A làtogatás folytatása!

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Blog > csapip71 > 4

reklám
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

csapip71 blogja


Perverz kaland.
Megérkeztem becsengettem. Az ajtót 60 év körüli hapsi nyitotta ki, köntösben.
Becsuktam az ajtót magam mögött, megfordultam és már ott ált előttem meredező farokkal. 
- Ne csak nézd köszönj neki! Nyald meg a hegyét.
Letérdeltem és megnyaltam a makk tetején.
- Gyere vetközz le,  feltettem a kávét ahogy beszéltük.
Bementünk a konyhába, felült az asztalra szét tett lábakkal és közölte.
- Gyere szopd, mindjárt lejön a kávé.
Leültem vele szemben egy székre és előre hajolva végig nyaltam a faszát, golyóktól a hegyéig. Majd lassan bekaptam, szerencsére átlagos mérete van így tövig nyeltem és úgy bólogadtam, majd dugni kezte a számat.
- Hú de jó a szád, na csak a gólyókat szopd és nyald mert elsülök és nem lesz a kávédba.
Ahogy kérte nyaltam szoptam a golyóit. Egyszer csak felált és mondta.
- Na lefőt, kiöntöm. 
- Ugye két cukrot kérsz bele és "apa tejet" igaz.
Igent mondtam, legutobb is finom volt a kávé ahogy töle kaptam.
Letette a bögrét az asztalra majd szopni, utána baszni kezdte a számat. Éreztem, hogy keményedik és nagyon lüktet. Kivette a számból es a bögrébe lógatva ket adagot spriccelt bele, majd vissza tette a számba és mélyre tolva meg pár adagot lőt a  torkomra.

A hölgy ide írt egy levelet, hogy szeretné magát nyalatni, mert a párja csak megdugja.
A  megbeszéltek szerint mentem a címre. Csengetés után egy 35 év körüli hölgy nyitott ajtót. Bemutatkoztam, behívott. Leettem a cipőmet es bementünk a konyhába. Kérte, hogy amig mosogat én nyaljam a seggét es a puncit. Isteni ize volt a fenekének is, rátapadtam a lukra es amilyen mélyen csak tudtam benyaltam neki, sikkantott egyet. Mondta feküdjek hanyatt a földre. Szabályosan ráült a számra, nyalatam neki jó mélyen. Majd a punci jött, isteni ize volt, először csak a puncilét éreztem, de aztán egy ismert kevert izt éreztem, geci és puncilé volt. Kérdezte, hogy a sajátomat is szeretmem, mondtam persze. Beleült a farkamba es lovagolni kezdett. Mondta, hogy ne bent élvezzek el hanem a luk elején.tisztára nyaltam a seggét. Majd kérte, hogy szopjam a csiklóját, hogy tele spriccelje a számat. Alig győztem nyelni annyit kispriccelt a számba.
Így lettem egy fital asszony nyaló szolgálya. Élvezem minden percet amit vele vagyok.
Múlthét óta a barátnőjének is. De ez egy másik történet.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
A làtogatás folytatása!
#4 2023-06-04 19:25:32
Szombat reggel 8 ra ellett mennem, pont nyolckor csengedtem. A 60-as nő nyitott ajtót, mondanom sem kell átlátszó hálóing szerű ruha volt rajta. Látszódott a formás csupasz punci és a feneke. Előjöttek az emlékek, isteni íze volt a puncilének. Leguggoltam, higy  le vegyem a cipőm. Ahogy kész lettem közölte, hogy 14 körül jön haza a férje, addig rendesen ki kell nyalnom és kapok kv is saját tejemmel. Nagyon izgultam. Ahogy fel akartam
 állni, közölte, hogy jól vagyok úgy és a kisszekrényre tette fel a lábát, a háloing felcsúszott és ott volt előttem a punci, szó nélkül bele nyaltam jó mélyen, majd a gát után a popsilukat is megnyaltam. Hú, mondta, el is felejtettem, hogy te ilyen jól nyalsz. Na gyere kis nyaligátor, ekkor jót röhögött. A nappaliban feltérdelt a fotelra és kipucsított, gyere élvezni akarok. Odatérdeltem és simogatva a fenekét belenyaltam jó mélyen a punciba, majd a csiklót szoptam sikongatott, kérte, hogy a seggét is nyaljam ki. Elkeztem finoman a gátat csókolni, majd a lukat finoman nyelvemmel körkörösen amig ellatult teljesen, belenyaltam ez csak egy pillanat volt mert felugrott. Jajj. A kv. Ezzel kirohant a konyhába, utána mentem, a pultnál állt öntötte a kv csészébe. Megfogtam a melleit és simogadtam, mondta, hogy nyugi megkapod de előbb megisszuk a kv. A bögréket letette a konyha aksztalra és szó nélkül elémtérdelt és kivette a farkam amit mohón szopott. Nem is kellett sok és tele élveztem a száját. Nem nyelte le, az én és saját kv-ba csúrgatta. Egy keveset a tenyerébe engedett amit a bimbókra kent. Először a jobb majd a bal bimbót kellett tisztára nyalnom. Mamzután szólt, hogy alul tocsog tisztítsam meg, tényleg nedves volt szerintem elélvezett. Megittuk a kv. Majd a nappaliban a heverőn hason fekve kellett nyalnom a fenekét és a gátat. Mondta lesz meglepi, jön a barátnője, aki nem tudja mijen ha kinyalják, úgyhogy nekem kell megmutatni milyen élvezetes.
Pár percig még nyaltam amikor csengedtek  felpapttant és ment ajtót nyitni. Majd szólt, hogy menjek ki. Szokásos köszönés bemutatkozás után megnéztem a vendéget. Aki ugyancsak 60 év körüli, de molett nagy fenék és mellek, biztos nagy lucskos punci van alatta. Arra eszméltem, hogy a házigazda megfogja avállam és lefelé nyom, letérdeltem, a barátnő felhúzta a szoknyát, felrakta lálbát mint a házigazda. Azta mekkora punci, belefurtam az arcom és bele nyaltam. Jól meglepődtem furcsa de finom ize volt. Majd hallottam, hogy mondja. Nem értette Géza, hogy miért akarok kefélni, de ahogy negbeszéltük, tele vert. De isteni ahogy nyalnak. Mondta rend ben most megyek pisilek, de nyugi, utána tovább nyalod. Kiment a WC-re majd kinyitotta az ajtót erős csobogás hallatszott. Odahívott jelezte, hogy mit akar. Nyaltam egy kicsit pisis volt de nem bntam. Nyaltam egy pár percig és élvezett, erősen spriccelve. A nappaliba mentünk mindketten feltérdeltek a kanapéra én már térdeltem oda és felváltva nyaltam mindkettőjüket mindenhol. Lefektettek a földre és a számra ültek felválva. Majd felállitottak és felváltva szopták a farkam. Szóltam, hogy mindjárt elsülök. Ekkor a vendeg beleült két három lovaglás után átadta helyét a vendéglátónak, persze beleélveztem, fölém guggolt és kikellet nyalnom a nedvemet. Isteni volt, ismét kemény lettem. Ekkor a vendég betette a hatalmas mellei közé és baszatta velem, majd egyenként, illetve egyszerre a számbatette a bimbóit. Kicsit pihegtünk, vagyis ök,mert nekem a földön kellett maradnom és felvltva ültek a számra.
Egyszercsak szólt a vendég, menjek fele a fürdőbe. Bérve közölte, hogy most nyalod a puncim amíg pisilek, majd bezavart a zuhanyzóba. Betett mellém egy műanyag széket arra fel tette bal lábát és közölte nyalj. Nyaltam, mondta, szopd a csiklóm. Én elkeztem szoni a csiklót, egyszercsak éreztem a melegséget az államon és a. Nyakalmon. Olyan nagyot élvezett, hogy sikkantott egyett, bejött a házigazda azt is így kellett kielégitenem. A legjobb rész jött, megfűrdettek ketten. Élvezetes volt fel is a farkam. Közölték ajándékot kapsz. A házigazda elém térdelt és szopott lassan finoman, a vendég is leguggolt, de mögém ment és elkezte nyalni a fenekem, majd bedugta az ujját, elért olyan pontot ahol még ilyet még nem éreztem. Elélveztem hosszan és sokat, a nő mond lenyelte. Ezt megcsinálták fordítva is. Nagyon kikészültem. Ezért a nappaliban szivacsra feküttünk úgy, hogy felváltva nyalatták velem a puncijukat.
Egyszer kulcs csörgést hallottunk. Haza jött a férj. Szólt, hogy menjek. Kimentem az előszobába, kabátot már levette és a cípőt, szó nélkül tolta le a nadrágot alsógatyát és már a szamba is adta, köszönés helyett. Elkezdte dugni a szám, nyeltem, szoptam. Nem kellet sok teleélvezte a számat. Addig kellet szopnom nyalnom amig teljesen nem lankadt le. Na mostmár jól vagyok, ma meg foglak dugni. Beléptünk a nappaliba. Na gyere szopjl fel, itt van két pina bele kell mártanom, hogy te kinyaljad őket. Egymás után megdugta mind kettőt, nekem ki kellett nyalnom, illetve tisztára nyalni a lankadó faszát.
Folyt. Köv.

3 hozzászólás |

Hozzászólások

kutya70#4#3 2023-06-16 10:37:28
Nagyon jó! Én is szívesen "elszenvednék" hasonlót
boytoy#4#2 2023-06-13 12:23:01
jó történet. nekem is nagy vágyam valami hasonló.
knifeplay52#4#1 2023-06-06 05:02:45
Nekem tetszik


reklám
reklám
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1401BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3812Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#centrum_szoba200Belvárosi szexmentes csevegő

#maszti_szoba100Eropolis hivatalos maszti szobája

#fukkalnight100blowbang, ganbang, bukkake
Ajánlott szobák
#homo_szoba2411Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba1000Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok600Türelmi zónás csajok várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1600Transzszexuális csevegő
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.