ahogy fel akartam
 állni, közölte, hogy jól vagyok úgy és a kisszekrényre tette fel a lábát, a háloing felcsúszott és ott volt előttem a punci, szó nélkül bele nyaltam jó mélyen, majd a gát után a popsilukat is megnyaltam. Hú, mondta, el is felejtettem, hogy te ilyen jól nyalsz. Na gyere kis nyaligátor, ekkor jót röhögött. A nappaliban feltérdelt a fotelra és kipucsított, gyere élvezni akarok. Odatérdeltem és simogatva a fenekét belenyaltam jó mélyen a punciba, majd a csiklót szoptam sikongatott, kérte, hogy a seggét is nyaljam ki. Elkeztem finoman a gátat csókolni, majd a lukat finoman nyelvemmel körkörösen amig ellatult teljesen, belenyaltam ez csak egy pillanat volt mert felugrott. Jajj. A kv. Ezzel kirohant a konyhába, utána mentem, a pultnál állt öntötte a kv csészébe. Megfogtam a melleit és simogadtam, mondta, hogy nyugi megkapod de előbb megisszuk a kv. A bögréket letette a konyha aksztalra és szó nélkül elémtérdelt és kivette a farkam amit mohón szopott. Nem is kellett sok és tele élveztem a száját. Nem nyelte le, az én és saját kv-ba csúrgatta. Egy keveset a tenyerébe engedett amit a bimbókra kent. Először a jobb majd a bal bimbót kellett tisztára nyalnom. Mamzután szólt, hogy alul tocsog tisztítsam meg, tényleg nedves volt szerintem elélvezett. Megittuk a kv. Majd a nappaliban a heverőn hason fekve kellett nyalnom a fenekét és a gátat. Mondta lesz meglepi, jön a barátnője, aki nem tudja mijen ha kinyalják, úgyhogy nekem kell megmutatni milyen élvezetes.
Pár percig még nyaltam amikor csengedtek felpapttant és ment ajtót nyitni. Majd szólt, hogy menjek ki. Szokásos köszönés bemutatkozás után megnéztem a vendéget. Aki ugyancsak 60 év körüli, de molett nagy fenék és mellek, biztos nagy lucskos punci van alatta. Arra eszméltem, hogy a házigazda megfogja avállam és lefelé nyom, letérdeltem, a barátnő felhúzta a szoknyát, felrakta lálbát mint a házigazda. Azta mekkora punci, belefurtam az arcom és bele nyaltam. Jól meglepődtem furcsa de finom ize volt. Majd hallottam, hogy mondja. Nem értette Géza, hogy miért akarok kefélni, de ahogy negbeszéltük, tele vert. De isteni ahogy nyalnak. Mondta rend ben most megyek pisilek, de nyugi, utána tovább nyalod. Kiment a WC-re majd kinyitotta az ajtót erős csobogás hallatszott. Odahívott jelezte, hogy mit akar. Nyaltam egy kicsit pisis volt de nem bntam. Nyaltam egy pár percig és élvezett, erősen spriccelve. A nappaliba mentünk mindketten feltérdeltek a kanapéra én már térdeltem oda és felváltva nyaltam mindkettőjüket mindenhol. Lefektettek a földre és a számra ültek felválva. Majd felállitottak és felváltva szopták a farkam. Szóltam, hogy mindjárt elsülök. Ekkor a vendeg beleült két három lovaglás után átadta helyét a vendéglátónak, persze beleélveztem, fölém guggolt és kikellet nyalnom a nedvemet. Isteni volt, ismét kemény lettem. Ekkor a vendég betette a hatalmas mellei közé és baszatta velem, majd egyenként, illetve egyszerre a számbatette a bimbóit. Kicsit pihegtünk, vagyis ök,mert nekem a földön kellett maradnom és felvltva ültek a számra.
Egyszercsak szólt a vendég, menjek fele a fürdőbe. Bérve közölte, hogy most nyalod a puncim amíg pisilek, majd bezavart a zuhanyzóba. Betett mellém egy műanyag széket arra fel tette bal lábát és közölte nyalj. Nyaltam, mondta, szopd a csiklóm. Én elkeztem szoni a csiklót, egyszercsak éreztem a melegséget az államon és a. Nyakalmon. Olyan nagyot élvezett, hogy sikkantott egyett, bejött a házigazda azt is így kellett kielégitenem. A legjobb rész jött, megfűrdettek ketten. Élvezetes volt fel is a farkam. Közölték ajándékot kapsz. A házigazda elém térdelt és szopott lassan finoman, a vendég is leguggolt, de mögém ment és elkezte nyalni a fenekem, majd bedugta az ujját, elért olyan pontot ahol még ilyet még nem éreztem. Elélveztem hosszan és sokat, a nő mond lenyelte. Ezt megcsinálták fordítva is. Nagyon kikészültem. Ezért a nappaliban szivacsra feküttünk úgy, hogy felváltva nyalatták velem a puncijukat.
Egyszer kulcs csörgést hallottunk. Haza jött a férj. Szólt, hogy menjek. Kimentem az előszobába, kabátot már levette és a cípőt, szó nélkül tolta le a nadrágot alsógatyát és már a szamba is adta, köszönés helyett. Elkezdte dugni a szám, nyeltem, szoptam. Nem kellet sok teleélvezte a számat. Addig kellet szopnom nyalnom amig teljesen nem lankadt le. Na mostmár jól vagyok, ma meg foglak dugni. Beléptünk a nappaliba. Na gyere szopjl fel, itt van két pina bele kell mártanom, hogy te kinyaljad őket. Egymás után megdugta mind kettőt, nekem ki kellett nyalnom, illetve tisztára nyalni a lankadó faszát.
Folyt. Köv.

3 hozzászólás |

#3 2023-04-15 10:02:41
Folytatódik:
Összeszedtük magunkat, elindultunk Budapest irányába. Beszélgettünk közben, hogy mind ketten várjuk már a harmadikat. Budapest előtt vettük fel haverok és kollégák. Köszönés bemutatkozás megvolt. Láttam a nadrágján, hogy izgul. A sofőr kérdezte, na volt valami az asszonnyal. Ö mondta, ja csak hanyatt feküdt széttette a lábát és kész. Na ne törd magad rajta koma, le vagy maradva. Rám nézett mondtam, hogy vedd elő had ismerjem meg. Nagyon izgult, elővette, átlagos méretű egyenes és kemény volt. Végig nyaltam, majd a hegyén bele 
nyaltam a nyílásba, hatalmasat nyögött, elkeztem bólogatni, teljesen benyeltem a torkommal nyelő mozdulatot csináltam. Nem élvezte még senki így, nagyon tetszett, hogy ilyen örömöt szerzek neki. Kérdezte, hogy dughatja e a számat, hanyatt feküdtem tettem a tarkóm alá egy kispárnát, hogy lelógjon a fejem. Oda csúszott térdelve és betolta. Először lassan majd egyre gyorsabb ütemben, kitoltam a nyelvem és megnyaltam a zacskót, olyat nyögött. Hú nyalod a zacskóm is, erre oda lógadta, bekaptam szoptam nyaltam. Nemntudom meddig csináltam neki, mert elvesztettem az időérzékem, nagyon izgató és ginom volt, tiszta ápolt. Egyszercsak vissza rakta a számba a farkát és elkezdte ismét dugni, de most nem aprózta. Éreztem, hogy megfeszül, farka még keményebb lett. Ahogy tudtam benyeltem neki és elkezdtem a nyelő mozdulatokat, mintha le akarnám nyelni a faszát. Visítva élvezett, nem volt sok de jó ize volt. Annyit mondott, hogy még senki nem szopta le így. Nagyon jól megleszünk, jegyezte meg.
Mivel még néha jött neki cseppek ezért az ölébe feküdtem es aa aszámba vettem lankadó farkat és néha megszívtam. Jelezte ez nagyon jó csináld, kezdett keményedni. Ugye, ha jól emlékszem te mindent szeretsz. Mondta
M, hogy persze. Miért mit szeretnél. Megdugni volt a válasz. Megfordultam gatyát letoltam és pucsítottam felé. Elkezdett simogatni, nagyon jó volt, majd a lukat kezdte simogatni és egyszercsak éreztem a nyelvét a golyók alatt indulva végig nyalta, majd vissza a bejárathoz. Azt hittem kiugrok a bőrömböl. Bele is nyalt, majd egy ujja, kettő három ujjával dugott, nagyon finoman csinálta mert apszolut nem fájt. Amikor három ujja már befért betolta a farkát, persze sikósítót használt es elkezdett ütemesen dugni. Közben nem vettük észre de a sofőr félre állt és beült elém agaskodó fasszal. Rábuktam, ilyenben.még nem volt részem, hogy dugnak és szopatnak is. Majdnem egyszerre élveztek el. Azt hittem, hogy "csak" ennyi meglepi lesz. De nem. Ahogy feleszméltünk a sofőr mondta a kollégályának, hogy feküdjön hanyatt, nekem az arca fölé kellett guggolnom, hogy nyalhassa a seggem. Addig és úgy nyalta, hogy az összes gecit kinyalta, kiszívta a seggemből. Majd a sofőr dugott a másikat szoptam, élvezés után pedig ismét jött a tisztító nyalás. Na és jöttem én. Nehogy te ne élvezz. Felállítottak, a vendég nyalta a seggem a sofőr pedig szopott, majd amikor kemény lettem bepucsított, betoltam neki és dugtam a seggét, mondta élvezz belém. Elélveztem, az ö seggét is kinyalta a másik, miközben a farkamat tisztította le a sofőr. 
Egy hetet voltam velük, nagyon sokféle képpen elégítettük ki egymást. Azóta is ha itthon vannak találkozunk. Mind kettővel voltam már külön külön is, de együtt fergetegesek.
Remélem élvezted az olvasást, ha tetszett jelezd és ha kéritek folytatom.

1 hozzászólás |

A hármas szépségei!
#2 2023-04-12 05:50:34
Ahogy megbeszéltük telefonon a buszmegállóban vártam. Megérkezett egy gyönyörű Volvo kamionnal. Beültem, hatalmas kényelmes fotel szerű ülés. Szokásos beszélgetés közben, haladtunk Bp. Felé az 5-ösön. Láttam, hogy fészkelődik. Látom a farkad már kivánja, hogy szopjam? Igen nagyon ki vagyok már éhezve. Meg is állok a következő pihenőnél. Ezzel egy időben, mivel pizsama nadrág volt rajta, annak a slicc vágatán kibujtatta, ott meredt a kormány alatt. Nem volt senki az úton ezért áthasaltam a középső boxon és a makk hegyét megnyaltam. Felnyögött, majd bekaptam és nyelvemmel izgattam a nyílást. Jött is egy kis elővaáladék, finom íze volt. Abba hagytam, kérte, hogy simogassam neki, megtettem.
Megálltunk a parkolóban, a függönyöket behúzta. Láttam rajta az izgatottságot, kérdezte, hogy hová élvezhet majd. Mondtam ahova jól esik. Látszott, hogy ki van éhezve, ahigy ment volna el mellettem, észre vettem egy kis cseppet a farka hegyén. Derekát megfogtam és lehajolva lenyaltam róla. Nagyott nyögött. Be feküdtünk az ágyába 69-es pózban. Én voltam felül, ezt szerette nagyon, tövig nyelte a kis farkam, én pedig az övét. Azzal ahogy engem szopott nem foglalkoztam, élveztem a farkát ahogy lüktetett a számban. Az egyik benyelésnél teljesen bevettem és egy nyelő mozdulattal a tirkomra engedtem. Haalmasat nyögött, mondta, hogy nem bírja sokáig. Nem szoltam semmit cuppogtam, többször torokra nyeltem. Egyszer éreztem, hogy keményedik megfeszül. Benyeltem torokra, így oda lőte első adagot, keveset éreztem belőle, felemelkedve egy kicsit már nyelvemmel izgattam a makkot és szívtam. Megfeszült úgy élvezett, de a farkam a szájában volt. Feje alá tett egy párnát és kérte, hogy így szopassam, vagyis dugjam a száját. Megtettem, amilyen mélyen tudtam betoltam neki, elöször gyengéden majd egyre ütemesebben basztam a száját. Nem tudom meddig csinlta.m egyszer éreztem, hogy közeledek a vég felé, hatalmas adagot lőtem a szájába, torkára, ö is nyelte.
Folyt. Köv.

Nincs hozzászólás. |

Látogatóban!
#1 2023-03-12 18:38:41
Este 20 órára kellett mennem és becsengetnem. Csengettem, egy 69 év körüli nő nyitott ajtót köntösben. Köszöntem majd beléptem, becsuktam az ajtót. Megfordultam, mondta, hogy vegyem le a kabátom és a cipőmet. Leguggoltam és levettem a cipőmet, beljebb toltam, hogy ne legyen útban. Ekkor oda pucsított, széthúzta a farpofát és közölte nyálazd be a segg lukamat. Megtettem élveztem nagyon tiszta és selymes volt. Modta elég, de nyugi még fogod ma nyalni.
Bementünk a szobába, ahol a 60 év körüli férje felállt a fotelböl, meg sem lepett, hogy meztelen volt és állt a fasza keményen és már fényes volt a 
makkja. Mint kiderült már dugtak, hogy legyen mit tisztítanom. A hapsi leült a fotelba úgy, hogy a nő bele tudjon ülni a farkába. Rámparancsoltak, nyald a seggem es a kolyóimat. Lovagolt a nő én meg hol a seggét, hol a férfi golyóit nyaltam. Egyszer csak leezállt a nő a faszról majd utasított hogy feküdjek úgy az ágyra, hogy a fejem lelógjon. Megtettem, oda jött a hapsi és így hanyatt kezdett szopatni, isteni pina íze volt a farkának. Jó mélyen nyomta a farkát a számba, közben mondogadta a nőnek, hogy istenien szopok és jó mélyen benyelem. Mint kiderült a nő kávét főzött, tejszint hozott. A hapsi kivette a faszát a torkomból és tett a farkára.majd vissza dugta tövig.
Hallottam, hogy valahová még engedett a habból. Hamar rájöttem kivette a farkát a számból és a nö már guggolt is a számra és közölte nyalj tisztára, de közben a hapsi bedugta a punciba a farkát. Pár lökés és elélvezett, de nem bent hanem kint úgy, hogy a számba follyon a puncilével együtt. 
A hapsi leült a kanapéra szét tett lábakkal és jelzett mennyek oda és szopjam. Megtettem tövig rányomta a fejem a faszára, fuldoklásig bent hagyta. Kicsit pihen azt mondta, de jött a nő és ki kellett nyalnom, meglepődtem mert a nyalásomtól spriccelve élvezett, de úgy, hogy rányomta a számra így mind a számba torkomra ment, nyeltem élvezettel. Közben a hapsi kiöntötte a kávét. Oda jött elémált és mondta, ha akarsz apa tejet szopd ki belőle. Elétérdeltem és élvezettel szóptam úgy 10 perc szopás után éreztem, hogy keményedik a torkomban, kirántotta és a.akávéba lógatva beleélvezett, majd vissza rakta a farkát a számba és 
Még három adagot lőt a számba. Megittuk a kávét, megköszönték, mondták jöhetek máskor is.
Majd mondták feküdjek a földre mert a nő segge nem tiszta. Lefeküdtem, a nő fölém állt szét tett lábakkal és az arcomra számra ült, ahogy hozzáértem a seggének nyilásához édes csoki ízt éreztem, nyaltam kivül, belül mert csokit kent minden hová. A végén bele spriccelt a számba. Felált arrébb lépett es láttam, hogy jön a hapsi, ö is a fejem fölé guggolt úgy, hogy a farka és a golyói belelógjanak a számba, amik természetesen csokival voltak bekenve. A farkát a számba tolta úgy, hogy a torkomat feszítette és a csokis íz közé nem kevés adagot engedett az apatejböl. Majd tisztára nyalatta magát és fellált.
Elmentem a fürdöbe megmosakodni és elköszóntem.
Nagyon jó és élvezetes este volt. Persze folytatás is van.....

2 hozzászólás |

[1-4]


A blog RSS feedje.


reklám
reklám
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1301BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3213Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#centrum_szoba200Belvárosi szexmentes csevegő

#maszti_szoba100Eropolis hivatalos maszti szobája

#fukkalnight100blowbang, ganbang, bukkake
Ajánlott szobák
#homo_szoba2411Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba900Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok400Türelmi zónás csajok várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1401Transzszexuális csevegő
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.