daddybear naplója
A naplót írjadaddybear
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
4
Számodra látható napló bejegyzés
4


Napló bejegyzések

1
Összefutottam ma egy ismerősömmel, Margittal, akivel régebben voltak pajkos kalandozásaink. Ma már bőven 60 pluszos, de nem látszik meg rajta, nagyon jól tartja magát. Meséltem neki Tibikéről, arra gondolván, hogy együtt könnyebben el tudnánk csábítani. Ma este be fog állítani, mint a masszőröm, akinek akadt egy szabad időpontja. Az a tervem, hogy ráveszem Tibikét, legyen jelen a masszázsnál. Az sem baj, ha csak végignézni, de talán rá tudjuk venni, hogy ő is részese legyen a dolognak. 
Nagyon szeretnék eljátszadozni kicsit a farkával, Margit részvételével, ha mégis netán úgy adódna… 
Szurkoljatok nekem, nekünk! 
A kép csak illusztráció. 
szerkesztve
A képeket, videókat és hang állományokat csak belépés után tudod megnyitni!
2 hozzászólás
Tibike
Átjött Tibike, és ahogy javasoltam, nem vett fel fürdőnadrágot. Szerintem előtte megihatott valamit, mert sokkal lazább volt, mint az előző alkalommal. A velem elfogyasztott második fröccs után pedig már teljesen felengedett. 
Ezúttal már szándékosan úgy mozogtam, hogy minél jobb rálátása legyen a farkamra és én is ott- ottfelejtettem a tekintetem az övén egyre gyakrabban. 
Közepes méretű, szép formájú, egyenes fasz – tökéletesen számba illő, amit tövig be tudnék kapni. Duzzadt volt, de csak félig állt, nem volt teljesen kemény merevedése, ellentétben velem. Gondoltam, hogy bár nem látszik rajta, de azért még zavarban van a szokatlan helyzettől. 
Amikor újra italt készíteni indultam, egészen közel mentem hozzá, és úgy tettem, mint aki megcsúszik, nekidőltem, belekapaszkodtam, és „véletlenül” megérintettem a zacsiját és alulról felfelé végigsimítottam a farkán. Nagyon izgató helyzet volt. 
A kép csak illusztráció, nem ő szerepel rajta. ;-)
szerkesztve
A képeket, videókat és hang állományokat csak belépés után tudod megnyitni!
3 hozzászólás
Meghívás
Ráírtam Messengeren Tibikére, hogy hazaértem, ha van kedve jöjjön át megint hűsölni, fröccsözni. És azt is megjegyeztem neki kacsintós emojival, hogy nem muszáj fürdőgatyát vennie. 
szerkesztve
A képeket, videókat és hang állományokat csak belépés után tudod megnyitni!
Szólj hozzá elsőként!
Vendég
A szomszédban rokonainál nyaral egy srác, huszas évei elején jár, nyurga, kistermetű ifjú ember. Beszéltünk párszor már, úgy tűnt, szipatikus vagyok neki. Tegnap este átjött, hallotta, hogy a kerti medencében hűsölök, és kérdezte, hogy csobbanhat-e ő is egyet. Mondtam, hogy persze, miért is ne. 
Amikor észrevette, hogy én meztelenül vagyok, kicsit zavarba jött. A tekintete folyton "oda"tévedt, amitől nekem erekcióm lett. 
Jól eldumáltunk amúgy, nagyon értelmes, intelligens fiú. És csinos, nagyon csinos! 
Szólj hozzá elsőként!

1
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.