izgalmasbipassziv naplója
A naplót írjaizgalmasbipassziv
Nos, arra gondoltam, hogy leírom az izgalmas tapasztalataimat, vágyaimat ... Lesz itt többféle felállás, mert biszexuális vagyok és szeretek nőkkel és férfiakkal is szexelni!

A "most" - tól indulok ki, most éppen a popsimat esne jól, ha kényeztetnék. Imádom, ha ujjazzák. Régebben egy ujjal kezdődött, de ma már befér 4 is. Olyan nőt vagy férfit keresek, aki imád ujjazni és izgatja a helyzet. A célom, hogy bemenjen majd egy egész kéz csuklóig és azt mozgassa bennem hmm - isteni lenne.

Volt már benne tapasztalatom, egy nő kicsit több mint fél órán keresztül ujjazott és dugott a kezével, benn volt neki 4-5 ujj. - nagyon jó volt.

Hamarosan újra írok, ha tetszett és popó mániás ujjazó vagy, akkor nyugodtan keress meg :)
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
2
Számodra látható napló bejegyzés
2


Napló bejegyzések

1
Most alakulóban van egy pasi, aki imád szopatni és baszni, ahogy ő fogalmaz. Még nem tudom a mélytorkot sem, ezért azt írtam neki, hogy "gyakoroltathatja" velem. 

Majd, ha összejön leírom itt milyen volt, mit csináltunk! Már a gondolattól áll a farkam, izgul a lyukam ...
1 hozzászólás
Nemrég volt egy izgalmas tapasztalatom. Egy régebbi barátnőm megujjazott ... jó és izgalmas volt, befért neki simán 4 ujj ... neki nagyobb keze van, tehát egy kisebb kezű nő már lehet be tudná tenni a kezét  :)

Előtte azért ujjazgattam magam, hogy tágabb legyek és így már simán 2-3 ujjas volt a lyukam,mire odaértem :))

Elhatároztam, hogy veszek egy popóba dugható tágítót, azzal majd tágítom tovább magam és ismerkedek tovább, keresem azt, aki tágít tovább ....
Szólj hozzá elsőként!

1
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.